- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
bende çok seviyorum onu bi de ben her şeyi yapamadığım için egzersiz videoları bana uygun olmuyor bunda kendi egzersizini yarattan yapabildiklerimi seçiyorum üst vücut alt vücüt kardiyo karışık yapıyorum sonrada kaç kalori yaktığını gösteriyorya bir gaza geliyorumwarya o programa bayıldım çok guzelmiş yaaaa. iyiki paylaşmışşın
kız bende hareketleri değiştiriyom plates bacak kol ekledim ille onun verdiği egzersizi yapmıyom ama sure tutması çok guzel onu takıp ediyom harika bir program sanırım sende yorum kattın egzersizlere ben gibibende çok seviyorum onu bi de ben her şeyi yapamadığım için egzersiz videoları bana uygun olmuyor bunda kendi egzersizini yarattan yapabildiklerimi seçiyorum üst vücut alt vücüt kardiyo karışık yapıyorum sonrada kaç kalori yaktığını gösteriyorya bir gaza geliyorum
İnş. cnm tsk ederım bu arada hg.Günaydın herkese.
Yok ben bu hafta toparlayamıyorum. Olmuyor olmuyor olmuyor.Araya hastalık girince çok etkilendi. Halbuki ne güzel başlamış ve ne güzel kilo vermiştim iki haftada. Offff
Dünki menüm sabah çavdar ekmeğine sandviç
Öğlen etli patlıcan yemeği ve patlıcan salatası
Ara ince bir dilim pasta, bir porsiyon trileçe, bir bardak kola
Akşam bir kase ıspanak çorbası, 3 adet köfte, 2 yk yoğurt
Yatmadan önce çikolatalı süt ve bir olala kek
Menümü yazarken ben bile nefret ettim kendimden. Pis mideli obur şişkonun tekiyim.
Anladım cnm saol. Ben iyice bi okuyup öğreneyim bu beslenme şeklini.
İşallah sağ salim bebeğine kavuşursun cnm.
Çok fazla karbonhidrat olmuş birgün içinde cnm.
İşallah hayırlı haberler alırsın cnm.
Zamanı gelince mutlaka eşinde isteyecektir canım ama onun içinde ki hevesi arttırmak için bir bebeğin ağzından babasına yazılmış gibi bi mektup yaz cebine koy.
Ufak ufak notlar yaz eşine. İçindeki hevesi uyandır
Takipteyim kuzum
İnceliyorum hemen canım
hahahaha hakıkaten baskı gormemıs.. bakalım hemen olucakmı... del kız barıyerlerı gorsun gununuSorma canım ben de eminim ama yok çok inatçı konuşamıyoruz bu konuda hemen tartışmaya başlıyor.. Baskı yaptığımı iddia ediyor halbuki sen baskı görmemişsin diyesim geliyor yani..
Cnm bende mesela adet dönemlerinde böleyim toparlamam zaman alıyo ama yapacak bişi yok sabretmeyiz gerek elbet olacakGünaydın herkese.
Yok ben bu hafta toparlayamıyorum. Olmuyor olmuyor olmuyor.Araya hastalık girince çok etkilendi. Halbuki ne güzel başlamış ve ne güzel kilo vermiştim iki haftada. Offff
Menümü yazarken ben bile nefret ettim kendimden. Pis mideli obur şişkonun tekiyim.
Zamanı gelince mutlaka eşinde isteyecektir canım ama onun içinde ki hevesi arttırmak için bir bebeğin ağzından babasına yazılmış gibi bi mektup yaz cebine koy.
Takipteyim kuzum
İnceliyorum hemen canım
Aynen neslim dün gece senden sonra indirdim bende,kısa Zamanlı Olanları seviyorum, sıkılmıyorum ve tekrarlayabılıyorum,iyiki paylaşmış bülbülümüzwarya o programa bayıldım çok guzelmiş yaaaa. iyiki paylaşmışşın
Titreyen Göbek diye bi simge olsa buraya koyardımhahahaha hakıkaten baskı gormemıs.. bakalım hemen olucakmı... del kız barıyerlerı gorsun gununu
plankta bende titriyom resmen vallaTitreyen Göbek diye bi simge olsa buraya koyardım
okadar kısa geldiki bi 5dk daha diyerek 20dk yapmışımAynen neslim dün gece senden sonra indirdim bende,kısa Zamanlı Olanları seviyorum, sıkılmıyorum ve tekrarlayabılıyorum,iyiki paylaşmış bülbülümüz
Dün sondu kaptanım sandviç bitti artık..Daha da yememeye çalışacağım söz.. Evde olunca tutamıyorum kendimi yiyorum işte sandviç yemeyi çok severim ben En iyisi hiç almamak..
Hemşon çok inatçı kaptanım, biz 4 sene önce daha rahat konuşurduk bu konuyu.. Konuşurduk plan yapardık.. Ama evlendikten sonra adam lafını etmemeye başladı ben de anlamıyorum..
Selam 6.takim nasilsiniz
Ve evet dogurdum dönüyorum bana tiyo verin emzirmemi etkilemeden kilo vermeliyim hedefim haftada max 500gr böylece azalma olmaz diye düşünüyorum
Iki hafta sonra aksilik olmazsa diyetisyene baslayacagim bu surece kadar ne yapılabilir emziren anneler yardım
Tik tik tikk müsait msn seni ziyarete geldinn
ne verirsen ablam
sweetim canim gelmene ne sevindim bilemessin
iyi olmana daha bir sevindim
bize ugramana ayri bir sevindim banu geldi beril sevindirik oldu
Slm kizlarrrr kacak ebwam geldiiii
Pazartesiden beri isvec diyeti yapiyorum sonucunu almaya basladim bile elhamdulillah
Menulerimi yazim
pazartesi sabah sekersiz kahve 1 hurma
oglen 1 domates 2 yumurta haslanmis limonlu pazi
aksam 200 gr tavuk gogus haslanmis yesil salata
sali sabah sekersiz kahve 1 hurma
oglen 1 yumurta haslanmis karnibahar
aksam 2oo gr tavuk gogus haslama salata
carsamba sabah sekersiz kahve 1 hurma
oglen bozmus olabilirim yazmim cok ayip
Neyse yarin insallah cig sebze gunu yapicam banucugum tavsiyesi uzere bakalim sonuc ne olucak aksama yazarim opuldunuzzzzz
Kaptanım ben ipadden giriyorum ve Çoklu Alıntı yapıp aşağı inince Alıntı ekle çıkmıyor walla pcden anlamam ama bendemiki sorun
Dünkü menum
Sbh Türk kahvesi,bir buçuk dilim kızarmış ekmek
Öglen 2 yumurta,1 domates
Aksam ıspanak,bol salata,1 meyve yerine yarım bardak yağsız ayran,bir tatlı kaşığı pilav yeşil fasülye
1 biberiye cayı,1 yeşil cay
70 Squat,120 mekik,2*plank
Hergun düzenli Omega hapımı alıyorum,2 limon kesin yiyorum,çörek otunu nadiren aksatsamda onuda yiyorum sbhları,salatalarıma bol acı ekliyorum,araştırmada salatayı keten Tohumlu yiyorumbunları hergun yazmıyorum toptan yazıyım dedim
Bakalım benim İsveç maceramın sonu ne olacak
Iyi geceler herkese
Gecen perşembe 76.2 bugün 74.8
Kilo azaldıkça daha mi az veriyoruz baya bir moralim bozuldu
Pardon uyku sersemi 9. Takim diye 6.takıma yazmisim özür dilerim
dunkı menum kıslar;
sabah:
kepeklı sandwıc
cay
ara
3 kayısı 2 cevız
öğlen
kıymalı makarna
mantar corba
ara
1 portakal
aksam
2kase tarhana corba (ekmek yemedım oyuzden)
1 porısyon ıspanak yemegı
1 kase yogurt
1 adet kestane sekerı
günaydın güzellerim
bahar bize azcık yüzünü gösterdi geri kaçtı bugün sanki kış geri döndü hava gıpgri yağmur var çok iç karartıcı bi güne uyandım kendimi neşelendirmeye çalışıyorum çok sevdiğim bi şarkıyla canlanmaya çalışıyorum sizlede paylaşayım dedim insanın içini kıpır kıpır ediyor
Günaydın herkese.
Takipteyim kuzum
İnceliyorum hemen canım
dün ki menüm
sabah: 8:00 kiraz sapı ve form çayı 9:00 karatay kahvaltısı
öğle: 13:00 yarım havuç 14:00 bir bardak süt 2 kuru hurma
akşam: 18:00 bir tabak bulgurlu ıspanak yemeği bir kase yoğurt
su: 3 lt
spor: 25 dk egzersiz, 155 squat
gunaydın kızlar
100 ip atlama yada su senin sworowsk sporun varya ondan 10dk hangisini yaparsan
ve bende dunki menumu vereyim
sabah kalkınca 2 brd su+ maydonoz suyu kurum
7,30 da 1 yumurtalı 1/2 karatay kahvaltısı
13,00 de salata ızgara köfte
18,00 de 1 kase salata: kuzukulağı+çiğ karnıbahar+1 havuç rendesi ile yapıldı + 4 kaşık kıymalı menemen
misafirim vardı spor yapamadım diye derlenirken saat 10.00 gibi kalk kızım nesli dedim googlplayden indirdiğim sworkit spor programından 5 dk lıktan 4 tur 20 dk yapıp deli gibi ter attım duş alıp yattım. okadar keyifliydiki 5dk yapacaktım ama daha fazla yaptım denemeyenlere tavsiye ederim indirin kızlar zaman nasıl geciyo anlamıyorsun hemde tv karşısında
bende çok seviyorum onu bi de ben her şeyi yapamadığım için egzersiz videoları bana uygun olmuyor bunda kendi egzersizini yarattan yapabildiklerimi seçiyorum üst vücut alt vücüt kardiyo karışık yapıyorum sonrada kaç kalori yaktığını gösteriyorya bir gaza geliyorum
hahahaha hakıkaten baskı gormemıs.. bakalım hemen olucakmı... del kız barıyerlerı gorsun gununu
slmmm tünaydın kızlarrrr
Titreyen Göbek diye bi simge olsa buraya koyardım
plankta bende titriyom resmen valla
dunkı menumu yazayım
sabah kk + yarım gevrek lımonlu turp
oglen
yarım gevrek + cay
aksam
menemen yesıllık 1 kase dunden kalan tavuklu corba
yarım saat yuruyus 1 lt kadarda su
Güzel tavsiye canım teşekkür ederim deneyeceğim :)Günaydın herkese.
Takipteyim kuzum
İnceliyorum hemen canım
Yok daha yemem neslim almıyorum ekmek mekmek evesandiviçe hayır. ins. direncin var unutma sıfır rafine ve zararlı karbonhıdrat
hoşgeldin canım. karatayı yapsan sutunde artar kilonda azalır bu konuda fikrin ne
hoşgeldin şekerpancarım sen ziyarete gelmişsin ama ben yoktum. öpüyorum çok.
oooo kimler gelmiş hoşğelmiş
bende 5 aydır 76 da takıldım oluyormuş böle takılmalar uzulme hem ayrıca vermişsin işte ne guzel
En güzeli leydim ben de misafir gelirse anca o zaman alıyorum gidince de kediciklerime mama çıkmış oluyorYok daha yemem neslim almıyorum ekmek mekmek eve
Canım hoşgeldin, özledik ve merak ettik seni.. Umarım herşey yolundadır huzurun yerindedir.. Çok sevindim bırakmadığına böyle durumlarda hemen bırakıyorum ben kendimi yemeğe vuruyorum kendimi :) Aynen devam canım, hiç olmazsa buradan katıl aramıza merakta bırakmahu hu kim var kim yok. sizi cok ozledim ya. ama korkumdan ne pc yi ne tel i elime alamiyorum. sanirim ebwam az cok anlatti olanlari. elhamdulillah toparladik durumu. reset attik herseye. benim tel de dahil :) gerci onu ben yaptim. neyse insallah bir gun yeniden donerim araniza. ha bu arada biraktim sanmayin kilo isini. bu sabah 76.6 idim. gerci bu gun ne oldu anlamadim bi hipoglisemiye dustum. kendimi eriste yapmis olarak buldum. ama devam edicem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?