:roflol::roflol::roflol::roflol: aynen dermişim..... ama yok eskisi gibi degilim ....kaydirigubbakcemile3 fazla koymuyor ...yememek . en azından bitek yalıyorum . geçiyor nefsim ..:icecream:..kötü bir durum :1shok: böylemi hhehehhe..
önemli degil gerçekten teşekkür ederim .ben pek takmıyorum ha muhabbet olsun .....kaydirigubbakcemile3fatucum, nurhayatçım verdim replerinizi kaydirigubbakcemile3
aeben bi tek sana bekle diyo bana
geçmiş olsun diyim o zaman doram . akşamı hafif geç ..:1hug:yine benim hemşomun süper bir menüsü olmuşŞeniz
ben öğlene diyeti bozdum kızlar. misafirlikteydim.klava:akşama artık hafif bişiler yerimlaelaelaelaelae
(sarma bisküvi )
bahane olamaz ama oldu iştebenneyaptımki
1 yemek kaşığı türlü zaten 2 lokmada bitti 2-3 lokma ekmek arada 1küçük patates dilimi kaçtı galbaa
az öncede 1 tane kepekli bisküvi yedim tuttum ben bunu kuzen yapmış 1 bardak şeker koymuş ama tatlandırıcı şeker tozlasruı varya fruktoz galba adı meyve şekeri onlarla yaparım ben aliimde
tam buğday unu ve kepekli un almakm lazım
içinede ceviz fındık kayısı kurusu erikkurusu incir kurusu falan koymuş atmasyon ama süperdi
maytapçığım neden 1 yemek kaşığı normalde sebze yemeklerini 8 yemek kaşığı yiyebiliyorsun. nohut, kuru fasülye , mercimek yemeklerinide 12 yemek kaşığı yiyebiliyorsun sadece bezelyeyi 4 yemek kaşığı veriyor diyetisyenler.a.s.
günaydınnazlıcım sorma yaa akşam tam salatayı yapıyodumkociş daha gelmemişti çocuğu görmeye geliyoruz diye kapıyı çalan girdi içeri biara gelenler 15 sayısına ulaştı:1shok:siz yiin siz yiin falan dediler hadi çocuğa bakarken yiyelim bari dedim e kalkarken yemek yiicek varmı dedim 3kişi çıktı e salona kurdum sofrayı git gel servis yap falan kendime yemeğin pattateslerini ayıracak fırsatım olmadı 1 kaşık koydum baktım patates var içinde öle bıraktım bol salata yedim ama yarım tabak salalta kaldıydı yemekten onu götürdüm yemekten sonra sofrakeyfinde
yaa bu arada varya eşimin kuzenleri vardı yemekte
hepsi çiroz 2si kardeş zaten 20-15-18 yaşlarında
kendimi yemekteyiz de sandım
tabağı tırtıklamalar aheste yemeler
sağa sola bakmalar
dağılın uleyyyynnnnn diicektim az daha
kahvaltıdA haşlama yada sahanda yumurta yiyip dolu dolu kahvaltı ettinmi akşamyemeğini çok hafif geçiriyosun ve ertesi güne zayıflamış olarak başlıyosun .bu benim tespitinmdi çok ilginç dün montide de okudum bunu
benim yazı çok küçük oldu yaakötükedihüso mikroskobu olanlar onla olmayanlar ninelerden kalma gözlüklerle okusun lütfen:roflol:
günaydın maytapçığım evet ben kahvaltıda yumurta yediğim zaman nerdeyse o gün hiç acıkmıyorum. ama monti amca 1 aşamada yumurtaya 1 veya 2 gün izin veriyor. bugünde yemeğimi evde yapıp getirdim. adına ne denir bilmem ama ben kıyma sote yoydum adını. kıymayı soğan , yeşil biber ve domatesle soteledim . öğlen yemeğimde onu yiyeceğim.:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?