Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cecom banum hoşgeldinn sendeki bu yılmak bilmeyen istikrar oldukça vereceksin hep beraber anılarda hatırlıcaz işallah

cecom banum hoşgeldinn sendeki bu yılmak bilmeyen istikrar oldukça vereceksin hep beraber anılarda hatırlıcaz işallah

İnşallah canım inan bende çok istiyorum ( belkide çok istediğimden olmuyor diye düşünmeye başladım bu ara eşim hep der sen birşeyi çok fazla isteme diye cidden evlendiğimden beri ne zaman bir şeyi çok istesem mutlaka bir aksilik olurdu artık tatilmiş, yok eşyaymış hiç bir şeyi çok istemiyorum ve şükür oluyor ozaman )

Bu hafta spor programımı biraz daha sıkı tutmayı düşünüyorum birde tabi su olayı ( bir iki gündür yine savsakladım suyu maalesf belkide ondandır bu şişlik )

dünkü menüm
sabah: 7:30 yarım litre limonlu su 8:00 kiraz sapı ve form çayı 8:30 karatay kahvaltısı
öğle: 14:00 küçük bir tabak yoğurtlu kereviz ve havuç üzerine 3 ceviz
ara: bir avuç çiğ badem
akşam: 18:00 diş tarhana çorbası, iki kaşık ıspanak ve yoğurt, yeşillik
su : 3 lt
spor: 25 dk egzersiz, 160 squat ve 10dk cezam sworkit

***6.Takım 404. Etap***

Ahbirkingcharlesimolsa (77,9/77,6 /0,3 /%0,39)
battaniye1 (79,4/ 77,9/ 1,5/%1,89)
BayilanBayilana (87,9/87,5/ 0,4/%0,46 )
Bulbul-e Bismil( 90,6/89,8 /0,8 /% 0,88)
Ebwam(126,7/ / / % )
Efser (72/ / /%)
maviay1(82,4/ / /% ) ayrılmak istiyor
lady_heidi(57,1 / 56.2 / 0,9 / % 1.58 )nik değişikliği yaptı leyla_34
irem-ozge (82,3 / 83,6 / -1,3 / %-1,58)
rengarenknesli ( 76,6/75,9/0,7/0,91)

6.Takım Ortalaması:%

banum sworkiti indirip denedinmi dun konuşmuştuk bak bu programı mutlaka dene sonra herkese yay gerçekten çok kullanışlı teşfik edici bir program benzerlerine benzemiyor deneyen herkes aynını soluyor

kız şaka maka bizim kilolara geldin send bak yetiştin bana heeee

Günaydın kızlar İsveç maceranın sonucu 1,5 kilo,ilk gün gece hic uyumadığımdan yediğim minik bi kase Çekirdek ve iki dilim portakal yerine yarım yemek dışında menüye uymadığım olmamıştı,Hayırlısı artık,Karataydada takıldığım kilo aralıgındayım,burası zorlu noktam belli oldu:)

kız şaka maka bizim kilolara geldin send bak yetiştin bana heeee
Yinele İsveç'e göre biraz daha gitse fena olmazdı neslim
Ayrıca lady nick değiştirmemiş, yeni nick almış,sanırım olmuyo öle aklında olsun tam bılmıyorum ama

kızlar günaydın, nick değişikliğim oldu. lady_heidi ben. kilo bildirimini yapacağım ama eski nickle mi yapacağım? nasıl olacak?
canım leydi heydi den devam etmelisin . keşke nik değiştirseydın ama sen hesap değiştirmişsin bu olmaz sanırım kaptan ne der bakalım. sen olmadı leydi ile bildirim yap tekrar olurmu sıkıntı olmasın

Günaydın 6. takımın fıstıkları
Maşallah hepinize güzel kilolar gitmiş. Bu hafta izin almıştım bugün döndüm ama listeye giremiyorum maalesef. Hem regl hem de yeni ev temizliği derken dikkat edemedim maalesef +2 kiloyla döndüm. Gerçi ödem de varır biliyorum. Temizlik yaparken su içmeyi bile unuttum. inşaat temizliği bitmiyor ki. Bir haftada bitiremedim. Haftaya dönerim inşallah aranıza.

ooo makresim hg caım ben kırdım şeytanın bacağını 5 ay sonra olsa bile darısı senin başına
haydı sende sworkıt programını indir bu hafta sworkit haftası olsun okadar sevdim yani

Merak etmiştik seni cnm,hayırlı olsun evin,kolay gelsin aman Bırakma sonra tutulmuyo:)

banum sworkiti indirip denedinmi dun konuşmuştuk bak bu programı mutlaka dene sonra herkese yay gerçekten çok kullanışlı teşfik edici bir program benzerlerine benzemiyor deneyen herkes aynını soluyor

İndirmezmiyim anında indirdim
Cidden çok güzelmiş dün hepsinin oturup tek tek hareketlerine baktım hangisi bana uygun diye ama hepsi harika
Öğleden sonra önce 3 mil leslimi yapacağım sonrada Allahın izniyle dayanabildiğim kadarda swork yapacağım ama önce komşu ablamla şekersiz kahvelerimizi içeriz

kızlar bu haftayı spor haftası ilan edelim şu sworkit uygulamasını da ekleyelim hepimiz sporumuza 5dk olsa bile okey
yanı hergun 5dk lık sworkit sporu yapılacak her ne olursa olsun her gun yapılacak ne dersiniz
Benden tamam neslim kısa oluşu sıkmıyor şahsen ben uzunlarda sıkılıyorum Sanki buna lüksüm var gibi
Hem beş dk beş dk diye diye iki üç kere yapılır:)

Tebrik ederimmm kuzummm inşallah daha da çok veririz.. Ben bu isveçe başlıycam yarın sabah bakalım bir deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…