- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
İyi akşamlar meleklerimmmmmm
Afiyetolsun bızdıkımmmm geranmali göreceğimizi snaıyordum yanılttın
Banum yarifi yaziver nasil kacgun filan ekkeyelim hergune
iyi akşamlar kaptanımm
saol canım kaptanım yarın sabaha artık
sebze detoksundan vaz mı geçtin bızdıkımmm
Selam kızlar bir süredir gelemiyorum önce işyeri tadilatı derken bir hafta gecti ve yibe belimi incittim yuruyemiyorum uc gündür bu gece mr çekilecek bu arada annem de kalıyorum ve tabi diyet falan yok sadece dikkat etmeye çalışıyorum. Şimdilik herkesi öpüyorum.
ya evde sebze meyve namına bişi yokki kaptanım yarın alışverişe çıkcaz annemle alıcam inş
Hg cnm takımımızaarkadaşlar pardon ya. cevap veremdim. çok yoğundum...
benim boyum 175. kilom 97. daha önce 113 kilodan 83 kiloya indim diyet ve sporla ancak tüp bebek tedavisi gördüm ve yine 97 ye çıktım. tekrardan kilo vermek istiyorum ama bu kez 75 kiloya kadar inmek istiyorum sizlerin de desteğiyle. peki sizleri de ben tanıyayım :)
Kaptanım yaklaşık yarım saat önce regl oldumİyi akşamlar meleklerimmmmmm
Slm bulutummmm oh sefan olsun iyi yapmışsın gezeceksin tabiii kuzuum .Hele bir de kaçamak yapmadan gezmek süper ötesiTempona maşallah diyorum Her ne olursa olsun biz bir takımız kuzum moral bozmak yok
süpersinnnn aynı tempoya devammm perşembe yine bulgur lapası yapacakmısın kuzum
mantıyı erken yemişsin neslimm o kadar da kötü değil izinli olduğunu varsayarsak
Hoşgeldin meleğimmmmeleklerim derken gerçek meleği de bulduk sonunda
Çalışıryorsun snaırım MelekcimmMaşallah boyun harika daha önce başardığına göre şimdi ytekrar başaracaksın kuzumm
Ben takım kaptanı sweet 40 yaşındayım İzmirde annemle birlikte yaşıyorum geçen yıl 3, takımdan 88 kilo ile başlayıp 65 kilo ile mezun oldum 6, takımı açtım canım
Bu gzüel tabirleri nerden buluyorsun kraliçemmm lüx fıstık demekkk kırk yıl düşünsem aklıma gelmez
Yap tabiii kuzummm
Elbette vereceksin bitanemm azim senden destek bziden grubumuzda karatay diyeti yapanlar dukan diyeti yapanlar olduğu gibi kendi diyetini oluşturan arkadaşlarımız da var bana soracak olursan sağlıklı bir yaşam için karatay sağlıklı beslenmesini tavsiye derim cnmm
Öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtmen ve hedef kilonu yazman gerekli canım
sonrasında deneme süren başlıyor deneme süremiz 2 hafta ama buna takılma önemli olan sağlıklı ve kalıcı kilo vermeni sağlamak 2 hafta sonunda deneme süresini olumlu geçirirsen takım listesinde yerini alacaksın bitanemm yine de kurallar gereği her cuma tartılıp bildirmen gerekliAramıza tekrar hoşgeldinn
Afiyetolsun bızdıkımmmm geranmali göreceğimizi snaıyordum yanılttın
Cnm ben çıkmışım sen gelmişin takipteyim sizi inş güzel sonuclar alırsınızhoşgeldin canım
Mutfagi toplamaktan yolu anca buldum kaptanimEbwam gelemedin kuzum yolumu bulamadınnn
Ben kaçıyorummm bi duş alıp yatim yarın hastahanedeyim melekleirmmm görüşürüzBızdıkımmm grşrz kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?