Kızlar hepinize desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.
Ama resmen takımı batırmışım bu hafta.
Ama önümüzdeki hafta başbaşka bir Özge göreceksinzi listede :)
tüm kilo verenleri de kutlarım. :)
Geriye bakmıyoruz Özgecim geçmiş haftayı unut kuzum önümüzdeki hafta önemli ve sen de başaracaksın kendine inan bitanem
Listemiz dogru bence kaptanım :)***6.Takım 404. Etap***
Ahbirkingcharlesimolsa (77,9/77,6 /0,3 /%0,39)
battaniye1 (79,4/ 77,9/ 1,5/%1,89)
BayilanBayilana (87,9/87,5/ 0,4/%0,46 )
Bulbul-e Bismil( 90,6/89,8 /0,8 /% 0,88)
Ebwam(126,7/126,6 /0,1 / % 0,08)
Efser (72/ / /%0,0)Bildirimde bulunmadı
maviay1(82,4/ / /% 0,0) Kendi isteğiyle ayrıldı
leyla_34 (57,1 / 56.2 / 0,9 / % 1.58 )lady_heidi nikli üye hesap değişikliği yaptı
irem-ozge (82,3 / 83,6 / -1,3 / %-1,58)
rengarenknesli ( 76,6/75,9/0,7/0,91)
gel_pcpc (77.9/77.8/0.1/% 0.02) 397.etapta izne ayrilan üye döndü yüzdesi 7 ye bölündü
6.Takım Ortalaması:% 0,42
DOGRU KAPTANIM HAKILISINSlm meleklerim hayırlı cumalar hepimize
Aman aman kim gelmiş kuzucummm hoşgeldin tatlım eve ebwam sayesinde haberimiz var.Sağlık olsun bitanem senin huzurun mutluluğun daha önemli diyetide bırakmadığına göre daha ne isteriz herşey gönlünce olsun bitanem arada uğramayı unutma404.etabı ne beklemiştin akşam çınlattım kulaklarını
Harikasın leydim
Çalışmana rağmen takıma zaman ayırdığın için teşekkürler leydim
bu kadarcık yemeye bu kadar spor ne diyim harikasınnn tatlım ben olsam yere yapışırdım kesin
Üzülmek yok şekercim yeni başladık bitanem
Slm İremcim üzgün olduğuna şüphem yok bitanem sağlık olsun biz bir takımız iyi günde kötü günde
amaç hepinizin zayıflaması kuzum bunu sen de başaracaksın hiç şüphem yok
Az olsun öz olsun leydim
İşte duymak istediğim sözlerSabır ve kararlılık en önemlisi tatlım
Helal olsun neslim dalya dedinhadi mezun olmana çok az kaldı harikasın tatlım
Tünaydın canım
Efserim bildirim yapmamışsın kuzum
eski nikinle yapsan daha iyi olur canım yeni hesap alınca yeni üye gibi işlem görürsün
Afiyetolsun canım ama en azından kahvaltında daha sağlıklı beslensensu nasıl yok
Umarım sıkıntılarını bir an önce atlatırsın cnm sıkıntıdan kilo vermeni asla istemeyiz
neslim ben de tam karatay kahvaltısı bitiremiyorum haklısın cnm özene bezene hazırlıyorum yarısı kalıyorbaklagil pilavı harika bir menü ve spor ve sonuç ortada
Kim tutar seni go neslim goooo
yaz kış farketmiyor ki kraliçem vucudumuzun büyük bölümü sudan oluşuyor ve organlarımnızın düzgün çalışması için suya ihtiyacı var ne olur ihmal etme kuzum
Aman aman sevgili adaşım gelmiş hoşgeldin cecomm ne demek misafir takım senindirSeni ikili hanelerde görmeden bu kk dan gitmeyeceğim elbet başaracaksın cecom
Ben de seni tebrik ederim tatlım en sağlıklı kilo verme oranı
menülerin de sporun da enfes takıldığım nokta leptinden yararlanamaman canım dün de söylemiştim
Daha ne olsun canım benim 1,5 kilo süper bir rakamYine iyi dayandın 2, günde bozarsın diyordum
Hoşgeldin makresim sağlık olsun canım haftaya bizimlesin inşallahHem çalış hem 4 çocuk hem ev temizliği ne diyim bence süper annesin
Edelim neslimmm Forza 6, takım
Seni de transfer etsek mi cecom
Sen de mi brütüs ne diyim dene bakalım benim görüşümü biliyorsunuz
Seneye Eylülde taşınacaksın demek en güzeli bitanem en doğru kararı vermişsin bencede
Döndüm kuzum çok şükür iyiyim tatlım
Tebrikler Gülşahım harika bir yüzde
***6.Takım 404. Etap***
Ahbirkingcharlesimolsa (77,9/77,6 /0,3 /%0,39)
battaniye1 (79,4/ 77,9/ 1,5/%1,89)
BayilanBayilana (87,9/87,5/ 0,4/%0,46 )
Bulbul-e Bismil( 90,6/89,8 /0,8 /% 0,88)
Ebwam(126,7/126,6 /0,1 / % 0,08)
Efser (72/ / /%0,0)Bildirimde bulunmadı
maviay1(82,4/ / /% 0,0) Kendi isteğiyle ayrıldı
leyla_34 (57,1 / 56.2 / 0,9 / % 1.58 )lady_heidi nikli üye hesap değişikliği yaptı
irem-ozge (82,3 / 83,6 / -1,3 / %-1,58)
rengarenknesli ( 76,6/75,9/0,7/0,91)
gel_pcpc (77.9/77.8/0.1/% 0.02) 397.etapta izne ayrilan üye döndü yüzdesi 7 ye bölündü
6.Takım Ortalaması:% 0,42
iremim bu hafta 6. takım tarih yazıcaz sözmüü asılın sporaKızlar hepinize desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.
Kaptancığım inceledim isveçi, genelde hiç bir şey yemesem uygulamış olurum herhalde bu ne böyle aç geziyorsun resmenSlm meleklerim hayırlı cumalar hepimize
Aman aman kim gelmiş kuzucummm hoşgeldin tatlım eve ebwam sayesinde haberimiz var.Sağlık olsun bitanem senin huzurun mutluluğun daha önemli diyetide bırakmadığına göre daha ne isteriz herşey gönlünce olsun bitanem arada uğramayı unutma404.etabı ne beklemiştin akşam çınlattım kulaklarını
Harikasın leydim
Çalışmana rağmen takıma zaman ayırdığın için teşekkürler leydim
bu kadarcık yemeye bu kadar spor ne diyim harikasınnn tatlım ben olsam yere yapışırdım kesin
Üzülmek yok şekercim yeni başladık bitanem
Slm İremcim üzgün olduğuna şüphem yok bitanem sağlık olsun biz bir takımız iyi günde kötü günde
amaç hepinizin zayıflaması kuzum bunu sen de başaracaksın hiç şüphem yok
Az olsun öz olsun leydim
İşte duymak istediğim sözlerSabır ve kararlılık en önemlisi tatlım
Helal olsun neslim dalya dedinhadi mezun olmana çok az kaldı harikasın tatlım
Tünaydın canım
Efserim bildirim yapmamışsın kuzum
eski nikinle yapsan daha iyi olur canım yeni hesap alınca yeni üye gibi işlem görürsün
Afiyetolsun canım ama en azından kahvaltında daha sağlıklı beslensensu nasıl yok
Umarım sıkıntılarını bir an önce atlatırsın cnm sıkıntıdan kilo vermeni asla istemeyiz
neslim ben de tam karatay kahvaltısı bitiremiyorum haklısın cnm özene bezene hazırlıyorum yarısı kalıyorbaklagil pilavı harika bir menü ve spor ve sonuç ortada
Kim tutar seni go neslim goooo
yaz kış farketmiyor ki kraliçem vucudumuzun büyük bölümü sudan oluşuyor ve organlarımnızın düzgün çalışması için suya ihtiyacı var ne olur ihmal etme kuzum
Aman aman sevgili adaşım gelmiş hoşgeldin cecomm ne demek misafir takım senindirSeni ikili hanelerde görmeden bu kk dan gitmeyeceğim elbet başaracaksın cecom
Ben de seni tebrik ederim tatlım en sağlıklı kilo verme oranı
menülerin de sporun da enfes takıldığım nokta leptinden yararlanamaman canım dün de söylemiştim
Daha ne olsun canım benim 1,5 kilo süper bir rakamYine iyi dayandın 2, günde bozarsın diyordum
Hoşgeldin makresim sağlık olsun canım haftaya bizimlesin inşallahHem çalış hem 4 çocuk hem ev temizliği ne diyim bence süper annesin
Edelim neslimmm Forza 6, takım
Seni de transfer etsek mi cecom
Sen de mi brütüs ne diyim dene bakalım benim görüşümü biliyorsunuz
Seneye Eylülde taşınacaksın demek en güzeli bitanem en doğru kararı vermişsin bencede
Döndüm kuzum çok şükür iyiyim tatlım
Tebrikler Gülşahım harika bir yüzde
Aynen canım bu akşam deneyeceğimsaol tatlımm ben hiç veremem sanıyodum şimdi öyle mutluyum ki
kesinlikle indir ve başla tatlım 5 dk da ter içinde kalıyosun kaslarının çalıştığını hissediyorsun
hayırlı cumalar ablam leptinden faydalanmak için ara öğün yapmamalıyım biliyorum ama dün dayanamadım bundan sonra daha dikkat edicem
Ondan hiiç şüphem yok canım sen azimli bir kadınsın eminim toparlayacaksınKızlar hepinize desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.
iremim bu hafta 6. takım tarih yazıcaz sözmüü asılın spora
haydı spor haftasına
Ondan hiiç şüphem yok canım sen azimli bir kadınsın eminim toparlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?