- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
wuhuuuuuu neslimmm nettinnnkek erken saatte olduğundan tolore edilebilir belki ama akşam hakikaten coşmuşsun kuzum .Spor da yok gitti detoks sağlık olsun neslim yarın raw yaparsın toparlarsın
Takım İçi İlk 3
1- maviay1(83,4/81,7 / 1,7/% 2,04
2- battaniye1 (80,1/79,1 / 1/% 1,25
3- Ebwam(126,2/125,5 /0,7 / % 0,56
Tebrikler meleklerimm Bu hafta 6, olmuşuz
@Ebwam Ocak Ayı %2 Kilo Verme Oranından almış olduğun sarı kartın silindi kuzum
E399. etap mesaj sayıları
@battaniye1 : 35 +
RengarenkNesli 35+ izinli
Papillon_ : 30 mesajdan muaf
tinkerbell0 : 18 -------------------> 1 sarı kart
@ayyuzlum0211 : 23---------------->1 sarı kart
@Ebwam : 0------------------------>1 sarı kart
Kimsenin menü yazdığı yok ben yazim
Sabah
kalkınca 2 bardak su
1/2 maydanoz suyu ( yarım limon bir diş sarımsak ve bir tutam maydanoz ve 1/2 bardak su blendırdan geçirildi)
soslu 1 turp 1 havuç ( sos:1 yazdan közlenmiş kırmızı biber 1 diş sarımsak 1/2 limon 5 zeytin hepsi akşamdan ıslatılmış 3 kuru erik 1 kaşık çiğ susam 1 tatlı kaşığı çörekotu 3 ceviz 1 tatlı kaşığı üzüm çekirdeği 5 kuru üzüm tuz ve z.yağı)
Öğle:
katı meyve sıkacağında sıkılmış 2 bardak kadar evdeki tüm sebzelerin ve yeşilliklerin suyu içince z.yağı ve yarım limon
akşam:
1 koca tabak çiğ karnabahar (rondoda çekilmiş) 1 kornişon 1 diş sarımsak zerdeçallı ve karabiberli z.yağı ve limonlu
1 fincan şekersiz türk kahvesi 2 lt limon dilim su şimdilik1 fincan yeşilçay
takviye olarak omega 3
Spor :
45 dk koşu bandında interval yürüyüşbirazdan bir hibisküs içebilirim
Bronzdum Gümüş oldum
Bugunkui kotu biten menum. Utanmadan yaziyorum vallahi ayip
sabah maydonoz kuru
karatay kahvaltisi
11de sutlu kahve 1 dlm kek
15.00 de 2 brd ayran 5 ceviz
19.00 da 3dlm ekmek melemen ve pastirmali ispanak kavurmasi 1 paket bitter
spor yok
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için hepsini yazdım kenara uymaya calisicam tatlıya zaafim var ondan uzak durdummu kalanına uyarım :)
sabah merak etmiştim kimsin diye slm verdin kaçtın. hoşgeldin canım. inşallah burda beraber sağlık bulacaz. ben 33 yaşında 3 çocuk annesi ev hanımı ve sosyoloji son sınıf öğrencisiyim. bayılıyorum bunları yazmaya kendimi önemli biri gibi görebildiğim tek anşu an 79 dolaylarında seyrediyom ama 93,5 ile başladım. hiiiiç kasmadan yapınca azıcık zaman uzadı tabi
merak etme aynı zaaf hepimizde var kaptan hariç
takıma girmeden aforozu yiyecem sonunda. ama mazeretim var asabiyim bendışarı çıktık sinemaya falan gittik. bileti aldığımızda bir saat vardı filmin başlamasına. bizde avm nin içinde yemek zorunda kaldık. orda da çok seçenek yoktu. hoş bende seçmedim sanki toptan ne var ne yok aldım demi
günayyyyddınnnnn canummmmkızlar kocaman günaydın
toparlıcam başka yolu yokanaaammm kuzum sen nettinn... toparlarsın ama ben eminim
sende hoşgeldin tatlımgünayyyyddınnnnn canummmm
sen bizim pazar menusunu duysan kovalarsın kilo alma topiğineselammmm kızlar ben geldimmm nihayettt önce bir kaç alıntı şimdide menü
önce eksik kalanları tamamlıyayım
perşembe
2 dilim çavdar ekmeği, peynir, 2 zeytin
öğle :4 tane fırında köfte, 3 kaşık tarhana çorbası ayran
akşam: yemek yemeyi unuttummm
saat 10 gibi az bi parça haşlanmış tavuk
cuma
2 dilim çavdar ekmeği, peynir 1 yumurta
öğle : 3 4 kaşık mercimek çorbası, 1 parça kepeksiz dukan krebi arasına peynir
akşam :kendi yaptığımm el emeğim erişteden 2 servis kaşığı
cumadan başladım cozutmaya
hadi birlikte kovalayalım hedeflerimizi o zmn canım :)Benimde hedef kilom 65 ama suan 79,1 im benden öndesiniz sizi kovalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?