- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için hepsini yazdım kenara uymaya calisicam tatlıya zaafim var ondan uzak durdummu kalanına uyarım :)
Cuma günkü menüm
Sabah: misafir gelecek DİE birşey yemedim
Öğlen:1 dolu kase kavurma ve 3 Kaşık pilav,1 dilim Ağlayan kek
Akşam: kavurma yedim yine ve salata
Spor:yok
Su3 lt
C. Tesi günkü menüm
Sabah:2 dilim ekmek ve yumurta ,zeytin
Öğlen:1 koca tabak ıspanaklı tarhana çorbası
Akşam:yine tarhana çorbası ve 1 kutu çikolata (regl olucam ve emziriyorum hakim olamıyorum kendime ya
Spor : yok rahatsızlaandım
Bugünkü menüm tam bir facia
Sabah :yarım tırnaklı pide ve peynir çay
Öğlen:1 simit ve 1 yemek kaşığı Nutella
Akşam:1 büyük damak çikolata,1 dilim Börek ,yarım simit
beni affedin
Spor:yok çok hastayım
Su:2 lt
Ay kaptan öldürecek beni
İyi aksamlar hanımlar uyumadan menü bildirimi yapayım kahvaltıyı zaten yazmıştım. Öğlen 6 kaşık zeytinyağlı pırasa,bir dilim tam buğday ekmeği ve bir kase yoğurt aksam ızgara köfte bir bardak ayran ve yine bir dilim ekmek ara öğünlerde de uç adet kuru kayısı bir portakal ve bir elma yedim. Ekmek yemeden yapamiyorum sanki doymuycakmis gibi hissediyorum bazı sebzeleri de ekmeksiz hic yiyemiyorumbugun disari ciktigim icin sporumu yapamadim ve cok su tuketemedim 1-1,5 lt falan galiba. A birde az once bir bardak ihlamurlu yesil cayimi ictim bu gunu kapattim hayirlisiyla
İyi geceler bende kaciyorum yarin deniycem karatay kahvaltisini neticesini yazarimYarın erken kalkmam lazım kaçıyorum canım iyi geceler tatlı rüyalarGelecek olanlara
Bende arkadaşımızın menü bildirimini görünce bunları yazmak gecti aklımdan ama sen yazmışın kaptanım:)
Zamanla düzelecek alışacaksın kuzum battaniye nikli meleğim de ben ekmeksiz düşünemiyorum derdi hepimiz öyleydik ama inan bana sen de başaracaksın .Senden bir ricam var 1 gün karatay kahvaltısı yap ekmeksiz tabii ve kaç saat sonra acıktığını yaz .2. gün karatay kahvaltısına ek olarak 1 dilim ekmek ye ve acıkma süreni yaz farkı göreceksin bitanem tamamen zihninde olan bir şey ekmek bağımlılığı 21 gün yemediğin taktir de aklına bile gelmeyecek. ara öğünlerinde tek bir meyve ve yanında yoğurt veya sütle tüket kuzum ve tarçın ek sebze yemeklerinden korkma sınırsız yiyebilirsin ama lütfen ekmeği en azından akşamları yeme kuzum
sabah merak etmiştim kimsin diye slm verdin kaçtın. hoşgeldin canım. inşallah burda beraber sağlık bulacaz. ben 33 yaşında 3 çocuk annesi ev hanımı ve sosyoloji son sınıf öğrencisiyim. bayılıyorum bunları yazmaya kendimi önemli biri gibi görebildiğim tek anMerhaba kaptanim ben 24 yaşındayım önceki sene uniden mezun oldum iki senedir evdeyim atama bekliyorum bitanecik yeğenim var bu arada ona bakıyorum. Ben 95 kiloyum son 4-5 senedir boyle tombigim daha evvel 70 kiloydum yine o kiloma dönmek istiyorum ama amacımsadece kilo vermek ddeğil sporu ve sağlıklı beslenmeyi hayatıma yerleştirmek istiyorum ilk hedefim yaza kadar 80e düşmek umarım basarabilirim. Bu arada ismim Hintçe yaralı bülbül demek Bollywood filmlerini çok severim o filmlerden birinin şarkıismiydien bbaştaki kuralları okudum banada boyle sorumluluk hissedip uyma zorunluluğu duyacagim birşeylergerekiyordu oyuzden kurallara uuyacağıma söz veririm. Ancak belirtmeliyim ki benim bazı rahatsızlıklarım var bunlar yyüzünden kilo vermem elzem ancak biraz yavaş olabilir. Ben gec olsun ggüç olmasın diyorum bu sefer kararliyim
merak etme aynı zaaf hepimizde var kaptan hariçÇok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için hepsini yazdım kenara uymaya calisicam tatlıya zaafim var ondan uzak durdummu kalanına uyarım :)
zor olucak ama bende bırakmaya çalışcam zaten eger pilav, tavuk falan varsa eğer yanında ekmek yemem et yemeklerinde eğer bana ağır geldiyse yerim hatta bazı çorbalarla da annemin uzun yıllar ısrarı üzerine ekmek yemeyi bıraktım ama işte o sebze yemeğinin suyuna ekmek banma kültürü yokmu aaah ahh neyse bundan da vazgeçicem dediğiniz gibi artık ekmeksiz doyana kadar sebze öğlende ekmek yerine alışına kadar bulgur yesem sizce de olur mu acabaBende arkadaşımızın menü bildirimini görünce bunları yazmak gecti aklımdan ama sen yazmışın kaptanım:)
Evt yaralı Bülbül ben defalarca dedim ekmegi ekmek arası yapıp zevk alarak yiyebilirim diye
Takıma girdiğimde bende senin gibi dilimle yedim defalarca kaptanım uyardı yok dedim,benim icin zor ben böle azaltcam,bi hafta geçtikten sonra bıraktım hakkaten ekmek yediğimde daha çabuk acıkıyomusum :) eve ekmek al demek aklıma gelmiyo eşimde cogu zaman dırdır etsede ekmeksiz yiyo,ve çevremdeki herkes şaşırıyor benim ekmegi bırakmama:)
Bence sebze Yemeğini altı kasık yerine gerçekten doyana kadar ye bi dilimde olsa ekmegi yeme,gerçi sen yazmışın tatlı zaafın var inş onuda kolay atlatırsın cnm
üç çocuk, ev ve birde üstüne üni süper hayran olmamak elde değilsabah merak etmiştim kimsin diye slm verdin kaçtın. hoşgeldin canım. inşallah burda beraber sağlık bulacaz. ben 33 yaşında 3 çocuk annesi ev hanımı ve sosyoloji son sınıf öğrencisiyim. bayılıyorum bunları yazmaya kendimi önemli biri gibi görebildiğim tek anşu an 79 dolaylarında seyrediyom ama 93,5 ile başladım. hiiiiç kasmadan yapınca azıcık zaman uzadı tabi
merak etme aynı zaaf hepimizde var kaptan hariç
Günaydın hanımlar
selam tatlım hoşgeldin aramıza ben 38 yaş 2 çocuklu çalışan bir anneyim. 90 kilodan 76 ya indim takıldım 3 aydır. ama ideal olan 68 kilolara ulaşmama az kaldı beraber güzel kilolar vereceğiz merak etmeMerhaba kaptanim ben 24 yaşındayım önceki sene uniden mezun oldum iki senedir evdeyim atama bekliyorum bitanecik yeğenim var bu arada ona bakıyorum. Ben 95 kiloyum son 4-5 senedir boyle tombigim daha evvel 70 kiloydum yine o kiloma dönmek istiyorum ama amacımsadece kilo vermek ddeğil sporu ve sağlıklı beslenmeyi hayatıma yerleştirmek istiyorum ilk hedefim yaza kadar 80e düşmek umarım basarabilirim. Bu arada ismim Hintçe yaralı bülbül demek Bollywood filmlerini çok severim o filmlerden birinin şarkıismiydien bbaştaki kuralları okudum banada boyle sorumluluk hissedip uyma zorunluluğu duyacagim birşeylergerekiyordu oyuzden kurallara uuyacağıma söz veririm. Ancak belirtmeliyim ki benim bazı rahatsızlıklarım var bunlar yyüzünden kilo vermem elzem ancak biraz yavaş olabilir. Ben gec olsun ggüç olmasın diyorum bu sefer kararliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?