kalk tabi tatlım iki esneme gerilme yap gunu karşıla huzurla sonra otur kahvaltını yap musmutlu olursun kendine zman ayır huzur bulursunEvet çalışıyorum, sabah uyku çok tatlı geliyor, kahvaltı için uyanamıyorum. ama bundan sonra dikkat edeceğim, sabah 20 dk erken kalkıp kahvaltı yapmaya çalışacağım. evet akşam işten başımı kaldırıp yemek yiyememiştim ama mesajı yazdıktan sonra o geç saatte malesef 2 kaşık barbunya yedim
elbetteKızlarrr yaza 3-4 ay kaldı. ayda 1-1.5 kilo versem 4 ayda 6 kilo eder. aslında ayda 1 kilo gözümüze az görünüyor ama seneye vurduğumuzda 12 kilo oluyor. 12 kilo hiç de azımsanacak bir kilo değil bence. önemli olan azimli ve kararlı kalabilmekte.
selam şahgulum. yeni kızlara denk geldin bizim eski kızların çogu ızınde ondan tanıyamadın nasılsınSelam banuşumun melekleri nasılsınız bakalım
Ayy nickleriniz mi değişti tanıyamadım bi çoğunuzu
geçen haftakı listemiz hatırlatırım**6.Takım 400. ETAP ***
Ahbirkingcharlesimolsa (77,1/77,3 / -0,2/%-0,26 )
battaniye1 (79,1/78,2 /0,9/% 1,14)
Ebwam(125,5/124,4 /1,1/ %0,88 )
maviay1(81,7/81,6 /0,1 /%0,12 )
yenibirben(76 / 76/0 /%0 ) kilosu sabit
6.Takım Ortalaması:%0,38
e normal ben dunkını hatırlamıyomcuma günkü menumu hatırlamıyorum(((((
Hoşgeldin aslıcımmm nerelerdeydin özledik :) Geçmiş olsun canım daha iyisindir umarım? Hiç moralini bozma canım yerleşmeden verirsin aldığını, biraz dikkat et yeterslm kızlar 6. takımın güzelleri ben geldim ...
bir izne çıktım birdaha giremedim mahcubum sizlere , 2 hafta gezdim tozdum sonra netimde arıza oluştu fırtınayla, giremedim bir türlü o düzeldi hasta oldum şimdi daha iyiyim çok şükür ...
2 kilo artıdayımbunun içinde çok üzgünüm kilo verilene kadar listeye giremiyorum sanırım ...
sizler nasılsınız nasıl gidiyor ???
Hg cnmm gecmiş olsun,ben iyi giderken cozuttum bakalım yarın tartıda aynı kalmak hedefim Artı olmayımdaslm kızlar 6. takımın güzelleri ben geldim ...
bir izne çıktım birdaha giremedim mahcubum sizlere , 2 hafta gezdim tozdum sonra netimde arıza oluştu fırtınayla, giremedim bir türlü o düzeldi hasta oldum şimdi daha iyiyim çok şükür ...
2 kilo artıdayımbunun içinde çok üzgünüm kilo verilene kadar listeye giremiyorum sanırım ...
sizler nasılsınız nasıl gidiyor ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?