Banusum ve meleklerinin sevgililer gunu kutlu olsun
Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün kardeşimin eczanesinin temsili açılışı vardı çok duygulandım çok güzeldi Rabbim hayırlı kazançlar nasip eder inşallah :)
Bugünkü menüm,
Sabah kk kahvaltısı
Öğle bir dilim pasta (açılış bahanesi ile) :)
Akşam bir kalamar ızgara, roka salatası,1/2 minekop, meze
Allahım minekop ne kadar güzel bir balıkmış bayıldımmmm şimdiye kadar denk gelmemiştim ama favorilerim arasına girdi
Bu arada bugün bir haber duydum, bir insanlığını unutmuş canavar 20 yaşında genç bir kızımızı katletmiş.. Allah tüm çocuklarımızı böyle Allahın cezası lanet olasıca geberesice ateşlerde yanasıca pisliklerden korusun! Aklıma geldikçe deliriyorumYaşattığı acıların bin beterini yaşar inşallah! Allahım sen masum yavrularımızı kuzularımızı koru yarabbim...
Dunku menum
sabah: soganli yumurta, ayran, marul, yer fistigi
ara: 1 bardakayran,
Aksam: 2 lahmacun, 2 bardak ayran, salata, tursu
sonrasinda hiiiicccc sormayin cips kola isine girdim
Yaaa ne desen haklisin canim çok özür dilerim. ..ama o ara hiç iyi degildim.once hamileligi ustunede ikizleri kabullenmek cok zor oldu...sonra uzerinede internetim kesildi o yüzden habersiz biraktim sizi...ben ne zaman tekrar takima katilsam acaba...20 gün oldu doğum yapali....
Sezeryan doğum yaptim..kirkim çıkana kadar spor yapamayacagim...gerci sonrasinda ikizlerden vakit bulup yapabilecek miyim bilmiyorum ama. ..
Slm kızlar,dün gündüz akşamki misafire hazırlandım,arada bi saat kayınvalideye gittik geleneksel ayine
aksam misafirim vardı,gelen bayanlardan biri diyetteymiş( niyeyse kadınlar birbirine diyette olduğunu zor söylüyo bende dahil),ikramımı getirdim baktım tabağa dokunmuyor ve cok gözü kalıyo aldım götürdüm mutfağa sonra Yanıma gelip tşk etti bazen o kadar Israr ediyolarki emek verdiklerini diyorlar almak zorunda kalıyorum diye,seni en iyi ben anlarım bende diyetteyim dedim aaaa ne kadar şanslısın sen zaten bunları sevmiyorsun dedi
Gece 2 de gittiler ugrayamadım
Kızlar selamlar, yeni geldim. Adım Leyla, 31 yaşındayım. 58 kiloyum. 156 boyum. Hedef kilom 50.
c.tesi ve pazar kızımın yuzme yarışması vardı. 5 kulvar yarıştı
200 metre karmada ve 50 metre serbestte 1. oldu çok svindik.kendisine harika bir d.günü hediyesi verdi kuzum
401,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TR][TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]A1S2L3l4[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Ebwam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Charlessiz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Winstonlight[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[]/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Maviş[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/R][/TR][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR]
[TD]Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Bayılan bayılana[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]Çıtırıks[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TD]Bulbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TD]Saliha[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TD]Miss wong[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TD]Irem Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr][/TR][/TR][/table][TR][TR][/tr][/tr]
[TR]
[TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][/TR][/TR]
[/TR][/TR][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR]
[/tr]
[/tr]
slm kızlar 6. takımın güzelleri ben geldim ...
bir izne çıktım birdaha giremedim mahcubum sizlere , 2 hafta gezdim tozdum sonra netimde arıza oluştu fırtınayla, giremedim bir türlü o düzeldi hasta oldum şimdi daha iyiyim çok şükür ...
2 kilo artıdayımbunun içinde çok üzgünüm kilo verilene kadar listeye giremiyorum sanırım ...
sizler nasılsınız nasıl gidiyor ???
yeni kızlar
sizden rica etsem
başlangıç tarıhı:
başlangıç kilosu:
1. hafta kilosu:
2. hafta kilosu:
şeklinde bildirim yaparmısınız banum kayıt altına alamadıysa alsın. banum swetdımple yanı kaptanımız izinliydi ya haberi olsun okiş
TAKIM KALAR ICINDE AGLIYO SAHGULUM NAPALIM GUNAHI ILE SEVABI ILE PAYLASCAM YENI KIZLR HAFTAYA EKLERIZ SORUN OLMASIN SONRA HILE OLDU DIYE DUSTUGUMUZ GIBI KALKARIZ EVVELALLAH
Merhaba canımselam kızlar
kimsecikler yok hafta sonu rehaveti sanırım.. ben uzaktan takip ederken ne hareketli bi takımdık nerdesiniz hadi artıkkk
Ve bir de kaptancığımı ve tavasınıhafta sonu uyarisi!!!sakin cok kacirmayin giyeceginiz kiyafetleri dusunun. Tabi birde cuma yarismasindaki elde edilecek olan birinciligi
Hoşgeldin canım nasılsın?Cumartesi menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam etli bezelye ayran salata
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 yeşil çay
50 dk yürüyüş
Hb cnm iyiyim sen? Maden suyunu 2 ye düşürdüm uyarılarla:) cok seviyorum mideme dokunmuyodaHoşgeldin canım nasılsın?
Menün de sporun da gayet iyiymiş canım tebrik ederim harikasınyalnız maden suyu iki tane çok değil mi midene dokunmasın?
Benimde bu ara göbeğim cok Gözüme batıyoooooKızlar bugün çok kötü şeyler yedim
Sabah : kepek ekmeğine domates, peynir, salatalık sandviç
Ara: Browni Intense(İş yerindeki arkadaşlar yakıyor insanı yakıyooooor )
Öğle: yarım tabakta pilav ve tavuk sote(dünden kalan yemeği bitirdim :) )
Akşam(dananın kuyruğunun koptuğu yer) : 3 sigara böreği, 3 sosis, 3 soğan halkası, patates kızartması, 50lik bira
Akşam akşam yaktım kendimiAylardır gitmediğim çok sevdiğim bir mekana gittim. Bu menüyü çok seviyorum diye dayanamadım aldım, ama şimdi çok pişmanım Yarından itibaren herşeye dikkat edeceğim. Bu hafta doğru dürüst spor yapmadım, ona da başlayacağım.
Yaz geliyor, bikinileri nasıl giyeceğiz yoksaaaa :) göbek olursa mayokini olur artık. Şu an göbeğime bakıyorum da göğüslerimle aynı hizadalar otururken, kendimden nefret ettim valla
Evt cnmda ben 11.30da kalkınca öglen olmuş oldu,bi gece önceki acı çehre vakam Yüzünden:)tebrikler cnm
aynen kuzum cezalara başlıyoruz
bu hafta 1. lige oynıcaz başka yolu yok dun nota aldık
ok madem şimardın takımdan ilk cezan gelsin 100 ip atlama yada ayakta zıplama hareketi bugun yapıp bilrimine yazıyorsun cnm
kahvaltısız metobolizma çalışmazki bir meyve yeseydin bari tarçınla
Ben de iyiyim canım teşekkür ederim :) Ooo ikiye düşürdün, kaç tane içiyordun canım gündeHb cnm iyiyim sen? Maden suyunu 2 ye düşürdüm uyarılarla:) cok seviyorum mideme dokunmuyoda
tüm günü görünce karar verelim bitanemmmmerhabalar,
menu bildirimi:
sabah 1 dilim ekmek, peynir, rokka, marul azicik yumurta
oglen yarim biber dolmasi, yarin patatesli icili kofte
aksama davetliyim herseyden az az yemeye caliscam. yarin ins. ayrintili bildiririm durumu :)
Merhaba canımDün bütün bir gün elektrikler kesikti bugün de onun acısını çıkardık tembellik yaptık
Ve bir de kaptancığımı ve tavasını
Sıra geldi eksik menülerimee
Cuma sabah 1 muz bir bardak süt badem
Öğle ızgara tavuklu salata
Akşam biftek 3 yk pilav haşlanmış brokoli salata
Dünkü menüm,
Sabah kk kahvaltısı, şekersiz çay
Akşam 1/2 kuşbaşılı pide
Su 2 lt
Bugünkü menüm ise,
Sabah kk kahvaltısı, şekersiz çay
Öğle 1/2 elma, 1/2 portakal
Akşam bir kase tarhana çorbası, salata
Su 2.5 lt
Kaptancığım bu hafta uslu bir kız olup kaçamak yapmayacağım güzel beslenip kilo vereceğimİşyerine salata götürmeyi düşünüyorum, yeşilliklerimi hazırladım. Sabahları da yumurta yiyeceğim işe gitmeden.. Akşamları da salata veya çorba planlıyorum. İnşallah bu hafta bunların dışına çıkmam, reglim de bitti kendime suikast yapmazsam kilo vermemem için hiçbir sebep yok
Cumartesi menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam etli bezelye ayran salata
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 yeşil çay
50 dk yürüyüş
Bugünkü menum
Sbh dısarda kahvaltı yaptık içinden kk kahvaltısına uygun Olanları yedim birde iki tane Kızartma patates,iki biber
Aksam et Haşlama,ayran,salata
2 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 bitki çayı
30 dk tempolu yürüyüş,aksama kadar gezmece
Slm kızlar önce hemen menülerimi yazıyım dedim,dünde bügünde çoğunluk dısarıdaydım,dışarı çıktıkça ne giyeceğim,oram buram nasıl kapanır derdinden kurtulmak için istikrarlı devam etmem gerekiyor kaptanımızında dönüşüyle tekrar tempo başlayacak inş
Hb cnm iyiyim sen? Maden suyunu 2 ye düşürdüm uyarılarla:) cok seviyorum mideme dokunmuyoda
Evt cnmda ben 11.30da kalkınca öglen olmuş oldu,bi gece önceki acı çehre vakam Yüzünden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?