tsk edıyorum melegımTakım İçi İlk 3
1- BayilanBayilana (91,2/ 88,3/2,9 /%3,18
2- winstonlight(73,8/72.7 /1,1/%1,49
3- bulutummm30(82/80,2/1,8/%0,73
Tebrikler meleklerimm
zebekine 395. Etap Mesaj sayısından almış olduğun sarı kartın silindi kuzum
@bulutummm30 1 sarı kart =(Aralık Ayı %2 tablosu ) silindi tatlım
tsk ederım aslıcım... ozlemısım senı kız denk gelemıyoruzKilo veren arkadaşlarım özellikle nurum çok tebrikler ..harikasınız kızlar ...
veremeyen arkadaşlarım haftaya güzel bir atak yapıp bizi sollayacaklar eminim
cnmınıcı bende senı tebrık ederım masallah kuzuma benımmm...Evet bu pazartesi birlikte dönücez inşallahhkızlar biraz tempo düşmüş sanırım hiç olmuyor böyle nurum senide çokk tebrik ederim
YA SEN NE SİN İNSAN ÜSTÜ BİŞİ MİSİN NASIL VERDİN BEN EN FAZLA 700GR VERİRDİM BU DETOKSLA AMA 1 GÜNDEmerhaba kızlarrrr ben geldimmm.yorucu bir haftasonu detoksundan çıktımmm.ama işe yaradı
cumartesi ve pazar olmak üzere 2 gün ayran detoksu yaptım ve kaybım:2.100 kg
HURMA YE TATLIM 3 TANE YANINDA YOĞURT YE, HURMA YOKSA KAYSI YE FİLAN İŞTE DURDURMAYA ÇALIŞya bana yardım edinnnnn kızlarrr. haftasonu o detoks iyi geldi kiloyu da verdim ama. bugün böyle sanki şeker ihtiyacım var
ALLAHIM BEN BU CUMA NE B...K YİCEM NERELERE GİTSEM ARTIDAYIM YAAA***6.Takım 397. ETAP ***
A1S2L3I4 (88,2 / 87,8/0,4 /%0,45 )
Ahbirkingcharlesimolsa (78/78,4 /-0,4 /%-0,51)
BayilanBayilana (91,2/ 88,3/2,9 /%3,18) İzinli
bulutummm30(82/80,2/1,8/%0,73)394.Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 3'e bölündü
Ebwam(125,5/126,1 /-0,6 / % -0,48)
gel_pcpc (77,9/77.9/ 0 /%0,0)Kilosu sabit .İzinli
makres76 (62,7/62,7/ 0/%0,0 )Kilosu sabit .İzinli
rengarenknesli (76,5/76,5/0/% 0,0) Kilosu sabit.İzinli
winstonlight(73,8/72.7 /1,1/%1,49 )
yenibirben(79,5/79 /0,5 /%0,63 )
6.Takım Ortalaması:%0,55
Sağol kaptanımm benimm canımsınBazen üst üste geliyor terslikler benim de sabrım zorlanıyor işte ama daha iyiyim.. Bugün kv aldık bize getirdik sohbet ettik uzun uzun iyi geldi Eşim bu hafta yine yoğun olacak sanırım inşallah şu araç işini yarın çözebilirim, kasko firması ikame araç verilecek dedi ama bakalım göreceğiz.. Yoksa gerçekten zor taksiler de mendebur, metrobüse kadar gideceğim dediğin anda bir dövmedikleri kalıyor sanki onların keyfine göre gitmek zorundayım.. İş için de sürekli şu çocuk düşünüyor musun sorusu beni çok geriyor çünkü yalan söylemek zorunda kalıyorum "tabii ki düşünüyorum gerizekalı" diyesim geliyor ama görüşme o an biteceği için diyemiyorum İnşallah bu hafta korktuğum gibi geçmez şıp diye arabam servisten çıkmış olur, ben finallerimi vermiş ve hatta işe alınmış olurum Hadi bakalım..
Bugünkü menüm,
Sabah kk kahvaltısı 1 haşlanmış yumurta ile
Akşam 1 dilim fırında somon balığı, bollll salata :) 1 parça tahinli helva
Su 2.5 lt
Spor yapamadım yine kv bizde
kızlar günaydın alanyadan selamlar nihayet geldim şimdi az işim var gene uğrayacağım öptüm sizi
DETOKS PROGRAMI
ARA ÖĞÜN ALTERNATİFLERİ MENUDEKİ ARA ÖĞÜN İÇECEĞİ YERİNE YAPILABİLİR ONUNLA DEĞİŞTİRİLEBİLİR DİYE ALTERNATİF EKLEDİM. MENU AÇIKLAMASINI OKUYUN KIZLAR DAHA NET ANLAŞILIR OKEY
merhaba kızlarrrr ben geldimmm.yorucu bir haftasonu detoksundan çıktımmm.ama işe yaradı
cumartesi ve pazar olmak üzere 2 gün ayran detoksu yaptım ve kaybım:2.100 kg
ya bana yardım edinnnnn kızlarrr. haftasonu o detoks iyi geldi kiloyu da verdim ama. bugün böyle sanki şeker ihtiyacım var
gunaydın canlarım kardeslerım..
c.tesı gunu cekıldım rahım fılmımı gercı cogu arkadas bılıyor ama buradakı bılmeyenlere soylıyım dedım Allahıma bınlerce sukurkı cok temız cıktı ne kıst nede yumurtalıklarım tıkalıymıs... sagolun varolun benımle tek yurek oldunuz bırkez daha Allah razı olsun
YA SEN NE SİN İNSAN ÜSTÜ BİŞİ MİSİN NASIL VERDİN BEN EN FAZLA 700GR VERİRDİM BU DETOKSLA AMA 1 GÜNDE
HURMA YE TATLIM 3 TANE YANINDA YOĞURT YE, HURMA YOKSA KAYSI YE FİLAN İŞTE DURDURMAYA ÇALIŞ
ALLAHIM BEN BU CUMA NE B...K YİCEM NERELERE GİTSEM ARTIDAYIM YAAA
HIMMM GEÇEN HAFTA VE BU HAFTA İZİNMİ YAZILCAK BANA İYİ BARİ TOPLARIM BU HAFTA VE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA. DETOKS YARASIN HEPİMİZE. BENDE EŞİMLE BAŞLADIM SABAH İÇTİK MAYDONOZUMUZU KAHVALTIDA MEYVE SALATASI TARÇINLA YEDİK, ÖĞLENDE SALATA YİCEM YANIMA BİŞİ GETİRMEDİM DIŞARDA YİCEM SALATAMI AMA YARIN HAZIRLIKLI GELECEM
Onun aklı çikoda neslim ne önersen onu yemeden duramaz krizi tutmuş
Tatildeydin neslim olacak o kadar korkma kuzum 2 hafta izinlisin ama izinden dönüşte her hafta için minimum 400 gr vermeyen listeye giremeyecek yani en az 1,200 vermen lazım 3 hafta sonrane kadar artısın onu bilemiyorum
Günaydın meleklerimmmmmbomba gibi bir hafta olsun hepimiz için inşallahhh
Sen de bizim canımızsın Gamzem.Kayınvalidenle konuşabilmek gerçekten büyük şans şanslısın kuzummİkame araç verirlerse süper olur tatlımm . Güzel düşünelim her şey güzel solsun bitanemmm
Finallerini güzelce vereceksin senin için hayırlısıysa o işe de gireceksinnn ardından bir de hamiş haberi patronlar şokkk
Menün harika Gamzem sağlık olsun fırsatın olunca yaparsın sporunu
Hoşgeldin sefalar getirdin rengarenkimm
Teşekkürler neslim komple detoks yapacağız sayende kahvaltım ve limon maydanoz suyum tamamm
Harikasınnn nasıl bir metabolizman var çözemiyorum maşallah Zeynomm
2 kare bittere iznin var
Tatlım benim boşuna üzdün kendini bak rabbim büyük herşeyin temiz çıktıRabbim senden de razı olsun bitanemm
HIMMM GEÇEN HAFTA VE BU HAFTA İZİNMİ YAZILCAK BANA İYİ BARİ TOPLARIM BU HAFTA VE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA. DETOKS YARASIN HEPİMİZE. BENDE EŞİMLE BAŞLADIM SABAH İÇTİK MAYDONOZUMUZU KAHVALTIDA MEYVE SALATASI TARÇINLA YEDİK, ÖĞLENDE SALATA YİCEM YANIMA BİŞİ GETİRMEDİM DIŞARDA YİCEM SALATAMI AMA YARIN HAZIRLIKLI GELECEM
öpsene beni şiiit öpsene beni
ay 13 şubat deyince ne uzun geldi öyle oh oh
Bu hafta ve önümüzdeki hafta izinlisin neslim 13 şubatta listeye döneceksin kuzum .Eveden götürmen iyi olur kuzum ben öğle yemeyeceğim 2 öğün alışkanlık olmuş arada yeşil sularımı içerimakşama mercimek mi vokdomu karar veremedim bakarız moduma göre artık
öp öp
öpsene beni şiiit öpsene beni
ay 13 şubat deyince ne uzun geldi öyle oh oh
öp öp
herşey güzel olacak
14 şubata da hazırlık olacak fenamıı yeni bir nesli fit bir nesli güzel olmazmı
Bızdıkımmmmm hoşgeldinnnnnnn
selam herkesee
beni özledinizmi
finalleri atlatmışken ve önümde 1 ay tatil varken yeni bir ben projesine bugün itibariyle başlamış bulunuyorum
hep bozup başlıyorum ama bu kez son gerçekten kararımı verdim
eski sevgilimin briyle çıktığını öğrendim dolayısıyla daha çok hırslandım evet başta üzüldüm ama artık atlattım sayılır
kızın fiziğide güzel ya kıskandımmı ne neyse olsun hırslanmama yaradı
hepimiz için güzel bir hafta olur bol kilo kayıplı oluır inş
kaptanımm benim takıma dönmem için 6 ay mı geçmesi gerekiyodu
benim heralde bızdık yanlış anlamadıysamm
hoşbuldumm kaptanımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?