Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm meleklerimmmm gününüzün geri kalanı güzel geçsin inşallahTemizliğe bir daldım çıkamadım evden yıldızlar çıkıyor

İsveç menüsü salama kızmam lazım ama birşey diyemiyorum bu durumda hadi bakalım girdiniz bir yola ne diyim inş pişman olmazsınız

Merhabalar canlarım bugünkü menüm,
Sabah 2dilim çavdar ekmeği arasına domates peynir yeşillik, şekersiz çay
Öğle salata
Akşam 1 porsiyon et döner, salata, ayran
Su 2 lt

Hani bu ekmek araları geçmişte kalmıştı leydim domtis mevsimi geldi de ben mi kaçırdımm zinhar ayıplıyorum deneyimli bir karataycı olarak sana yakışmadı

İremcim kitaplarını okursan gerçekten aklındaki tüm acabalar gidecek evet karatay sağlıklı beslenmesi ile kilo vermek uzun sürüyor fakat kalıcı olması ve bunun yanında mevcut tüm hastalıklardan kurtulmak bence diğer diyetlere göre en büyük artısı bence zaten bir diyet değil yaşam biçimi

http://woto.com/oneriler

https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul

http://woto.com/karatay-menusu

http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri

http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi

http://woto.com/gida-takviyeleri

Neslimin kk daki verdiği linke ilaveten bu linklere de göz atarsan kitapları alana dek çok faydasını görürsün canım

Nick konusunu bildireyim canımm
Günaydın bugünü hepimizde sorunsu geçiririz inşallah

Tünaydın Efserimm şimdilik güzel geçiyor çok şükür amin tatlım hepimizin inşallah

Ne kusuru estagfurllah heidicim ben de elimde olmayan sebeplerden dolayı uzun süredir yoktum canım Hayatında yaşadığın karmaşayı en kısa zamanda çözersin umarım elimizden gelen birşeyler olursa veya dertleşmek istersen her zaman buradayız unutma lütfen menüne gelirsek diyet menüsünü geçtim hakikaten sağlıklı bir menü değil kuzum sabahı akşam telafi etmişsin fakat amacımız sağlıklı zayıflamak şu dönemi hayırlısıyla atlat sonra bunları düzenleriz canım

gunaydın guzeller

Tünaydın tatlımmm

Ne güzel açıklamışsın neslimmm cansın cannn Zaten önemli olan hastalandıktan sonra çare aramak değil hastalanmadan kendimizi korumak

ay kaptanım ne yuku zevkle yaptım. hoşgeldin çok mutluyum

Hoşbuldum meleğimmmm ben de çok mutluyumm

Akşam menün az geldi gibi neslimm brokolinin ölçüsünü bilemediğim için az yiyerek enerji harcamayı durdurma bitanem spor maşallah

Banuşummm güzellikkk caanım melek ablam hoşgeldinnn takımının başına özledik seni

Hoşbuldum şahgülüm sen de hoşgeldin bitanem.Ben de hepinizi özledim inan

Kendine ihanet etmeyi en kısa zamanda bırakman lazım leydim bak yaz kapıda uyarmadı deme tril tril giyinmek varken sandviç ugruna vazgeçmeyelim dimi

o tilkiler normal ama herşeyin hayırlısı kraliçemmm.İnşallah müjdeli haberi vereceksin hepimize sen gönlünü ferah tut kuzum.Est ne saygısızlığı biraz kopukluk oldu hepimiz açısından hep birlikte toplanırız yine cnm.Suyu az içmeye başlamışsın bebişle ilgili birşey mi sporu zaten aklından geçirme hele bir belli olsun

kısceler dunkı menum:

bak bak hemen bahanemiz de hazır diyetisyen menüsü uyguluyorsun şekercim liste dışına çıkmamaya çalış bitanem şu an zaten spor yapamıyorsun canın çekti anlıyorum ama lütfen 1 lokma ısır ve bırak tatlım

Herkese merhabalar canlarım umarım herkes iyidir mutludur

Çok şükür leydimm

Geçen sene aynı sözleri şekercim de söylüyordu bak şimdi kucağına aldı paşasını geldi gönlünü ferah tut kraliçemm

Çok öncesini bilmiyordum şekercimneler atlatmışsın neyseki sonuçta rabbim nasip etti bitanem.Sadece sabretmek ve tevekkül işin sırrı sanırımRabbim mutluluğunu bozmasın kuzum

tabıkı hayırlı ıns.. ya hamıle olup olamamak suan ıcın okadar dert degıl ne oldugumu bılsem yeter

Kesinlikle seni çok iyi anlıyorum nurum dayannn hepimiz yanındayız

Aminn leydim sırayla hepinizden müjdeli haberi alacağız inşallah

inş.. umut yok belırtıde yok.. bakalım ıddaya mı gırsek kı

İddialara bayılırım girin tabiii

Ah o hemşom niye inat ediyorki acaba baba olunca yaşlanacağını mı zannediyor yoksa sorumluluklar için hazır değil mi bilemedimki halbuki ne kadar mutlu olacak bir bilse

Ben çok araştırdım bitanem evet omega 3 kaynağı fakat hücre çoğalmasını sağlıyor doğru fakat kötü hücreleri de çoğalttığı için nodüller oluşuyor ben tırstım açıkçası kullanmıyorum

ceza ne zamandan beri sorarak veriliyor neslim elini korkak alıştırma

kaçamakları sabah ve abartmadan yaparsanız ceza yok ama akşamki kaçamaklara af yok bilesiniz cezaları neslim belirlesin

katılalımmı ne dersiniz

bunlarda diğer videolarmış

Neslim birlikte yapmak zevkli olur fakat sorun sürekli yapmamanızda sanırım daha önce de leslie grubuna katılmıştınız katılın elbette ama pes etmeyin derim

inş kaptanım şeker gercekten cok zor yollardan gecmıs sonunda pasasını almıs kucagına darısı basıma.. zaten oyuzden spor yapmıyorum kaptanım yurusuyuslerımıde arım saate ındırdım

hahaha o tabırı kacırmısım yahu poncıgınde ne guzel benzetlerı var yaaa

O bir fenomen diyorum şahsına münhasır

inş kaptanım şeker gercekten cok zor yollardan gecmıs sonunda pasasını almıs kucagına darısı basıma.. zaten oyuzden spor yapmıyorum kaptanım yurusuyuslerımıde arım saate ındırdım

Elbette bitanem sen de kucağına alacaksın inş spor hafif tempolu yeterli fazlasını yapma kuzum

ya sızınde o sorun var demı... bı bebek olsa senden daha cok sevecek ama gel de anlat
Sorma canım ben de eminim ama yok çok inatçı konuşamıyoruz bu konuda hemen tartışmaya başlıyor.. Baskı yaptığımı iddia ediyor halbuki sen baskı görmemişsin diyesim geliyor yani..

Dün sondu kaptanım sandviç bitti artık.. Daha da yememeye çalışacağım söz.. Evde olunca tutamıyorum kendimi yiyorum işte sandviç yemeyi çok severim ben En iyisi hiç almamak..

Hemşon çok inatçı kaptanım, biz 4 sene önce daha rahat konuşurduk bu konuyu.. Konuşurduk plan yapardık.. Ama evlendikten sonra adam lafını etmemeye başladı ben de anlamıyorum..

Selam 6.takim nasilsiniz
Ve evet dogurdum dönüyorum bana tiyo verin emzirmemi etkilemeden kilo vermeliyim hedefim haftada max 500gr böylece azalma olmaz diye düşünüyorum
Iki hafta sonra aksilik olmazsa diyetisyene baslayacagim bu surece kadar ne yapılabilir emziren anneler yardım

Menulerimi yazim
pazartesi sabah sekersiz kahve 1 hurma
oglen 1 domates 2 yumurta haslanmis limonlu pazi
aksam 200 gr tavuk gogus haslanmis yesil salata

sali sabah sekersiz kahve 1 hurma
oglen 1 yumurta haslanmis karnibahar
aksam 2oo gr tavuk gogus haslama salata

carsamba sabah sekersiz kahve 1 hurma
oglen bozmus olabilirim yazmim cok ayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…