Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

önce o kek böreklerin tadına bakmadığın için tebrikler... geranmli geranmali yazıp duruyon merak ettimmm.. bişey daha öğrendim sayende.. menün süper canım..

selam tatlım hoşgeldin aramıza ben 38 yaş 2 çocuklu çalışan bir anneyim. 90 kilodan 76 ya indim takıldım 3 aydır. ama ideal olan 68 kilolara ulaşmama az kaldı beraber güzel kilolar vereceğiz merak etme
hoşbuldumm :) çok hırslıyımdır aslında ben sizinlede iyice azimleniyorum 90 kilolardan 70 lere düştüm denince çok mutlu oluyorum diyorum azim kızım sende yaparsın :)

kilolar korksun bizden

hoşbuldumm :) çok hırslıyımdır aslında ben sizinlede iyice azimleniyorum 90 kilolardan 70 lere düştüm denince çok mutlu oluyorum diyorum azim kızım sende yaparsın :)
vallahi 38 yaşında umutsuz vakaydım ben buraya dusene kadar. dedim gibi 90 kiloydum insülin direncim vardı ve bundan dolayı kilo vermem hep başarısızdı. karatay diyetiyle tanıştım doğal ve sağlıklı beslenme konusuna çok önem veririm daha seçici oldum. şimdide 76 da 3 aydır takılı kaldım. raw yani çiğ beslenmeyi karatayla harmanlayıp vermeye çalışıyorum durum bu sende veebilirsin pes etme

elbette... neslim bana portakal sirkesini nasıl yapim bi akıl ver içine bal falan da koyanlar var nohut falan
bak ben naptım netten araştırdım. evde anamın elma sirkesi vardı 4kg cam şişeye kabukları koydum portakal limon karışık 4 nohut attım 1 bardak sirke koydum( ev yapımı elma sirkesi hazır koyma sakın varsa koy yoksa koyma ev sirkeni) daha hızlı olduruyormuş diye kalanına su koydum. sanırım 4 güne süzme kvamına gelecek hala sineklenmedi ama bakıcam duruma göre. başka bir kavanozada gene birikti ekliyorum çıkan kabukları. kokusu felan çok hoş temizlikte kullanıcam zaten ben organik temizlik malzemesi kullanıyoru buda bedava çok güzel

http://www.nefisyemektarifleri.com/portakal-sirkesi/

buda link buna göre yaptım ben

Son düzenleme:

tamam canımm bugünden itibaren topluyom kabukları :)

Ben 2 sene önce 62 kiloya çıkınca diyetisyene gitmiştim ama kan Demir b12 çinko falan filan :) hepsını kullanmam gerekınce yok dedım bunlarıda kullanırsam iyice kılo alırım keske o zaman baslasaymısım+yirmi ekledim O zaman diyetisyen istersen uç tabak sebze ye ama suyu asla demişti cnm aklında bulunsun,bulgura gelince alışana kadar ye ama azaltarak ye 3-4 kasığı gecmesın bence

yirmiyi yazıyla yazınca daha hoş oldu rakamla yazınca insanın gözüne cok geliyo

Kizlar iyi aksamlar
bugunki menumle bismillah diyorum
sabah maydonozlu limonlu kür
kahvalti 1 muz elma tarcinli
13.00 de salata 1 kase merximek corbasi 4 ceviz ici
18.00 de limon isoanak kuzukukalagi detoks icecegi
yarim kase mercimek corba avuc ici kadar firinda hamsi
spor yok bir kac arkadas aksam gezmesine kacicaz kafeye hasret gidericez cocuksuz

önce o kek böreklerin tadına bakmadığın için tebrikler... geranmli geranmali yazıp duruyon merak ettimmm.. bişey daha öğrendim sayende.. menün süper canım..

teşekkürler
geranmali çok güzel ya ben seviyorum koreliler sağolsun
senin de menülerin güzel azcık kaçamaklar olmuş ama toparlarsın cumaya kadar sıkma canını :)

afiyet olsun neslim iyi gezmeler

iyi akşamlar hanımlar bugün tavsiyeleriniz üzerine ekmeksiz bir gün geçirmeye çalıştım sadece bir dilim kahvaltıda yedim. aslında kahvaltı için karatay kahvaltısına baktım ama hep yumurta var onda ben haftada en fazla iki yumurta belki yiyorum çünkü dokunuyor bana. eğer önerebilceğiniz alternatif bir kahvaltı menüsü varsa denemek isterim

bugünkü menüm;
sabah:bir dilim tam buğday ekmeği, peynir zeytin, limonlu maydanoz
öğlen: 1 tabak zeytinyağlı sebze yemeği
akşam:balık ızgara ve salata
buraya kadar iyi gelmiştim ama akşam dayanamayıp küçücük bir dilim börekle yarım bardak soğuk çayı götürdüm ayrıca tüm günüm hastanede geçtiği için sporda yapamadım ama yarından sonra mümkün olduğunca aksatmıycam
bunların dışında ara öğünlerde bikaç badem ceviz ve kuru kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…