Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi Akşamlar herkese
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam mantar sote salata ayran
1 Türk kahvesi 2 yeşil cay
30 dk Leslie,200 mekik,100 er sbh öglen aksam ip atlama

İyi akşamlar meleklerimmm

Bu hafta 5. olduk tebrik ediyorum hepinizi

Cnm ben 1,4 vermişim bu hafta,bunun 500 ü lapadandır diye düşünüyorum ıkı hafta sonra ıkı gun yapacam,iyiki bahsettin en azından reglden sonra yaparım

1 güne göre süper bence bulutummmm

ben de b grubuyum Aslım bulgur bizlere şişlik yapıyor ama keisn deneyeceğim bende

***Free takım 397,Etap***

ayyuzlum(/78,1/ 77 6/0 5 /%0 64)
sweetdimple( /64,3/ / / %
Eylül(60,4/ / / % )

Free Takım Ortalaması:%
biraz erken oldu ama bildirim yaptım sukur

Gezmede bile eksi çıkman süper bitanem tbrk ederim

Yarışma ne ya tartılmayı

ben de diyorum ne yarışması kimle yarışıyor

neslimin tarifleri işe yarar canım onları mutlaka yap mavişiminş çözebilirsin

Iyi Akşamlar herkese
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam mantar sote salata ayran
1 Türk kahvesi 2 yeşil cay
30 dk Leslie,200 mekik,100 er sbh öglen aksam ip atlama

Maşallah bugün sporun müthiş bulutummm

Bu hafta kaldık takım 5 kişi kaldı bakalım haftaya sonuç nasıl olacak

Bugünkü menüm,
Sabah 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay, badem, cranberry kurusu
Akşam 1 tabak yeşil mercimek, salata
Su 2.5 lt

Vaaay kaptanım, ne güzel kilo vermişsin sen de tebrik ederimm

Teşekkürler kuzum davul gibiydim kaç aydır regl olmamıştım olunca acık söndüm sanırım

Bugünkü menüm,
Sabah 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay, badem, cranberry kurusu
Akşam 1 tabak yeşil mercimek, salata
Su 2.5 lt

Sabah çok az geldi gözüme niyekiii Regl olduğun için spor da yapamadın Afiyetolsun cnmm bu hafta yükünüz ağır 5 kişi olarakSize güveniyorum

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 397. ETAP SONUC LİSTELERİ
16-23 OCAK 2015

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
9. takımdan...............beril77................%3,29

İKİNCİ
5. takımdan.........................ozaly...........................%3,25

ÜÇÜNCÜ
6. takımdan...................................BayilanBayilana......................%3,18

Tebrikler kraliçemmmm

Selamlar herkeseee hoşbuldum kaptanım benim karne süper valla takdirim var sizler nasılsınız?

Helall olsun kuzuma Benim prensesime de bu yakışırdı zatennn

İyiyiz bitanem bıraktığın gibiyiz bir yaramazlık yok şükür.Tatilin tadını güzelce çıkar dinlen cnmm

Maşallah maşallah ne zamandır uğrayamıyordum bir cee diyim dedim. Herkesin keyfi yerindeyse süper o zaman bende pazartesiden beri eskişehirde ablamın yanındayım erken tatil yaptım

Maşallah maşallah ne zamandır uğrayamıyordum bir cee diyim dedim. Herkesin keyfi yerindeyse süper o zaman bende pazartesiden beri eskişehirde ablamın yanındayım erken tatil yaptım

İyi yaptın bitanemmm .Her zaman uğra özlüyoruz Ablanla birlikte mi döneceksiniz o zaman çok iyi yapmışsın cnmm ablanla birlikte gezersiniz değişiklik olur senin için

Evet bu pazartesi birlikte dönücez inşallahh kızlar biraz tempo düşmüş sanırım hiç olmuyor böyle nurum senide çokk tebrik ederim

Malesef tatlım ama tempomuz yine yükselecek inşallahBu arada unutmadın dimi kuzum fırsat bulabilirsen başarı hikayeni yazmalısın cnmm

Malesef tatlım ama tempomuz yine yükselecek inşallahBu arada unutmadın dimi kuzum fırsat bulabilirsen başarı hikayeni yazmalısın cnmm

İnşallah inşallah şu havalar bir ısınsında hele neslimle gülüm hemen başlar açık havada yürüyüşlere unutmadım kaptanım fırsat bulduğum ilk an yazacağım

Hepinize iyi geceler iyi tatiller meleklerimmm Bu hafta aylık tablomuzu yapacaktım yaptım da fakat tam aylık olsun diye haftaya yapacağım bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…