Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

eline sağlık

haklısın gamzem yazmadı zaten cafede paylaştımı bilmiyom katılamadım bu hafta orayada

ama menun karbonhıdrat dolu gamzem sonra uzulmeyesin
Akşama brokoli yemeyi planlıyordum neslim ama geç gelince eve yalan oldu.. Eşim de bir tek makarna haşlayabiliyor :) Mecbur makarna yedim yani

Bugün işe gidemedik yollar kapalıydı, hazır evdeyken yemek pişireyim dedim biftek yapıyorum çorba pişirdim salata yapıcam bir de oh mis. Dün akşam bir yerden sonra eve yürümek zorunda kaldım çok üşümüşüm karnım davul gibi şişti ve çok ağrıyor bu regl zor geçecek..

selam kızlar pc yeğenim tarafından ele geçirildi kar yağıp okulda tatil olunca hiç alamadım elinden dün yazamadığım menümü yazayım
sabah: kalkar kalkmaz 2 bardak su, kahvaltıdan bir saat evvel bir bardak kefir, karatay kahvaltısı
ara: bir fincan süt içine bi kaşık kahve
öğlen: nohutlu bulgur pilavı ve ayran
ara: 5 tane kuru hurma ve bir bardak süt
akşam: zeytinyağlı karnabahar, ayran, yeşillik
saat 8-8:30 gibi de bir kase çekirdek götürdüm dün biraz moralim bozuktu reglinde etkisiyle sıkımı yine yemekten aldımsporda yok
su:3lt

slm kızlar 6. takımın güzelleri ben geldim ...
bir izne çıktım birdaha giremedim mahcubum sizlere , 2 hafta gezdim tozdum sonra netimde arıza oluştu fırtınayla, giremedim bir türlü o düzeldi hasta oldum şimdi daha iyiyim çok şükür ...
2 kilo artıdayım bunun içinde çok üzgünüm kilo verilene kadar listeye giremiyorum sanırım ...
sizler nasılsınız nasıl gidiyor ???

selamlar bugünkü menüm
sabah: kahvaltıdan evvel ıspanaklı maydanozlu yeşil su
karatay kahvaltısı
ara: 2 kare çikolata
öğlen: yarım tabak karnabahar ayran ve yeşillik
ara: 4 tane hurma bir bardak süt içine bi kaşık kahve
akşam: bir kase domates çorbası bir kaşık kaşar rendesiyle (çorba unsuz meyanesi sütle yapıldı), 2 kaşık ıspanak yemeği,yoğurt
4 antep 2 kaju fıstığı
su: 3lt
spor: 25 dk egzersiz
araları abarttım bi kaç gündür biliyorum şu regl bitsin onlarda bitcek

merhabaa
hoşgeldin tanışalım ben yeniyim 24 yaşındayım şimdilik ev kızıyım atama bekliyorum 95 kiloyla katıldım aranıza canım inş aldıklarınıda misliyle verirsin geçmiş olsun

merhabaa
hoşgeldin tanışalım ben yeniyim 24 yaşındayım şimdilik ev kızıyım atama bekliyorum 95 kiloyla katıldım aranıza canım inş aldıklarınıda misliyle verirsin geçmiş olsun

tskr ederim canım sende hoşgeldin aramıza .... inşalhh vermeye çalışıyorum ama kolay gelip zor gidiyor malesef ...
ben aslı 34 yaşında evli 2 çocuk annesiyim kocaelide yaşıyorum canım , bende 93 kiloyla başladım şuan 89 ,5 kiloyum

hoşbuldum allah bağışlasın yavrularını. bilmemmi ne zor gittiğini umarım en kısa zamanda ulaşırız hedeflerimize

selam kızlar
bugünkü menüm
kahvaltı: 2 poğaça
öğle : 2 kaşık pilav, 2 kaşık taze fasulye, 2 kaşık mevsim salatası
akşam : 2 avuç fındık
su : 850 ml
spor: yok

şu an çok acıktım ama yememek için direniyorum, bilmiyorum iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum :)

afiyet olsun neden sıkkın cnm bakimm

Iyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Öglen bir muz,bir portakal
Aksam Spagetti ayran
1 maden suyu,1 yeşil cay
45 dk yürüyüs
dün makarna günüydü benimmi haberim yoktu yaramasın işallah
selam kızlar
menümü yazayım
Sabah:2 yumurta haşlanmış,zeytin,1 bardak süt
Akşam:ızgara köfte,salata,yarım elma
spor:1.5 saat yürüyüş
menude sporda güzel
ooo aslım hoşgeldin hemen ver o fazlalıkları yapışmadan okişşş

yarın tartı gunu bugun toparlarsın cnm

heiydim sabah poaça, öğle fena değil ama akşam aç kalmışsın aç kalarak zayıflayamayız biliyorsun. sen çalışıyormusun neden kahvaltı değilde poğaça ??

dünki menumu yazamadım hemen yazıyorum
kalkınca 2 brd su
30dk sonra
sabah 7,30 da : 1 yumurta, peynir,zeytin,yeşillik, ve 1 çay bardağı ceviz
öğle 13,00 da: biraz yoğurtlu taze bakla+ biraz etli kuru fasulye
akşam 18,30 da : hamsi pilavı( bulgur+ toplamda 1 bardak prinçle yapıldı) + bol salata
3 kare bitter
spor: 50dk kardiyo

kızlar aranızda okuyabilecek varsa gül hanımla irtibata geçermisiniz

Selam kızlar.
İstanbulda kar esareti deam ediyor.
Bugün şirketin yarısı yok. Gelebilenler olarak mücadele ediyoruz işlerle.
Dün maalesef kaçamaklarım oldu. Akşam eve gidemedim kardeşimde kaldık ailece.
Haliyle ne yemek varsa onu yemem lazımdı.
Sabah yumurta ve peynir
Öğlen et sote, tavuk çorbası
Akşam az pastırmalı kuru fasulye az pilav
Film izlerken 4 adet mısır patlağı, 2 bardak didi, bir küçük kase cips

Kötü değil cnm afiyet olsun.

selam kızlar
menümü yazayım
Sabah:2 yumurta haşlanmış,zeytin,1 bardak süt
Akşam:ızgara köfte,salata,yarım elma
spor:1.5 saat yürüyüş

Bence çok abartılı bişiy yok.

Sabah poğaça öğlen pilav fazla olmuş gibi canım ya.

günaydın topik sakinleri

Günaydınnnn.

Afiyet olsun cnm.

Hastalığım baskılanmıştı ablam ilaçları azaltmışlardı ters tepmiş yeniden uyanmaya başlamış galiba ağrılarım arttı yeniden hastaneye git kan ver trafiği başladı spor yapamaz oldum bide ogün annemi izmire yolcu ettim biraz ana kuzusuyum kötü oluyorum o gidince

heiydim sabah poaça, öğle fena değil ama akşam aç kalmışsın aç kalarak zayıflayamayız biliyorsun. sen çalışıyormusun neden kahvaltı değilde poğaça ??

Evet çalışıyorum, sabah uyku çok tatlı geliyor, kahvaltı için uyanamıyorum. ama bundan sonra dikkat edeceğim, sabah 20 dk erken kalkıp kahvaltı yapmaya çalışacağım. evet akşam işten başımı kaldırıp yemek yiyememiştim ama mesajı yazdıktan sonra o geç saatte malesef 2 kaşık barbunya yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…