- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Günaydın fıstıklarımmmm
Sağlık olsun kuzumm haftaya inşallah
Afiyetolsun canımm
sadece meyveyle mi yaşadın bugün de ponçiğimm Ayrıca regle rağmen 1,1 vermen harika ama tüm hafta ve haftasonu hiç kaçamağın yoktu ve neredeyse aç gezdin kuzum hastalanacaksın diye korkuyorum inan.
Kuzum biz karataycılar erken yatıyoruz bebişimmm
Menün süper canımmm squat yerine sadece tempolu yürüyüş istiyorum senden ve en az 45 dk her gün
Hemen sevinme bence
Hayır olsun inşallah bulutum hayra yoralım hayır olsun rüya değil tabir önemlidir bitanemm
bence muhteşem çünkü 1,4 kilo vermişsin sanırım bulgur lapası işe yaradı geldiğinde 400 gr eksiktin çünkü süpersin devam devammm
Ödeme rağmen 500 gr iyi tatlım bozma moralini bu hafta detoks yaparsın haftaya daha güzel olur canım
Bu arada, ben biraz önce regl oldumtam tartı öncesi yapılır mı bu bana yaaa
Sağlık olsun kuzumm haftaya inşallah
Ben geldimmmmm bugünkü menümü yazayı. Kaptanım bugün lapa yapacaktım ama hazırlayamadım onun için kaldı. Ama haftasonu 2 gün ayran detoksumu yapıcam.
Sabah:1 filtre kahve,1 yeşil elma
Öğlen 1 koca kase bol kırmızı biberli mercimek çorbası 2 dilim ekmek ,6 zeyti
Ara:1 porsiyon hafif yağda söylenmiş mantar
Akşam:4 köfte ,1 kase bezelye,2 bardak ayran,yarım kase domates çorbası
Gece:2 bardak ayran
Spor:30 dakika koşu bandı
Su:3 lt
Afiyetolsun canımm
Bugünün günahı /sevabı
sabah; yeşilçay
öğlen; 1 elma
akşam; kabuklu fıstık, portakal
Yürüyüş; 3km
Ben sızıyorum. İyi geceler, iyi sabahlar hepimize.
sadece meyveyle mi yaşadın bugün de ponçiğimm
Yaw gene kimseyi yakalayamadim iyimi :)))))
Kuzum biz karataycılar erken yatıyoruz bebişimmm
Neyse menumu yazimde uyuyayim bari acayip yorgunum daha dogrusu usuttum galiba dokuluyor hertarafim
sabah peynirli omlet yogurtlu havuc adacayi
ara bes alti tuzsuz badem bi sade kahve iki dilim elma
aksam karnibahar yemegi bi tabak bi kase cacik
ara adacayi
3 litre su ictim 65 squat yaptim 25 dk yurudum
Menün süper canımmm squat yerine sadece tempolu yürüyüş istiyorum senden ve en az 45 dk her gün
Buarada kimse ceza dusunmemis bana anlasilan
sevinimmi uzulimmi bilemedim simdi :))))))
Hemen sevinme bence
Kızlar size rüyamı yazıyım. Bu gece rüyamda gelinlik giydim,ayakkabım deseniz vursan adam öldürür cinsten ve altındı. Gelinliğin etek kısımlarında bile altın vardı :S ayyyy ne değişik bi rüyaydı bee,
netten tabirine bakıyım dedim gelinlik iyide altın pek iyi degilmiş
Hayır olsun inşallah bulutum hayra yoralım hayır olsun rüya değil tabir önemlidir bitanemm
Aslında bu haftaki yüzdem 1,71 buna seviniyim bari kaptanım
bence muhteşem çünkü 1,4 kilo vermişsin sanırım bulgur lapası işe yaradı
maşallah canım çok iyi vermişsin .ben bu hafta düşündüğüm gibi veremedim malesef ödemli vücudum
Ödeme rağmen 500 gr iyi tatlım bozma moralini bu hafta detoks yaparsın haftaya daha güzel olur canım