Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sıkıntın herneyse inş bi an önce hayırlısıyla istediğin gibi olur cnm

İmtihanın gibiymiş ve sonucunda Rabbim mükâfatını vermiş cnm Olmaz denileni olduran Allah ım,maşallah

Tabiki erken olursa daha iyi(30 da anne oldum bende,Keske bi sene bile olsa önce olsaydı)ama esin ve senin icin en hayırlısı ne zamansa o zaman gönlünce olsun inşş cnm

Dünkü menum
Sbh Türk kahvesi,bir buçuk dilim kızarmış ekmek
Öglen 2 yumurta,1 domates
Aksam ıspanak,bol salata,1 meyve yerine yarım bardak yağsız ayran,bir tatlı kaşığı pilav yeşil fasülye
1 biberiye cayı,1 yeşil cay
70 Squat,120 mekik,2*plank

Hergun düzenli Omega hapımı alıyorum,2 limon kesin yiyorum,çörek otunu nadiren aksatsamda onuda yiyorum sbhları,salatalarıma bol acı ekliyorum,araştırmada salatayı keten Tohumlu yiyorumbunları hergun yazmıyorum toptan yazıyım dedim
Bakalım benim İsveç maceramın sonu ne olacak
Iyi geceler herkese

amin cnm amin tum ısteyenlere ınsallah:)

Gecen perşembe 76.2 bugün 74.8
Kilo azaldıkça daha mi az veriyoruz baya bir moralim bozuldu
Pardon uyku sersemi 9. Takim diye 6.takıma yazmisim özür dilerim

Son düzenleme:
amın cnm amııın:)
amın ınsallah en yakın zamanda gusel haber alalım ınsallah
tmm tatlım bugun randevum var bakalım gıttımı kılocuklarım daha dıkkatlı olucıgım:)
İmtihanın gibiymiş ve sonucunda Rabbim mükâfatını vermiş cnm Olmaz denileni olduran Allah ım,maşallah

cok sukur tatlım cok cetın gectı yavrumu aldım kucagıma

dunkı menum kıslar;
sabah:
kepeklı sandwıc
cay

ara
3 kayısı 2 cevız

öğlen
kıymalı makarna
mantar corba

ara
1 portakal

aksam
2kase tarhana corba (ekmek yemedım oyuzden)
1 porısyon ıspanak yemegı
1 kase yogurt
1 adet kestane sekerı

günaydın güzellerim
bahar bize azcık yüzünü gösterdi geri kaçtı bugün sanki kış geri döndü hava gıpgri yağmur var çok iç karartıcı bi güne uyandım kendimi neşelendirmeye çalışıyorum çok sevdiğim bi şarkıyla canlanmaya çalışıyorum sizlede paylaşayım dedim insanın içini kıpır kıpır ediyor

Günaydın herkese.
Yok ben bu hafta toparlayamıyorum. Olmuyor olmuyor olmuyor. Araya hastalık girince çok etkilendi. Halbuki ne güzel başlamış ve ne güzel kilo vermiştim iki haftada. Offff
Dünki menüm sabah çavdar ekmeğine sandviç
Öğlen etli patlıcan yemeği ve patlıcan salatası
Ara ince bir dilim pasta, bir porsiyon trileçe, bir bardak kola
Akşam bir kase ıspanak çorbası, 3 adet köfte, 2 yk yoğurt
Yatmadan önce çikolatalı süt ve bir olala kek

Menümü yazarken ben bile nefret ettim kendimden. Pis mideli obur şişkonun tekiyim.

Anladım cnm saol. Ben iyice bi okuyup öğreneyim bu beslenme şeklini.

İşallah sağ salim bebeğine kavuşursun cnm.

Çok fazla karbonhidrat olmuş birgün içinde cnm.

İşallah hayırlı haberler alırsın cnm.

Zamanı gelince mutlaka eşinde isteyecektir canım ama onun içinde ki hevesi arttırmak için bir bebeğin ağzından babasına yazılmış gibi bi mektup yaz cebine koy.
Ufak ufak notlar yaz eşine. İçindeki hevesi uyandır

Takipteyim kuzum

İnceliyorum hemen canım

dün ki menüm
sabah: 8:00 kiraz sapı ve form çayı 9:00 karatay kahvaltısı
öğle: 13:00 yarım havuç 14:00 bir bardak süt 2 kuru hurma
akşam: 18:00 bir tabak bulgurlu ıspanak yemeği bir kase yoğurt
su: 3 lt
spor: 25 dk egzersiz, 155 squat

Dün sondu kaptanım sandviç bitti artık.. Daha da yememeye çalışacağım söz.. Evde olunca tutamıyorum kendimi yiyorum işte sandviç yemeyi çok severim ben En iyisi hiç almamak..
sandiviçe hayır. ins. direncin var unutma sıfır rafine ve zararlı karbonhıdrat

hoşgeldin canım. karatayı yapsan sutunde artar kilonda azalır bu konuda fikrin ne

Tik tik tikk müsait msn seni ziyarete geldinn
hoşgeldin şekerpancarım sen ziyarete gelmişsin ama ben yoktum. öpüyorum çok.
Slm kizlarrrr kacak ebwam geldiiii

Pazartesiden beri isvec diyeti yapiyorum sonucunu almaya basladim bile elhamdulillah
oooo kimler gelmiş hoşğelmiş

Gecen perşembe 76.2 bugün 74.8
Kilo azaldıkça daha mi az veriyoruz baya bir moralim bozuldu
Pardon uyku sersemi 9. Takim diye 6.takıma yazmisim özür dilerim
bende 5 aydır 76 da takıldım oluyormuş böle takılmalar uzulme hem ayrıca vermişsin işte ne guzel

ve bende dunki menumu vereyim
sabah kalkınca 2 brd su+ maydonoz suyu kurum
7,30 da 1 yumurtalı 1/2 karatay kahvaltısı
13,00 de salata ızgara köfte
18,00 de 1 kase salata: kuzukulağı+çiğ karnıbahar+1 havuç rendesi ile yapıldı + 4 kaşık kıymalı menemen
misafirim vardı spor yapamadım diye derlenirken saat 10.00 gibi kalk kızım nesli dedim googlplayden indirdiğim sworkit spor programından 5 dk lıktan 4 tur 20 dk yapıp deli gibi ter attım duş alıp yattım. okadar keyifliydiki 5dk yapacaktım ama daha fazla yaptım denemeyenlere tavsiye ederim indirin kızlar zaman nasıl geciyo anlamıyorsun hemde tv karşısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…