- 28 Eylül 2014
- 399
- 1.046
- 128
- 38
valla doğru hissetmişsin: ) evren raw yapmama izin vermiyorzeynommmmm hissettim bişiler zaten
vay zeynom hiç böle madalyam olmadı ağlasammı. tebrikler kuzummmAyyyyyy teşekkürlerrrr ne güzel olmuş öyle madalyammmmmm
evrene sms yollavalla doğru hissetmişsin: ) evren raw yapmama izin vermiyor
teşekkürler neslimmm.daha çokkkkkkkkkkkkkkkk yolum varrrvay zeynom hiç böle madalyam olmadı ağlasammı. tebrikler kuzummm
bir türlü totomu toparlayamadım kievrene sms yolla
valla bende hafta sonu fıyaskoyla yaptım detoksu oluyor bazen bugun toparladım ama devam raw ağırlıklı beslenmeye.bir türlü totomu toparlayamadım ki
ahahaha ılahı kaptanım yaaaaa su ekledıgın hareketlı resme bayıldım vallahı.. cok tsk ederımOcak Ayı Kraliçemiz
%5,05 kilo verme oranı ile
Sevgilizebekine
Tebrikler MeleğimAdresini istiyoruz Gizemin önerisi için
ahahaha ne güzel hediyeyi kaptın da kaptanım maddi külfet olmasın sana bizde bişiler yapsak misal sonuncu birinciye alsın yollasın :)ahahaha ılahı kaptanım yaaaaa su ekledıgın hareketlı resme bayıldım vallahı.. cok tsk ederımtum takım arkadaslarım arkadastan ote kardes gıbıler bana hepınızı coookkk sevıyorummmm
TEBRİKLER CANIMOcak Ayı Kraliçemiz
%5,05 kilo verme oranı ile
Sevgilizebekine
Tebrikler MeleğimAdresini istiyoruz Gizemin önerisi için
günaydın kızlar
menulerimi yazim detoksu bozdum bol cıslı
c.tesi
sabah meyve salatası
öğle: salata+ etli fasulye+az et sote+4 kşk bulgur
akşam: salata+çikolata
gece 1 yumurta+seytin+peynir
pazar: sabah 80,00 de 1 kefir+1 muz
11 de 1 simitli kahvaltı
14: de sebze suyu
19,00 da kıymalı karnıbahar+1 ekmek+patlamış mısır
1 küçük paket çikolata
spor 50dk bisiklet turu
ee detoksa başlıcak kızlar neler yaptınız kimler başladı bakimm
bende basladimsozde ama deliyom iki gundur, buna ragmen veriyom kilo. Yarin yapmicam sonraki iki gun yapacam.ee detoksa başlıcak kızlar neler yaptınız kimler başladı bakimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?