Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım ne zorluklar yaşamışsın ama ne mutlu sana ki hiç pes etmemişsin hiç isyan etmemişsin sabırla beklemişsin bebeğini kucağına alacağın günü.. Rabbim hiç bozmasın mutluluğunu tüm kötülüklerden korusun aileni.. Darısı ben dahil tüm bebiş isteyenlere inşallah :)

tabıkı hayırlı ıns.. ya hamıle olup olamamak suan ıcın okadar dert degıl ne oldugumu bılsem yeter
O kadar heyecanı olsun nurum sık dişini Ben şu an hamile olduğuna inanıyorum açıkçası sen her ne kadar tersini söylesen de ama bakalım hangimiz haklıyız göreceğiiiizz

Bak yaş 28 oldu, denemedik bile bir problem var mı yok mu bilmiyoruz.. Eşim herhalde karar verince ertesi ay hop hamileyim diye düşünüyor.. Konuşmaya anlamaya çalışıyorum ama benim eşim korkuyor anladığım kadarıyla, bir türlü güvenemiyor kendine.. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim..

hoşgeldin kaptanım ben duymamıştım nodül oluştuğunu sadece iyice çiğnemessen bağırsağa yapışıyor falan demişlerdi ozaman hergün çiğnemeyi bırakayım ben sadece arada salataya falan atarım

tatlım zaten ataklarını en alt duzeye indirip zaman içinde tedavi olabilirsin hop diye duzelecek durum yok.
karatayı 2 yıl bozmadan yapanlar tum metobolik hastalıklarından kurtuluyor bilgin olsun. çare karatay ama öğrenmen okuman lazım kulaktan doyma değil. istersen burdaki karatay grubu takip et ben orayada katıldım gruptayım. belki faydası dokunur
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-kurtuluyoruz.659891/page-3486#post-39881511

selam güzellerim
afiyet olsun canım ödem çayının içeriği nedir

hayırdır canım neyin var anlatmak istersen belki derdine bi derman oluruz umarım en kısa zamanda sıkıntılarını atlatırsın canım

oooh ne güzel yürüyüş yapmışsın ablam bende çok istiyorum ama burada hava fena sürekli rüzgar toz

Herkese merhabalar canlarım umarım herkes iyidir mutludur
merhaba tatlım

kıyamam sana canım benim hayırlısıyla güzel haberi alırsın inşallah o vakit o bulantılar sana da vız gelir

ne kadar talihsizlikler yaşamış ne zor süreçlerden geçmişsin canım sabrına ve inancına hayran kaldım maaşallah en sonunda dileğin de gerçek olmuş Rabbim evladınla ailenle sağlıklı ömürler versin

baklava için ceza veriyorum ne yapmak istersin :)
hoşgeldin bayıldığımm
çok guzel anlatmıssın. allah uzun ömur versin tum yavrularımıza. eminim benzer hikaye bayıldığımdan da gelecek
bebeklerle şenlencek buralar
zaman sadece zaman tatlım olacak ve anılarında kalacak bunlar

canlarım dün ki menüm;
sabah: 8:00 kiraz sapı ve form çayı 9:00 karatay kahvaltısı
öğlen: öğlen biraz sapıttım bir buçuk saat boyunca sürekli bişeyler yedim
13:00 bir avuç badem 13:30 rendelenmiş havuç üzerine bi kaşık küp peyniri 14:00 bir küçücük muz tarçınlı süt
akşam: 18:00 karnabahar yemeği, yoğurt, iki çatal kereviz salatası
aa bu arada beşbuçuk gibi bir kibrit kutusu kadar börek yedim
su: 2.7 lt
spor:25 dk egzersiz. 150 squat, 10 dk step

sende cezalardan ceza beğen börek için ne yapmak istersin

hb... neslimmm balım çiçeğim...

inş. cnm yanı bılsem hıh dıcem tmm esımın sabrının ceyregı olaydı ya bende

ya sızınde o sorun var demı... bı bebek olsa senden daha cok sevecek ama gel de anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…