Evet kuzum bir an önce ısınsın artıkSen de durumlar nasılll kilonu koruyosun dimi.
Sveeet bni hatırladınmıuzun zaman oldu yazmayalı,öyleni hamile olduğumu öğrendim biliyomusun ,en sonunda oldu
Tebrik ederim kaptanım***Free takım 397,Etap***
ayyuzlum(/78,1/ 77 6/0 5 /%0 64)
sweetdimple( /64,3/ 63,9/ 0,4/ %0,62)
Eylül(60,4/ / / % )
maviş(83,3 /83,4 / -0,1/% - 0,12 )
Free Takım Ortalaması:%
Feridem hoşgeldin cnm nasılsın ben sindi nickimi değiştirdim yaaa demek hamilesin ayyy tebrik ederim cnm yaa sonunda oldu demek kaç aylık hamilesin cnm şimdi allah kucağına almanı nasip etsin kaç kilo ile hamile kaldın şimdi kaç kilo snSveeet bni hatırladınmıuzun zaman oldu yazmayalı,öyleni hamile olduğumu öğrendim biliyomusun ,en sonunda oldu
Ay fıstığım gelmiş hoşgelmiş nasılsın bitanem iyi misn karne nasılBende durumlarda normal bir ileri iki geri sarıyorumöğrenci evinde artık ne bulduysam yedim şu hafta biraz kötü oldu o kadar
Ooo bak seni hatırladım canım yazın ilk başta birlikte yarışıyorduk sonra ortadan kaybolmuştunhayırlı uğurlu olsunn sağlıkla kucağına al bebişini bak hamileyim diyede her şeyden yeme
Oooo maşallah sana canım benimSelamlar herkeseeehoşbuldum kaptanım benim karne süper valla takdirim var sizler nasılsınız?
Cnmmmm ya kilolu hamile kaldımFeridem hoşgeldin cnm nasılsın ben sindi nickimi değiştirdim yaaa demek hamilesin ayyy tebrik ederim cnm yaa sonunda oldu demek kaç aylık hamilesin cnm şimdi allah kucağına almanı nasip etsin kaç kilo ile hamile kaldın şimdi kaç kilo sn
Çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.kilolu kaldığından biraz daha dikkatli beslwnirsin canım.tedavi mi oldun kendinden mi oldu.bu arada ben mezun oldum 60 kiloyla 61 civariyimSveeet bni hatırladınmıuzun zaman oldu yazmayalı,öyleni hamile olduğumu öğrendim biliyomusun ,en sonunda oldu
Sveeet bni hatırladınmıuzun zaman oldu yazmayalı,öyleni hamile olduğumu öğrendim biliyomusun ,en sonunda oldu
Fazla gelemedigimden tartilip yazmiyorum kaptan üzgünüm söz tartilcam yarin
Bende durumlarda normal bir ileri iki geri sarıyorumöğrenci evinde artık ne bulduysam yedim şu hafta biraz kötü oldu o kadar
Ooo bak seni hatırladım canım yazın ilk başta birlikte yarışıyorduk sonra ortadan kaybolmuştunhayırlı uğurlu olsunn sağlıkla kucağına al bebişini bak hamileyim diyede her şeyden yeme
Tebrik ederim kaptanım
Cnmmmm ya kilolu hamile kaldım((((malesef ,kan değerlerim düşükte Demir ve b 12kullandım oda baya kilo aldım yani
84üm ama bişiy yiyemiyormusun pek ,bu gidişle baya gidicek galiba5haftalıkmış sindi geç döllenme olmuş ..
:)şokta gibiyim halen Rabbim herşeyinde en hayırlısını versin :)sanada inş nasip etsin hayırlı bir zamanda
Sveeet cnmm nasılsın :)ben çok kiloluyum napıcam bilmiyorum ya ,karatayda hamilelikte olurmu acep
Iyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam et Haşlama salata ayran
1 Türk kahvesi 2 maden suyu 1 yeşil çay
Spor 30 dk Leslie
Merhaba kızlar nasılsınız?
Feride merhaba, tanışmıyoruz biz ama çok sevindim tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini..
Bugünkü menüm,
Sabah 1 poğaça
Akşam 1 tabak ton balıklı makarna
Yine berbat bir menü oldu bütün gün dışarıda olmanın bedeli, ben çalışsam naparım acaba merak ediyorum yani..
Su 2.5 lt
Spor, temizlik, ütü eğer sayılırsa tabii ama bunları yapınca spora halim kalmadı malesef..
Ben de iyiyim kaptanım, haklısın ama sabah hiç canım istemiyor ondan yemiyorum sonra da haliyle acıkıyorum tabii.. Bile bile niye yanlış yapıyorum bilmiyorum ki..
Afiyetolsun bulutummm haftasonu olmasına rağmen sıfır kaçamak süpersinnn
Hoşgeldin kuzum iyiyiz şükür sen nasılsın
Hakikatenn menü olmamış kuzumm Bitanem erken çıkman gerekiyorsa 1 muz bir bardak süt daha süper olurdu
Ben de iyiyim kaptanım, haklısın ama sabah hiç canım istemiyor ondan yemiyorum sonra da haliyle acıkıyorum tabii.. Bile bile niye yanlış yapıyorum bilmiyorum ki..
Iste geldim burdayimmmmmBen kaçıyorum hepinize güzel bir haftasonu dilerimm Gizem ebwam nerelerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?