Akşama brokoli yemeyi planlıyordum neslim ama geç gelince eve yalan oldu.. Eşim de bir tek makarna haşlayabiliyor :) Mecbur makarna yedim yanieline sağlık
haklısın gamzem yazmadı zaten cafede paylaştımı bilmiyom katılamadım bu hafta orayada
ama menun karbonhıdrat dolu gamzem sonra uzulmeyesin
merhabaaslm kızlar 6. takımın güzelleri ben geldim ...
bir izne çıktım birdaha giremedim mahcubum sizlere , 2 hafta gezdim tozdum sonra netimde arıza oluştu fırtınayla, giremedim bir türlü o düzeldi hasta oldum şimdi daha iyiyim çok şükür ...
2 kilo artıdayımbunun içinde çok üzgünüm kilo verilene kadar listeye giremiyorum sanırım ...
sizler nasılsınız nasıl gidiyor ???
merhabaa
hoşgeldin tanışalım ben yeniyim 24 yaşındayım şimdilik ev kızıyım atama bekliyorum 95 kiloyla katıldım aranıza canım inş aldıklarınıda misliyle verirsin geçmiş olsun
hoşbuldumtskr ederim canım sende hoşgeldin aramıza .... inşalhh vermeye çalışıyorum ama kolay gelip zor gidiyor malesef ...
ben aslı 34 yaşında evli 2 çocuk annesiyim kocaelide yaşıyorum canım , bende 93 kiloyla başladım şuan 89 ,5 kiloyum
afiyet olsun neden sıkkın cnm bakimmselam kızlar pc yeğenim tarafından ele geçirildi kar yağıp okulda tatil olunca hiç alamadım elinden dün yazamadığım menümü yazayım
sabah: kalkar kalkmaz 2 bardak su, kahvaltıdan bir saat evvel bir bardak kefir, karatay kahvaltısı
ara: bir fincan süt içine bi kaşık kahve
öğlen: nohutlu bulgur pilavı ve ayran
ara: 5 tane kuru hurmave bir bardak süt
akşam: zeytinyağlı karnabahar, ayran, yeşillik
saat 8-8:30 gibi de bir kase çekirdek götürdüm dün biraz moralim bozuktu reglinde etkisiyle sıkımı yine yemekten aldımsporda yok
su:3lt
dün makarna günüydü benimmi haberim yoktu yaramasın işallahIyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Öglen bir muz,bir portakal
Aksam Spagetti ayran
1 maden suyu,1 yeşil cay
45 dk yürüyüs
menude sporda güzelselam kızlar
menümü yazayım
Sabah:2 yumurta haşlanmış,zeytin,1 bardak süt
Akşam:ızgara köfte,salata,yarım elma
spor:1.5 saat yürüyüş
ooo aslım hoşgeldin hemen ver o fazlalıkları yapışmadan okişşşslm kızlar 6. takımın güzelleri ben geldim ...
bir izne çıktım birdaha giremedim mahcubum sizlere , 2 hafta gezdim tozdum sonra netimde arıza oluştu fırtınayla, giremedim bir türlü o düzeldi hasta oldum şimdi daha iyiyim çok şükür ...
2 kilo artıdayımbunun içinde çok üzgünüm kilo verilene kadar listeye giremiyorum sanırım ...
sizler nasılsınız nasıl gidiyor ???
yarın tartı gunu bugun toparlarsın cnmselamlar bugünkü menüm
sabah: kahvaltıdan evvel ıspanaklı maydanozlu yeşil su
karatay kahvaltısı
ara: 2 kare çikolata
öğlen: yarım tabak karnabahar ayran ve yeşillik
ara: 4 tane hurma bir bardak süt içine bi kaşık kahve
akşam: bir kase domates çorbası bir kaşık kaşar rendesiyle (çorba unsuz meyanesi sütle yapıldı), 2 kaşık ıspanak yemeği,yoğurt
4 antep 2 kaju fıstığı
su: 3lt
spor: 25 dk egzersiz
araları abarttım bi kaç gündür biliyorum şu regl bitsin onlarda bitcek
heiydim sabah poaça, öğle fena değil ama akşam aç kalmışsın aç kalarak zayıflayamayız biliyorsun. sen çalışıyormusun neden kahvaltı değilde poğaça ??selam kızlar
bugünkü menüm
kahvaltı: 2 poğaça
öğle : 2 kaşık pilav, 2 kaşık taze fasulye, 2 kaşık mevsim salatası
akşam : 2 avuç fındık
su : 850 ml
spor: yok
şu an çok acıktım ama yememek için direniyorum, bilmiyorum iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum :)
kızlar aranızda okuyabilecek varsa gül hanımla irtibata geçermisinizkimin duasının kabul olacağı belli olmaz bir nefes bir nefestir....facebook a yazdığımı buraya da kopyalacağım
arkadaşlar hep resim paylaşıp beğeni yapıyoruz, biraz da duaya ihtiyacı olanlar için dua edelim.....kardeşimin (ilhan'ın) 9 yaşındaki kızı ceren'de kawasaki hastalığı çıktı, burdur'da tedavi edilemedi ısparta'ya havale ettiler orada yatarken her hafta Ayfon a ambulansla gidip kalp konrtolleri yapıldı ama 3 haftadır yapılan tedavi olumsuz oldu, dün de eskişehir e havale oldular ( Ankara'da hacettepe de yer yok mecburen eskişehire gidildi)...doktorun konuşması bu hastalık daha küçük çocuklarda olduğu için yaş ve damarlarda uzamalar dan dolayı olumsuz....dua etmekten başka çaremiz kalmadı...500 kişinin yasin okuması gerekiyor (1 kişi 1 yasin okuyacak) ..bir arkadaşım 300 e yakın okutturacak (fatmagül beşe)...okumak isteyen ve çevresinde de okutturabileceği olanlar yazarsanız kısa sürede tamamlayalım..ben 1. okudum başlattım devamını sizlerden bekliyorum...başlarken şennur kızı ırmak ceren in şifa bulması için diye başlıyoruz ve arapçasından okuyoruz...
selam kızlar pc yeğenim tarafından ele geçirildi kar yağıp okulda tatil olunca hiç alamadım elinden dün yazamadığım menümü yazayım
sabah: kalkar kalkmaz 2 bardak su, kahvaltıdan bir saat evvel bir bardak kefir, karatay kahvaltısı
ara: bir fincan süt içine bi kaşık kahve
öğlen: nohutlu bulgur pilavı ve ayran
ara: 5 tane kuru hurmave bir bardak süt
akşam: zeytinyağlı karnabahar, ayran, yeşillik
saat 8-8:30 gibi de bir kase çekirdek götürdüm dün biraz moralim bozuktu reglinde etkisiyle sıkımı yine yemekten aldımsporda yok
su:3lt
selam kızlar
menümü yazayım
Sabah:2 yumurta haşlanmış,zeytin,1 bardak süt
Akşam:ızgara köfte,salata,yarım elma
spor:1.5 saat yürüyüş
selamlar bugünkü menüm
sabah: kahvaltıdan evvel ıspanaklı maydanozlu yeşil su
karatay kahvaltısı
ara: 2 kare çikolata
öğlen: yarım tabak karnabahar ayran ve yeşillik
ara: 4 tane hurma bir bardak süt içine bi kaşık kahve
akşam: bir kase domates çorbası bir kaşık kaşar rendesiyle (çorba unsuz meyanesi sütle yapıldı), 2 kaşık ıspanak yemeği,yoğurt
4 antep 2 kaju fıstığı
su: 3lt
spor: 25 dk egzersiz
araları abarttım bi kaç gündür biliyorum şu regl bitsin onlarda bitcek
selam kızlar
bugünkü menüm
kahvaltı: 2 poğaça
öğle : 2 kaşık pilav, 2 kaşık taze fasulye, 2 kaşık mevsim salatası
akşam : 2 avuç fındık
su : 850 ml
spor: yok
şu an çok acıktım ama yememek için direniyorum, bilmiyorum iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum :)
günaydın topik sakinleri
dünki menumu yazamadım hemen yazıyorum
kalkınca 2 brd su
30dk sonra
sabah 7,30 da : 1 yumurta, peynir,zeytin,yeşillik, ve 1 çay bardağı ceviz
öğle 13,00 da: biraz yoğurtlu taze bakla+ biraz etli kuru fasulye
akşam 18,30 da : hamsi pilavı( bulgur+ toplamda 1 bardak prinçle yapıldı) + bol salata
3 kare bitter
spor: 50dk kardiyo
Hastalığım baskılanmıştı ablam ilaçları azaltmışlardı ters tepmiş yeniden uyanmaya başlamış galiba ağrılarım arttı yeniden hastaneye git kan ver trafiği başladı spor yapamaz oldum bide ogün annemi izmire yolcu ettim biraz ana kuzusuyum kötü oluyorum o gidinceafiyet olsun neden sıkkın cnm bakimm
dün makarna günüydü benimmi haberim yoktu yaramasın işallah
menude sporda güzel
ooo aslım hoşgeldin hemen ver o fazlalıkları yapışmadan okişşş
yarın tartı gunu bugun toparlarsın cnm
heiydim sabah poaça, öğle fena değil ama akşam aç kalmışsın aç kalarak zayıflayamayız biliyorsun. sen çalışıyormusun neden kahvaltı değilde poğaça ??
heiydim sabah poaça, öğle fena değil ama akşam aç kalmışsın aç kalarak zayıflayamayız biliyorsun. sen çalışıyormusun neden kahvaltı değilde poğaça ??
Sabah poğaça öğlen pilav fazla olmuş gibi canım ya.
QUOTE]
evet canım, sabahları poğaça yemekten kurtulmam gerekiyor. yarından itibaren bunun için bişeyler yapacağım. ama ekmek ya da pilav yemezsem acıkırım gibi geliyorneyse şu pilav/makarna/ekmek/poğaçayı hayatımdan çıkarmaya çalışacağım bakalım ne kadar başarılı olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?