Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

arkadaşlar pardon ya. cevap veremdim. çok yoğundum...
benim boyum 175. kilom 97. daha önce 113 kilodan 83 kiloya indim diyet ve sporla ancak tüp bebek tedavisi gördüm ve yine 97 ye çıktım. tekrardan kilo vermek istiyorum ama bu kez 75 kiloya kadar inmek istiyorum sizlerin de desteğiyle. peki sizleri de ben tanıyayım :)

Neslim, geldiler biraz soldan soldan.. Gidiyorlar neyse ki kovaladım biraz Bakacağım canım çok sağol detoks paylaşımın için

Anammm kız ben kaçırmışım sonucun çıktığını bilmiyordum! Allahımmm sana çok şükür çok sevindim bir tanecik sultanım! Artık insülin direnciyle savaşıp bebiş bekleme zamanı canım İnanıyorum en yakın zamanda sağlıklı alacaksın bebişini kucağına canım benim

aaaa sımdı gordum tsk ederım ılk bıreysel derecemmm

ayy canımın ıcı lüx fıstıgım cok saol.. ıns bebıslerımızı kucagımıza alalım

Hahaha aynen kaptancığımmm bu da size kapak olsun misali yapacağım patronlara

Bir kere başardın canım yine başarabilirsin önce sen inan gerisi gelecek Ben de evlendikten sonra 1 yıl içinde 85 e kadar çıktım orda bir dur dedim kendime şimdi geri dönmeye çalışıyorum :) 77lere kadar indim ama yılbaşından sonra geri aldım biraz şimdi 78.4 üm inşallah hep beraber tıkır tıkır vermeye devam edeceğiz

Ayy inşallah canımm

TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR. İNŞALLAH VERECEĞİM BU KİLOLARI. KENDİMİ ÇOK MUTSUZ VE ÇİRKİN HİSSEDİYORUM. HİÇ BİR ŞEY YAKIŞMIYOR GİBİ GELİYOR. GERÇİ YAKIŞMIYOR DA... BOYUM UZUN OLMASA BAYABİLDİĞİNİZ TOP GİBİ OLACAĞIM. UYGULADIĞINIZ BİR DİYET LİSTESİ VAR MI? YADA KURALLARINIZ?

İyi akşamlar meleklerimmmmmm

Slm bulutummmm oh sefan olsun iyi yapmışsın gezeceksin tabiii kuzuum .Hele bir de kaçamak yapmadan gezmek süper ötesiTempona maşallah diyorum Her ne olursa olsun biz bir takımız kuzum moral bozmak yok

pazar menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam iskender yogurt mevsim salata
2 Türk kahvesi 2 maden suyu 1 yeşil cay
Spor yok hep dışardaydım

süpersinnnn aynı tempoya devammm perşembe yine bulgur lapası yapacakmısın kuzum

bende pazar menumle başlayım işe
sabah 11,00 de karatay kahvaltısı
akşam 16,00 da mantı ve 1 kase salata
spor 45dk açıkhavada bisiklet turu

mantıyı erken yemişsin neslimm o kadar da kötü değil izinli olduğunu varsayarsak

selam arkadaşlar....
ben yeni takım arkadaşınız melek :)
davet üzerine geldim .

Hoşgeldin meleğimmm meleklerim derken gerçek meleği de bulduk sonunda

Çalışıryorsun snaırım Melekcimm Maşallah boyun harika daha önce başardığına göre şimdi ytekrar başaracaksın kuzumm

Ben takım kaptanı sweet 40 yaşındayım İzmirde annemle birlikte yaşıyorum geçen yıl 3, takımdan 88 kilo ile başlayıp 65 kilo ile mezun oldum 6, takımı açtım canım

ayy canımın ıcı lüx fıstıgım cok saol.. ıns bebıslerımızı kucagımıza alalım

Bu gzüel tabirleri nerden buluyorsun kraliçemmm lüx fıstık demekkk kırk yıl düşünsem aklıma gelmez

Hahaha aynen kaptancığımmm bu da size kapak olsun misali yapacağım patronlara

Yap tabiii kuzummm

Elbette vereceksin bitanemm azim senden destek bziden grubumuzda karatay diyeti yapanlar dukan diyeti yapanlar olduğu gibi kendi diyetini oluşturan arkadaşlarımız da var bana soracak olursan sağlıklı bir yaşam için karatay sağlıklı beslenmesini tavsiye derim cnmm

Öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtmen ve hedef kilonu yazman gerekli canım
sonrasında deneme süren başlıyor deneme süremiz 2 hafta ama buna takılma önemli olan sağlıklı ve kalıcı kilo vermeni sağlamak 2 hafta sonunda deneme süresini olumlu geçirirsen takım listesinde yerini alacaksın bitanemm yine de kurallar gereği her cuma tartılıp bildirmen gerekli Aramıza tekrar hoşgeldinn

iyi akşamlar bayanlar
menümü yazayım
Sabah:2 haşlanmış yumurta,zeytin,4 ceviz,1kuru incir
Akşam:tavuk,ayran,2 havuç

spor:1 saat yürüyüş

Afiyetolsun bızdıkımmmm geranmali göreceğimizi snaıyordum yanılttın

Hosbulduk cok tesekkurederim.
insallah verecegim. Bugun sabah 97 kiloyu gorunce aninda basladim Diyet ve spora. Dun 1 saat yurumustum zaten icimden gelmisti.bugunde 45 dk yurudum.
Kurallarinizi kabul ediyorum.
kilom 97 maalesef.
hesef kilom 77

Kizlarrr selam
menu malum ama yazayim
sabah kalkinca maydonuz kuru
8.00 de detoks kahvaltisi
13.00 de ogle detoks salatasi
17.00de detoks salatasi bugday mercimek haslama 3 kasik
21.00 de detoks icecegi
35dk yurume

Son düzenleme:
Hosbulduk cok tesekkurederim.
insallah verecegim. Bugun sabah 97 kiloyu gorunce aninda basladim Diyet ve spora. Dun 1 saat yurumustum zaten icimden gelmisti.bugunde 45 dk yurudum.
Kurallarinizi kabul ediyorum.
kilom 97 maalesef.
hesef kilom 77

En güzel spor yürüyüş bitanemm yürüyüşe devam edersen bir de sağlıklı menüler oluşturursan hedefinin altına bile inersin verilemyecek bir kilon yok ki

Kizlarrr selam
menu malum ama yazayim
sabah kalkinca maydonuz kuru
8.00 de detoks kahvaltisi
13.00 de ogle detoks salatasi
17.00de detoks salatasi bugday mercimek haslama 3 kasik
21.00 de detoks icecegi
hadi bakalım gazamız mübarek olsun neslimm şey aklıma geldi ben zayıflama döneminde çok içiyordumya metabolizma hızlandırıcı çay (elmalı limonlu karanfil kabuk tarçın ve karabiberli ) onu da eklesek mi acaba

Kaptanim daha once hic bahsetmedin sebze senide acti baksana dokulmeye basladi gozli kalan bilgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…