- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
Sporu zevk haline getirmek böyle birşey sanırımmm
Bu kadar olamayız kabulama en azından yaşlandığımızda dik yürüyebilmek için sporu ihmal etmeyelimmm
Gunaydin cumleten. Kizimin yuzme yarismasi var bugun ugrayamayabilirim
simdiden iyi hafta sonlari
dunki menum
sabah maydonoz kurum
30dk sonra5 ceviz 1 tereyagda yum. 10 zeytin biaz peyniz
13.0 De 6 sarma biraz taze fasulye 1 kefir
salata
18.0 De costum 1 tabak kiymali makarna 8 zeyinn 2 cicek ekmek 1 kasik tereyag
1 paket kare bitter
zafer sarhoslugu ixindeydim spor yok
Gunaydin cumleten. Kizimin yuzme yarismasi var bugun ugrayamayabilirim
simdiden iyi hafta sonlari
dunki menum
sabah maydonoz kurum
30dk sonra5 ceviz 1 tereyagda yum. 10 zeytin biaz peyniz
13.0 De 6 sarma biraz taze fasulye 1 kefir
salata
18.0 De costum 1 tabak kiymali makarna 8 zeyinn 2 cicek ekmek 1 kasik tereyag
1 paket kare bitter
zafer sarhoslugu ixindeydim spor yok
evet öyle yapcam artık basit egzersizle idare edicem mecburafiyet olsun canımmm, geçmiş olsun bu arada bel çok kötü kendini zorlama allah korusun hafif hafif bir kaç egzersiz yeterli kaslar güçlendikçe kardiyoya yönelirsin...
Rabbim o teyzenin azminden versin bize de
O günler de gelecek bitanemm hep beraber çıakcağız sokağa .aam şimdi soğuk hasta olmayalım gerçi spor yaparken insan ısınıyor geçen kar yağarken bir teyzem spor yapıyordu parktaki aletlerde inan hayran oldum
İyi akşamlar meleklerimmmm
İremcim az önce baktım 202 de 2, takımda yarışmışsın canım diskalifiye listesinde ismin yok dolayısı ile bizimle birlikte zayıflama yolculuğuna başlıyorsunO kıyafetleri giymen lazım değil mi
Allah bağışlasın bebişiini cnmm
hayırlı olsun bol kazançları olur inşMerhaba kızlar nasılsınız? Bugün kardeşimin eczanesinin temsili açılışı vardı çok duygulandım çok güzeldi Rabbim hayırlı kazançlar nasip eder inşallah :)
ooh ne güzel hem gönül doymuş hem mideGündüz bütün gün eczanedeydim sonra kocişim beni balık yemeye götürdü sevgililer günü bahanesiyle balığa doydum vallahi harikaydı
insanlık iyice çığırından çıktı ne Allah korkusu kaldı ne de kuldan utanma bu çok korkunç bişey hiç bir açıklaması yok cezasının hesabı bile olmamalı bence bi tarafının derisini yüzüp tuza bastırmak gerek böylelerinin günlerce acı çeke çeke ölsün ama yoook şimdi bunu tıkarlar hapse bide beslerlerBu arada bugün bir haber duydum, bir insanlığını unutmuş canavar 20 yaşında genç bir kızımızı katletmiş.. Allah tüm çocuklarımızı böyle Allahın cezası lanet olasıca geberesice ateşlerde yanasıca pisliklerden korusun! Aklıma geldikçe deliriyorumYaşattığı acıların bin beterini yaşar inşallah! Allahım sen masum yavrularımızı kuzularımızı koru yarabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?