Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay kaptanım ne yuku zevkle yaptım. hoşgeldin çok mutluyum

hemen dunki menumi vereyim yoğunum gene

sabah kalkınca 2 brd su ve maydonoz suyum
7,30 1 yum talı karatay kahvaltısı
13,00 de 1 tabak kapuska 1 kase yoğurt
18,00 de sarımsak limon yağ soslu brokoli bugulama+1 kaşık kapuska+ 1 kase yoğurt
spor
öğlen 35dk yurume
akşam 1 saat yurume

Günaydın bugünü hepimizde sorunsu geçiririz inşallah

Günaydın.

Canım umarım çözülebilir bişiydir. Sağlık dışında herşeye çare var. Çok üzme kendini.

gunaydın guzeller

Günaydın neslilim.

Caniko kitapları bugün mutlaka alıcam.
Yalnız astım konusunda benim durum biraz farklı. Aslında çocukluğumda başlayan ama teşhis edilemeyen, sürekli bronşit, grip, soğuk algınlığı, bademcik diye geçiştirilip en son Cerrahpaşaya gitmemle 23 yaşında teşhis koyulan ve şu an tedavisi olamayacak düzeye gelmiş olan bir astımlıyım. Sadece ilerlemesi engelleniyor ilaçlarla falan.
Ama dediğin gibi tıbbi ilaçlar yanında kendi beslenme düzenimi sağlayarak en azından ilaç dozlarımı azaltabilirim diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim cnm zahmet edip okuyup yazdıkların için. Cansın.

Harika afiyet olsun.

Ana hatlarıyla doğru canım ama bahsettiğin öğünlerde de çeşitlilik oluyor mesela sabah ille yumurta yemek zorunda değilsin bir muz ve yanında süt içebilirsin ceviz badem ile birlikte.. Kuru meyve tüketebilirsin sabah saatlerinde ve fazla olmamak şartıyla.. Bulgur yasak değil bu arada günde 3 yk bulgur pilavı yiyebilirsin her gün olmamak koşuluyla.. Ben kısır olarak tüketiyorum mesela hem yeşillik de oluyor böylece.. Yani ben tüm kitaplarını aldım okudum uyguladım ve uyguladığım dönemde çok iyi hissettim güzel de kilo verdim.. Bakma iki aydır çok kaçamak yapıyorum kendime ihanet ediyorum ve cezasını da çekiyorum..

Canım çok üzüldüm, hayırdır inşallah neyin var ne oldu? Paylaşmak istersen biz buradayız Umarım bir an önce her şey yoluna girer..

slm kızlar nasılsınız?
bayadır uzagım formdan farkındayım ama bız bebek tedavısı gormeye basladık kafamda bın tane tılkı oyuzden gırsemde ne yazsam bılemıyorum. kaptana ve sızlere cok buyuk saygısızlık utanıyorum da aynı zamanda..

dunkı menume geceyım barı...
sabah
kk kahvaltı (cevız zeytın peynır yesıllık, ıkı yumurta, yarım lımon)
oglen
yarım paket etı form
aksam
erıstelı tavuk corbası hazır degıl kendım yaptım
bır dılım ekmek

spor yok..
su 1 lt

Şekercim hoşbeldin canımm
Oğluşun olmuş hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah tatlımm
Bizide ziyaret et arada unutma bizi
saol tatlım amııın rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah gelirim sizede bi ceeee derım eskılerden yad ederız :)

cnm rabbım hayırlısıyla gusel sonuclar almayı nasıp etsın ınsallah

kısceler dunkı menum:

sabah :
kepeklı sandwıc
cay

ara ogun
3 kayısı 2 cevız

öğlen
nohut yemegı
ezogelın corba
2yk pılav

ara
ceyrek sımıt

aksam
mercımek corba
et haslama
bulgur pılavı
veeeeeeeeeeeeeeee baklavaaaaaa((( napım cok cnm cektı sutum etkılenmesın dedım:)

aksamkı ara ogunu yapmadım oyuzden

Hoşgeldinnn canımın içi ne iyi ettin de geldin :) Hiiiç kafanı bulandırma o tilkilerle hayatım inşallah alacaksın bebişini kucağına

Hoşgeldinnn canımın içi ne iyi ettin de geldin :) Hiiiç kafanı bulandırma o tilkilerle hayatım inşallah alacaksın bebişini kucağına
alayım da suan ne spor yapabılıyorum ne tam anlamıyla dıyet yapabılıyorum suan kendımı tutmasam kusucam okadar mıdem bulanıyo ılac alamıyorum hamıle mıyım degıl mıyım bılsem ona gore davranıcam tam muallaktayım anlıcagın

amın cnm hg bu arada
hosbulduk tatlım,ne sorun var tatlım sızde neden olmuyomus bebegınız ?bende basımdan gecenlerı anlatayım sana 2009 ocak ayında kımyasal gebelık yasadım mahvoldum rabbıme sıgındım 2010 hazıran ayında ıkızlerımı dusuk yaptım yıkıldım rabbıme sıgındım 2011 agustos ayında dıs gebelık yasadım sag tupum alındı hayata kusmedım yılmadım hep surkrettım rabbım benı cok sevıyokı bana bu sekılde onu anmam ıcın bi sebep verıyor dıye normal yollarla hamıle kalma sansım %50 ye dusutu tabı tupum alınınca.tup bebek tedavısıne baslıycaktık gorustuk hatta gecen sene ocak ayında sonra bı doktor degısıklıgı yaptık once asıla denıyelım dedı ve asılama yapılacagı ay benım tupumun olmadıgı yumurtalarım gelıstı asılama yapılamadı.ama ben o ay hamıle kaldım rabbaım hedıyesını oyle bı anda verdıkı ınanamdık cok sukur bugunumuze.bı bakmıssın senınde ummadıgın anda gobusune konuvermıs rabbımın emanetı.amın sureklı dua edıyorum rabbım herkese bu duygu yasat dıye cok farklı bıseymıs 9 ay karnında hıssdıp onu kucagına almak cok sukur...allahım tum ıstyenlere hayırlısını ver rabbım.........

aayyyy cnm yaaa Allah analı babalı buyutsun.. bız 2,5 senelık evlıyız hıcbır sorunumuz yok tam aksıne butun testler hersey mukemmel ama olmuyor.. bu ay yumurta takıbı yapıldı aynı zamanda yumurtlatıcı ılaclar verıldı 22mm olunca yumurtam ıgne yaptı doktor 28 subatta bakalım beklıyorum adet gunum 16-17 sınde

hadı hayırlısı bakalım ınsallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…