- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Hg cnm ne güzel birden çoğalıyoruz :)Kızlar selamlar, yeni geldim. Adım Leyla, 31 yaşındayım. 58 kiloyum. 156 boyum. Hedef kilom 50.
Hiç sorma, zerre acımamak lazım böyle insanlıktan çıkmış yaratıklara.. Bin beterini yaşasın hem bu dünyada hem öbür dünyada..hayırlı olsun bol kazançları olur inş
ooh ne güzel hem gönül doymuş hem mide
insanlık iyice çığırından çıktı ne Allah korkusu kaldı ne de kuldan utanma bu çok korkunç bişey hiç bir açıklaması yok cezasının hesabı bile olmamalı bence bi tarafının derisini yüzüp tuza bastırmak gerek böylelerinin günlerce acı çeke çeke ölsün ama yoook şimdi bunu tıkarlar hapse bide beslerler
Amin canım inşallah :) öyle valla büyük şansBol kazanclar versin rabbim insallah.kiz ne sanslisin d vit e omegaya b12 ye bir kardes uzaktasin
Amin canım çok sağol :)Hayırlı olsun cnm,Rabbim bol kazançlar versin
hoşgeldin canımKızlar selamlar, yeni geldim. Adım Leyla, 31 yaşındayım. 58 kiloyum. 156 boyum. Hedef kilom 50.
bende sendenim pizzayı görünce tutamadım kendimi birde yiyişim var sanki kıtlıktan çıkmışım ah nolcak bu hamur işi sevdasıBugünkü menümü yazayım utanarak
Sabah bir simit şekersiz çay
Ara biraz ruffles
Akşam 3 dilim pizza
Berbat bir menü oldu anladım ki evde olmak bana hiç yaramıyor eşim sağolsun sürekli böyle besliyor beni uzak durmam gereken ne varsa yiyorum..Yarına yemeğimi hazırladım, menüm şimdiden hazır başka da kaçamak yapmıycam tutucam boğazımı..
Ya evet bir de sıccacıkk geldi eve 3.dilim bittiğinde eşim bana bakıp gülmeye başladı ağzım burnum pizza olmuşbende sendenim pizzayı görünce tutamadım kendimi birde yiyişim var sanki kıtlıktan çıkmışım ah nolcak bu hamur işi sevdası
Hoşbuldum, kalabalık iyidir, birbirimize destek oluruz :)Hg cnm ne güzel birden çoğalıyoruz :)
Canım hoşbuldum :)hoşgeldin canım
hoşbuldum :) severim tabii ki neden sevmeyeyim :)hos geldin :) ben katilali fazla olmadi fakat sanki uzun zamandir gruba katiliyormusum gibi geliyor ins en sende cok seveceksin grubu leidi heidi
Günaydın canım, hoşbuldum :)Günaydınlar canlarım nasılsınız?? Leylacım merhaba canım hoşgeldin aramıza
Hoşbuldum, kalabalık iyidir, birbirimize destek oluruz :)
Canım hoşbuldum :)
hoşbuldum :) severim tabii ki neden sevmeyeyim :)
Bugünkü menüm)geç uyandığım için 2 öğün yedim)
Kahvaltı/Öğle : 2 ince dilim sucuk, yarım kk beyaz peynir, 1 bardak tek şekerli çay, 2 dilim beyaz ekmek
Akşam : 2 kaşık ıspanak, 2 kaşık yoğurt, yarım elma
Gece: 1 elma
Su :çok az içtim. yarım litre kadar. yarın özellikle buna dikkat edeceğim.
spor :30 dakika koşma
leylacım hoşgeldin aramızaKızlarrrr herkese günaydın, hala uyuyoruz demeyin sakın, kalkın öğlen oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?