Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6.Takım 397. ETAP ***

A1S2L3I4 (88,2 / 87,8/0,4 /%0,45 )
Ahbirkingcharlesimolsa (78/78,4 /-0,4 /%-0,51)
BayilanBayilana (91,2/ 88,3/2,9 /%3,18) İzinli
bulutummm30(82/80,2/1,8/%0,73)394.Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 3'e bölündü
Ebwam(125,5/126,1 /-0,6 / % -0,48)
gel_pcpc (77,9/77.9/ 0 /%0,0)Kilosu sabit .İzinli
makres76 (62,7/62,7/ 0/%0,0 )Kilosu sabit .İzinli
rengarenknesli (76,5/76,5/0/% 0,0) Kilosu sabit.İzinli
winstonlight(73,8/72.7 /1,1/%1,49 )
yenibirben(79,5/79 /0,5 /%0,63 )

6.Takım Ortalaması:%0,55

Slm Aslıcımmm istikrara devam tebrikler cnmmmHayırlı cumalar bitanem iyiyiz şükür sne nasılsın

Bende iyyim çok şükür kaptanım
evet canım çok şükür az da olsa gidiyor gitsinde hayırlısıyla sağlıkla vereyim kilolarımı ...
okuldaydım malum bugün karne günümüz prensesim bana mükemmel bir karne hediye etti çok mutluyum hep böyle başarılı olurlar inşalhh...

kaptanım izinli diye yazman gerekiyormu bende 2 hafta çok düzenli giremicem tatil oldugu çin eşimde izne çıkıyor bu hafta gezmeler sıklaşacak onun için benide izinli yazarsanız sevinirim

Önemli olan bu Aslımm sağlıklı kalıcı gitsinTebrik ederim prensesimizi öp teyzesinin yerine de güzel bir tatili haketti

kaptanım izinli diye yazman gerekiyormu bende 2 hafta çok düzenli giremicem tatil oldugu çin eşimde izne çıkıyor bu hafta gezmeler sıklaşacak onun için benide izinli yazarsanız sevinirim

Sen de mi kuzummmTabiki tatlım paylaşmadan bildirmen iyi oldu hep birlikte karne tatiline çıkarıyorum sizi o zaman

Öptüm bile teyzesii tşkürlerr...
Tşkrler kaptanım fırsat buldukça gelirim herkese hayırlı tatiller diliyorum

İzne giden meleklerimmm haftalık en az 400 gr vermeden geleni listeye almam haberiniz olsunOna göre programlayın kendinizi listemizi paylaştım akşama görüşürüz alt katta tadilat var kafa kalmadı gürültüden kaçalım bi yerlere

maşallah canım çok iyi vermişsin .ben bu hafta düşündüğüm gibi veremedim malesef ödemli vücudum
Cnm ben 1,4 vermişim bu hafta,bunun 500 ü lapadandır diye düşünüyorum ıkı hafta sonra ıkı gun yapacam,iyiki bahsettin en azından reglden sonra yaparım

Maşallah cnm,prensesinide kutluyorum,iyi tatiller bol eğlenceler:)
Fatoşum tşkler canım tebrik ederim güzel kilo vermişsin
bende bakındım biraz bulgur lapası baya faydalıymış, bakalım bende denemeyi düşünüyorum bulgur beni şişiriyor ama bu hafta bir denicem nasıl etkiler beni bilmiyorum

Afedersiniz kızlar bugün regl dolayısı ile artıyım, aslında bunu söylemek de hiç hoşuma gitmiyor çünkü bkz. winstoncuğum regl olmasına rağmen 1 kilo vermiş ben anca alayım..
Olsun cnm Sıkma canını yapacak bişi yok,halbuki son aksam oldun ama bendede öle oluyo bi gün yarım kılo farkediyo

Kilo veren arkadaşlarım özellikle nurum çok tebrikler .. harikasınız kızlar ...
veremeyen arkadaşlarım haftaya güzel bir atak yapıp bizi sollayacaklar eminim

Ben kaç Yıldır pirinç yemiyorum ama yorumları görünce bi kerelikte olsa deneyesim var,ama benim gibi yarışmayı unutma :)

***Free takım 397,Etap***

ayyuzlum(/78,1/ 77 6/0 5 /%0 64)
sweetdimple( /64,3/ / / %
Eylül(60,4/ / / % )

Free Takım Ortalaması:%

biraz erken oldu ama bildirim yaptım sukur

Kızlar daha şimdi geldim eve hemen çorba koydum ocağa buraya geldim.
Geçen hafta 83.3 bu hafta 83.4 malesef 4 gündür wc problemi yaşıyorum yine ama bu akşam cozucem inşallah menülerimi de aksama yazıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…