- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Normalde Alıp yediğim bişi degil cnm,evdede kardesımden kalmıştı,neslimdende kopya menüyle hazırlamıştım:)Günaydın hanımlar.
Dün ki menümü yazıyorum hemen
Sabah bir yumurta, light kaşar, light salam
Öğlen fırında tavuk but, ayran
Akşam fırında tavuk göğüs, yoğurt
Dukanda 5. günüm. Yarında sadece proteinle devam edeceğim. Perşembe günü normal beslenmeye başlayacağım. Domates, salatalık yemeyi özledim :)
Kesinlikle karbonhidrat, sebze ve meyvenin fazlası kilo sebebi maalesef.
Canım ilacı bilmiyorum ama eğer sağlık bakanlığı onaylı değilse dikaktli kullan. Genelde tarım bakanlığı onaylı oluyor bu tarz ilaçlar. Ve kesinlikle kullanılmalarına karşıyım. Gerekli testler ve araştırmalar yapılmış olduğunu düşünmüyorum.
Harika menü
Tüm gün karbonhidrat almışsın cnm. Bir öğüne protein eklemen iyi olurmuş. Afiyet olsun.
Bende öyleydim kuzum. Masama cam şişe aldım. Sürekli dolduruyorum. Ofis arkadaşlarımıda uyardım hatırlatın bana diye. Şimdi 2 lt içiyorum bu bile başarı bana. 3-4 gün hiç içmediğim oluyordu.
Yulaf ezmesi kalorisi yüksek diye biliyorum. Bunun yerine yulaf kepeği kullanabilirsin. Tok tutar canım.
Mantı fena olmuş ama
Dikkat et cnm grip salgını var. Önlemini al hemen.
Tatlı krizi kendini göstermiş menüde. Halbuki tarçınlı süt tatlı krizine iyi gelir. Ama çikolataya hayır demek baya zor malum dönemde özellikle. Afiyet olsun.
Afiyet olsun
Afiyet olsun. Öğlen ki karbonhidratlar akşam ki proteinle dengelenmiş
İstanbul da karlı bugün. Levent tarafındayım bende. Fena durumda.
Gözün aydın
Slm kızlar dün ugrayamadım
Salı menum
Sbh bir elma
Öglen kk kahvaltısı
Aksam orta boy pizza,sadece bi dilim bıraktım geriye
Yine berbattı
1 yeşil cay,2 maden suyu,1 Türk kahvesi,bi paket Çubuk kraker
tatlım diyeti bi kenara bırakırsak listeni gözden geçirirsen sende göreceksin hiç sağlıklı bişi tuketmediğini. yeni olduğun için eleştirmek de istemedim ama duramadım. bence sağlıklı beslenmek ilk amacın olmalı. açma rafineri gıda, mandalina hazır demişsin ki rafineri gıda, kesin çiğ köftelerinde hazırdır oda rafıneri, neskafe hemde 3 bir tamamen sakıncalı içecek. yani dün kendin ve bedenin için sağlığın için hiçbişi yapmamışsın bunu kendine yapma nolur. eğer bilmiyorsan bizden destek isteyebilirsin. asla sağlıksız rafine gıda tuketme kendini sev ve önem ver bitanemgünaydın kızlar. Dünkü menümü yazıyorum.
Uygulama kurdum bi tane telefonumu yediklerimi takip edeceğim artık
Sabah: 1 salatalık, 1/2 açma, 1/2 şekerli çay
ara: 1 avuç fındık
öğle: 1 açma, 1bardak mandalina suyu(hazır olanlardan)
ara : 1 elma
akşam: 2 çiğköfte dürüm
gece: 3ü bir arada nescafe
su: hiç içmedim
spor : 1 saat zumba
hoşgeldin mavimmmmayyy canım benim geçmiş olsun zor vallahi bizde bi 6 yıl önce yaklaşık 10 saat mahsur kalmıştık insan o anda çok kötü oluyor bilirim....
hayat boyu sağlık hayat boyu fitlik eşittir karatay beslenmesi diyet değil beslenme duzenisende benim gibi karbonhidratçısın galiba ama bu şekilde az yiyerek karbonhidratta alsan geri geliyor o kilolar yada bende öyle oluyor yani... biraz proteini artırıp yanına sebze eklersek olacak bu iş
alanya 4 derece düşün yaylada kar varmış haftasonu kaçacızzzfelaket soğuk bir hava var burada her yer bembeyaz okullar tail yine.. bu sene 3 gün okul 2 gün tatil hiç bişey anlamadık...
evet tatlım bak çözmüssün olayı karbonhidrat kilo değil çöp üretir bedenimizde stoklar. inan o çöpleri evde 1 saat tutmayız bedenimize yazık değilmi. beslenme duzenini kökten gözden geçir karatayı siddetle öneriyorum. az yemek değil doyduğun kadar sağlıklı beslenerek kilo vereceksin ki aslolan buevet, biraz karbonhidrata düşkünüm , sanki ekmek, makarna, pilav, hamur işi yemezsem doymuyorum. aslında bir dönem alışkanlıklarımı değiştirip 5 kilo kadar vermiştim geçen yaz ama maalesef 2 kilosunu geri aldım 5-6 ay gibi bi zamanda. boyum da kısa olduğu için o 2 kilo bile hemen farkediyor
neden sabit kalıyorsun bakimmmmBU HAFTA HEDEF LİSTEMİZ
isim/ geçen hafta / bu haftaki hedef
ahbirkingcharlesimolsa: / / /
rengarenknesli: / 76,00/ 75,6/
pc can: /79,6 /79 /
ayyuzlum: / / /
bayılanbayılana: / / /
saliha: / / /
iremözge: / / /
ebwam: / / /
battaniye: /78,2 /78,2 /
maviay: / / /
bülbül: /94,2 /94 /
misswong:/75,2/74,5
winstonliht: / / /
yenibirben:/ / /
Walla öle bende cozuttumpizzaya kadar herşey iyiymiş desene canımmm
mavim ha gayret 79 u göreceksin az kaldıBU HAFTA HEDEF LİSTEMİZ
maviay: /81,6 /81,2 /
Yedim cumadan beri cnm ya,Dediğin gibi pazarteside tartılalım yoksa ben verdiğimide alıcam,inş almayı da sabit kalıyımmneden sabit kalıyorsun bakimmmm
hoşgeldin mavimmmm
hayat boyu sağlık hayat boyu fitlik eşittir karatay beslenmesi diyet değil beslenme duzeni
alanya 4 derece düşün yaylada kar varmış haftasonu kaçacızzz
evet tatlım bak çözmüssün olayı karbonhidrat kilo değil çöp üretir bedenimizde stoklar. inan o çöpleri evde 1 saat tutmayız bedenimize yazık değilmi. beslenme duzenini kökten gözden geçir karatayı siddetle öneriyorum. az yemek değil doyduğun kadar sağlıklı beslenerek kilo vereceksin ki aslolan bu
inşallah canımmm.. karatay geçtikten sonra yavaş gidecek ama olsun kalıcı olacak araya dukan sokarım bazenmavim ha gayret 79 u göreceksin az kaldı
Cnm iremi ben sonradan düzenleyip geçirdim sende göremedin tabi onuda eklermisinBU HAFTA HEDEF LİSTEMİZ
maviay: /81,6 /81,2 /
Cnm iremi ben sonradan düzenleyip geçirdim sende göremedin tabi onuda eklermisin
ah bilmemmi o içgüdüyü. elimizden geldiğince sıfırlayalım yeterhoşbuldum balım kaymağımmm kesinlikle karatay mükemmel bir beslenme şekli ona inanıyorum elimden geldiğince uymaya çalışıcam ama işte şu nefis varya o eski alışkanlıklar insanı cezbediyoo gel gel gelll diye çağırıyo beni...
tatlım diyeti bi kenara bırakırsak listeni gözden geçirirsen sende göreceksin hiç sağlıklı bişi tuketmediğini. yeni olduğun için eleştirmek de istemedim ama duramadım. bence sağlıklı beslenmek ilk amacın olmalı. açma rafineri gıda, mandalina hazır demişsin ki rafineri gıda, kesin çiğ köftelerinde hazırdır oda rafıneri, neskafe hemde 3 bir tamamen sakıncalı içecek. yani dün kendin ve bedenin için sağlığın için hiçbişi yapmamışsın bunu kendine yapma nolur. eğer bilmiyorsan bizden destek isteyebilirsin. asla sağlıksız rafine gıda tuketme kendini sev ve önem ver bitanem
evet tatlım bak çözmüssün olayı karbonhidrat kilo değil çöp üretir bedenimizde stoklar. inan o çöpleri evde 1 saat tutmayız bedenimize yazık değilmi. beslenme duzenini kökten gözden geçir karatayı siddetle öneriyorum. az yemek değil doyduğun kadar sağlıklı beslenerek kilo vereceksin ki aslolan bu
ah bilmemmi o içgüdüyü. elimizden geldiğince sıfırlayalım yeter
Farkındayım canım, haklısın. Eleştirme konusunda da çekinme lütfen. Zaten o sebepten buraya katıldım. Aslında neyin zararlı, neyin yararlı olduğunun farkındayım ama nedense bunu önemsemiyorum. Bugünden itibaren daha fazla dikkat edeceğim.
Aslında sağlıklı beslensek, hazır gıdaları gözardı etsek zaten bu aşırı kilolarımız olmayacak. Önemli olan bunu yaşam tarzı haline getirebilmek.
Kızlar selam herkese. Geçmişi okuyamadım. İnanılmaz yoğunum. Kardan dolayı işe geç gelip erken çıkıyoruz bu arada da işler sıkışıyor.
Dün ki menüm
Sabah
Dukan ekmeği ile sandviç
Öğlen fırında tavuk but, cacık
Akşam Dukan ekmeğine tost
Dün çok sağlıklı olmadı ama bugün telafi edicem. Yarın diyetimin ikinci dönemine giriyorum. Bu Cuma harika bir sonuçla karşınızda olacağım işallah
Hatta baktımda hedefimi çok az yazmışım. Biraz arttırsam mı acabaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?