Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maşallah cecom hakikaten güzel gezdin sefan olsun tatlım Bak sen küçük cimcimeye çalışmak istiyor demek evde canı sıkılıyor sanırım . İyi yapmışsın cecom eşinde ordan içiyor sonuçta ellerine sağlık

Afiyetolsun bitanem kahvaltın süper pırasayı çok mu yapmıştın sıkıldıysan kaldırıver buzluğa.Pideyi de erken yemişsin zaten çok hareketliydin bugün eminim çoktan yakmışsındır akşam yememekle hata etmişsin kuzum gece mutlaka acıkırsın 14,30 baya erken çünkü keşke salata yeseydin biraz

Mutlaka yansıyacak sen gönlünü ferah tut

Aaaaaa selam cecom hosgeldinnnn instagramdan seni zevkle takip ediyom hele o omletlerin yokmu sabah sabah istah aciyo resmen

Bugunku menumu yazmaya utaniyom azcik sapitmis olabilirim
sabah sade kahve bir hurma
oglen 7,8 lahana sarma bir parca hashasli katmer azzzzciiiikkkk muhallebili tatli
aksam bir kase yogurt
daha ne yiycen benide ye demenizi duyar gibiyim
3 mile leslie mi yaptim sevgili rengarenk neslimin cezasi 30 dk daha leslie ve 5 dk sworkit im var onuda yapicam birazdan

406,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-A1S2L3l4-izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Bayilan bayilana[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3-Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4-Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5-Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6-Charlessiz-izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7-Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8-Ebwam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9-Efser-izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]10-Heidi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11-Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]12-Irem_özge[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]13-Makres[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[/TR]
[TD]14-Misswong[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15-Oynakbaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]16-Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17-Saliha[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18-Şekerkız[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR]

[/tr]​
[TR][/tr]

Son düzenleme:
Aaaaaa selam cecom hosgeldinnnn instagramdan seni zevkle takip ediyom hele o omletlerin yokmu sabah sabah istah aciyo resmen

oooooo ebwamcım hg tatlım yolu bulabilmişsin

Hemen dunku menumu yazim
sabah sade kahve bir hurma
oglen haslanmis ispanak bir kase yogurt
aksam yesil salata balik
3 litre su ictim
3 mile leslie yaptim 5 dk da sworkit

sabahki menü nedir öyle bitmedi mi isveç macerası kuzum öğlen ıspanağın yanında yoğurt yememeye çalış kuzum

akşam ve spor süper

Olmuşa çare yok kuzum önümüze bakacağız sabah lütfen doğru düzgün kahvaltını yap ebwamım yoksa külahları değişeceğiz öğlen hakikaten karbonhidratın dibine vurmuşsun

30 dk sadece lahanalara vermiştir nesli gerisini duysa sworkit 15 dk ya çıksa iyi olur bitanem.

Son düzenleme:

Sağ olasın adaşım Valla eşim bıraksaydı daha fazlada yapardım ama cuma günü temizlikci gelecekmiş şirkete artık kalanıda o yapar nasılsa

Sorma canım yaaa yenir diye yaptım 1 kgdan Allah gözümü doyursun ama aksilik o ya eşimde inatla bu kez yemedi pırasa valla buzluğa atılıyorsa atayım yemiyorlar diye başka yemekler yapıyorum iki gündür ama ben 3 gündür sabahları azda olsa yiyeyim bari diyordum gerçi az kaldı ama yarında pırasa yemek istemiyorum kapaklı bir şeye koyup atayım bari bozulmadan buzluğa en azından haftaya bir ara çıkartır kalanını bitiririm

Valla bu saat oldu inan hiç acıkma hissim yok ( ayran kurtarıcım oldu bide mide alıştı sanırım eskisi gibi gözüm dönmüyor hatta eşimle çocuklar yediklerinde de hiç aklımın ucundan bile geçmedi az da olsa birşeyler yemek )
Şimdi büyük kız son şekersiz keyif kahvemi yapacak sonrada zaten yatana kadar açlık hissetmem diye düşünüyorum ( kahve beni güzel tıkıyor olmadı imdadıma ayran yetişir nasılsa )

HOşbulduk

Ufakkende çok severdim yumurtayı ama eskiden aman Kolestrol fırlar çok fazlası iyi değil diye Annem ancak haftada 2 kere yapardı şimdi yumurta yetiştiremiyor eşim ( kızlarımda sağ olsun yumurta delisi )
Omlet hem gözümü hemde karnımı doyuruyor
Tabaklarda daha fazla yer kapladığından bazen anam çokmu yedim diye düşünüyorum ama sonra bakıyorum eskisi gibi çatlayacak gibi hissetmiyorum ve uzun süre tokum

Sen gereken cezayı zaten kendine vermişsin ve eminim çoktan gitmiştir o yediklerin
Yatmadan da leslie yaparsan eminim 3 gün sonra eksi bile görürsün
En azından bugünden itibaren cumaya kadar kaçamak yapmazsın bence

Hay masallah cecommmm

Kizlar iyi aksamlar
erken erken menu yazayim
sabah kalkinca su ve kefir
7.30 da yarim karataya kahvaltisi
13.00 de kiymali kabak kavurma. 1 fincan yogurt. 4 yaprak sarma. Haslama brokoli
18.00 de y.mercimek çorbası ve tereyagda peynir eritmesi 4 kasik ve 2 kare bitter
sPorlar
sabah 15dk yurume
ogle 30dk yurume
aksam 40dk yurume

Sanada Maşallah canım cidden süper yürümüşsün bugün

Bu hafta çok güzel bir sonuç alacağına eminim
Yaz yaklaştı ya herkes tanki turboya taktı
Bugün kendi kendime hesap yapıyorum bu şekilde devam edersem inşallah Bayramda 2li haneleri görmüş olurum diye

Bu arada dün gece birşey fark ettim hatta eşimede gösterdim sizlerde paylaşayım
Ben kilo vermeye başlamadan önce ev içinde şort falan giydiğimde diz kapağımın hemen üstü yanlarda baya bir çıkıntı vardı bende saftirik onları kas sanıyorum ve kendi kendime ulen Banu kilolusun milolusun ama bacakların yinede çok kaslı diye övünürdüm Meğer onlar bildiğimiz yağmış, kiloymuş
Dün akşam yine şortla evin içinde dolanırken yere oturup bacaklarımı uzattım ve birde ne göreyim o pırtlayan kas sandıklarım resmen spor yaptıkca yok olmuş
Eşimede gösterdim oda diyor aşkım süpersin valla bak dizkapağın bile artık çok daha net görünüyor azmine hayran kaldım aynen devam diye

Artık iyice zayıflayınca kemiklerimde net görünür inşallah

iyi akşamlar
bugünden beri karatayı araştırıyorum. sanırım zorlanmam ben bunda ama kararsızım hemen direk mi girsem yoksa yavaştan mı diye siz ne dersiniz arkadaşlar

Bence godozlama dal karataya
İnan bir kere denediğin an farkı göreceksin ve sonrasında insan istesede vazgeçemiyor
Ben bazen karatayın dışında birşey yediğimde ( kırk yılın başı olur okadar diye düşünüp ) inan ihanet etmiş gibi hissediyor insan üstelik öncesinden çok daha iyi hissediyor insan kendini

benim bugun ki programım
sabah 7:30 ve 8:30 arası yürüyüşümü yaptım.
sabah:peynirli yumurta
1 dilim ekmek
peyniri az yedim bugün peynir yumurtada var diye
domates ve maydanoz

öğle:büyük bir kase mevsim salata
iki kaşık zeytinyağlı pırasa

ara:yeşil çay çekirdekli kuru üzüm
akşam:tavuk suyu çorba yarım kase
haşlanmış tavuk göğsü yarım dilim
orta boy kasede salata
koçumun lafını dinledim veee akşam yemeğimde ekmek yemedim
malum günlerdeyim şu anda krizler geliyo belki yatmadan bi tarçınlı süt içerim
hepinizi öpüyorum

teşekkür ederim bazen gözü kara olmak lazım demekki..ya bi de ben hani malum biz ev hanımıyız davetlerimiz olur gideriz gelirler o zamanlarda ne yapıyorsunuz.kırk yılın başı gidiyorum ama sonuçta oluyo. ne yapıyorsunuz öyle ortamlarda...

Valla bizimde 15de bir akraba günü var toplanıp kuran okuduğumuz ( tabi sonrasında mutlaka ikram oluyor )
İlk zamanlar çok kasıyordum kendimi ve kendimi kötü hissediyordum sonuçta hem aklım kalıyordu hemde geç yendiği için öğleden sonra ( 16:00 gibi en geç ) bu sefer akşamda yiyince
Sonradan çözümüm günde çok zararlı olmayanları yiyip akşamda sırf çorba yada sırf salata yemekti sonuçta atıyorum 2 çeşit poğça varsa sadece 1ini yiyordum ama neticede hamur diye de akşam biraz daha dengelemek adına kısıyordum

Önümüzdeki cumartesi yine var ama bu kez orada abartmadan yersem kesinlikle akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum ( sadece ayranla gün tamamlanabiliyormuş bugün gördüm )
Bugünde döneri hüpletince öğlen 14:30 gibi ( ki sonrasında baya yürüdüm hatta eve geldiğimde kesin erimiştir o zaman ) akşam yemeğimi yemedim ve şu saat oldu bol ayran ve o saatten sonra içilen 2 kahveyle bu saate kadar acıkmadan geldim şimdide hemen yatacağım ki hem dinleneyim hemde leptinim bozulmadan uyumuş olayım diye

Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin

Gecmiş olsun cnm şükür atlatmış prensesin:)

Hmm ben rüyamda sanki 3-4 Çatal lahana yedim dediğini hatırlıyorum...demekki her Çatala iki lahana denk geldi
Kısmetlisin

Dünkü menum
Sbh yok
15.00 gibi Adana lavaşıyla birlikte
Aksam bir kase corba,biraz salata,ayran
2 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 ödem cayı
90 Squat,100 mekik,10 dk sworkit cardio,2 mil Leslie
Lavaş icin cezam Leslie oldu onuda yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…