Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet kuzum bir an önce ısınsın artık Sen de durumlar nasılll kilonu koruyosun dimi.

Bende durumlarda normal bir ileri iki geri sarıyorum öğrenci evinde artık ne bulduysam yedim şu hafta biraz kötü oldu o kadar

Sveeet bni hatırladınmı uzun zaman oldu yazmayalı,öyleni hamile olduğumu öğrendim biliyomusun ,en sonunda oldu

Ooo bak seni hatırladım canım yazın ilk başta birlikte yarışıyorduk sonra ortadan kaybolmuştun hayırlı uğurlu olsunn sağlıkla kucağına al bebişini bak hamileyim diyede her şeyden yeme

Sveeet bni hatırladınmı uzun zaman oldu yazmayalı,öyleni hamile olduğumu öğrendim biliyomusun ,en sonunda oldu
Feridem hoşgeldin cnm nasılsın ben sindi nickimi değiştirdim yaaa demek hamilesin ayyy tebrik ederim cnm yaa sonunda oldu demek kaç aylık hamilesin cnm şimdi allah kucağına almanı nasip etsin kaç kilo ile hamile kaldın şimdi kaç kilo sn

Ay fıstığım gelmiş hoşgelmiş nasılsın bitanem iyi misn karne nasıl

Cnmmmm ya kilolu hamile kaldım ((((malesef ,kan değerlerim düşükte Demir ve b 12kullandım oda baya kilo aldım yani
84üm ama bişiy yiyemiyormusun pek ,bu gidişle baya gidicek galiba5haftalıkmış sindi geç döllenme olmuş ..
:)şokta gibiyim halen Rabbim herşeyinde en hayırlısını versin :)sanada inş nasip etsin hayırlı bir zamanda

Sveeet cnmm nasılsın :)ben çok kiloluyum napıcam bilmiyorum ya ,karatayda hamilelikte olurmu acep

Çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.kilolu kaldığından biraz daha dikkatli beslwnirsin canım.tedavi mi oldun kendinden mi oldu.bu arada ben mezun oldum 60 kiloyla 61 civariyim

Slm fıstıklarım iyi akşamlar hepinizee

Hatırlamazmıyım Feridemm hoşgeldin kuzum inan çok sevindimmm yeğenimiz olacak demek Gözünaydın canım benim rabbim ne kadar büyük çok umutsuzdun geçen sene rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Fazla gelemedigimden tartilip yazmiyorum kaptan üzgünüm söz tartilcam yarin

tartılmayı ihmal etme kuzum m önlemi erken alırız hiç olmazsa

Prensesim olacak o kadar öğrenci evinde eve gidince normal beslenmene devam edersin kuzum

Tebrik ederim kaptanım

Teşekkürler bulutummm

Feridemmm beslenmene çok dikkat et artık canım benim .Mervede hamileliği süresince kilo verdi belki sen de verirsinn

Sveeet cnmm nasılsın :)ben çok kiloluyum napıcam bilmiyorum ya ,karatayda hamilelikte olurmu acep

İyiyim bitanemmm seni gördüm müjdeni okudum süperim valla

Olmaz olurmu kuzum karatay sağlıklı beslenmesini uygula bebişin şekerle hiç tanışmasın

Dr.Esra Çağlar da hamileliği boyunca ve sonrasında da karatay sağlıklı beslenmesini uyguladı onun sayfasından faydalanabilirsin

Okan Çağların gelini

https://www.facebook.com/dresracaglar

Bugünkü menüm,
Sabah 1 poğaça
Akşam 1 tabak ton balıklı makarna
Yine berbat bir menü oldu bütün gün dışarıda olmanın bedeli, ben çalışsam naparım acaba merak ediyorum yani..
Su 2.5 lt
Spor, temizlik, ütü eğer sayılırsa tabii ama bunları yapınca spora halim kalmadı malesef..

Iyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam et Haşlama salata ayran
1 Türk kahvesi 2 maden suyu 1 yeşil çay
Spor 30 dk Leslie

Afiyetolsun bulutummm haftasonu olmasına rağmen sıfır kaçamak süpersinnn

Merhaba kızlar nasılsınız?

Feride merhaba, tanışmıyoruz biz ama çok sevindim tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini..

Hoşgeldin kuzum iyiyiz şükür sen nasılsın

Hakikatenn menü olmamış kuzumm Bitanem erken çıkman gerekiyorsa 1 muz bir bardak süt daha süper olurdu

Ben de iyiyim kaptanım, haklısın ama sabah hiç canım istemiyor ondan yemiyorum sonra da haliyle acıkıyorum tabii.. Bile bile niye yanlış yapıyorum bilmiyorum ki..

Bugunku menum
sabah yulaf kepekli omlet iki cay
ara bir sade kahve iki minik kare bitter
aksam yogurtlu patlican uc kasik iki kasikda sebzeli bulgur pilavi
45 dk yuruyus 3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…