- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
cecom banum hoşgeldinn sendeki bu yılmak bilmeyen istikrar oldukça vereceksin hep beraber anılarda hatırlıcaz işallahMerhabalarrrrrrrrrrrrrr
Misafir kabul ediyormusunuz
Bu arada herkese hayırlı cumalar
Bendeniz 8.ci takımın üyelerinden + 80 - 89 arasındakiler birlikte zayıflıyor topiğinden Oynakbaşı
Neslim ve ayyüzlüm beni iyi tanırlar( kaç aydır hala 2li hanelere inememiş mehteran olarak )
Maşallah ne güzel kilolar verilmiş bu hafta sizde
Darısı benimde başıma
tebrikler tatlımmgünaydın güzellerim tebrik ederim verenleribendende 800 gram gitmiş hemen hesaplayacağım yüzdemi
cecom banum hoşgeldinn sendeki bu yılmak bilmeyen istikrar oldukça vereceksin hep beraber anılarda hatırlıcaz işallah
banum sworkiti indirip denedinmi dun konuşmuştuk bak bu programı mutlaka dene sonra herkese yay gerçekten çok kullanışlı teşfik edici bir program benzerlerine benzemiyor deneyen herkes aynını soluyorİnşallah canım inan bende çok istiyorum ( belkide çok istediğimden olmuyor diye düşünmeye başladım bu araeşim hep der sen birşeyi çok fazla isteme diye cidden evlendiğimden beri ne zaman bir şeyi çok istesem mutlaka bir aksilik olurdu artık tatilmiş, yok eşyaymış hiç bir şeyi çok istemiyorum ve şükür oluyor ozaman )
Bu hafta spor programımı biraz daha sıkı tutmayı düşünüyorum birde tabi su olayı ( bir iki gündür yine savsakladım suyu maalesfbelkide ondandır bu şişlik )
kız şaka maka bizim kilolara geldin send bak yetiştin bana heeee***6.Takım 404. Etap***
Ahbirkingcharlesimolsa (77,9/77,6 /0,3 /%0,39)
battaniye1 (79,4/ 77,9/ 1,5/%1,89)
BayilanBayilana (87,9/87,5/ 0,4/%0,46 )
Bulbul-e Bismil( 90,6/89,8 /0,8 /% 0,88)
Ebwam(126,7/ / / % )
Efser (72/ / /%)
maviay1(82,4/ / /% ) ayrılmak istiyor
lady_heidi(57,1 / 56.2 / 0,9 / % 1.58 )nik değişikliği yaptı leyla_34
irem-ozge (82,3 / 83,6 / -1,3 / %-1,58)
rengarenknesli ( 76,6/75,9/0,7/0,91)
6.Takım Ortalaması:%
Yinele İsveç'e göre biraz daha gitse fena olmazdı neslimkız şaka maka bizim kilolara geldin send bak yetiştin bana heeee
aaa öylemiYinele İsveç'e göre biraz daha gitse fena olmazdı neslim
Ayrıca lady nick değiştirmemiş, yeni nick almış,sanırım olmuyo öle aklında olsun tam bılmıyorum ama
canım leydi heydi den devam etmelisin . keşke nik değiştirseydın ama sen hesap değiştirmişsin bu olmaz sanırım kaptan ne der bakalım. sen olmadı leydi ile bildirim yap tekrar olurmu sıkıntı olmasınkızlar günaydın, nick değişikliğim oldu. lady_heidi ben. kilo bildirimini yapacağım ama eski nickle mi yapacağım? nasıl olacak?
ooo makresim hg caım ben kırdım şeytanın bacağını 5 ay sonra olsa bile darısı senin başınaGünaydın 6. takımın fıstıkları
Maşallah hepinize güzel kilolar gitmiş. Bu hafta izin almıştım bugün döndüm ama listeye giremiyorum maalesef. Hem regl hem de yeni ev temizliği derken dikkat edemedim maalesef +2 kiloyla döndüm. Gerçi ödem de varır biliyorum. Temizlik yaparken su içmeyi bile unuttum. inşaat temizliği bitmiyor ki. Bir haftada bitiremedim. Haftaya dönerim inşallah aranıza.
Merak etmiştik seni cnm,hayırlı olsun evin,kolay gelsin aman Bırakma sonra tutulmuyo:)Günaydın 6. takımın fıstıkları
Maşallah hepinize güzel kilolar gitmiş. Bu hafta izin almıştım bugün döndüm ama listeye giremiyorum maalesef. Hem regl hem de yeni ev temizliği derken dikkat edemedim maalesef +2 kiloyla döndüm. Gerçi ödem de varır biliyorum. Temizlik yaparken su içmeyi bile unuttum. inşaat temizliği bitmiyor ki. Bir haftada bitiremedim. Haftaya dönerim inşallah aranıza.
banum sworkiti indirip denedinmi dun konuşmuştuk bak bu programı mutlaka dene sonra herkese yay gerçekten çok kullanışlı teşfik edici bir program benzerlerine benzemiyor deneyen herkes aynını soluyor
Benden tamam neslimkızlar bu haftayı spor haftası ilan edelim şu sworkit uygulamasını da ekleyelim hepimiz sporumuza 5dk olsa bile okey
yanı hergun 5dk lık sworkit sporu yapılacak her ne olursa olsun her gun yapılacak ne dersiniz
Günaydın canımmmgunaydın arkadaslar...
Damlam maşallah istikrarlı gidiyon en saglıklısıda senden gidiyo:)günaydın güzellerim tebrik ederim verenleribendende 800 gram gitmiş hemen hesaplayacağım yüzdemi
Tebrik ederimmm kuzummm inşallah daha da çok veririz.. Ben bu isveçe başlıycam yarın sabah bakalım bir deneyeceğim***6.Takım 404. Etap***
Ahbirkingcharlesimolsa (77,9/77,6 /0,3 /%0,39)
battaniye1 (79,4/ / /%)
BayilanBayilana (87,9/87,5/ 0,4/%0,46 )
Bulbul-e Bismil( 90,6/ / /% )
Ebwam(126,7/ / / % )
Efser (72/ / /%)
maviay1(82,4/ / /% ) ayrılmak istiyor
lady_heidi(57,1 / 56.2 / 0,9 / % 1.58 )nik değişikliği yaptı leyla_34
irem-ozge (82,3 / 83,6 / -1,3 / %-1,58)
rengarenknesli ( 76,6/75,9/0,7/0,91)
6.Takım Ortalaması:%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?