Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar daha önce demiştim bdv ye takılmak Alışkanlık oldu dıye,bı mesajda kazen amca mune teyze diyodu biri.kazen erkek mi?:S

Hiç sorma, zerre acımamak lazım böyle insanlıktan çıkmış yaratıklara.. Bin beterini yaşasın hem bu dünyada hem öbür dünyada..

Bugünkü menümü yazayım utanarak
Sabah bir simit şekersiz çay
Ara biraz ruffles
Akşam 3 dilim pizza
Berbat bir menü oldu anladım ki evde olmak bana hiç yaramıyor eşim sağolsun sürekli böyle besliyor beni uzak durmam gereken ne varsa yiyorum.. Yarına yemeğimi hazırladım, menüm şimdiden hazır başka da kaçamak yapmıycam tutucam boğazımı..

bende sendenim pizzayı görünce tutamadım kendimi birde yiyişim var sanki kıtlıktan çıkmışım ah nolcak bu hamur işi sevdası

bende sendenim pizzayı görünce tutamadım kendimi birde yiyişim var sanki kıtlıktan çıkmışım ah nolcak bu hamur işi sevdası
Ya evet bir de sıccacıkk geldi eve 3.dilim bittiğinde eşim bana bakıp gülmeye başladı ağzım burnum pizza olmuş Çocuk gibi yedim ya ağız burun dalmışım

bugünkü sonu kötü biten menüm
sabah: 8:30 bi kaşık çörek otu 2 bardak su
9:30 bir bardak süt, bir muz tarçınlı ve bir avuç ceviz
öğlen: 13:30 bir küçük kase şehriyeli tavuk çorbası, zeytinyağlı pırasa ve yoğurt
akşam: 17:30 bir dilim pizza
su:3.2 lt
spor: 25 dk basit egzersiz ve 20 dk ayrobik
gün içindede bol miktarda bergamotlu yeşilçay bağımlısı oldum bunun uykum kaçacak galiba

Bugünkü menüm)geç uyandığım için 2 öğün yedim)
Kahvaltı/Öğle : 2 ince dilim sucuk, yarım kk beyaz peynir, 1 bardak tek şekerli çay, 2 dilim beyaz ekmek
Akşam : 2 kaşık ıspanak, 2 kaşık yoğurt, yarım elma
Gece: 1 elma
Su :çok az içtim. yarım litre kadar. yarın özellikle buna dikkat edeceğim.
spor :30 dakika koşma

Hoşbuldum, kalabalık iyidir, birbirimize destek oluruz :)

Canım hoşbuldum :)

hoşbuldum :) severim tabii ki neden sevmeyeyim :)

Kızlarrrr herkese günaydın, hala uyuyoruz demeyin sakın, kalkın öğlen oldu :)
leylacım hoşgeldin aramıza
ben 38 yaşında 2 çocuklu anneyim. 170 cm boy hedef 70 sonra 68 filan şua na 76 kiloyum kk da grupla güzel kilolar verdim 90 la başlamıştm. işallah en kısa sürede sende istediğin kiloya kavuşursun

kızlar cümleten günaydın
hafta sonu kötü menulerimi hatırladığım kadarıyla yazımm
c.tesi
sabah 2 meyve ile tarçınlı meyve salatası
akşam biraz kıymalı makarna+karnıbahar yemeği+1dlm ekmek
spor yok sauna hamam

pazar:
sabah: ıspanaklı börek+sucuklu yumurta yeşillik
ikindi: 1 dlm d.günü pastası
akşam: yoğurtlu sarımsaklı bakla yemeği + 1 dlm ıspanaklı börek
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…