- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Afiyet olsun canim benim. Ne guzel balik keyfi.Gündüz bütün gün eczanedeydim sonra kocişim beni balık yemeye götürdü sevgililer günü bahanesiyle balığa doydum vallahi harikaydı
Canim menun cok guzelmis. Afiyet olsunSelam kızlar. Haftasonları çok sık girme şansım olmuyor hemen menülerimi paylaşıp kaçıyorum.
Cuma sabah 1 haşlanmış yumurta ve bir bardak süt
Öğlen tavuk sote ve yoğurt
Ara yeşil çay
Akşam Kıymalı yumurta
Bugün
Sabah 3 yumurtadan omlet, beyaz peynir ve çay
Akşam et suyuna çorba, tavuk sote, yoğurt
Bugün öğlen yok kahvaltıyı geç yaptım çünkü
Mpücükler hepinize.
Tabikiiiii :)
Bol kazanclar versin rabbim insallah.kiz ne sanslisin d vit e omegaya b12 ye bir kardes uzaktasinMerhaba kızlar nasılsınız? Bugün kardeşimin eczanesinin temsili açılışı vardı çok duygulandım çok güzeldi Rabbim hayırlı kazançlar nasip eder inşallah :)
Hahahaaaaa Haklısın kaç gündür eczane eczane dvit Arıyoz bizim çocuğa,eczacının biri dediki karataycılar bitirdiBol kazanclar versin rabbim insallah.kiz ne sanslisin d vit e omegaya b12 ye bir kardes uzaktasin
Hayırlı olsun cnm,Rabbim bol kazançlar versinGündüz bütün gün eczanedeydim sonra kocişim beni balık yemeye götürdü sevgililer günü bahanesiyle balığa doydum vallahi harikaydı
Aminnnnnnnnnnnn gebersinlerBu arada bugün bir haber duydum, bir insanlığını unutmuş canavar 20 yaşında genç bir kızımızı katletmiş.. Allah tüm çocuklarımızı böyle Allahın cezası lanet olasıca geberesice ateşlerde yanasıca pisliklerden korusun! Aklıma geldikçe deliriyorumYaşattığı acıların bin beterini yaşar inşallah! Allahım sen masum yavrularımızı kuzularımızı koru yarabbim...
Turşuya dikkat et bitanemm ikiyi geçme yerken ve sonrasında bol bol su iç kuzum 1,5 kiloya yakın su toplatıyor vücutta spor su müthişş
arada yediğin iki meyve falza tatlım birini tercih et ve yanına süt veya yoğurt ekle
Pırasa bağırsakları müthiç çalıştırıyor afiyetolsun kuzummmBu güzel menülerin ve sporun getirisini fazlasıyla aldın bu hafta haydi bakalım bu hafta da devam ama çok vermenden tırsmıyor da değilim açıkçası en fazla 1 veya 1,5 kilo versen yeter kuzum
bende o kafiledenim deseydinHahahaaaaa Haklısın kaç gündür eczane eczane dvit Arıyoz bizim çocuğa,eczacının biri dediki karataycılar bitirdi
kıiz hos geldin nasilsin. Bebisler nasil. Zoroluyodur bakimlari. Cinsiyetleri ne. rabbim saglikli uzun omur versinYaaa ne desen haklisin canim çok özür dilerim. ..ama o ara hiç iyi degildim.once hamileligi ustunede ikizleri kabullenmek cok zor oldu...sonra uzerinede internetim kesildi o yüzden habersiz biraktim sizi...ben ne zaman tekrar takima katilsam acaba...20 gün oldu doğum yapali....
kocana diyetmi yaptırıyosun :) iyi yapmışın :)Hahaha kocam diyo ben doymadim ekmek istiyom. Yok dedim ekmekmekmek. Bir sulahi ayran koydum yanina ic dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?