Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için hepsini yazdım kenara uymaya calisicam tatlıya zaafim var ondan uzak durdummu kalanına uyarım :)

İlk aklıma gelenleri söyledim kuzum zamanla menülerinle birlikte gerekli uyarıları yaparız tatlım.Un tuz şeker bunlar zehir.Tuz olarak kaya tuzu kullanmalısın aklıma gelmişken

Ben kaçıyorum tatlım geç olmadan sporumu yapayım akşama görüşürüz

Cuma günkü menüm
Sabah: misafir gelecek DİE birşey yemedim
Öğlen:1 dolu kase kavurma ve 3 Kaşık pilav,1 dilim Ağlayan kek
Akşam: kavurma yedim yine ve salata
Spor:yok
Su3 lt

C. Tesi günkü menüm
Sabah:2 dilim ekmek ve yumurta ,zeytin
Öğlen:1 koca tabak ıspanaklı tarhana çorbası
Akşam:yine tarhana çorbası ve 1 kutu çikolata (regl olucam ve emziriyorum hakim olamıyorum kendime ya
Spor : yok rahatsızlaandım

Bugünkü menüm tam bir facia
Sabah :yarım tırnaklı pide ve peynir çay
Öğlen:1 simit ve 1 yemek kaşığı Nutella
Akşam:1 büyük damak çikolata,1 dilim Börek ,yarım simit
beni affedin
Spor:yok çok hastayım
Su:2 lt
Ay kaptan öldürecek beni

İyi akşamlar meleklerimm hayalet takım olmamıza az kaldı galiba nerdesiniz menüler nerde

Bitanemmm bu menü nedir böyle iki hafta süper vererek rekor kırdın ve şimdi korkarın hepsi geri gelecek

Cuma günü kahvaltıyı atlaman olmamış padişah bile gelse o kahvaltını ihmal etme bitanemm bak sonrasında şekerin düşüyor ve ağlayan kek ağlatıyor seni

Gerisine yorum yapmıyim kalpten gidicem şimdi Kuzucum regl döneminde canın tatlı isteyebilir bunun çözümü her gün 1 paket çiko değilki Çok güzel çözümlerimiz var unuttunmu hadi çikoyu da anlarım ama bir iki kare olursa 1 paket nedir

Lütfen toparla kendini bitanemm lütfennnnnnHasta olmasan spor cezası verecektim ama şanslısın iyileştiğin an her gün 300 ip atlama günlük sporuna ilaveten istiyorum 1 hafta boyunca

İyi aksamlar hanımlar uyumadan menü bildirimi yapayım kahvaltıyı zaten yazmıştım. Öğlen 6 kaşık zeytinyağlı pırasa,bir dilim tam buğday ekmeği ve bir kase yoğurt aksam ızgara köfte bir bardak ayran ve yine bir dilim ekmek ara öğünlerde de uç adet kuru kayısı bir portakal ve bir elma yedim. Ekmek yemeden yapamiyorum sanki doymuycakmis gibi hissediyorum bazı sebzeleri de ekmeksiz hic yiyemiyorum bugun disari ciktigim icin sporumu yapamadim ve cok su tuketemedim 1-1,5 lt falan galiba. A birde az once bir bardak ihlamurlu yesil cayimi ictim bu gunu kapattim hayirlisiyla

Zamanla düzelecek alışacaksın kuzum battaniye nikli meleğim de ben ekmeksiz düşünemiyorum derdi hepimiz öyleydik ama inan bana sen de başaracaksın .Senden bir ricam var 1 gün karatay kahvaltısı yap ekmeksiz tabii ve kaç saat sonra acıktığını yaz .2. gün karatay kahvaltısına ek olarak 1 dilim ekmek ye ve acıkma süreni yaz farkı göreceksin bitanem tamamen zihninde olan bir şey ekmek bağımlılığı 21 gün yemediğin taktir de aklına bile gelmeyecek. ara öğünlerinde tek bir meyve ve yanında yoğurt veya sütle tüket kuzum ve tarçın ek sebze yemeklerinden korkma sınırsız yiyebilirsin ama lütfen ekmeği en azından akşamları yeme kuzum

Bende arkadaşımızın menü bildirimini görünce bunları yazmak gecti aklımdan ama sen yazmışın kaptanım:)
Evt yaralı Bülbül ben defalarca dedim ekmegi ekmek arası yapıp zevk alarak yiyebilirim diye
Takıma girdiğimde bende senin gibi dilimle yedim defalarca kaptanım uyardı yok dedim,benim icin zor ben böle azaltcam,bi hafta geçtikten sonra bıraktım hakkaten ekmek yediğimde daha çabuk acıkıyomusum :) eve ekmek al demek aklıma gelmiyo eşimde cogu zaman dırdır etsede ekmeksiz yiyo,ve çevremdeki herkes şaşırıyor benim ekmegi bırakmama:)
Bence sebze Yemeğini altı kasık yerine gerçekten doyana kadar ye bi dilimde olsa ekmegi yeme,gerçi sen yazmışın tatlı zaafın var inş onuda kolay atlatırsın cnm

Dünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam kıymalı ıspanak,közlenmiş kırmızı biber- maydonoz limon sarımsak
1 Türk kahvesi 2 maden suyu 2 yeşil cay
30 dk Leslie

sabah merak etmiştim kimsin diye slm verdin kaçtın. hoşgeldin canım. inşallah burda beraber sağlık bulacaz. ben 33 yaşında 3 çocuk annesi ev hanımı ve sosyoloji son sınıf öğrencisiyim. bayılıyorum bunları yazmaya kendimi önemli biri gibi görebildiğim tek anşu an 79 dolaylarında seyrediyom ama 93,5 ile başladım. hiiiiç kasmadan yapınca azıcık zaman uzadı tabi

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için hepsini yazdım kenara uymaya calisicam tatlıya zaafim var ondan uzak durdummu kalanına uyarım :)
merak etme aynı zaaf hepimizde var kaptan hariç

bu günkü cozutmam
sabah: soğanlı yumurta kivi peynir
akşam: kumpir hamburger menü baklava
bittimiiii bitmedi kabak çekirdeği de var sonrasında

takıma girmeden aforozu yiyecem sonunda. ama mazeretim var asabiyim bendışarı çıktık sinemaya falan gittik. bileti aldığımızda bir saat vardı filmin başlamasına. bizde avm nin içinde yemek zorunda kaldık. orda da çok seçenek yoktu. hoş bende seçmedim sanki toptan ne var ne yok aldım demi

zor olucak ama bende bırakmaya çalışcam zaten eger pilav, tavuk falan varsa eğer yanında ekmek yemem et yemeklerinde eğer bana ağır geldiyse yerim hatta bazı çorbalarla da annemin uzun yıllar ısrarı üzerine ekmek yemeyi bıraktım ama işte o sebze yemeğinin suyuna ekmek banma kültürü yokmu aaah ahh neyse bundan da vazgeçicem dediğiniz gibi artık ekmeksiz doyana kadar sebze öğlende ekmek yerine alışına kadar bulgur yesem sizce de olur mu acaba

üç çocuk, ev ve birde üstüne üni süper hayran olmamak elde değil zira ben bitanecik yeğenimle zor başediyorum79 a inmen ne kadar sürdü ablacım acaba bende yaza kadar 80i görürmüyüm

Günaydın hanımlar

selam tatlım hoşgeldin aramıza ben 38 yaş 2 çocuklu çalışan bir anneyim. 90 kilodan 76 ya indim takıldım 3 aydır. ama ideal olan 68 kilolara ulaşmama az kaldı beraber güzel kilolar vereceğiz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…