Güzel olur kaptanım da benim sağlıklı beslenmeye gönlüm yok galiba bu ara, yoksa yapmadığım şey değil ki.. Biraz keyifsizim, stresliyim yediğime içtiğime de yansıyor hemen.. Final haftam geldi çattı, arabamı çarptım serviste 4 günden önce vermem diyorlar, yerine araç verecek mi o belli değil, oturduğum yerde de araba en azından metrobüse gidene kadar şart çünkü sınavlarım akşam ve yürünecek bir yer değil, sürekli bir yoğunluk var hep bir yerlere koşuyorum ama sanki bir yandan da hiç işe yaramıyor hissediyorum, regl oldum şiştim aynada kendime bakmak bile istemiyorum, şu yaptığım iş görüşmesi iyi sonuçlanacak mı nasıl olacak onun gerginliği de var.. Eşimle birbirimize pek zaman ayıramadık bu hafta o da çok yoğundu.. Daha yazsam neler geçiyor kafamdan da en iyisi susayım da yatıp uyuyayım.. İyi geceler sizlere öpüyorumm
Çantana paket hazırlasan olmaz mı ki kuzum
İnş canım :)çok sağol ,burdan kopmayın cnm ya sveet sağolsun geçen yılda bizimle az ilgilenmemiştiMerhaba kızlar nasılsınız?
Feride merhaba, tanışmıyoruz biz ama çok sevindim tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini..
Cnm kendiliğinden oldu :)Rabbim nasip etti ,tam tedaviye başlayacağımız aydı ..ya negüzel 60kilo şuan hayal bna 84le kaldım hamile ,Çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.kilolu kaldığından biraz daha dikkatli beslwnirsin canım.tedavi mi oldun kendinden mi oldu.bu arada ben mezun oldum 60 kiloyla 61 civariyim
Yaa inş veririm sveet im ya :)bak şimdi ümitlendim ..inş veririmSlm fıstıklarım iyi akşamlar hepinizee
Hatırlamazmıyım Feridemm hoşgeldin kuzuminan çok sevindimmm yeğenimiz olacak demek Gözünaydın canım benim rabbim ne kadar büyük çok umutsuzdun geçen sene rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
tartılmayı ihmal etme kuzum m önlemi erken alırız hiç olmazsa
Prensesim olacak o kadar öğrenci evindeeve gidince normal beslenmene devam edersin kuzum
Teşekkürler bulutummm
Feridemmm beslenmene çok dikkat et artık canım benim .Mervede hamileliği süresince kilo verdi belki sen de verirsinn
İyiyim bitanemmm seni gördüm müjdeni okudum süperim valla
Olmaz olurmu kuzum karatay sağlıklı beslenmesini uygula bebişin şekerle hiç tanışmasın
Dr.Esra Çağlar da hamileliği boyunca ve sonrasında da karatay sağlıklı beslenmesini uyguladı onun sayfasından faydalanabilirsin
Okan Çağların gelini
https://www.facebook.com/dresracaglar
Slm fıstıklarım iyi akşamlar hepinizee
Hatırlamazmıyım Feridemm hoşgeldin kuzuminan çok sevindimmm yeğenimiz olacak demek Gözünaydın canım benim rabbim ne kadar büyük çok umutsuzdun geçen sene rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
tartılmayı ihmal etme kuzum m önlemi erken alırız hiç olmazsa
Prensesim olacak o kadar öğrenci evindeeve gidince normal beslenmene devam edersin kuzum
Teşekkürler bulutummm
Feridemmm beslenmene çok dikkat et artık canım benim .Mervede hamileliği süresince kilo verdi belki sen de verirsinn
İyiyim bitanemmm seni gördüm müjdeni okudum süperim valla
Olmaz olurmu kuzum karatay sağlıklı beslenmesini uygula bebişin şekerle hiç tanışmasın
Dr.Esra Çağlar da hamileliği boyunca ve sonrasında da karatay sağlıklı beslenmesini uyguladı onun sayfasından faydalanabilirsin
Okan Çağların gelini
https://www.facebook.com/dresracaglar
Bugünkü menüm,
Sabah 1 poğaça
Akşam 1 tabak ton balıklı makarna
Yine berbat bir menü oldu bütün gün dışarıda olmanın bedeli, ben çalışsam naparım acaba merak ediyorum yani..
Su 2.5 lt
Spor, temizlik, ütü eğer sayılırsa tabii ama bunları yapınca spora halim kalmadı malesef..
Iste geldim burdayimmmmm
Dunku menum sabah
iki yumurta adacayi zeytin peynir salatalik
ara bes badem bir elma sut
aksam etli kurufasulye cacik
3 litre su 60 squat
Bugunku menum
sabah yulaf kepekli omlet iki cay
ara bir sade kahve iki minik kare bitter
aksam yogurtlu patlican uc kasik iki kasikda sebzeli bulgur pilavi
45 dk yuruyus 3 litre su
Kizlar oglum grip oldu malesef yapisik kardes gibi geziyoz oyzden gecmis yapamiyom menu yazip kaciyom opuldunuzzzzz
Güzel olur kaptanım da benim sağlıklı beslenmeye gönlüm yok galiba bu ara, yoksa yapmadığım şey değil ki.. Biraz keyifsizim, stresliyim yediğime içtiğime de yansıyor hemen.. Final haftam geldi çattı, arabamı çarptım serviste 4 günden önce vermem diyorlar, yerine araç verecek mi o belli değil, oturduğum yerde de araba en azından metrobüse gidene kadar şart çünkü sınavlarım akşam ve yürünecek bir yer değil, sürekli bir yoğunluk var hep bir yerlere koşuyorum ama sanki bir yandan da hiç işe yaramıyor hissediyorum, regl oldum şiştim aynada kendime bakmak bile istemiyorum, şu yaptığım iş görüşmesi iyi sonuçlanacak mı nasıl olacak onun gerginliği de var.. Eşimle birbirimize pek zaman ayıramadık bu hafta o da çok yoğundu.. Daha yazsam neler geçiyor kafamdan da en iyisi susayım da yatıp uyuyayım.. İyi geceler sizlere öpüyorumm
İnş canım :)çok sağol ,burdan kopmayın cnm ya sveet sağolsun geçen yılda bizimle az ilgilenmemiştiozaman üzülüyordum bebek yok diye ,hayırlısı :)
Yaa inş veririm sveet im ya :)bak şimdi ümitlendim ..inş veririm
1 haftada annemin yemeklerini özledimmburada kural ne bulursan yiyorsun ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum
Ahh be gülüm bilmem beni hatırlar mısın okula ilk gittiğimde sabah kahvaltı hiç canım istemiyordu yapmıyordum sonra kaptanım uyara uyara alıştım şimdi sabahın köründe yemek yemezsem beynim duruyor resmensende dene biraz biraz muz ye peynir zeytin ye süt iç ama bir şekilde o kahvaltını yapmaya çalış yoksa o poğaçaların hepsi bize yol su elektrik olarak geri dönüyor
Kaptanımdan kopmak mümkün değil zaten sağolsun hepimizle ilgileniyor yardımcı oluyor bir tane bizim kaptanımız..İnş canım :)çok sağol ,burdan kopmayın cnm ya sveet sağolsun geçen yılda bizimle az ilgilenmemiştiozaman üzülüyordum bebek yok diye ,hayırlısı :)
Sağol kaptanımm benimm canımsınİyi akşamlar meleklerimmmgüzel bir pazar geçirmişsinizdir umarımm .Tamam tatil bitti hadi toparlanalım artık yarından itibaren
beş dk ile buluşamamışız ebwamcım
Menü süper kuzum afiyetolsun gün içinde lütfen 2 fincan yeşilçay iç bitanem.Ayrıca squat yerine lütfen tempolu yürüyüş yapmaya çalış kuzumm
dukan mı takıldın bugünsabahları havuç yeşillik mutlaka ekle kahvaltına bitanemm
yoğurtlu patlıcan doyana dek yiyebilirisn sorun yokişte bu bana yürüyüşle gel
bütün minikler hasta geçmiş olsun kuzummm
Ne kadar dolmuşsun kuzummmYapabileceğini biliyorum o yüzden dedim tatlım .Ama herşey üst üste gelmiş herşey moralle oluyor tabiki.Önemli olan sağlığın yerinde olsun canım.Bu sorunlar geçici finallerini hayırlısıyla vereceksin inşallah.Senin canın sağolsun ya sana birşey olsaydı arabayı çarpınca
Evet arabaya elimzi ayağımız ama ne yapalım en fazla 1 hafta sonra çıkar servisten inşallah.Sırf arabasız kalmamak için ben de servise vermiyorum park yerinde fena çizip yamultmuşlar sağ tarafıaraba vereceklerini bilsem hemen götürürüm ama sanmıyorum kuzum Damat götürse akşamları metrobüse kadar olmaz mı gerçi o da işte olabilir onu düşünemedim Hiç olmadı yakınsa taksi tutarsın kuzum tenha anladığım kadarıyla yürünecek yer aman dikkat et bitanemm Ne demek işe yaramıyor gibi hissediyorum kardeşinin eczanesi için herşeye koşuyorsunn destek oluyorsun şayet senin için hayırlıysa işe de gireceksin inş bitanemm.Şu finalleri atlatıp enişteyle kaçın bir yerlere haftasonu olmazsa .Ne olur karamsar olma kuzum her şey yoluna girer sen elinden geleni yapıyorsun sonuçta
Demek ki en doğru zaman bu zamanmış Feridem ne çok üzülüyordun.Rabbim dualarını kabul etti işte darısı tüm bebiş isteyenlerin başına inşallah
Dikkat edersen neden vermeyesin canım benim
Öğrenci evlerinin değişmez kuralıdır yoksa aç kalırsın kuzum .Anneciğin de özlemiştir seni.Üniversite için pratik yapmış oldun
gamzem noldu. bazen böle bizi zorlayan şartlar oluyor toparlıcaksın böyle gitmicek merak etme. hadi sen katılsana bizim detoks programına 1 gün bile yapsan harika bişi olacak emin ol. istersen sanada özelden yollarım programı hatta dur burda paylaşayım hemenKaptanımdan kopmak mümkün değil zaten sağolsun hepimizle ilgileniyor yardımcı oluyor bir tane bizim kaptanımız..Ben de bir-iki yıl içinde istiyorum anne olmayı bakalım kısmetse :) O yüzden kilo vermeye çalışıyorum ama bu ay konsantrasyonum bozuldu biraz geri gittim inşallah toparlayacağım..
oy kuzum ya geçmiş olsun allahtan sana birşeyolmamış.dua et canım rabbim sağlık versin bunlar hep geçecek şeylerGüzel olur kaptanım da benim sağlıklı beslenmeye gönlüm yok galiba bu ara, yoksa yapmadığım şey değil ki.. Biraz keyifsizim, stresliyim yediğime içtiğime de yansıyor hemen.. Final haftam geldi çattı, arabamı çarptım serviste 4 günden önce vermem diyorlar, yerine araç verecek mi o belli değil, oturduğum yerde de araba en azından metrobüse gidene kadar şart çünkü sınavlarım akşam ve yürünecek bir yer değil, sürekli bir yoğunluk var hep bir yerlere koşuyorum ama sanki bir yandan da hiç işe yaramıyor hissediyorum, regl oldum şiştim aynada kendime bakmak bile istemiyorum, şu yaptığım iş görüşmesi iyi sonuçlanacak mı nasıl olacak onun gerginliği de var.. Eşimle birbirimize pek zaman ayıramadık bu hafta o da çok yoğundu.. Daha yazsam neler geçiyor kafamdan da en iyisi susayım da yatıp uyuyayım.. İyi geceler sizlere öpüyorumm
ay canım yaaahayır cnm hıc yemedım
evet cnm da ınsan ıster ıstemez tedırgın oluyoray canım yaaabak kafana boşuna takmışsın bu kaadar.şükürler olsun dipçik gibiymişin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?