Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar bugünkü menüm pirinç lapasından oluşuyor ödem atcaz diye lapa diyeti yapalım dedik ama bugün akşamı zor ettim tadından pek hoşlanmadığım için zor yedim ilk başta doyurucu geldi ama normalden daha çabuk acıktım ama dayandım farklı hiç bişey yemedim ve sanırım buyuzden baş ağrısı tuttu o yüzden yarın yapabilceğimi pek sanmıyorum.
sabah, öğle, akşam bir çay bardağı pirinçten yaptığım lapaya marul, kuzukulağı, maydanoz, havuç, domates ve salatalık ekledim.
ikindide bir havuç yedim. ayrıca bir bardak form çayı ve yeşil çay
su:3lt
spor: 25 dk egzersiz + 2 kur ayrobik 50 dk

Eklentiler

• lapa.webp
    99,3 KB · Görüntüleme: 63
Slm meleklerimmm kayıp kaptan döndüüü çok özürdilerim hepinizden fakat elimde olmayan sebeplerden dolayı girme şansım olmadıNeyse ki yine sahalara döndümm öncelikle yeni gelen meleklerimi tebrik ederim azminiz daim olsun harika kilolar vermişsiniz Neslim barbim takımdaki emekleriniz için sizlere çok teşekkür ederim meleklerimNeslim öyle güze menüleri yorumlamışsınki sanırım mezun olunca sen de kapalı takımlarımızdan birini açmalısın bilgini tecrübeni aktarman çok hoş olmaz mı

Banusum ve meleklerinin sevgililer gunu kutlu olsun

Tatlı Berilim teşekkürler kuzum Banuşun biraz rahatsızlanmıştı bitanem şimdi iyiyim şükür

Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün kardeşimin eczanesinin temsili açılışı vardı çok duygulandım çok güzeldi Rabbim hayırlı kazançlar nasip eder inşallah :)

Hayırlı uğurlu olsun leydim rabbim bol kazançlar nasip etsin iş

çinekop bilirim de minekop ilk kez duydum leydimmm afiyetolsun cnmm

Ah Gamzemmm kelimelerin bittiği nokta

Dunku menum
sabah: soganli yumurta, ayran, marul, yer fistigi
ara: 1 bardakayran,
Aksam: 2 lahmacun, 2 bardak ayran, salata, tursu
sonrasinda hiiiicccc sormayin cips kola isine girdim

Ayyüzlümmmmmmmm

Perihancım özür dilenecek birşey yok kuzum. Az stres yaşamadın ne zaman arzu edersen dönebilirisin takıma bitanemm.

Sezeryan doğum yaptim..kirkim çıkana kadar spor yapamayacagim...gerci sonrasinda ikizlerden vakit bulup yapabilecek miyim bilmiyorum ama. ..

Senin ikizlere bakman en büyük spor tatlım

Ne kadar güzel bir davranış eminim zamanla bu tarz hareketler çoğalacak ve tabaklar daha sağlıklı ikramlıklarla dolacak

Kızlar selamlar, yeni geldim. Adım Leyla, 31 yaşındayım. 58 kiloyum. 156 boyum. Hedef kilom 50.

Hoşgeldin Leylacım

Leydilerim var barbim var bir de heidimiz oldu

c.tesi ve pazar kızımın yuzme yarışması vardı. 5 kulvar yarıştı
200 metre karmada ve 50 metre serbestte 1. oldu çok svindik.kendisine harika bir d.günü hediyesi verdi kuzum

Tebrik ederim Öykümüzü Neslim bir anne için en büyük hediye ne mutlu sana başarıları daim olsun imş

Ne güzel ne şirin tablolar bunlar barbim ellerine emeğine o güzel yüreğine sağlık tatlım

Hoşgeldin Aslıcım bir ara dönmeyeceğinden korkmadım değil.Bozma moraliniz hızlı gelen hızlı gider kuzum bu hafta bomba gibi full motive yeni haftaya başlıyoruz tatlım umarım tatilin iyi geçmiştir

Cansın cann ellerine sağlık meleğim

TAKIM KALAR ICINDE AGLIYO SAHGULUM NAPALIM GUNAHI ILE SEVABI ILE PAYLASCAM YENI KIZLR HAFTAYA EKLERIZ SORUN OLMASIN SONRA HILE OLDU DIYE DUSTUGUMUZ GIBI KALKARIZ EVVELALLAH

İşte budur barbimmmm nota almış olabiliriz evet yüzdemiz çok çok düşük olabilir fakat o notayı sildirmeyi de biliriz daha öncekileri sildirdiğimiz gibi

Evettttt meleklerimmm çok hızlı bir geçmiş yaptım aslında yazmak istediğim ve uyarmak istediğim noktalar var fakat yazmaya kalksam roman olacak o yüzden menülerinizi paylaştıkça uyarılarımızı yaparız.
Bu haftaki takım yüzdesi için özürdileyenlere kızdım bilesiniz sizler de istemezmisiniz her hafta ilk üçte olmayı takır takır kilolardan kurtulmayı elbete ama bazen olmuyor sağlık olsun amacımız sağlıklı kalıcı kilo vermek birlikte el ele toparlanacağız karamsarlık yokHerşey çok güzel olacak hepinize güveniyorum meleklerim iyi geceler tatlı rüyalar iyi tatiller

Kaptancığım bu hafta uslu bir kız olup kaçamak yapmayacağım güzel beslenip kilo vereceğim İşyerine salata götürmeyi düşünüyorum, yeşilliklerimi hazırladım. Sabahları da yumurta yiyeceğim işe gitmeden.. Akşamları da salata veya çorba planlıyorum. İnşallah bu hafta bunların dışına çıkmam, reglim de bitti kendime suikast yapmazsam kilo vermemem için hiçbir sebep yok

Bugünkü menum
Sbh dısarda kahvaltı yaptık içinden kk kahvaltısına uygun Olanları yedim birde iki tane Kızartma patates,iki biber
Aksam et Haşlama,ayran,salata
2 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 bitki çayı
30 dk tempolu yürüyüş,aksama kadar gezmece

Cumartesi menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam etli bezelye ayran salata
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 yeşil çay
50 dk yürüyüş
Hoşgeldin canım nasılsın?

Menün de sporun da gayet iyiymiş canım tebrik ederim harikasın yalnız maden suyu iki tane çok değil mi midene dokunmasın?

Slm kızlar önce hemen menülerimi yazıyım dedim,dünde bügünde çoğunluk dısarıdaydım,dışarı çıktıkça ne giyeceğim,oram buram nasıl kapanır derdinden kurtulmak için istikrarlı devam etmem gerekiyor kaptanımızında dönüşüyle tekrar tempo başlayacak inş

Hoşgeldin canım nasılsın?

Menün de sporun da gayet iyiymiş canım tebrik ederim harikasın yalnız maden suyu iki tane çok değil mi midene dokunmasın?
Hb cnm iyiyim sen? Maden suyunu 2 ye düşürdüm uyarılarla:) cok seviyorum mideme dokunmuyoda

Benimde bu ara göbeğim cok Gözüme batıyooooo(((

Evt cnmda ben 11.30da kalkınca öglen olmuş oldu,bi gece önceki acı çehre vakam Yüzünden:)

Hb cnm iyiyim sen? Maden suyunu 2 ye düşürdüm uyarılarla:) cok seviyorum mideme dokunmuyoda
Ben de iyiyim canım teşekkür ederim :) Ooo ikiye düşürdün, kaç tane içiyordun canım günde dokunmuyorsa ne güzel, ama sen yine de ikiyi geçme bence, her şeyin fazlası zarar

İyi akşamlar meleklerimmm

merhabalar,
menu bildirimi:
sabah 1 dilim ekmek, peynir, rokka, marul azicik yumurta
oglen yarim biber dolmasi, yarin patatesli icili kofte
aksama davetliyim herseyden az az yemeye caliscam. yarin ins. ayrintili bildiririm durumu :)
tüm günü görünce karar verelim bitanemmm

Merhaba canım Dün bütün bir gün elektrikler kesikti bugün de onun acısını çıkardık tembellik yaptık

iyi yapmışsınız leydim hafta içi çalışıyorsunuz dinlenmişsinizdir

Ve bir de kaptancığımı ve tavasını

Kıyabilirmiyim ben size hiç

Sıra geldi eksik menülerimee

Cuma sabah 1 muz bir bardak süt badem
Öğle ızgara tavuklu salata
Akşam biftek 3 yk pilav haşlanmış brokoli salata

Afiyetolsun cnmmm bir iki fincan da yeşilçay eklersen süper olacak cnmm

Dünkü menüm,
Sabah kk kahvaltısı, şekersiz çay
Akşam 1/2 kuşbaşılı pide
Su 2 lt

Bugünkü menüm ise,
Sabah kk kahvaltısı, şekersiz çay
Öğle 1/2 elma, 1/2 portakal
Akşam bir kase tarhana çorbası, salata
Su 2.5 lt

öğle yanında süt ve tarçın yada yoğurt nerde şekercim

ne güzel kararlar bunlar leydimmm bayıldımmmm hadi bakalım inşallah iradeni zorlayıcı engellerle karşılaşmazsın karşılaşırsan da atlatmasını öğrendik dimi

Cumartesi menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam etli bezelye ayran salata
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 yeşil çay
50 dk yürüyüş

Süpersin kuzummm

O bir iki taneyi görmedim ben nefis bu kararında durabilmek önemli değil miAfiyetolsun canım

ecek- acak ekleri kullanmıyoruz tatlım başladık bile

dokunmasa da herşeyin fazlası zarar bitanem 1 tane yeterli

Evt cnmda ben 11.30da kalkınca öglen olmuş oldu,bi gece önceki acı çehre vakam Yüzünden:)

Sakın bir daha deneme cnmmm

Ben kaçtım meleklerim iyi geceler tatlı rüyalar cici bakın kendinize gelecek olanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…