Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

warya o programa bayıldım çok guzelmiş yaaaa. iyiki paylaşmışşın
bende çok seviyorum onu bi de ben her şeyi yapamadığım için egzersiz videoları bana uygun olmuyor bunda kendi egzersizini yarattan yapabildiklerimi seçiyorum üst vücut alt vücüt kardiyo karışık yapıyorum sonrada kaç kalori yaktığını gösteriyorya bir gaza geliyorum

kız bende hareketleri değiştiriyom plates bacak kol ekledim ille onun verdiği egzersizi yapmıyom ama sure tutması çok guzel onu takıp ediyom harika bir program sanırım sende yorum kattın egzersizlere ben gibi

İnş. cnm tsk ederım bu arada hg.

Sorma canım ben de eminim ama yok çok inatçı konuşamıyoruz bu konuda hemen tartışmaya başlıyor.. Baskı yaptığımı iddia ediyor halbuki sen baskı görmemişsin diyesim geliyor yani..
hahahaha hakıkaten baskı gormemıs.. bakalım hemen olucakmı... del kız barıyerlerı gorsun gununu

Cnm bende mesela adet dönemlerinde böleyim toparlamam zaman alıyo ama yapacak bişi yok sabretmeyiz gerek elbet olacak
İsveci bıraz kılo verip motive olmak icin yapıyorum,en kısa zamanda toparlarsın inş

warya o programa bayıldım çok guzelmiş yaaaa. iyiki paylaşmışşın
Aynen neslim dün gece senden sonra indirdim bende,kısa Zamanlı Olanları seviyorum, sıkılmıyorum ve tekrarlayabılıyorum,iyiki paylaşmış bülbülümüz

Slm fıstıklarımmmm

Dün sondu kaptanım sandviç bitti artık.. Daha da yememeye çalışacağım söz.. Evde olunca tutamıyorum kendimi yiyorum işte sandviç yemeyi çok severim ben En iyisi hiç almamak..

Oh hadi bakalım sandviç out olsun artık leydim .2 hafta yemezsen bir daha yemezsin leydim

Hemşon çok inatçı kaptanım, biz 4 sene önce daha rahat konuşurduk bu konuyu.. Konuşurduk plan yapardık.. Ama evlendikten sonra adam lafını etmemeye başladı ben de anlamıyorum..

Hemşom baba olunca yaşlanıcam korkusu mu yaşıyor acaba leydim

Aman aman şirinem gelmiş hoşgelmiş bu sorunun cevabını biliyosun kuzeyimin annesi
Karatay candır diyorum

Tik tik tikk müsait msn seni ziyarete geldinn

Hoşgeldin tatlım ama aşkolsun bize slm yokmuHer zaman bekleriz canım

ne verirsen ablam

Böyle deyince de ceza vermenin tadı kalmıyorki

sweetim canim gelmene ne sevindim bilemessin
iyi olmana daha bir sevindim
bize ugramana ayri bir sevindim banu geldi beril sevindirik oldu

Tşkler Berilim yoğunluğum henüz bitmese de en azından uğrayabilmek bile güzel bitanem canımsın

Slm kizlarrrr kacak ebwam geldiiii

Hoşgeldin ebwamcım takımın yolunu bulabilmene sevindim

Pazartesiden beri isvec diyeti yapiyorum sonucunu almaya basladim bile elhamdulillah

Çok sevindim canım tek dileğim kalıcı olması ve bu dönemi hastalanmadan atlatmanız

3. günü yaz yaz ceza verelim dimi

Neyse yarin insallah cig sebze gunu yapicam banucugum tavsiyesi uzere bakalim sonuc ne olucak aksama yazarim opuldunuzzzzz

haftada 2 gün yapmanı tavsiye ederim kuzum tam çiğ beslenme yapamasan bile yarı çiğ beslenme yapsan inan o bile çok etkili tam çiğ beslenmede hayvansal hiçbir gıda olmaması zorluyor en azından beni yoğurtsuz kefirsiz

Kaptanım ben ipadden giriyorum ve Çoklu Alıntı yapıp aşağı inince Alıntı ekle çıkmıyor walla pcden anlamam ama bendemiki sorun

Cepten ben de yapamıyorum kuzum birbirine giriyor alıntı ekle çıkmıyorsa olmaz haklısın olsun tek tek idare ediyorsun bitanem

Gayet güzel maşallahın var ilk geldiğin günlerdeki menülerinle şimdiki menülerin ve sağlıklı beslenme çabaların inan müthiş harikasın tatlım sonucu ben de merakla bekliyorum

Gecen perşembe 76.2 bugün 74.8
Kilo azaldıkça daha mi az veriyoruz baya bir moralim bozuldu
Pardon uyku sersemi 9. Takim diye 6.takıma yazmisim özür dilerim

Zaman zaman duraklamalar olur vucut direnç gösterir canım bozma moralini sen istikrarla devam etttiğin sürece mutlaka gidecek. Özür dilenecek bir şey yok her zaman bekleriz hepimizin amacı ortak

dunkı menum kıslar;

Şekercim sabah kepekli sandviçten sana bir fayda yok tatlım güzelce yumurtanı peynirini yeşilliğini yesen inan sütün için daha faydalı diyetisyeninin verdiği listeyi yapıyorsun biliyorum ama uyarmak istedim kuzum

mantar çorba hazırsa ne olur mümkün olduğunca tüketmemeye çalış bitanem portakalın yanında da en az 1 çay bardağı süt içmeye çalış en sondakini görmedim

burası da sabah günlük güneşlikti tatlım şimdi resmen ağlıyor .Şarkıya bayıldım teşekkürler

Yok öyle hemen pes etmek İremcim ben sana güveniyorum olacak Sadece kendine inan ve karar ver neden burada olduğunu düşün ve her yediğin lokmayı yutmadan önce buraya yazacağını aklına getir tatlım
menüne gelince sabah kendine faydalı hiçbirşey yok ara desen pasta trileçe en önemlisi ve en zararlısı ki asla affetmem ne olur kola içme kuzum 1 bardak kolanın vücuduna verdiği zararı yok etmek için 32 bardak su içmen gerekli yatmadan önce yine kek olmamış kaçamak kaçamağı getirir bitanem içtiğin su miktarını da gremedim menüne günde 2 fincan yeşilçay ekle cnm spor yapamıyorsun sanırım hadi kendine bir iyilik yap sadece 1 gün karatay sağlıklı beslenmesini uygula ve farkı gör

Menün süper bülbülüm ama leptinden faydalanamamışsın tatlım yarım havuç süt ve hurmayı aynı anda yeseydin 1 saat leptin yağ yakmış olacaktı

gunaydın kızlar

100 ip atlama yada su senin sworowsk sporun varya ondan 10dk hangisini yaparsan

bu yeni sporu neden sawarowski diye okuyorum acaba gayet makul bir ceza neslim

menünde sporunda dört dörtlük neslim maşallahın var harikasın gelsin 75 artık

Gerçekten güzel bir program canım paylaştığın için teşekkürler

hahahaha hakıkaten baskı gormemıs.. bakalım hemen olucakmı... del kız barıyerlerı gorsun gununu

Koptuğum cümle sen çok yaşa emi

slmmm tünaydın kızlarrrr

Tünaydın tatlım geç oldu yine ama

Titreyen Göbek diye bi simge olsa buraya koyardım

Senin benzetmelerine hastayımmm

plankta bende titriyom resmen valla

O titremeyi özledimm inan

dunkı menumu yazayım

sabah kk + yarım gevrek lımonlu turp
oglen
yarım gevrek + cay
aksam
menemen yesıllık 1 kase dunden kalan tavuklu corba

yarım saat yuruyus 1 lt kadarda su

kk ya gevrek ekleyerk yeni bir yorum mu getirdin sen de kraliçem suyu azaltmışız

Güzel tavsiye canım teşekkür ederim deneyeceğim :)

Yok daha yemem neslim almıyorum ekmek mekmek eve

***6.Takım 404. Etap***

Ahbirkingcharlesimolsa (77,9/ / /%)
battaniye1 (79,4/ / /%)
BayilanBayilana (87,9// /% )
Bulbul-e Bismil( 90,6/ / /% )
Ebwam(126,7/ / / % )
Efser (72/ / /%)
irem-ozge ( 82,3/ / /% )
maviay1(82,4/ / /% )
lady_heidi(57,1 / / / % )

6.Takım Ortalaması:%

Listeye dönmek isteyen meleklerim döndüğünüz taktirde bu şekilde yüzdelerinizi eklersiniz

gel_pcpc (77,9// /%)397.Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 7 ye bölündü
makres76 (62,7///% )397.Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 7 ye bölündü
A1S2L3I4 (87,8 / / /% )397.Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 7 ye bölündü

salihacım gelirsen listedesin canım .

Yarın mesajları saymayın meleklerim büyük ihtimal takımın yarısı sarı kart alacak toparlanma haftası diyelim en iyisi yalnız yarından itibaren haftaya tüm mesajlarınız sayılacak ve sarı kartlar malesef geri dönecek o yüzden menü ve mesaj paylaşımlarımıza dikkat edersek sevinirim

Yarın tartı hepinizin yüzünü güldürsün meleklerim hepinize iyi geceler tatlı rüyalar gelecek olanlar öpüldünüz

hu hu kim var kim yok. sizi cok ozledim ya. ama korkumdan ne pc yi ne tel i elime alamiyorum. sanirim ebwam az cok anlatti olanlari. elhamdulillah toparladik durumu. reset attik herseye. benim tel de dahil :) gerci onu ben yaptim. neyse insallah bir gun yeniden donerim araniza. ha bu arada biraktim sanmayin kilo isini. bu sabah 76.6 idim. gerci bu gun ne oldu anlamadim bi hipoglisemiye dustum. kendimi eriste yapmis olarak buldum. ama devam edicem insallah

Canım hoşgeldin, özledik ve merak ettik seni.. Umarım herşey yolundadır huzurun yerindedir.. Çok sevindim bırakmadığına böyle durumlarda hemen bırakıyorum ben kendimi yemeğe vuruyorum kendimi :) Aynen devam canım, hiç olmazsa buradan katıl aramıza merakta bırakma Çok öpüyorum kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…