Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kıslar dr. gidemedim benim 10 senelik belkide daha uzun süreli bi kankam var .. uzaktaydı benim oglanın sünnetinde görmüştüm en son . akşam o aradı sabah sana gelicem diye bende gitmedim yarın giderim diye ....

bebeleri benimkini yolladım evi topladım böregimi çöregimi yaptım bekliyorum . ne hamarat karıyım demi ..hehe ..

kızlar sabah bide ustune şu benım meşşur kasık agrısından kıvrandım iyimi reglken oluyodu bazan ama regl falanda degilim ...

bide kızlar menülerimi okuyorsunuz . daha ne edeyim bilmiyorum gine 67 olmuşum moral falan kalmadı bende bir ay olacak başlagım yerdeyim .... kafayı yiycem ya ....

aebenciğim bozma moralini şişliktir belki ondan kilon öyle çıkmıştır.

aeben günaydın
sen eskiden daha az yiyodun ya şimdi yemeği arttırınca ilk anda bi düzene otururana kadar böyle bi etki yapmış olabilir mi?

aebenciğim bozma moralini şişliktir belki ondan kilon öyle çıkmıştır.
yok nazlım şişlik falan degil hoş inse ne olcakki 1 ayda 1 kilo bile degil ..
aeben günaydın
sen eskiden daha az yiyodun ya şimdi yemeği arttırınca ilk anda bi düzene otururana kadar böyle bi etki yapmış olabilir mi?

öyle ama elifim . dr. verdigi listedki kadar bile yemiyorum inan . bu bile fazla geliyor ...ama yemem lazım ...diyip yiyyorum ..... ilk 1 haftada 1 kilo vermiştim zatende 3 haftadır yarım kilo aşagı yukarı . kilo koruma purogramı oldu bu sanki ..

bekalım bu sefer ne diycek dr. eger şeker düzeldiyse sık yiyip kendi kafama göre beslenecegim ....:çok üzgünüm:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis emeginin hakkını alanbirini görmek ne güzel ....:çok üzgünüm:
üzülme canım inan anlar seni birgün ...:ecrin_bebek:
hemşoma ...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisdemek diger ögünlerde ekmagi kestin ...alkisalkisalkisaferin kitabı iuyi okumuşun ..

eger nazlım bu menüyle 2 hafta devam et bozmadan bence inanamıycaksın sonuçlara ...

Devam edıcem aebencıĞım bu sefer Çok kararlıyım. Ne zaman aklıma kÖtÜ Şeyler gelse hemen nıŞan kıyafetı alıcaĞım zamanlar gelıyor aklıma.

ara öğünümde 2 kupa şekersiz ıhlamur ve 4 tane diyet bisküvü yedim:))

aebencim biliyorsunki takılma dönemleri oluyor az daha sabır bak tıkır tıkır gidicek kilolar
60 da kaç ay takılı kaldığımı hatırlamıyorum ve şuan da en çok 60 dan korkuyorum sanki 60ı devirirsem gerisi çorap söküğü gibigelecek

ara öğünümde 2 kupa şekersiz ıhlamur ve 4 tane diyet bisküvü yedim:))

afiyet olsun hemşoma .. demek yırttın ha eşofmanı ..kimbilir ne ettin ..:roflol::roflol:

ben 8 sene önce almıştım altını eskittim ama üatü hala giyilebiliyor ama verdigim paraya şimdi bilem acıyorum ...laelaelaelaelae iyi kazıklanmışım zamanında ..:1ninca:

kıs ben takılalı 6 ay olacak ...:1shok::1shok: daha nereye kadar bekleyeyim ...
çokk sıkıldımmm çokkk diyet yapmaktan degil sonuç alamamaktan ...:çok üzgünüm:

bügünkü menümde berbat çok halsisim ..

sabah yarım dl. ekmekle 2 çatal peyniri zor aldım onuda agrı kesici içmek için kasık agrım çldürdü beni . şükürki geçti ...

sonrada 1 dl. ekmekle kaşar aldım çay berdagı sütle ...
az öncede 4x4 cm boyutlarınde hehe . börekkimdem tarttım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…