Iyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Sbh bir kase bol pulbiberli limonlu çörekotlu yogurt,bir dilim salam
Aksam haşlanmış et,bol limonlu zeytinyağlı keten Tohumlu salata,bir tarçını yesil elma
1 ödem cayı,1 yeşil cay
70 Squat,75 mekik,35 dk tempolu yürüyüş
Merhabalar canlarım bugünkü menüm,
Sabah 2dilim çavdar ekmeği arasına domates peynir yeşillik, şekersiz çay
Öğle salata
Akşam 1 porsiyon et döner, salata, ayran
Su 2 lt
Günaydın herkese.
Dün ki menümü yazıyorum.
Sabah tam buğday ekmeğine sandviç
Öğlen İskender
Akşam 1 kase et suyuna mercimek çorbası
Artık bugün tamamen iyileşmiş olarak dikkatli olmaya başlıyorum. Cuma muhtemelen + çıkacağım. Amacım en azından sabit çıkmak takım için.
Canım biraz araştırdım ama tam bi netlik oluşmadı kafamda. Anladığım kadarıyla sabah bol yumurtalı kahvaltı (domates salatalık yeşillik zeytin peynir yenebiliyor) Öğlen yemeklerinde yoğurt, ayran, sebze yada etli yemek olabiliyor. Akşam da aynı şekilde. Haftada birgün bir lahmacun serbest. Ekmek yerine 1çb ceviz, fındık yenebiliyor. Meyve yok, ekmek yok. Onun dışında herşey diğer diyetlerde ki gibi pirinç patates bezelye yok. Bulgur yok. Mercimek nohut vs gibi bakliyatlar serbest.
Bu şekilde doğru mu anlamışım bilmiyorum. Aslında kitabını okumak en iyisi. Ama bir hafta deneyip kitabı alabilirim de.
Ne önerirsin cnm.
Estağfurullah sağlık herşeyden önemli. İyileşinde gelirsiniz tekrar.
Karatayla ilgili deneyebilirim evet
Evet kaptanım nickim buydu ama bi ara site yeni düzenlemeye gidince İrem Özge arasında ki & işaretinden dolayı o nickim bozuldu. Yani karakterler çıkmıyordu. Yönetimde bu şekilde güncelledi nickimi.
Günaydınbugünü hepimizde sorunsu geçiririz inşallah
Kızlar günaydın, 4 gündür giremiyorum, kusuruma bakmayın. Hayatımla ilgili büyük bir karmaşa yaşıyorum, iki gündür berbat bir haldeyim, doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Ama bugün biraz toparladım.
dünkü menüm:
kahvaltı: 1 porsiyon ıspanak böreği, 1 şekerli çay
öğle: bir tabakta noddle ve patlıcanlı et yemeği
akşam: 1 orta türk kahvesi
Sabah tartıldım 56.4 çıktım. Umarım cuma günü de benzer bir sonuç alırım.
Bu arada geçmiş mesajları okuyamıyorum, umarım herkes çok iyidir.
gunaydın guzeller
iremcim tam 3 sene astım hastalığı yaşadım bende. ama sakın astım kalıcı bir rahatsızlık diye düşünme. modern tıp her hastalığa rahatsızlık gözüyle bakıp çare yerine geçici çözümler uretir. şöyle düşün bedeninde biryer bataklık olmuş sineklenmiş modern tıp bu sinekleri öldürür ama bataklığı kurutmaz. bataklığı kurutmazsan bi süre sonra yine sineklenir. bak astım , bronşit hastalıkları = çöken bağışıklık sistemi hastalığıdır. ve tüm hastalıklar bağırsakta başlar ( hipokrat söylemiş)
sana tavsiyem bir kaç kitap olacak eğer onları okursan bağışıklığını nasıl ayaklandıracağını öğrenirsin. doğa mucizelerle dolu buna inan
1- en başta karatay kitabında metobolizmanın işleyişi anlatılıyor bunu öğrenmelisin. bir diyet kitabı değil herkes okumalı
2- hasta değil susuzsunuz kitabınıda mutlaka oku orda astım bronşitin altında yatan sebeplerde anlatılıyor
3- "ideal sağlık için canlı besinler" B.R.clement yazarın bu kitabında çeşitli tedavi yöntemleri var beslenerek brdada astıma çare bölümler var
ben sana bu üç kitabı şiddetle tavsiye ediyorum
herşey karatayda başlar çünki karatayda sağlıksız hiçbir besin yok
çünki karatayda doyana kadar sağlıklı beslenme var
çünki karatay yapan asla hasta olmaz mevcut hastalıklarındna kurtulur. ben astımdan sonra insülin direncimi karatayla yendim
ha bu arada mutlaka ve mutlaka kefir tüket. ne demiştik butun hastalıklar bağırsakta başlar. bağırsak floran düzelirse inan çok şey değşecek hayatında. bak komşum kefir ile huzursuz bacak sendromu denilen olur olmaz heryerde zıplayan bacağını tedavi etti ve gelip bana teşekkür etti çünki ilaçlarda artık çare etmiyordu. bir çok örnek var çevremde kefirin oksa memnunıyetle yollarım maya sana
şimdilik bukadar tatlım
sakın zayıflıcam diye sağlıksız katkılı rafine gıda tuketme işte bu yuzden yapmasanda karatay sağlık kitabını oku lutfen
sana sadece kitabı okumanı önerebiliriz. kendin okuyup deneyimlemelisin çünki çok özel bir şey burada anlatmak tarifle olmaz kuzum
ay kaptanım ne yuku zevkle yaptım. hoşgeldin çok mutluyum
hemen dunki menumi vereyim yoğunum gene
sabah kalkınca 2 brd su ve maydonoz suyum
7,30 1 yum talı karatay kahvaltısı
13,00 de 1 tabak kapuska 1 kase yoğurt
18,00 de sarımsak limon yağ soslu brokoli bugulama+1 kaşık kapuska+ 1 kase yoğurt
spor
öğlen 35dk yurume
akşam 1 saat yurume
Banuşummm güzellikkk caanım melek ablam hoşgeldinnn takımının başına özledik seni
Ana hatlarıyla doğru canım ama bahsettiğin öğünlerde de çeşitlilik oluyor mesela sabah ille yumurta yemek zorunda değilsin bir muz ve yanında süt içebilirsin ceviz badem ile birlikte.. Kuru meyve tüketebilirsin sabah saatlerinde ve fazla olmamak şartıyla.. Bulgur yasak değil bu arada günde 3 yk bulgur pilavı yiyebilirsin her gün olmamak koşuluyla.. Ben kısır olarak tüketiyorum mesela hem yeşillik de oluyor böylece.. Yani ben tüm kitaplarını aldım okudum uyguladım ve uyguladığım dönemde çok iyi hissettim güzel de kilo verdim.. Bakma iki aydır çok kaçamak yapıyorum kendime ihanet ediyorum ve cezasını da çekiyorum..
slm kızlar nasılsınız?
bayadır uzagım formdan farkındayım ama bız bebek tedavısı gormeye basladık kafamda bın tane tılkı oyuzden gırsemde ne yazsam bılemıyorum. kaptana ve sızlere cok buyuk saygısızlık utanıyorum da aynı zamanda..
dunkı menume geceyım barı...
sabah
kk kahvaltı (cevız zeytın peynır yesıllık, ıkı yumurta, yarım lımon)
oglen
yarım paket etı form
aksam
erıstelı tavuk corbası hazır degıl kendım yaptım
bır dılım ekmek
spor yok..
su 1 lt
kısceler dunkı menum:
sabah :
kepeklı sandwıc
cay
ara ogun
3 kayısı 2 cevız
öğlen
nohut yemegı
ezogelın corba
2yk pılav
ara
ceyrek sımıt
aksam
mercımek corba
et haslama
bulgur pılavı
veeeeeeeeeeeeeeee baklavaaaaaa((( napım cok cnm cektı sutum etkılenmesın dedım:)
aksamkı ara ogunu yapmadım oyuzden
Herkese merhabalar canlarım umarım herkes iyidir mutludur
alayım da suan ne spor yapabılıyorum ne tam anlamıyla dıyet yapabılıyorum suan kendımı tutmasam kusucam okadar mıdem bulanıyo ılac alamıyorum hamıle mıyım degıl mıyım bılsem ona gore davranıcam tam muallaktayım anlıcagın
hosbulduk tatlım,ne sorun var tatlım sızde neden olmuyomus bebegınız ?bende basımdan gecenlerı anlatayım sana 2009 ocak ayında kımyasal gebelık yasadım mahvoldum rabbıme sıgındım 2010 hazıran ayında ıkızlerımı dusuk yaptım yıkıldım rabbıme sıgındım 2011 agustos ayında dıs gebelık yasadım sag tupum alındı hayata kusmedım yılmadım hep surkrettım rabbım benı cok sevıyokı bana bu sekılde onu anmam ıcın bi sebep verıyor dıye normal yollarla hamıle kalma sansım %50 ye dusutu tabı tupum alınınca.tup bebek tedavısıne baslıycaktık gorustuk hatta gecen sene ocak ayında sonra bı doktor degısıklıgı yaptık once asıla denıyelım dedı ve asılama yapılacagı ay benım tupumun olmadıgı yumurtalarım gelıstı asılama yapılamadı.ama ben o ay hamıle kaldım rabbaım hedıyesını oyle bı anda verdıkı ınanamdık cok sukur bugunumuze.bı bakmıssın senınde ummadıgın anda gobusune konuvermıs rabbımın emanetı.amın sureklı dua edıyorum rabbım herkese bu duygu yasat dıye cok farklı bıseymıs 9 ay karnında hıssdıp onu kucagına almak cok sukur...allahım tum ıstyenlere hayırlısını ver rabbım.........
tabıkı hayırlı ıns.. ya hamıle olup olamamak suan ıcın okadar dert degıl ne oldugumu bılsem yeter
Canım ne zorluklar yaşamışsın ama ne mutlu sana ki hiç pes etmemişsin hiç isyan etmemişsin sabırla beklemişsin bebeğini kucağına alacağın günü.. Rabbim hiç bozmasın mutluluğunu tüm kötülüklerden korusun aileni.. Darısı ben dahil tüm bebiş isteyenlere inşallah :)
inş.. umut yok belırtıde yok.. bakalım ıddaya mı gırsek kı
Bak yaş 28 oldu, denemedik bile bir problem var mı yok mu bilmiyoruz.. Eşim herhalde karar verince ertesi ay hop hamileyim diye düşünüyor.. Konuşmaya anlamaya çalışıyorum ama benim eşim korkuyor anladığım kadarıyla, bir türlü güvenemiyor kendine.. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim..
hoşgeldin kaptanım ben duymamıştım nodül oluştuğunu sadece iyice çiğnemessen bağırsağa yapışıyor falan demişlerdi ozaman hergün çiğnemeyi bırakayım ben sadece arada salataya falan atarım
baklava için ceza veriyorum ne yapmak istersin :)
hoşgeldin bayıldığımm
çok guzel anlatmıssın. allah uzun ömur versin tum yavrularımıza. eminim benzer hikaye bayıldığımdan da gelecek
bebeklerle şenlencek buralar
zaman sadece zaman tatlım olacak ve anılarında kalacak bunlar
canlarım dün ki menüm;
sabah: 8:00 kiraz sapı ve form çayı 9:00 karatay kahvaltısı
öğlen: öğlen biraz sapıttım bir buçuk saat boyunca sürekli bişeyler yedim
13:00 bir avuç badem 13:30 rendelenmiş havuç üzerine bi kaşık küp peyniri 14:00 bir küçücük muz tarçınlı süt
akşam: 18:00 karnabahar yemeği, yoğurt, iki çatal kereviz salatası
aa bu arada beşbuçuk gibi bir kibrit kutusu kadar börek yedim
su: 2.7 lt
spor:25 dk egzersiz. 150 squat, 10 dk step
katılalımmı ne dersiniz
bunlarda diğer videolarmış
kımsecıkler yok muuuu??? kımse yokmu dernegı geldı aklıma
hahaha o tabırı kacırmısım yahu poncıgınde ne guzel benzetlerı var yaaa
Ben kuyruklu alıntımı yapıyordum ponçiğimin tabiriyle
inş kaptanım şeker gercekten cok zor yollardan gecmıs sonunda pasasını almıs kucagına darısı basıma.. zaten oyuzden spor yapmıyorum kaptanım yurusuyuslerımıde arım saate ındırdımSlm meleklerimmmm gününüzün geri kalanı güzel geçsin inşallahTemizliğe bir daldım çıkamadım evden yıldızlar çıkıyor
İsveç menüsüsalama kızmam lazım ama birşey diyemiyorum bu durumda hadi bakalım girdiniz bir yola ne diyim inş pişman olmazsınız
Hani bu ekmek araları geçmişte kalmıştı leydimdomtis mevsimi geldi de ben mi kaçırdımm zinhar ayıplıyorum deneyimli bir karataycı olarak sana yakışmadı
İremcim kitaplarını okursan gerçekten aklındaki tüm acabalar gidecek evet karatay sağlıklı beslenmesi ile kilo vermek uzun sürüyor fakat kalıcı olması ve bunun yanında mevcut tüm hastalıklardan kurtulmak bence diğer diyetlere göre en büyük artısı bence zaten bir diyet değil yaşam biçimi
http://woto.com/oneriler
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://woto.com/karatay-menusu
http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri
http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi
http://woto.com/gida-takviyeleri
Neslimin kk daki verdiği linke ilaveten bu linklere de göz atarsan kitapları alana dek çok faydasını görürsün canım
Nick konusunu bildireyim canımm
Tünaydın Efserimm şimdilik güzel geçiyor çok şükür amin tatlım hepimizin inşallah
Ne kusuru estagfurllah heidicim ben de elimde olmayan sebeplerden dolayı uzun süredir yoktum canımHayatında yaşadığın karmaşayı en kısa zamanda çözersin umarım elimizden gelen birşeyler olursa veya dertleşmek istersen her zaman buradayız unutma lütfen menüne gelirsek diyet menüsünü geçtim hakikaten sağlıklı bir menü değil kuzum sabahı akşam telafi etmişsin fakat amacımız sağlıklı zayıflamak şu dönemi hayırlısıyla atlat sonra bunları düzenleriz canım
Tünaydın tatlımmm
Ne güzel açıklamışsın neslimmm cansın cannnZaten önemli olan hastalandıktan sonra çare aramak değil hastalanmadan kendimizi korumak
Hoşbuldum meleğimmmm ben de çok mutluyumm
Akşam menün az geldi gibi neslimm brokolinin ölçüsünü bilemediğim için az yiyerek enerji harcamayı durdurma bitanem spor maşallah
Hoşbuldum şahgülüm sen de hoşgeldin bitanem.Ben de hepinizi özledim inan
Kendine ihanet etmeyi en kısa zamanda bırakman lazım leydim bak yaz kapıda uyarmadı deme tril tril giyinmek varken sandviç ugruna vazgeçmeyelim dimi
o tilkiler normal ama herşeyin hayırlısı kraliçemmm.İnşallah müjdeli haberi vereceksin hepimize sen gönlünü ferah tut kuzum.Est ne saygısızlığı biraz kopukluk oldu hepimiz açısından hep birlikte toplanırız yine cnm.Suyu az içmeye başlamışsın bebişle ilgili birşey misporu zaten aklından geçirme hele bir belli olsun
bak bak hemen bahanemiz de hazırdiyetisyen menüsü uyguluyorsun şekercim liste dışına çıkmamaya çalış bitanem şu an zaten spor yapamıyorsun canın çekti anlıyorum ama lütfen 1 lokma ısır ve bırak tatlım
Çok şükür leydimm
Geçen sene aynı sözleri şekercim de söylüyordu bak şimdi kucağına aldı paşasını geldi gönlünü ferah tut kraliçemm
Çok öncesini bilmiyordum şekercimneler atlatmışsın neyseki sonuçta rabbim nasip etti bitanem.Sadece sabretmek ve tevekkül işin sırrı sanırım Rabbim mutluluğunu bozmasın kuzum
Kesinlikle seni çok iyi anlıyorum nurum dayannn hepimiz yanındayız
Aminn leydim sırayla hepinizden müjdeli haberi alacağız inşallah
İddialara bayılırım girin tabiii
Ah o hemşom niye inat ediyorki acaba baba olunca yaşlanacağını mı zannediyor yoksa sorumluluklar için hazır değil mi bilemedimki halbuki ne kadar mutlu olacak bir bilse
Ben çok araştırdım bitanem evet omega 3 kaynağı fakat hücre çoğalmasını sağlıyor doğru fakat kötü hücreleri de çoğalttığı için nodüller oluşuyor ben tırstım açıkçası kullanmıyorum
ceza ne zamandan beri sorarak veriliyor neslim elini korkak alıştırma
kaçamakları sabah ve abartmadan yaparsanız ceza yok ama akşamki kaçamaklara af yok bilesiniz cezaları neslim belirlesin
Neslim birlikte yapmak zevkli olur fakat sorun sürekli yapmamanızda sanırım daha önce de leslie grubuna katılmıştınız katılın elbette ama pes etmeyin derim
hahaha o tabırı kacırmısım yahu poncıgınde ne guzel benzetlerı var yaaa
inş kaptanım şeker gercekten cok zor yollardan gecmıs sonunda pasasını almıs kucagına darısı basıma.. zaten oyuzden spor yapmıyorum kaptanım yurusuyuslerımıde arım saate ındırdım
hakıkaten fenomen wınstoncugum... hatırlıyor musun ılk gruba alındıgını duyunca nasıl sevınmıstım
O bir fenomen diyorum şahsına münhasır
Elbette bitanem sen de kucağına alacaksın inşspor hafif tempolu yeterli fazlasını yapma kuzum
hakıkaten fenomen wınstoncugum... hatırlıyor musun ılk gruba alındıgını duyunca nasıl sevınmıstım
Nedir o neslim?ikinizinde hoşuna gidecek bişi biliyom ben osuna olsun
Sorma canım ben de eminim ama yok çok inatçı konuşamıyoruz bu konuda hemen tartışmaya başlıyor.. Baskı yaptığımı iddia ediyor halbuki sen baskı görmemişsin diyesim geliyor yani..ya sızınde o sorun var demı... bı bebek olsa senden daha cok sevecek ama gel de anlat
ne verirsen ablamsende cezalardan ceza beğen börek için ne yapmak istersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?