- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Masallah cok guzel haaaaa kiskandimBugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam tavuk corbası,salata ayran
2 Türk kahvesi,2 yeşil cay,1 maden suyu
Cok tempolu olmasada 1 saat yürüyüş
Kaptanım etli brokoliydi malum benim herif sebzeyi tek basına yemez :)
Ben de bugün öyle düşündüm ve alışveriş yaptım canımsabah sandviç yerim kahvaltıda öğlen de bir meyve yerim diyorum ama bakalım..
398. Etap birincisi yenibirben tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
selam herkese
hala çok şişim regl olsamda rahatlasam
menümü yazayım
Sabah
2 yumurta haşlanmış,zeytin
Akşam
Köfte ızgara,salata,2 hurma,2 ceviz
Aralarda:yeşilçay,sütlü türk kahvesi
spor:1 saat yürüyüş
Bugünkü menümü de yazayım,
Sabah 1 muz bir bardak süt
Akşam 1 tabak kıymalı ıspanak yemeği, az tavuk sote kalmıştı onu yedim 2 yk da bulgur pilavı
Kaptancığım bilir Denizli'nin kese yoğurdu meşhurdur sağolsun canım kv getirmiş gelirken ıspanağa da bir yakıştı ki sormayın hımm
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Kaptancığım mantıya ben de dayanamadım, yeni iş arkadaşlarım dışarıya yemeğe gidelim dediler. Menüde de seçebileceğim, mantı, şinitzel, hamburger, tost vardı ben de mantı seçtimama yakmışımdır onu akşama kadar dediğin gibi :)
işe giderken 3 gün sandviç yemeden sağlıklı besleneceksin dimiiiKaptancığım tam da tahmin ettiğim gibi sandviçe kırmızı kart gösterdihaftada iki gün yapayım diyorum kaptancığımmm ne dersin canım kaptanım bal kaptanım
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam sucuk,tavuk,kaşarlı köfte(1,5 porsiyon) 3 lokmada pide yedim acı biberle
1 Türk kahvesi(yanında gofretli çikolata) 2 maden suyu 2 yeşil çay
30 dk Leslie,45 dk yürüyüş
Sevgili kaptanım diyete başladığımdan beri ilk defa böle oldum resmen boşanıp semerimi yedim bugun
Ablamm sen ne detoksu yapıyorsun bu ay sonunda 60 lari görmem lazım
Bu saat oldu uyumadım dahabugünkü menümü yazayım
Sabah:kk kahvaltı,1 dilim ekmek
Öğlen ve akşam: yeşil mercimek yemeği ve salata ekstra akşam 6 tane sarma
Spor: jillian
Su:3 lt
Ayyyyyy teşekkürlerrrr ne güzel olmuş öyle madalyammmmmm
Gunaydin kizlar. Bu gunden itibaren yeniden basliyorum menu yazmayaallah hakkimda hayirlisini versin. Raw ile baslim bakalim nasil olacak. Yapabildigim kadar yapacam Bakalim. Rengarenk beni yonlendirirsin demi canim
butun menulerini takip ettim.bakalim uygulamada ben basarili olabilecekmiyim
Günaydınlar kızlaaarrr herkese mutlu pazarlar dilerimm
selam kızlar
menümü yazayım
Sabah:Menemen,zeytin,2 hurma
Akşam:Tavuk,yoğurtlukereviz salata,1 elma,2 ceviz
spor:1 saat yürüyüş
Slm ilk menum gelsin
sabah: 1 tarcinli muz,biraz kabak ve yer fistigi, 3 bardak limonlu cay
Oglen: koca bir tabak bol yesillikli kisir
ara: 1 fincan kahve
aksam: marul, roka, kirmizi pancar, havuc, avakodo dan olusan salata, yogurtlu karabugdayli kereviz salatasi
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam tavuk corbası,salata ayran
2 Türk kahvesi,2 yeşil cay,1 maden suyu
Cok tempolu olmasada 1 saat yürüyüş
O kadar halsizimki acep neden kaynakli. Adet sancisi gibi agrilarimxa oluyo ama daha bir haftam var. Aman yaa Ben boyle bunyenin..... diye baslicam. Bu gun ne oturdum ne is yaptim ortaya cikan hic bise yok ama cok yoruldum. Hep mutfaktaydim sanki. Mutfak deyince sajirim bu beslenmede yogurt falan yok ama ben dayanamiyom yiyom. Yoksa krize girecektim. Meger ne alismisim yogurda
Adetinmi yaklasti seninde dicem ama sani yeni bitmisti diye hatirLiyom
Evt cnm yeni bitti adetim,önceden böle ve daha fazlası cok olurdu şimdi ilk olduMasallah cok guzel haaaaa kiskandim
Evt kaptanım etli yapıyorum sebze yemeklerini yoksa eşim yoksa eşim yemiyo
Israr değil de, alışkanlığımdı benim önceki iş yerimde ondan aklıma o geldi kaptanımSlm meleklerimmm güzel bir pazar geçirmişsinizdir umarımmmBen yaşlandığımı hissettim gençlerin yanında maşallah enerji fışkırıyor ikisinden de
brokoliyi etlimi yapıyorsun kuzum
sabah sandviç yeme lütfen gamzemtamam işyerine yumurta götüremezsin ama en azından bi 15 dk erken kalk ve kahvaltını güzelce evde yap kuzum.Çok acelen varsa muz süte ve kuruyemişe devam . Öğle yemekleirni de evde hazırla ve götür bitanemm en sağlıklısı o
Teşekkürler Baharcım
hurmalar reglin gelişine işaret sanırım bızdıkımmmsabahları lütfen yeşillik ekle bitanemm havuç turp maydanoz dereotu ne olursa spora bayıldım
oooo bilmezmiyimmm tatlımmmafiyetolsunnn krema gibidir spora başladınmı tatlımm
seceçenkelr arasında en uygunu yine mantıymış kuzum
işe giderken 3 gün sandviç yemeden sağlıklı besleneceksin dimiii2 gün sandviç ısrarı nedendir kuzumm
böyle bir kaçamak bombasını bekliyordum senden kuzum çünkü maşallah tek lokmalık kaçamaklar haricinde kaçamak yapmadın çok sıktın kendini sağlık olsun bitanemm 3 lokma pide ve gofret sonuçta dengelersin haftaiçi sporunda müthişşş
o kadar abartılacak birşey yok kuzummm
Ayşecimm raw beslenmesini uyguladık neslim sayesinde hepimiz ön sayfaklarda örnek menüler ve yapılış şeklini paylaşmıştı neslim bakabilirisn kuzum
Gece kuşu olmuşsun bakıyorum jr yüzünden sanırım1 dilim ekmek de neyin nesiii
menün süper canım sporda öyle
Yakıştı bitanemmmmm
Başarılamayacak birşey yok bitanem evde ne varsa çiğ olarak tüket yeşil sıvılarını içmeyi unutma hayvansal protein almadınmı tamamdırGazan mibarek olsun şimdiden
Teşekkürler bitanemm
Afiyetolsun bızdıkımmm elma ve cevizini sabaha alsan olmazmı kuzumm
Slm meleklerimmm güzel bir pazar geçirmişsinizdir umarımmmBen yaşlandığımı hissettim gençlerin yanında maşallah enerji fışkırıyor ikisinden de
hurmalar reglin gelişine işaret sanırım bızdıkımmmsabahları lütfen yeşillik ekle bitanemm havuç turp maydanoz dereotu ne olursa spora bayıldım
Afiyetolsun bızdıkımmm elma ve cevizini sabaha alsan olmazmı kuzumm
detoks oksinleri atma yöntemi çiğ sebzelerle beslenmek yani raw beslenme yaptım menulerim var istersen incele. bazı fikirelrde verdim onlarada bak.Ablamm sen ne detoksu yapıyorsun bu ay sonunda 60 lari görmem lazım
dünkü menümmmm398,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebwam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Charlessiz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bızdık[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Çıtırıks[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]
[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[/TR]
ay valla nesimmmmmm dün raw yapayım dedim popek le tecavüz ettim senin rewına kusur bakma bacımdetoks oksinleri atma yöntemi çiğ sebzelerle beslenmek yani raw beslenme yaptım menulerim var istersen incele. bazı fikirelrde verdim onlarada bak.
gulkaynak.com sitesinide incele istersen
zeynommmmm hissettim bişiler zatenay valla nesimmmmmm dün raw yapayım dedim popek le tecavüz ettim senin rewına kusur bakma bacım
teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr398. Etap birincisi yenibirben tebrikler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?