tabıkı hayırlı ıns.. ya hamıle olup olamamak suan ıcın okadar dert degıl ne oldugumu bılsem yeterhadı hayırlısı bakalım ınsallah cnm
Canım ne zorluklar yaşamışsın ama ne mutlu sana ki hiç pes etmemişsin hiç isyan etmemişsin sabırla beklemişsin bebeğini kucağına alacağın günü.. Rabbim hiç bozmasın mutluluğunu tüm kötülüklerden korusun aileni.. Darısı ben dahil tüm bebiş isteyenlere inşallah :)hosbulduk tatlım,ne sorun var tatlım sızde neden olmuyomus bebegınız ?bende basımdan gecenlerı anlatayım sana 2009 ocak ayında kımyasal gebelık yasadım mahvoldum rabbıme sıgındım 2010 hazıran ayında ıkızlerımı dusuk yaptım yıkıldım rabbıme sıgındım 2011 agustos ayında dıs gebelık yasadım sag tupum alındı hayata kusmedım yılmadım hep surkrettım rabbım benı cok sevıyokı bana bu sekılde onu anmam ıcın bi sebep verıyor dıye normal yollarla hamıle kalma sansım %50 ye dusutu tabı tupum alınınca.tup bebek tedavısıne baslıycaktık gorustuk hatta gecen sene ocak ayında sonra bı doktor degısıklıgı yaptık once asıla denıyelım dedı ve asılama yapılacagı ay benım tupumun olmadıgı yumurtalarım gelıstı asılama yapılamadı.ama ben o ay hamıle kaldım rabbaım hedıyesını oyle bı anda verdıkı ınanamdık cok sukur bugunumuze.bı bakmıssın senınde ummadıgın anda gobusune konuvermıs rabbımın emanetı.amın sureklı dua edıyorum rabbım herkese bu duygu yasat dıye cok farklı bıseymıs 9 ay karnında hıssdıp onu kucagına almak cok sukur...allahım tum ıstyenlere hayırlısını ver rabbım.........
O kadar heyecanı olsun nurum sık dişinitabıkı hayırlı ıns.. ya hamıle olup olamamak suan ıcın okadar dert degıl ne oldugumu bılsem yeter
inş.. umut yok belırtıde yok.. bakalım ıddaya mı gırsek kıO kadar heyecanı olsun nurum sık dişiniBen şu an hamile olduğuna inanıyorum açıkçası sen her ne kadar tersini söylesen de ama bakalım hangimiz haklıyız göreceğiiiizz
Girelim tatlım nesineinş.. umut yok belırtıde yok.. bakalım ıddaya mı gırsek kı
bılmem kıGirelim tatlım nesine
hoşgeldin kaptanım ben duymamıştım nodül oluştuğunu sadece iyice çiğnemessen bağırsağa yapışıyor falan demişlerdi ozaman hergün çiğnemeyi bırakayım ben sadece arada salataya falan atarımİyi akşamlar meleklerimmmhayalet kaptan döndü sizi çok özledim meğer kk ile aile olmuşuz
Şirin çekirgem benim hoşgeldin tatlım özlendin bilesin
Ellerine sağlık neslim ben yokken tüm yük sana kaldı canımsın
bızdıkım menülerin kusursuz devam etmiş gördüğüm kadarıyla
İyi akşamlar şekercim hoşgeldin takımımıza bitanem hey gidi günler hey geçen sene hamilemiyim değilmiyim derken bak kucağına aldın geldin paşamızı
Berilim biraz rahatsızdım kuzum çok şükür atlattım cansın bitanemmmilgin alakan için teşekkürler inan kk sız bir hayat ben de düşünemiyorum meğer ne çok bağlanmışız
Hadi bakalım İsveçciler ben tamamen karşıyım ama dinlemeyeceksiniz tek dileğim rahatsızlanmamanız
İyi yaptın Ayçacım hoşgeldin bitanem
Kçamak konusunda haklısın bitanemm yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin harika bir iş çıkardın tebrik ediyorum canım sağlıklı ve kalıcı bir şekilde zayıfladın harikasın
Şimdi tam ot zamanı
Hadi inşallah neslimmm
Ottan güzel var mı kuzum doyana dek yiyebilirsin üstelik
İremcim geçmiş olsun canım kızlar gerekenleri söylemiş bağışıklığını güçlendirmen lazım bitanem
Bu arada ne olur kusurabakmayın tam sizler geldiniz ben rahatsızlandım yeterince ilgilenemedim sizlerle özürlerimi kabul edin lütfen
Leydim negatif düşünmek moral bozmak yok .İşe girmen yeme düzeninin değişmesi etkiledi muhakkak.Ayrıca senin insülin direncin kilo vermeni yavaşlatıyor kuzum elbette vereceksin
Seni gördük daha iyi olduk şekercim paşamız nasıllll
Şekerkızla 3, takımda birlikte yarışmıştık leydim hamile kalınca izne ayrıldı tatlım.İlerde sizlerde böyle yokolup kucağınızda bebişlerle döneceksiniz inşallah
Leydim adaçayı bende felaket alerji yaptı tüm yüzüm kabardı çıktı tazesini içmiştim aman dikkat edin uyarmadan edemedim
Özğne dön leydim sandviç de neymişşşşkaçamak kaçamağı getirir karatayın felsefesi bu
Maşallah neslim daim olsun kuzummm
Harika bir menü neslim afiyetolsun evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun birlikte nice yıllar dilerim size bitanem
Başımızın üstünde yerin var şekercim
İster istemez bilgi edinmek istiyorsun değil mi gamzem ilerde sen dekarşılaşacaksın
Afiyetolsun bülbülüm keten tohumuna ben biraz şüpheli yaklaşıyorum cnm nodül oluşumuna sebep olduğunu okumuştum karar senin cnm
Bu ara spor hak getire bitanem benim inan spor yapmayı özledimbakayım yarın
kıyamam sizeee açlıktan olmasın
Tamamen önyargı İremcim kendine sadece 1 hafta ver ve dene sonra zaten vazgeçemeyeceksin
Hoşgeldin Efserimm moral bozmak yok alınan kilolar verilmek için değilmi bitanem bunun için burdayız hepbirlikte başarmak için
Evetttt yarından itibaren tüm menülerinizi görmek istiyorum meleklerim toparlanma vaktimiz gelmiş de geçiyor bile 3 notamız olmuş4, yü almadan hemen sildirmeye bakalım sizlere güveniyorum
Mavişimizi ve salihayı göremedim umarım herşey yolundadır
tatlım zaten ataklarını en alt duzeye indirip zaman içinde tedavi olabilirsin hop diye duzelecek durum yok.Günaydın.
Canım umarım çözülebilir bişiydir. Sağlık dışında herşeye çare var. Çok üzme kendini.
Günaydın neslilim.
Caniko kitapları bugün mutlaka alıcam.
Yalnız astım konusunda benim durum biraz farklı. Aslında çocukluğumda başlayan ama teşhis edilemeyen, sürekli bronşit, grip, soğuk algınlığı, bademcik diye geçiştirilip en son Cerrahpaşaya gitmemle 23 yaşında teşhis koyulan ve şu an tedavisi olamayacak düzeye gelmiş olan bir astımlıyım. Sadece ilerlemesi engelleniyor ilaçlarla falan.
Ama dediğin gibi tıbbi ilaçlar yanında kendi beslenme düzenimi sağlayarak en azından ilaç dozlarımı azaltabilirim diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim cnm zahmet edip okuyup yazdıkların için. Cansın.
Harika afiyet olsun.
afiyet olsun canım ödem çayının içeriği nedirIyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Sbh bir kase bol pulbiberli limonlu çörekotlu yogurt,bir dilim salam
Aksam haşlanmış et,bol limonlu zeytinyağlı keten Tohumlu salata,bir tarçını yesil elma
1 ödem cayı,1 yeşil cay
70 Squat,75 mekik,35 dk tempolu yürüyüş
hayırdır canım neyin var anlatmak istersen belki derdine bi derman oluruz umarım en kısa zamanda sıkıntılarını atlatırsın canımKızlar günaydın, 4 gündür giremiyorum, kusuruma bakmayın. Hayatımla ilgili büyük bir karmaşa yaşıyorum, iki gündür berbat bir haldeyim, doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Ama bugün biraz toparladım.
dünkü menüm:
kahvaltı: 1 porsiyon ıspanak böreği, 1 şekerli çay
öğle: bir tabakta noddle ve patlıcanlı et yemeği
akşam: 1 orta türk kahvesi
Sabah tartıldım 56.4 çıktım. Umarım cuma günü de benzer bir sonuç alırım.
Bu arada geçmiş mesajları okuyamıyorum, umarım herkes çok iyidir.
oooh ne güzel yürüyüş yapmışsın ablam bende çok istiyorum ama burada hava fena sürekli rüzgar tozhemen dunki menumi vereyim yoğunum gene
sabah kalkınca 2 brd su ve maydonoz suyum
7,30 1 yum talı karatay kahvaltısı
13,00 de 1 tabak kapuska 1 kase yoğurt
18,00 de sarımsak limon yağ soslu brokoli bugulama+1 kaşık kapuska+ 1 kase yoğurt
spor
öğlen 35dk yurume
akşam 1 saat yurume
merhaba tatlımHerkese merhabalar canlarım umarım herkes iyidir mutludur
kıyamam sana canım benim hayırlısıyla güzel haberi alırsın inşallah o vakit o bulantılar sana da vız geliralayım da suan ne spor yapabılıyorum ne tam anlamıyla dıyet yapabılıyorum suan kendımı tutmasam kusucam okadar mıdem bulanıyo ılac alamıyorum hamıle mıyım degıl mıyım bılsem ona gore davranıcam tam muallaktayım anlıcagın
hosbulduk tatlım,ne sorun var tatlım sızde neden olmuyomus bebegınız ?bende basımdan gecenlerı anlatayım sana 2009 ocak ayında kımyasal gebelık yasadım mahvoldum rabbıme sıgındım 2010 hazıran ayında ıkızlerımı dusuk yaptım yıkıldım rabbıme sıgındım 2011 agustos ayında dıs gebelık yasadım sag tupum alındı hayata kusmedım yılmadım hep surkrettım rabbım benı cok sevıyokı bana bu sekılde onu anmam ıcın bi sebep verıyor dıye normal yollarla hamıle kalma sansım %50 ye dusutu tabı tupum alınınca.tup bebek tedavısıne baslıycaktık gorustuk hatta gecen sene ocak ayında sonra bı doktor degısıklıgı yaptık once asıla denıyelım dedı ve asılama yapılacagı ay benım tupumun olmadıgı yumurtalarım gelıstı asılama yapılamadı.ama ben o ay hamıle kaldım rabbaım hedıyesını oyle bı anda verdıkı ınanamdık cok sukur bugunumuze.bı bakmıssın senınde ummadıgın anda gobusune konuvermıs rabbımın emanetı.amın sureklı dua edıyorum rabbım herkese bu duygu yasat dıye cok farklı bıseymıs 9 ay karnında hıssdıp onu kucagına almak cok sukur...allahım tum ıstyenlere hayırlısını ver rabbım.........
baklava için ceza veriyorum ne yapmak istersin :)kısceler dunkı menum:
sabah :
kepeklı sandwıc
cay
ara ogun
3 kayısı 2 cevız
öğlen
nohut yemegı
ezogelın corba
2yk pılav
ara
ceyrek sımıt
aksam
mercımek corba
et haslama
bulgur pılavı
veeeeeeeeeeeeeeee baklavaaaaaa((( napım cok cnm cektı sutum etkılenmesın dedım:)
aksamkı ara ogunu yapmadım oyuzden
hoşgeldin bayıldığımmhg çarlessizim
çok guzel anlatmıssın. allah uzun ömur versin tum yavrularımıza. eminim benzer hikaye bayıldığımdan da gelecekhosbulduk tatlım,ne sorun var tatlım sızde neden olmuyomus bebegınız ?bende basımdan gecenlerı anlatayım sana 2009 ocak ayında kımyasal gebelık yasadım mahvoldum rabbıme sıgındım 2010 hazıran ayında ıkızlerımı dusuk yaptım yıkıldım rabbıme sıgındım 2011 agustos ayında dıs gebelık yasadım sag tupum alındı hayata kusmedım yılmadım hep surkrettım rabbım benı cok sevıyokı bana bu sekılde onu anmam ıcın bi sebep verıyor dıye normal yollarla hamıle kalma sansım %50 ye dusutu tabı tupum alınınca.tup bebek tedavısıne baslıycaktık gorustuk hatta gecen sene ocak ayında sonra bı doktor degısıklıgı yaptık once asıla denıyelım dedı ve asılama yapılacagı ay benım tupumun olmadıgı yumurtalarım gelıstı asılama yapılamadı.ama ben o ay hamıle kaldım rabbaım hedıyesını oyle bı anda verdıkı ınanamdık cok sukur bugunumuze.bı bakmıssın senınde ummadıgın anda gobusune konuvermıs rabbımın emanetı.amın sureklı dua edıyorum rabbım herkese bu duygu yasat dıye cok farklı bıseymıs 9 ay karnında hıssdıp onu kucagına almak cok sukur...allahım tum ıstyenlere hayırlısını ver rabbım.........
zaman sadece zaman tatlım olacak ve anılarında kalacak bunlaraayyyy cnm yaaa Allah analı babalı buyutsun.. bız 2,5 senelık evlıyız hıcbır sorunumuz yok tam aksıne butun testler hersey mukemmel ama olmuyor.. bu ay yumurta takıbı yapıldı aynı zamanda yumurtlatıcı ılaclar verıldı 22mm olunca yumurtam ıgne yaptı doktor 28 subatta bakalım beklıyorum adet gunum 16-17 sınde
Bir düşünelim bakalım..bılmem kı
nesıne olsun?
sende cezalardan ceza beğen börek için ne yapmak istersincanlarım dün ki menüm;
sabah: 8:00 kiraz sapı ve form çayı 9:00 karatay kahvaltısı
öğlen: öğlen biraz sapıttım bir buçuk saat boyunca sürekli bişeyler yedim
13:00 bir avuç badem 13:30 rendelenmiş havuç üzerine bi kaşık küp peyniri 14:00 bir küçücük muz tarçınlı süt
akşam: 18:00 karnabahar yemeği, yoğurt, iki çatal kereviz salatası
aa bu arada beşbuçuk gibi bir kibrit kutusu kadar börek yedim
su: 2.7 lt
spor:25 dk egzersiz. 150 squat, 10 dk step
ikinizinde hoşuna gidecek bişi biliyom ben osuna olsunBir düşünelim bakalım..
katılalımmı ne dersiniz1.Ebru Şallı Skinny Jeans - 2 Haftada 2 Beden
2.Ebru Şallı SelülitSavar
3.Ebru Şallı 3K Kol Karın Kalça
bunlarda diğer videolarmış4.Ebru Şallı 21 Günde Yağlarınızdan Kurtulun
5.Ebru Şallı Süper Bir Karın I - Çilek Gibi Karın I
6.Ebru Şallı Süper Bir Karın I - Çilek Gibi Karın II
hb... neslimmm balım çiçeğim...baklava için ceza veriyorum ne yapmak istersin :)
hoşgeldin bayıldığımm
çok guzel anlatmıssın. allah uzun ömur versin tum yavrularımıza. eminim benzer hikaye bayıldığımdan da gelecek
bebeklerle şenlencek buralar
zaman sadece zaman tatlım olacak ve anılarında kalacak bunlar
inş. cnm yanı bılsem hıh dıcem tmm esımın sabrının ceyregı olaydı ya bendeselam güzellerim
afiyet olsun canım ödem çayının içeriği nedir
hayırdır canım neyin var anlatmak istersen belki derdine bi derman oluruz umarım en kısa zamanda sıkıntılarını atlatırsın canım
oooh ne güzel yürüyüş yapmışsın ablam bende çok istiyorum ama burada hava fena sürekli rüzgar toz
merhaba tatlım
kıyamam sana canım benim hayırlısıyla güzel haberi alırsın inşallah o vakit o bulantılar sana da vız gelir
ne kadar talihsizlikler yaşamış ne zor süreçlerden geçmişsin canım sabrına ve inancına hayran kaldım maaşallah en sonunda dileğin de gerçek olmuş Rabbim evladınla ailenle sağlıklı ömürler versin
ya sızınde o sorun var demı... bı bebek olsa senden daha cok sevecek ama gel de anlatBak yaş 28 oldu, denemedik bile bir problem var mı yok mu bilmiyoruz.. Eşim herhalde karar verince ertesi ay hop hamileyim diye düşünüyor.. Konuşmaya anlamaya çalışıyorum ama benim eşim korkuyor anladığım kadarıyla, bir türlü güvenemiyor kendine.. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?