Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

c.tesi menum
sabah yumurta peynir zeytin yeşillik ceviz
öğle etli karnıbahar slata
akşam kıymalı ve baklıyatlı lahana sarması salata
spor yok

pazar
sabah regl oldum
kahvaltıya yaylaya gittik herşey yedim
akşam 19,00 da çorba+yumurta+az kalan sarmadan ve salata
spor yok

ayy bende çok merak ediyorum bu peyniri bi dene bakalım nasıl olacak... ama ben maya bulamadım yaa
eczanede peynir mayası satılıyor. ben o peynirin rendesini bulamadım gene köy peyniri mayaladı annem. o peyniri nası bulucam ki

hahaha yarin yapsam olmazmi. apartmanda oturuyorum simdi alt komsum deprem oluyor diye panige kapilir. yarin spor salonuna gitcem orda atlayim :)
halının ustund ses çıkarmıkı

yaparsın gamzem

Günaydınnnnnnnn
Bu hafta harika bir hafta olsun işallah kızlar. Hepimiz süper sonuçlar görelim tartıcıklarımızda
Kaptan hoşgeldin tekrardan
Güzel bir haftasonu geçirdim. Bol gezmeli bol tozmalı.
Cumartesi Florya da kahvaltı yaptık ve o nefis böreklerden yemedim, o harika pekmezli simitten yemedim. Benlen gurur duyunnnnnn
Sonra Mall Of İst'e gittik. Orada da Burger istedi kızım ve eşim ben yine yemedimmmmm
Cumartesi menüm sabah 4 çeşit peynirden birer parça, haşlanmış yumurta, zeytin, yarım dilim kepek ekmeği, domates, salatalık
Öğlen Tavuklu salata, ayran
Akşam yok öğlen yediklerim 3-4 gibiydi.

Dün de kahvaltı esnasında kızım "keşke bi temizlikçimiz olsa, o şimdi evi süpürür biz tiyatroya giderdik" diyince babamız hadi siz gidin ben temizlerim evi demez mi Jet gibi hazırlanıp çıktık kızımla. İst. Şehir Tiyatroları Pırtlatan Bal varsa şansınız gidip izleyin. Süper bir çocuk oyunu. Eve geldiğimizde 4 dü saat. Ev mis olmuş mis.

Dün ki menümü yazıyorum hemen.
Sabah Yumurta, peynir, zeytin, domates, bir lokma kepek ekmeği üzerinde eşimin zoruyla (ağzıma tıkmasıyla diyelim) tahin pekmez
Öğlen yok kahvaltı geç saatteydi.
Akşam Et suyuna mercimek çorbası, salata ve pırasa yemeği (pirinçsiz)

Spor yapamadım bikaç gündür. App Store dan kalça diye bi uygulama indirdim. Tavsiye ederim. Ona başlayacağım ve yürüyüşlerime elbette.

maşallah iremcim süper iradene hayran kaldım

ben gelddiiimmmmm
yine çoook yoğunum kızlar ilk fırsatta menülerimi yazıcam
hafta sonunda 2 dilim ekmek ve bir çatal pasta dışında hiç kaçamağım olmadı aaaa birde bir avuç ay çekirdeği

sakın şimarma bak ben 14kg verdim kalan 7-8kg veremiyom

Maşallah canım. Nedense 13-14 kilodan sonra uzun bir duraklama dönemi oluyor. Ama vereceğine eminim onuda.

ben gelddiiimmmmm
hafta sonunda 2 dilim ekmek ve bir çatal pasta dışında hiç kaçamağım olmadı aaaa birde bir avuç ay çekirdeği

Hoşgeldin mavişşşş.

iyi cnm sen nasılsın

edicez cnm. hele siz bu hafta listede top one oynamalısınız
Ben de iyiyim canım, öğle arasındayız bir uğrayayım dedim. :)

Elimden geleni yapıyorum canım, yanımda salata getirdim bugün onu yedim.. Akşama da çorbam var onu içeceğim. Bu hafta düzeltmem lazım yanlışımı

selam güzelleerrrr

sağlam iradeni ve kocanı çok tebrik ediyorum canım ne güzel bi haftasonu geçirmişsin

ben gelddiiimmmmm
hoşgeldiiinnn bende canım istediği bişey olunca bir çatal alıp kaçıyorum haftasonu yediğim bi çatal tatlı gibi

Merhabalar kızlar nasılsınız bakalım, herkese bol eksili bir hafta diliyorummm inşallah geçen haftayı telafi edebiliriz
merhaba canım dileklerin kabul olsun iinnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…