- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiii
Anam bugün ne çok gezdim yaw
Eşimin şirketine gittik hem onu almaya hemde ufak cadı benide işe götür diye tutturuyordu biraz orada vakit geçirdikte hatun rahatladı
Patron olmayınca herkes dağılmış eşimde tekti
Bir ara gel kahve yapayım sana dedi ama mutfağa girdiğim an gözlerime inanamadımPisler ( erkekler çalışıyor sadece şu aralar sekreter işten çıktığı için ) ne çay makinesini nede kahve makinesini ne zamandır temizlememişler dedim bu ne böyle mikrop kapacaksınız
Tabi dayanamadım hazır kimsede yokken şirketteki mutfağa giriştim
Birkaç bardak, çay ve kahve makinesini temizledim iyice
Eşim yahu delimisin bırak Cuma günü kadın gelecek desede sonuçta oda orada her gün sonuçta çay kahve içiyor
Allahtan çamaşır suyuda varmışda bir güzel '' Çırt Ayşe Teyze '' moduna girip bir güzel temizledim orayı
Saati doluncada atladık geldik eve
Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım
SAbah; ( 08:15 )
Kahvaltı:
2 yumurtadan mantarlı omlet
2 yk zeytinyağlı pırasa ( anam benden başkası yemiyor evde)
1 büyük parça peynir
5 siyah zeytin
5 yeşil zeytin
1 / 2 Turp
Biraz maydanoz
ara; ( 10:00 ) Şekersiz Türk kahvesi
ara; ( 12: 00 ) spordan hemen sonra 1 büyük bardak ayran
Öğle; ( 14:30 )
Aslında normalde öğlen malum yemiyorum ama Annem sağ olsun ille çıkmışken döner yiyelim bir kereden birşey olmaz dedi ve Pide arası ( içi boş incecikti cidden pide ) döner yedim bol yeşillikli / yanında ayran
ara; ( 16:00 ) 1 Büyük ayran
ara; ( 17:00 ) Şirkette şekersiz ve sütsüz Kahve
ara; ( 18:45 ) 2 bardak ayran
Şu saatte kadar hiç acıkmadım şükürSırf o incecik pide yüzünden akşam yemeğimi yemedim ama cidden ayran çok tok tutuyor beni birazdanda şekersiz son Türk kahvemi içer kapanışı yaparım
Nasıl yorulduysam bugün cidden bacaklarım ağrıyor felaket ama pes etmek yok yarın o spor yine yapılacak
Hedefe giden yolda aynı hızla devam nasılsa gözlede görünüyor artık verdiğimtartıyada yansıyacağına eminim
Aaaaaa selam cecom hosgeldinnnn instagramdan seni zevkle takip ediyom hele o omletlerin yokmu sabah sabah istah aciyo resmenHemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım
Kahvaltı:
1 büyük parça peynir
5 siyah zeytin
5 yeşil zeytin
1 / 2 Turp
Biraz maydanoz
Aslında normalde öğlen malum yemiyorum ama Annem sağ olsun ille çıkmışken döner yiyelim bir kereden birşey olmaz dedi ve Pide arası ( içi boş incecikti cidden pide ) döner yedim bol yeşillikli / yanında ayran
Şu saatte kadar hiç acıkmadım şükürSırf o incecik pide yüzünden akşam yemeğimi yemedim ama cidden ayran çok tok tutuyor beni birazdanda şekersiz son Türk kahvemi içer kapanışı yaparım
Nasıl yorulduysam bugün cidden bacaklarım ağrıyor felaket ama pes etmek yok yarın o spor yine yapılacak
Hedefe giden yolda aynı hızla devam nasılsa gözlede görünüyor artık verdiğimtartıyada yansıyacağına eminim
Aaaaaa selam cecom hosgeldinnnn instagramdan seni zevkle takip ediyom hele o omletlerin yokmu sabah sabah istah aciyo resmen
Hemen dunku menumu yazim
sabah sade kahve bir hurma
oglen haslanmis ispanak bir kase yogurt
aksam yesil salata balik
3 litre su ictim
3 mile leslie yaptim 5 dk da sworkit
Bugunku menumu yazmaya utaniyom azcik sapitmis olabilirim
oglen 7,8 lahana sarma bir parca hashasli katmer azzzzciiiikkkk muhallebili tatli
aksam bir kase yogurt
daha ne yiycen benide ye demenizi duyar gibiyim
3 mile leslie mi yaptim sevgili rengarenk neslimin cezasi 30 dk daha leslie ve 5 dk sworkit im var onuda yapicam birazdan
Maşallah cecom hakikaten güzel gezdin sefan olsun tatlımBak sen küçük cimcimeye çalışmak istiyor demek evde canı sıkılıyor sanırım . İyi yapmışsın cecom eşinde ordan içiyor sonuçta ellerine sağlık
Afiyetolsun bitanem kahvaltın süper pırasayı çok mu yapmıştın sıkıldıysan kaldırıver buzluğa.Pideyi de erken yemişsin zaten çok hareketliydin bugün eminim çoktan yakmışsındır akşam yememekle hata etmişsin kuzum gece mutlaka acıkırsın 14,30 baya erken çünkü keşke salata yeseydin biraz
Mutlaka yansıyacak sen gönlünü ferah tut
Aaaaaa selam cecom hosgeldinnnn instagramdan seni zevkle takip ediyom hele o omletlerin yokmu sabah sabah istah aciyo resmen
Bugunku menumu yazmaya utaniyom azcik sapitmis olabilirim
oglen 7,8 lahana sarma bir parca hashasli katmer azzzzciiiikkkk muhallebili tatli
aksam bir kase yogurt
3 mile leslie mi yaptim sevgili rengarenk neslimin cezasi 30 dk daha leslie ve 5 dk sworkit im var onuda yapicam birazdan
Hay masallah cecommmmHemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım
Kahvaltı:
1 büyük parça peynir
5 siyah zeytin
5 yeşil zeytin
1 / 2 Turp
Biraz maydanoz
Hay masallah cecommmm
Kizlar iyi aksamlar
erken erken menu yazayim
sabah kalkinca su ve kefir
7.30 da yarim karataya kahvaltisi
13.00 de kiymali kabak kavurma. 1 fincan yogurt. 4 yaprak sarma. Haslama brokoli
18.00 de y.mercimek çorbası ve tereyagda peynir eritmesi 4 kasik ve 2 kare bitter
sPorlar
sabah 15dk yurume
ogle 30dk yurume
aksam 40dk yurume
iyi akşamlar
bugünden beri karatayı araştırıyorum. sanırım zorlanmam ben bunda ama kararsızım hemen direk mi girsem yoksa yavaştan mı diye siz ne dersiniz arkadaşlar
Bence godozlama dal karataya
İnan bir kere denediğin an farkı göreceksin ve sonrasında insan istesede vazgeçemiyor
Ben bazen karatayın dışında birşey yediğimde ( kırk yılın başı olur okadar diye düşünüp ) inan ihanet etmiş gibi hissediyor insan üstelik öncesinden çok daha iyi hissediyor insan kendini
teşekkür ederim bazen gözü kara olmak lazım demekki..ya bi de ben hani malum biz ev hanımıyız davetlerimiz olur gideriz gelirler o zamanlarda ne yapıyorsunuz.kırk yılın başı gidiyorum ama sonuçta oluyo. ne yapıyorsunuz öyle ortamlarda...
Valla bizimde 15de bir akraba günü var toplanıp kuran okuduğumuz ( tabi sonrasında mutlaka ikram oluyor)
İlk zamanlar çok kasıyordum kendimi ve kendimi kötü hissediyordum sonuçta hem aklım kalıyordu hemde geç yendiği için öğleden sonra ( 16:00 gibi en geç ) bu sefer akşamda yiyince
Sonradan çözümüm günde çok zararlı olmayanları yiyip akşamda sırf çorba yada sırf salata yemektisonuçta atıyorum 2 çeşit poğça varsa sadece 1ini yiyordum ama neticede hamur diye de akşam biraz daha dengelemek adına kısıyordum
Önümüzdeki cumartesi yine var ama bu kez orada abartmadan yersem kesinlikle akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum ( sadece ayranla gün tamamlanabiliyormuş bugün gördüm)
Bugünde döneri hüpletince öğlen 14:30 gibi ( ki sonrasında baya yürüdüm hatta eve geldiğimde kesin erimiştir o zaman ) akşam yemeğimi yemedim ve şu saat oldu bol ayran ve o saatten sonra içilen 2 kahveyle bu saate kadar acıkmadan geldimşimdide hemen yatacağım ki hem dinleneyim hemde leptinim bozulmadan uyumuş olayım diye
Gecmiş olsun cnm şükür atlatmış prensesin:)Günaydın, sonunda gelebildim. Küçük kızım hastalandı hafta sonu onunla uğraştım. Dün doktora götürdüm, ishal ateş perişan oldu kuzum. Boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş, salgın hastalıkmış. Ateşi atlattık o yüzden antibiyotiğe gerek yok dedi. Soğuk algınlığı ilacı verdi, birde bağırsak düzenleyici. Ateş korkutuyor yaa. ilk akşam 39,5 kadar çıktı. İlaçla 38 e kadar düşürebildim, aradan 2 saat geçiyor yine çıkıyor, korkuttu beni. Neyse hamdolsun ki atlattık. Hızla bir geçmiş yapayım
Hmm ben rüyamda sanki 3-4 Çatal lahana yedim dediğini hatırlıyorum...demekki her Çatala iki lahana denk geldiBugunku menumu yazmaya utaniyom azcik sapitmis olabilirim
aksam bir kase yogurt
Ben Yaptım neslicim,sayende hic yapmıcakken 2 mil Leslie yaptımSpor lar yapildimi cezalar cekildimi bakimmmm raoor bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?