Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Normalde Alıp yediğim bişi degil cnm,evdede kardesımden kalmıştı,neslimdende kopya menüyle hazırlamıştım:)

tatlım diyeti bi kenara bırakırsak listeni gözden geçirirsen sende göreceksin hiç sağlıklı bişi tuketmediğini. yeni olduğun için eleştirmek de istemedim ama duramadım. bence sağlıklı beslenmek ilk amacın olmalı. açma rafineri gıda, mandalina hazır demişsin ki rafineri gıda, kesin çiğ köftelerinde hazırdır oda rafıneri, neskafe hemde 3 bir tamamen sakıncalı içecek. yani dün kendin ve bedenin için sağlığın için hiçbişi yapmamışsın bunu kendine yapma nolur. eğer bilmiyorsan bizden destek isteyebilirsin. asla sağlıksız rafine gıda tuketme kendini sev ve önem ver bitanem

BU HAFTA HEDEF LİSTEMİZ
isim/ geçen hafta / bu haftaki hedef
ahbirkingcharlesimolsa: / / /
rengarenknesli: / 76,00/ 75,6/
pc can: /79,6 /79 /
ayyuzlum: / / /
bayılanbayılana: / / /
saliha: / / /
iremözge: / 84,6/ 83/
ebwam: / / /
battaniye: /78,2 /78,2 /
maviay: / / /
bülbül: /94,2 /94 /
misswong:/75,2/74,5
winstonliht: / / /
yenibirben:/ / /

Kızlar inş rakamları yanlış geçirmedim toplamaya çalıştım

ayyy canım benim geçmiş olsun zor vallahi bizde bi 6 yıl önce yaklaşık 10 saat mahsur kalmıştık insan o anda çok kötü oluyor bilirim....
hoşgeldin mavimmmm

sende benim gibi karbonhidratçısın galiba ama bu şekilde az yiyerek karbonhidratta alsan geri geliyor o kilolar yada bende öyle oluyor yani... biraz proteini artırıp yanına sebze eklersek olacak bu iş
hayat boyu sağlık hayat boyu fitlik eşittir karatay beslenmesi diyet değil beslenme duzeni

felaket soğuk bir hava var burada her yer bembeyaz okullar tail yine.. bu sene 3 gün okul 2 gün tatil hiç bişey anlamadık...
alanya 4 derece düşün yaylada kar varmış haftasonu kaçacızzz

evet tatlım bak çözmüssün olayı karbonhidrat kilo değil çöp üretir bedenimizde stoklar. inan o çöpleri evde 1 saat tutmayız bedenimize yazık değilmi. beslenme duzenini kökten gözden geçir karatayı siddetle öneriyorum. az yemek değil doyduğun kadar sağlıklı beslenerek kilo vereceksin ki aslolan bu

BU HAFTA HEDEF LİSTEMİZ
isim/ geçen hafta / bu haftaki hedef
ahbirkingcharlesimolsa: / / /
rengarenknesli: / 76,00/ 75,6/
pc can: /79,6 /79 /
ayyuzlum: / / /
bayılanbayılana: / / /
saliha: / / /
iremözge: /84,6 /83 /
ebwam: / / /
battaniye: /78,2 /78,2 /
maviay: /81,6 /81,2 /
bülbül: /94,2 /94 /
misswong:/75,2/74,5
winstonliht: / / /
yenibirben:/ / /

Son düzenleme:
neden sabit kalıyorsun bakimmmm

mavim ha gayret 79 u göreceksin az kaldı

hoşbuldum balım kaymağımmm kesinlikle karatay mükemmel bir beslenme şekli ona inanıyorum elimden geldiğince uymaya çalışıcam ama işte şu nefis varya o eski alışkanlıklar insanı cezbediyoo gel gel gelll diye çağırıyo beni...

Cnm iremi ben sonradan düzenleyip geçirdim sende göremedin tabi onuda eklermisin

ah bilmemmi o içgüdüyü. elimizden geldiğince sıfırlayalım yeter

Farkındayım canım, haklısın. Eleştirme konusunda da çekinme lütfen. Zaten o sebepten buraya katıldım. Aslında neyin zararlı, neyin yararlı olduğunun farkındayım ama nedense bunu önemsemiyorum. Bugünden itibaren daha fazla dikkat edeceğim.

Aslında sağlıklı beslensek, hazır gıdaları gözardı etsek zaten bu aşırı kilolarımız olmayacak. Önemli olan bunu yaşam tarzı haline getirebilmek.

Kızlar selam herkese. Geçmişi okuyamadım. İnanılmaz yoğunum. Kardan dolayı işe geç gelip erken çıkıyoruz bu arada da işler sıkışıyor.
Dün ki menüm
Sabah
Dukan ekmeği ile sandviç

Öğlen fırında tavuk but, cacık

Akşam Dukan ekmeğine tost

Dün çok sağlıklı olmadı ama bugün telafi edicem. Yarın diyetimin ikinci dönemine giriyorum. Bu Cuma harika bir sonuçla karşınızda olacağım işallah
Hatta baktımda hedefimi çok az yazmışım. Biraz arttırsam mı acabaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…