Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

afiyet olsun canım şifa olsun kilo olmasın

selam canlarımmm
gelelim cuma menüme

sabah yarım simit, peynir, 2 zeytin
arada : 1 parça %60 bitter
öğle : bir kase pul biberli tarhana çorbası
akşam 4 5 yemek kaşığı sıpanak 3 kaşık yoğurt
saat 20,30 yarım gofret

kızınada başarılar canım bu arada

merhaba, birazdan misafirlerim gelecek hazirlik tamam
bugunki menum:
sabah 1 dilim ekmek, peynir, tere maydanoz, elmali cay
oglen kozlenmis yogurtlu patlican
ara: elma
aksama haslanmis borokli ve yogurt yemeyi dusunuyorum ins. kendimi tutabilirimde misafirlerime hazirladiklarimdan yemem

Selam kızlar. Haftasonları çok sık girme şansım olmuyor hemen menülerimi paylaşıp kaçıyorum.
Cuma sabah 1 haşlanmış yumurta ve bir bardak süt
Öğlen tavuk sote ve yoğurt
Ara yeşil çay
Akşam Kıymalı yumurta

Bugün
Sabah 3 yumurtadan omlet, beyaz peynir ve çay
Akşam et suyuna çorba, tavuk sote, yoğurt

Bugün öğlen yok kahvaltıyı geç yaptım çünkü

Mpücükler hepinize.

Tabikiiiii :)

Bugünkü menüm,
Sabah kk kahvaltısı
Öğle bir dilim pasta (açılış bahanesi ile) :)
Akşam bir kalamar ızgara, roka salatası,1/2 minekop, meze
Allahım minekop ne kadar güzel bir balıkmış bayıldımmmm şimdiye kadar denk gelmemiştim ama favorilerim arasına girdi

Bu arada bugün bir haber duydum, bir insanlığını unutmuş canavar 20 yaşında genç bir kızımızı katletmiş.. Allah tüm çocuklarımızı böyle Allahın cezası lanet olasıca geberesice ateşlerde yanasıca pisliklerden korusun! Aklıma geldikçe deliriyorum Yaşattığı acıların bin beterini yaşar inşallah! Allahım sen masum yavrularımızı kuzularımızı koru yarabbim...

merhaba güzeller
cumartesinin menüsü: kahvaltıdan 1 saat evvel 2 bardak su (9:00)
sabah (10:00): karatay kahvaltısı
öğlen (14:30): zeytinyağlı pırasa, bir kase yoğurt
akşam(18:30): 2 lokma karnı yarık ve cacık ( kendimi tuttum yemedim daha fazla ) yarım tabak zeytin yağlı pırasa ve yoğurt
gün içinde bir kaç bardak yeşilçay
su:3 lt

Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün kardeşimin eczanesinin temsili açılışı vardı çok duygulandım çok güzeldi Rabbim hayırlı kazançlar nasip eder inşallah :)
hayırlı olsun bol kazançları olur inş
Gündüz bütün gün eczanedeydim sonra kocişim beni balık yemeye götürdü sevgililer günü bahanesiyle balığa doydum vallahi harikaydı
ooh ne güzel hem gönül doymuş hem mide
insanlık iyice çığırından çıktı ne Allah korkusu kaldı ne de kuldan utanma bu çok korkunç bişey hiç bir açıklaması yok cezasının hesabı bile olmamalı bence bi tarafının derisini yüzüp tuza bastırmak gerek böylelerinin günlerce acı çeke çeke ölsün ama yoook şimdi bunu tıkarlar hapse bide beslerler

Iki gundur ugrayamadim.onceki gun misafirim vardidun de malum sevgililer gunu meseleSi.. kosturup durdum. Dun cooook âbarttim farkinDayimama esimbu gunluk bise olmaz dedi israr etti. Gerci bugunluk bugunluk diye diye bu hale geldik o da ayri mesele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…