sen yap nik değişikliği bildiricez şekerimkızlar günaydın, nick değişikliğim oldu. lady_heidi ben. kilo bildirimini yapacağım ama eski nickle mi yapacağım? nasıl olacak?
tamam efsercimKızlar ben bu hafta izinliyim gelecek hafta aranızdayım
Günaydın kızlar.
Çok üzgünüm hepinizden özür dilerim kilom aşağıda. Hesaplama doğrudur umarım.
82,3 / 83,6 / -1,3 / %-1,58
oy kuzum sıkıntılarım su gibi aksın gitsin işallah.çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum, doğrudan kiloya yansıdı. sevinsem mi- üzülsem mi bilmiyorum.
wuhuuuuuu gel bakalım yetişecenmi gazladım ben wuhuuuuuneslim cok sevindim senin adina ama ensende nefesimi hisset. geliyorum pesinden
yorumumu katıyorum dogaclama yapıyorum kaptanımSlm fıstıklarımmmm
Oh hadi bakalım sandviç out olsun artık leydim .2 hafta yemezsen bir daha yemezsin leydim
Hemşom baba olunca yaşlanıcam korkusu mu yaşıyor acaba leydim
Aman aman şirinem gelmiş hoşgelmişbu sorunun cevabını biliyosun kuzeyimin annesi
Karatay candır diyorum
Hoşgeldin tatlımama aşkolsun bize slm yokmu Her zaman bekleriz canım
Böyle deyince de ceza vermenin tadı kalmıyorki
Tşkler Berilim yoğunluğum henüz bitmese de en azından uğrayabilmek bile güzel bitanem canımsın
Hoşgeldin ebwamcım takımın yolunu bulabilmene sevindim
Çok sevindim canım tek dileğim kalıcı olması ve bu dönemi hastalanmadan atlatmanız
3. günü yaz yazceza verelim dimi
haftada 2 gün yapmanı tavsiye ederim kuzum tam çiğ beslenme yapamasan bile yarı çiğ beslenme yapsan inan o bile çok etkili tam çiğ beslenmede hayvansal hiçbir gıda olmaması zorluyor en azından beni yoğurtsuz kefirsiz
Cepten ben de yapamıyorum kuzum birbirine giriyor alıntı ekle çıkmıyorsa olmaz haklısın olsun tek tek idare ediyorsun bitanem
Gayet güzel maşallahın var ilk geldiğin günlerdeki menülerinle şimdiki menülerin ve sağlıklı beslenme çabaların inan müthiş harikasın tatlım sonucu ben de merakla bekliyorum
Zaman zaman duraklamalar olur vucut direnç gösterir canım bozma moralini sen istikrarla devam etttiğin sürece mutlaka gidecek. Özür dilenecek bir şey yok her zaman bekleriz hepimizin amacı ortak
Şekercim sabah kepekli sandviçten sana bir fayda yok tatlım güzelce yumurtanı peynirini yeşilliğini yesen inan sütün için daha faydalı diyetisyeninin verdiği listeyi yapıyorsun biliyorum ama uyarmak istedim kuzum
mantar çorba hazırsa ne olur mümkün olduğunca tüketmemeye çalış bitanem portakalın yanında da en az 1 çay bardağı süt içmeye çalış en sondakini görmedim
burası da sabah günlük güneşlikti tatlım şimdi resmen ağlıyor .Şarkıya bayıldım teşekkürler
Yok öyle hemen pes etmek İremcim ben sana güveniyorum olacakSadece kendine inan ve karar ver neden burada olduğunu düşün ve her yediğin lokmayı yutmadan önce buraya yazacağını aklına getir tatlım
menüne gelince sabah kendine faydalı hiçbirşey yokara desen pasta trileçe en önemlisi ve en zararlısı ki asla affetmem ne olur kola içme kuzum 1 bardak kolanın vücuduna verdiği zararı yok etmek için 32 bardak su içmen gerekli yatmadan önce yine kek olmamış kaçamak kaçamağı getirir bitanem içtiğin su miktarını da gremedim menüne günde 2 fincan yeşilçay ekle cnm spor yapamıyorsun sanırım hadi kendine bir iyilik yap sadece 1 gün karatay sağlıklı beslenmesini uygula ve farkı gör
Menün süper bülbülüm ama leptinden faydalanamamışsın tatlım yarım havuç süt ve hurmayı aynı anda yeseydin 1 saat leptin yağ yakmış olacaktı
bu yeni sporu neden sawarowski diye okuyorum acabagayet makul bir ceza neslim
menünde sporunda dört dörtlük neslim maşallahın var harikasın gelsin 75 artık
Gerçekten güzel bir program canım paylaştığın için teşekkürler
Koptuğum cümle sen çok yaşa emi
Tünaydın tatlım geç oldu yine ama
Senin benzetmelerine hastayımmm
O titremeyi özledimm inan
kk ya gevrek ekleyerk yeni bir yorum mu getirdin sen de kraliçemsuyu azaltmışız
hoşgeldin canım benim dön gel valla yokluğun hissediliyor çok sevindim sorunlarını çözmene ve diyetini bırakmamana ben olsam azcık strese girdimmi salardım süpersin şekerimhu hu kim var kim yok. sizi cok ozledim ya. ama korkumdan ne pc yi ne tel i elime alamiyorum. sanirim ebwam az cok anlatti olanlari. elhamdulillah toparladik durumu. reset attik herseye. benim tel de dahil :) gerci onu ben yaptim. neyse insallah bir gun yeniden donerim araniza. ha bu arada biraktim sanmayin kilo isini. bu sabah 76.6 idim. gerci bu gun ne oldu anlamadim bi hipoglisemiye dustum. kendimi eriste yapmis olarak buldum. ama devam edicem insallah
ne özrü bu uzun ve engebeli bir yol hepimiz bunu bilerek çıktık bu yola düşsekde düştüğümüz gibi kalkıcaz biz bir takımız ve herbirimizin görevi diğerine destek olmak sıkma canını tatlım aksine bu sana hırs kaynağı olsun haftaya daha iyi bir sonuç alırsın inşGünaydın kızlar.
Çok üzgünüm hepinizden özür dilerim kilom aşağıda. Hesaplama doğrudur umarım.
82,3 / 83,6 / -1,3 / %-1,58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?