Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hg cnm,cok şükür düzelmişya gerisi Allah Kerim :) kendine iyi bak inş en kısa zamanda dönersin aramıza

Bugünkü menum
Sbh bir Türk kahvesi,bir dilim kızarmış ekmek
Öglen 1 yumurta,havuc,bi Çatal peynir
Aksam yarım portkAl,yogurt
75 Squat,50 mekik,plank,10 dk sworkitten cardio
Açım,en zor bugun gecti normalde iki dilim portakal ama ben yarım yedim walla,Yarınki menümü iple cekiyorum

Canım harika gidiyorsun sonucu merakla bekliyorum :) Akşamları ben de sizin gibi geçirmeyi düşünüyorum bakalım bu akşam deniycem..

***6.Takım 404. Etap***

Ahbirkingcharlesimolsa (77,9/77,6 /0,3 /%0,39)
battaniye1 (79,4/ / /%)
BayilanBayilana (87,9// /% )
Bulbul-e Bismil( 90,6/ / /% )
Ebwam(126,7/ / / % )
Efser (72/ / /%)
irem-ozge ( 82,3/ / /% )
maviay1(82,4/ / /% )
lady_heidi(57,1 / / / % )

6.Takım Ortalaması:%

Günaydın kızlar.

Çok üzgünüm hepinizden özür dilerim kilom aşağıda. Hesaplama doğrudur umarım.

82,3 / 83,6 / -1,3 / %-1,58
Günaydın canım,

Özür ne demek biz hepimiz burada bir iniyoruz bir çıkıyoruz ama hiç kimse de bir gün diğerine kızmamıştır biz bir takımız bunu unutma, sadece senin adına üzülürüz hedefine ulaşamadığın için.. Umarım bu hafta daha dikkat edersin motive olursun ve hedefine ulaşırsın canım

Canım çok saol. Gerçekten çok sıkıldım bu durumdan biliyor musun. İki ileri bi geri. Çok çabuk kilo alıyorum ve çok çabuk veriyorum.
Bu hafta karatay deneyeceğim bakalım ne olacak.
Aslında benim sorunum hangi diyeti yaptığım değil. Azimli olmamam. Yoksa normal insan gibi yediğimde zaten kilo veriyorum.
Neyse başlayacağım ve bırakmayacağım.

gördüm kaptanımmmm 75,9 sabah
gulayım hoşgeldin buyuk geçmiş olsun. böyle badıreler evliliği dahada pekiştirir kuzum yeni başlangıçlar güzeldir. yolun açık olsun

gunaydın kıslar bugun bıldırım yapıyorum kılom 83
üzme canını şekercim

***6.Takım 404. Etap***

Ahbirkingcharlesimolsa (77,9/77,6 /0,3 /%0,39)
battaniye1 (79,4/ / /%)
BayilanBayilana (87,9// /% )
Bulbul-e Bismil( 90,6/ / /% )
Ebwam(126,7/ / / % )
Efser (72/ / /%)
maviay1(82,4/ / /% )
lady_heidi(57,1 / / / % )
irem-ozge (82,3 / 83,6 / -1,3 / %-1,58)
rengarenknesli ( 76,6/75,9/0,7/0,91)

6.Takım Ortalaması:%

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım, kendimizi biraz olsun seviyorsak dikkatli olmalıyız bu beden bize emanet ve daha nice yıllar beraberiz şimdi iyi bakmalıyız ki ileride bize sağlık problemi olarak geri dönmesin, çocuklarımızla eşimizle sağlıklı mutlu yıllar geçirebilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…