günaydın tontişler nabersiniz bakalım ne var ne yok
bizim asi cadısı uğruyormu hiç buralara
selam gaculaaa
nasılsınz bakeemmmmm
mucukss hepinizi
günaydın kıslar dr. Gidemedim benim 10 senelik belkide daha uzun süreli bi kankam var .. Uzaktaydı benim oglanın sünnetinde görmüştüm en son . Akşam o aradı sabah sana gelicem diye bende gitmedim yarın giderim diye ....
Bebeleri benimkini yolladım evi topladım böregimi çöregimi yaptım bekliyorum . Ne hamarat karıyım demi ..hehe ..
Kızlar sabah bide ustune şu benım meşşur kasık agrısından kıvrandım iyimi reglken oluyodu bazan ama regl falanda degilim ...
Bide kızlar menülerimi okuyorsunuz . Daha ne edeyim bilmiyorum gine 67 olmuşum moral falan kalmadı bende bir ay olacak başlagım yerdeyim .... Kafayı yiycem ya ....
selam gaculaaa
nasılsınz bakeemmmmm
mucukss hepinizi
yok nazlım şişlik falan degil hoş inse ne olcakki 1 ayda 1 kilo bile degil ..aebenciğim bozma moralini şişliktir belki ondan kilon öyle çıkmıştır.
aeben günaydın
sen eskiden daha az yiyodun ya şimdi yemeği arttırınca ilk anda bi düzene otururana kadar böyle bi etki yapmış olabilir mi?
alkisalkisalkisalkisalkisalkis emeginin hakkını alanbirini görmek ne güzel ....:çok üzgünüm:
üzülme canım inan anlar seni birgün ...:ecrin_bebek:Günaydınlar hanımlar ... Herkesler iyi gibi diyetleri montiler harikaa. Bende durum pek iyi değil diyet berbat gidiyor sınav stresi hat safada geriye sayım başladı uygun adım marşşşş son 3 gün :) çok heyecanlıyım şu 9 dersten 6sını versem bana yeter diyerlerini bütünlemeye bıraktım zaten . Ay neyse bu sabah oğlum çok ağladı işe gitme diye yalvardı morelim çok bozuldu o yüzden küçücük yüreği ile gece defalarca kalkıp işe mi gitt işe mi gitti diye soruyordu ağlayasım var onu çoookkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmsenağlama:ecrin_bebek:
günaydın kızlar.:sm_cool:
sabah yürüyüşümden önce yeşil çay içtim
100 tane mekik çektim.
dün alel ecele bi terleme eşofmanı almıştım(15 tl)
onu üzerime giydim sabahın köründe karğa.......... yemeden ......düştüm yollara
bayağ bir yürüyüş arkasından parktaki hareketlerden derken ben sırıl sıklam oldumkafamçokkarıştı
birde eve geldim soyunuyordumki benim eşofman sizlere ömür param parça olmuş:roflol::roflol:
allahtanki üzerine uzun ceket giyip çıkmıştım yoksa halim nice olurdu oralarda:roflol::roflol:
ama bu gün yarın en kısa zamanda savuna eşofman alacağım ben bayağ etkili bişi(bu değil tabi nede olsa çin malıymışkötükedihüso)
dün yediklerimi liste halinde yazayım.
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k. Kadar beyaz peynir ( az yağlı )
öğlen
1 kase yeşil mercimek yemeği
1 su bardağı yoğurt
1 kase yeşil salata ( göbek, maydonuz, dere otu , salatalık ve domates karışımı )
ara
5 adet çilek
akşam
1 tabak ıspanak yemeği
1 su bardağı yoğurt
ara
1 bardak süt
kızlar ben geldim geçmişi okuyup geliyorum
ara öğünümde 2 kupa şekersiz ıhlamur ve 4 tane diyet bisküvü yedim:))
aebencim biliyorsunki takılma dönemleri oluyor az daha sabır bak tıkır tıkır gidicek kilolar
60 da kaç ay takılı kaldığımı hatırlamıyorum ve şuan da en çok 60 dan korkuyorum sanki 60ı devirirsem gerisi çorap söküğü gibigelecek
aha bi diet ve takılma maduru daha burda...... ben geldimmmmmmm.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?