Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bir arkadasimdan haber bekliyom belki disari cikarim bu gun. Ama su kahrolasi istahimi nerelere atsam nerelerde biraksam bilemiyorum. Takima girmeme uc hafta kaldi ve bencozuttum. Bu gidisle yine seksenli kilolarda tKima girecem yazik bana yaaaa

Karatay da yapiyom rada yapiyom ama sorun bende geceleri basliyo heleki yanimda esim varsa cozutuyoz beraberce.gerci o da bu durumdan artik sikayetci. Gobusu yeniden onden sarkmaya basladi da azicik

Canim menun cok guzelmis. Afiyet olsun

Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün kardeşimin eczanesinin temsili açılışı vardı çok duygulandım çok güzeldi Rabbim hayırlı kazançlar nasip eder inşallah :)
Bol kazanclar versin rabbim insallah.kiz ne sanslisin d vit e omegaya b12 ye bir kardes uzaktasin

Aminnnnnnnnnnnn gebersinler

Yaaa ne desen haklisin canim çok özür dilerim. ..ama o ara hiç iyi degildim.once hamileligi ustunede ikizleri kabullenmek cok zor oldu...sonra uzerinede internetim kesildi o yüzden habersiz biraktim sizi...ben ne zaman tekrar takima katilsam acaba...20 gün oldu doğum yapali....

Sezeryan doğum yaptim..kirkim çıkana kadar spor yapamayacagim...gerci sonrasinda ikizlerden vakit bulup yapabilecek miyim bilmiyorum ama. ..

Slm kızlar,dün gündüz akşamki misafire hazırlandım,arada bi saat kayınvalideye gittik geleneksel ayine
aksam misafirim vardı,gelen bayanlardan biri diyetteymiş( niyeyse kadınlar birbirine diyette olduğunu zor söylüyo bende dahil),ikramımı getirdim baktım tabağa dokunmuyor ve cok gözü kalıyo aldım götürdüm mutfağa sonra Yanıma gelip tşk etti bazen o kadar Israr ediyolarki emek verdiklerini diyorlar almak zorunda kalıyorum diye,seni en iyi ben anlarım bende diyetteyim dedim aaaa ne kadar şanslısın sen zaten bunları sevmiyorsun dedi
Gece 2 de gittiler ugrayamadım

Son düzenleme:
Dünkü menum
Sbh kahvaltı yok
Öglen haşlanmış tavuk ayran yeşillik
Aksam yarım havuc
Misafirim 11 kişiydi nasıl stres yaptıysam aksam yemedim
1 Türk kahvesi,1 maden suyu
Spor anca koşturmaca dışarıda ve evde

Hahahaaaaa Haklısın kaç gündür eczane eczane dvit Arıyoz bizim çocuğa,eczacının biri dediki karataycılar bitirdi
bende o kafiledenim deseydin

kıiz hos geldin nasilsin. Bebisler nasil. Zoroluyodur bakimlari. Cinsiyetleri ne. rabbim saglikli uzun omur versin

selam ben geldim
yarın okul başlıyo ya şaka gibi
dün misafirliğe gittik zor atlattım valla
ama şekerli hiçbişi yemedim ve çokça spor yaptım
kaptanım taktiklerin işe yaradı midem kötü dedim yemedim fazla hihi
bugünkü menüm ise
Sabah:Geranmali,zeytin,ceviz,1 havuç
Akşam:tavuk,yoğurtlu kereviz salata,1 elma
spor:1.5 saat yürüyüş

iyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Öglen 12 de uyandım
13.30 gibi kumpir(salam sosis yoktu icinde ama patatesin kenarlarını bile yaladım yuttum:),ayran
Bir top ( ceviz büyüklüğünde) dondurma
Akşam bi kase corba,salata,ayran
2 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 biberiye
Spor dışarıda gezme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…