Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayyyy allahım hedefe ulaşana kadar her daim vermeyi nasip etsin inşallah...

afiyet olsun bende istiyorum çiğ beslenme ama bakalım hazırlıkları tamamlamam gerek.

Bugunkui kotu biten menum. Utanmadan yaziyorum vallahi ayip
sabah maydonoz kuru
karatay kahvaltisi
11de sutlu kahve 1 dlm kek
15.00 de 2 brd ayran 5 ceviz
19.00 da 3dlm ekmek melemen ve pastirmali ispanak kavurmasi 1 paket bitter
spor yok

anaaammm kuzum sen nettinn... toparlarsın ama ben eminim

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için hepsini yazdım kenara uymaya calisicam tatlıya zaafim var ondan uzak durdummu kalanına uyarım :)

aramıza hoş geldin canım umarım istediğimiz hedeflere ulaşır öyle ayrılırız buradan.. bu arada rahatsızlıkların içinde geçmiş olsun rabbim şifanı versin

gülayımmmmm sen bizim için önemli birisin kuzummmmm.. 3 tane dünya tatlısı çocuğa annelik yapıyon daha napcan kiii

ahhhh nolacak bu halimizzz canımmmm.. artık yeter demenin vaktı geldi gerçektennn hadi toparlanalım hepimiz yaaa

selammmm kızlar ben geldimmm nihayettt önce bir kaç alıntı şimdide menü

önce eksik kalanları tamamlıyayım

perşembe
2 dilim çavdar ekmeği, peynir, 2 zeytin

öğle :4 tane fırında köfte, 3 kaşık tarhana çorbası ayran

akşam: yemek yemeyi unuttummm
saat 10 gibi az bi parça haşlanmış tavuk

cuma
2 dilim çavdar ekmeği, peynir 1 yumurta
öğle : 3 4 kaşık mercimek çorbası, 1 parça kepeksiz dukan krebi arasına peynir
akşam : kendi yaptığımm el emeğim erişteden 2 servis kaşığı
cumadan başladım cozutmaya

sen bizim pazar menusunu duysan kovalarsın kilo alma topiğine

cumartesi pazar çoookkk karşık çünkü cuma gecesi yola çıktık geceyi yolda geçirdik sabah vardık istanbula
gece 2 tane yağlı gevrek,
sabah : 2 tane ıspanaklı gül börek ve çay
öğle : 3 4 sarma, köfte, gözleme
size daha önce bahsettiğim internette tanıştığım can dostum varya ona gittik akşam bundan sonrası zaten felaket
akşam : erizncan a aitmiş soğuk yoğurt çorbası erişteli, bir parça fırında tavuk ve az patates bir servis kaşğı pilav valla ben çok seviyorum diye arkadaşın annesi sırf benim için yapmış mecbur kaldımm zaten bunca karbonhidrattan sonra bu da intihar sayılmazdı artık...
çay servisi : 2 bardak çay, yanında minik ekler çilekli

pazar :
az patates kızartması, peynir zeytin, sucuklu yumurta, çay yarım dilim ekmek
öğle : 4/3 r-tahinli çörek ve çay vee tabi istanbula gidilir balık ekmek yenmezmi deyip kızla ikimize aldığım balık ekmekten az bi parça
akşam : feribotta tost

imkanlar dahilinde böyle oldu arkadaşlar ve tabi bu bombaaaa hafta sonu banaaaa +700 geri getirdi ama sorun yokkk
GELDİĞİ GİBİ GİDERLERRRRRR

selamlar dün gelemedim misafir trafiği yine
dünkü menüm:
Sabah:geranmali,zeytin,1 havuç,2 parmak kalınlığında ananas
Akşam:bulgurlu kuru patlıcan dolması 3 tane minik, yoğurt, salata
misafir olduğu için kendime ayrı yemek yapamadım zaten tüm gün kek börek yaptım ama tadına bile bakmadım
spor:1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…