- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Cnm ben 1,4 vermişim bu hafta,bunun 500 ü lapadandır diye düşünüyorum ıkı hafta sonra ıkı gun yapacam,iyiki bahsettin en azından reglden sonra yaparım
Fatoşum tşkler canım tebrik ederim güzel kilo vermişsin
bende bakındım biraz bulgur lapası baya faydalıymış, bakalım bende denemeyi düşünüyorum bulgur beni şişiriyor ama bu hafta bir denicem nasıl etkiler beni bilmiyorum
***Free takım 397,Etap***
ayyuzlum(/78,1/ 77 6/0 5 /%0 64)
sweetdimple( /64,3/ / / %
Eylül(60,4/ / / % )
Free Takım Ortalaması:%
biraz erken oldu ama bildirim yaptım sukur
Yarışma ne ya tartılmayı
Kızlar daha şimdi geldim eve hemen çorba koydum ocağa buraya geldim.
Geçen hafta 83.3 bu hafta 83.4 malesef 4 gündür wc problemi yaşıyorum yine ama bu akşam cozucem inşallah menülerimi de aksama yazıcam inşallah
Iyi Akşamlar herkese
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam mantar sote salata ayran
1 Türk kahvesi 2 yeşil cay
30 dk Leslie,200 mekik,100 er sbh öglen aksam ip atlama
Vaaay kaptanım, ne güzel kilo vermişsin sen de tebrik ederimm***Free takım 397,Etap***
sweetdimple( /64,3/ 63,9/ 0,4/ %0,62)
Eylül(60,4/ / / % )
maviş(83,3 /83,4 / -0,1/% - 0,12 )
Vaaay kaptanım, ne güzel kilo vermişsin sen de tebrik ederimm
Bugünkü menüm,
Sabah 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay, badem, cranberry kurusu
Akşam 1 tabak yeşil mercimek, salata
Su 2.5 lt
oooooo kimler gelmişşşprensesimmm hoşgeldin karne nasılllll
Selamlar herkeseeehoşbuldum kaptanım benim karne süper valla takdirim var sizler nasılsınız?
Maşallah maşallah ne zamandır uğrayamıyordum bir cee diyim dedim. Herkesin keyfi yerindeyse süper o zamanbende pazartesiden beri eskişehirde ablamın yanındayım erken tatil yaptım
Evet bu pazartesi birlikte dönücez inşallahhkızlar biraz tempo düşmüş sanırım hiç olmuyor böyle nurum senide çokk tebrik ederim
Malesef tatlım ama tempomuz yine yükselecek inşallahBu arada unutmadın dimi kuzum fırsat bulabilirsen başarı hikayeni yazmalısın cnmm
İnşallah inşallah şu havalar bir ısınsında hele neslimle gülüm hemen başlar açık havada yürüyüşlereunutmadım kaptanım fırsat bulduğum ilk an yazacağım
Sveeet bni hatırladınmıoooooo kimler gelmişşşprensesimmm hoşgeldin karne nasılllll
Fazla gelemedigimden tartilip yazmiyorum kaptan üzgünüm söz tartilcam yarin***Free takım 397,Etap***
sweetdimple( /64,3/ 63,9/ 0,4/ %0,62)
Eylül(60,4/ / / % )
maviş(83,3 /83,4 / -0,1/% - 0,12 )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?