Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tsk edıyorum melegım

merhaba kızlarrrr ben geldimmm.yorucu bir haftasonu detoksundan çıktımmm.ama işe yaradı
cumartesi ve pazar olmak üzere 2 gün ayran detoksu yaptım ve kaybım:2.100 kg
YA SEN NE SİN İNSAN ÜSTÜ BİŞİ MİSİN NASIL VERDİN BEN EN FAZLA 700GR VERİRDİM BU DETOKSLA AMA 1 GÜNDE
ya bana yardım edinnnnn kızlarrr. haftasonu o detoks iyi geldi kiloyu da verdim ama. bugün böyle sanki şeker ihtiyacım var
HURMA YE TATLIM 3 TANE YANINDA YOĞURT YE, HURMA YOKSA KAYSI YE FİLAN İŞTE DURDURMAYA ÇALIŞ

ALLAHIM BEN BU CUMA NE B...K YİCEM NERELERE GİTSEM ARTIDAYIM YAAA

Günaydın meleklerimmmmm bomba gibi bir hafta olsun hepimiz için inşallahhh

Sen de bizim canımızsın Gamzem.Kayınvalidenle konuşabilmek gerçekten büyük şans şanslısın kuzumm İkame araç verirlerse süper olur tatlımm . Güzel düşünelim her şey güzel solsun bitanemmm

Finallerini güzelce vereceksin senin için hayırlısıysa o işe de gireceksinnn ardından bir de hamiş haberi patronlar şokkk

Bugünkü menüm,
Sabah kk kahvaltısı 1 haşlanmış yumurta ile
Akşam 1 dilim fırında somon balığı, bollll salata :) 1 parça tahinli helva
Su 2.5 lt
Spor yapamadım yine kv bizde

Menün harika Gamzem sağlık olsun fırsatın olunca yaparsın sporunu

kızlar günaydın alanyadan selamlar nihayet geldim şimdi az işim var gene uğrayacağım öptüm sizi

Hoşgeldin sefalar getirdin rengarenkimm

Teşekkürler neslim komple detoks yapacağız sayende kahvaltım ve limon maydanoz suyum tamamm

merhaba kızlarrrr ben geldimmm.yorucu bir haftasonu detoksundan çıktımmm.ama işe yaradı
cumartesi ve pazar olmak üzere 2 gün ayran detoksu yaptım ve kaybım:2.100 kg

Harikasınnn nasıl bir metabolizman var çözemiyorum maşallah Zeynomm

ya bana yardım edinnnnn kızlarrr. haftasonu o detoks iyi geldi kiloyu da verdim ama. bugün böyle sanki şeker ihtiyacım var

2 kare bittere iznin var

Tatlım benim boşuna üzdün kendini bak rabbim büyük herşeyin temiz çıktı Rabbim senden de razı olsun bitanemm

YA SEN NE SİN İNSAN ÜSTÜ BİŞİ MİSİN NASIL VERDİN BEN EN FAZLA 700GR VERİRDİM BU DETOKSLA AMA 1 GÜNDE

HURMA YE TATLIM 3 TANE YANINDA YOĞURT YE, HURMA YOKSA KAYSI YE FİLAN İŞTE DURDURMAYA ÇALIŞ

Onun aklı çikoda neslim ne önersen onu yemeden duramaz krizi tutmuş

ALLAHIM BEN BU CUMA NE B...K YİCEM NERELERE GİTSEM ARTIDAYIM YAAA

Tatildeydin neslim olacak o kadar korkma kuzum 2 hafta izinlisin ama izinden dönüşte her hafta için minimum 400 gr vermeyen listeye giremeyecek yani en az 1,200 vermen lazım 3 hafta sonrane kadar artısın onu bilemiyorum

HIMMM GEÇEN HAFTA VE BU HAFTA İZİNMİ YAZILCAK BANA İYİ BARİ TOPLARIM BU HAFTA VE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA. DETOKS YARASIN HEPİMİZE. BENDE EŞİMLE BAŞLADIM SABAH İÇTİK MAYDONOZUMUZU KAHVALTIDA MEYVE SALATASI TARÇINLA YEDİK, ÖĞLENDE SALATA YİCEM YANIMA BİŞİ GETİRMEDİM DIŞARDA YİCEM SALATAMI AMA YARIN HAZIRLIKLI GELECEM

Bu hafta ve önümüzdeki hafta izinlisin neslim 13 şubatta listeye döneceksin kuzum .Eveden götürmen iyi olur kuzum ben öğle yemeyeceğim 2 öğün alışkanlık olmuş arada yeşil sularımı içerim akşama mercimek mi vokdomu karar veremedim bakarız moduma göre artık

öpsene beni şiiit öpsene beni

ay 13 şubat deyince ne uzun geldi öyle oh oh
öp öp

selam herkesee
beni özledinizmi
finalleri atlatmışken ve önümde 1 ay tatil varken yeni bir ben projesine bugün itibariyle başlamış bulunuyorum
hep bozup başlıyorum ama bu kez son gerçekten kararımı verdim
eski sevgilimin briyle çıktığını öğrendim dolayısıyla daha çok hırslandım evet başta üzüldüm ama artık atlattım sayılır
kızın fiziğide güzel ya kıskandımmı ne neyse olsun hırslanmama yaradı
hepimiz için güzel bir hafta olur bol kilo kayıplı oluır inş
kaptanımm benim takıma dönmem için 6 ay mı geçmesi gerekiyodu

Hoşgeldin bızdıkımmm güzel bir tatili hak ettin .Bu tatili de seni baştan yaratarak değerlendirelim

Özlemezmiyiz hiç hepinizi özlüyorum lisbeth de bir uğrasaydı cimcime unuttu Eski erkek arkadaşın kendi kaybetti bitanemm hiç üzüldüğüne değmez .Karşına senin kıymetini bilecek kimbilir kimler çıkacak kuzum

Evet tatlım 6 ay geçmesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…