Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***Free takım 397,Etap***

ayyuzlum(/78,1/ / /%)
sweetdimple( /64,3/ / / %
Eylül(60,4/ / / % )

Free Takım Ortalaması:%

Bugünkü menum
Sbh bulgur lapası( kuru nane kekik ) marul maydonoz havuc
Öglen bulgur lapası aceleden sade yedim
Aksam bulgur lapası(içine bi kornıson dogradım bol kırmızı biber kekik nane)
1 Türk kahvesi 2 bitki cayı

Bi yandanda Oğluma mama yediriyodum Yoğurdu yazmayı unutmusum sbh yemedim ama öglen kücük kase( keten Tohumlu)
Aksamda bi kücük kase yine keten Tohumlu yedim bide öglen aksam arası bir mandalina yedim
Spor sbh 30 dklık Leslie,100 mekik çektim

Bulgur lapası cok Hoşuma gitti kaptanım doyurucuda ama keske sbh tartılsaydım diye düşündüm aklıma gelmedi,ne kadar etki etti yada etmiştir inş okuduguma göre ayda iki kere yapılıyormuş bundan sonra yapmayı düsünüyorum

Merhaba canım nasılsıınn ? Oğluşun daha iyiymiş çok şükür çok geçmiş olsun

Saol cnm ikimizde iyiyiz sen nasılsın herhalde düne göre daha sakin bi gün gecirmişindir :)
Evet canım nispeten daha sakin bir gündü Biraz alışveriş yapayım istedim, pantolon baktım kendime.. Ya ben 44 giyiyordum o artık bol geliyor tamam da 42 de dar geliyor tam arada kaldım imdat diye bağıracaktım deneme kabininde Mecbur yine 44 aldım ama son olsun artık hemen biraz daha incelip pantolonlarımı daralttıracağım kafaya koydum

hadi inşallah sonuç güzel olur bulutummm keşke tartılmayı unutmasaydın tam etkisini görürdük

afiyetolsun canım paşamıza da şifa olsun

Merhaba kızlar, bugünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta ile kk kahvaltısı
Akşam 1 tabak yeşil mercimek, 3 yk bulgur pilavı, salata
Su 2.5 lt

Slm kuzummm tartı öncesi menün süper olmuş

15 te bir bende yapacağım du bakalım bi etkisini göreyim sende

Ara beden en kötüsü kuzum 44 beden son alışın olur inşallah idare et şimdilik bitanemmm

Hepinize iyi geceler yarın tartı yüzümüzü güldürsün inşallah meleklerimm Aslıcım ben gidicem sen geleceksin
Yeni gelen arkadaşlarımız yarın sabah tartılmayı unutmayın olurmu

Ben geldimmmmm bugünkü menümü yazayı. Kaptanım bugün lapa yapacaktım ama hazırlayamadım onun için kaldı. Ama haftasonu 2 gün ayran detoksumu yapıcam.
Sabah:1 filtre kahve,1 yeşil elma
Öğlen 1 koca kase bol kırmızı biberli mercimek çorbası 2 dilim ekmek ,6 zeyti
Ara:1 porsiyon hafif yağda söylenmiş mantar
Akşam:4 köfte ,1 kase bezelye,2 bardak ayran,yarım kase domates çorbası
Gece:2 bardak ayran
Spor:30 dakika koşu bandı
Su:3 lt

Hani lapa Arkadaşı olacaktık bugun

Cnm mantar çekti kiremitte kaşarlı mantarrrr offf nasıl ağzım sulandı cumaya yapıyım
Karabugdayı markettenmı buldun cnm ben bı kaç markette bulamamıstım
Ay pek severim kasarli mantari bende yaaaa
karabugdayi marketten bulduk evet hatta sagolsun ayyuzlum bulmusdu banada aldi biz sevdik tadini her halinide yaptik salatasi kisiri hatta sarmasini bile tavsiye ederim acayip tok tutuyo

Kiz neslim yaptirdinmi tai masajini nasildi tavsiye edermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…