- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Merhaba canım nasılsıınn ?Bulgur lapası cok Hoşuma gitti kaptanım doyurucuda ama keske sbh tartılsaydım diye düşündüm aklıma gelmedi,ne kadar etki etti yada etmiştir inşokuduguma göreayda iki kere yapılıyormuş bundan sonra yapmayı düsünüyorum
Saol cnm ikimizde iyiyiz sen nasılsın herhalde düne göre daha sakin bi gün gecirmişindir :)Merhaba canım nasılsıınn ?Oğluşun daha iyiymiş çok şükür çok geçmiş olsun
Evet canım nispeten daha sakin bir gündüSaol cnm ikimizde iyiyiz sen nasılsın herhalde düne göre daha sakin bi gün gecirmişindir :)
Bugünkü menum
Sbh bulgur lapası( kuru nane kekik ) marul maydonoz havuc
Öglen bulgur lapası aceleden sade yedim
Aksam bulgur lapası(içine bi kornıson dogradım bol kırmızı biber kekik nane)
1 Türk kahvesi 2 bitki cayı
Bi yandanda Oğluma mama yediriyodum Yoğurdu yazmayı unutmusum sbh yemedim ama öglen kücük kase( keten Tohumlu)
Aksamda bi kücük kase yine keten Tohumlu yedim bide öglen aksam arası bir mandalina yedim
Spor sbh 30 dklık Leslie,100 mekik çektim
Merhaba kızlar, bugünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta ile kk kahvaltısı
Akşam 1 tabak yeşil mercimek, 3 yk bulgur pilavı, salata
Su 2.5 lt
Bulgur lapası cok Hoşuma gitti kaptanım doyurucuda ama keske sbh tartılsaydım diye düşündüm aklıma gelmedi,ne kadar etki etti yada etmiştir inşokuduguma göre ayda iki kere yapılıyormuş bundan sonra yapmayı düsünüyorum
Evet canım nispeten daha sakin bir gündüBiraz alışveriş yapayım istedim, pantolon baktım kendime.. Ya ben 44 giyiyordum o artık bol geliyor tamam da 42 de dar geliyor tam arada kaldım imdat diye bağıracaktım deneme kabininde Mecbur yine 44 aldım ama son olsun artık hemen biraz daha incelip pantolonlarımı daralttıracağım kafaya koydum
İnşallahh canım tez zamandaHep aynı dert işteinş cnm daralttıracagımız,istediğimiz bedeni alacağımız günler gelsin inş
Dün regl oldum, olmasam da o kadar veremezdim sanırım Nesli'm.Gizom bu hafta gorcenmi 70 i yoksa kiz azimlimiydin takip edemedim
Hani lapa Arkadaşı olacaktık bugunBen geldimmmmm bugünkü menümü yazayı. Kaptanım bugün lapa yapacaktım ama hazırlayamadım onun için kaldı. Ama haftasonu 2 gün ayran detoksumu yapıcam.
Sabah:1 filtre kahve,1 yeşil elma
Öğlen 1 koca kase bol kırmızı biberli mercimek çorbası 2 dilim ekmek ,6 zeyti
Ara:1 porsiyon hafif yağda söylenmiş mantar
Akşam:4 köfte ,1 kase bezelye,2 bardak ayran,yarım kase domates çorbası
Gece:2 bardak ayran
Spor:30 dakika koşu bandı
Su:3 lt
Ay pek severim kasarli mantari bende yaaaaCnm mantar çektikiremitte kaşarlı mantarrrr offf nasıl ağzım sulandı cumaya yapıyım
Karabugdayı markettenmı buldun cnm ben bı kaç markette bulamamıstım
Kiz neslim yaptirdinmi tai masajini nasildi tavsiye edermisinEfemmm sandiklida kar vardi geldigimizde kara belenduk cocuklar cok mutlu oldu. Simdi kar buz oldu erimey basladi hava cok guzel bu gun otel etrafinda da turladim acik havayi ozlemisim. Zaten c.tesi ogle cikicaz bitri bile tatil. Bu gunde sıkıldım sadce termal suya giricem hamam da yikanicam bugunluk yeter ha bide dun olamadigim tai masaji yaotircam bu gun aksam 6 da ay cok garip bi masaj mis vallahi meraktan olecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?