Sağol canım hoş geldin aramıza. Sana da geçmiş olsungecmiş olsun.benimkilerde bugun hastandı şimdi doktora götürücem
Günaydın, sonunda gelebildim. Küçük kızım hastalandı hafta sonu onunla uğraştım. Dün doktora götürdüm, ishal ateş perişan oldu kuzum. Boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş, salgın hastalıkmış. Ateşi atlattık o yüzden antibiyotiğe gerek yok dedi. Soğuk algınlığı ilacı verdi, birde bağırsak düzenleyici. Ateş korkutuyor yaa. ilk akşam 39,5 kadar çıktı. İlaçla 38 e kadar düşürebildim, aradan 2 saat geçiyor yine çıkıyor, korkuttu beni. Neyse hamdolsun ki atlattık. Hızla bir geçmiş yapayım
Cecom hoş geldin canım, hatırladın mı beni. Geçenlerde 80 topiğine baktım tanıdık kimler var diye. Kimseyi bulamadım. Sonra cuma günü tam çıkarken burda yazını gördüm nick değişmişsin yazamadım çıkmam gerekti.
Kaptanım canım... sende hoş geldin. Çok boşladım burayı, inşallah burdayım şimdiden sonra. Sen iyisin inşallah, herşey yolunda değil mi?Slm meleklerim hayırlı cumalar hepimize
Aman aman kim gelmiş kuzucummm hoşgeldin tatlım eve ebwam sayesinde haberimiz var.Sağlık olsun bitanem senin huzurun mutluluğun daha önemli diyetide bırakmadığına göre daha ne isteriz herşey gönlünce olsun bitanem arada uğramayı unutma404.etabı ne beklemiştin akşam çınlattım kulaklarını
Harikasın leydim
Çalışmana rağmen takıma zaman ayırdığın için teşekkürler leydim
bu kadarcık yemeye bu kadar spor ne diyim harikasınnn tatlım ben olsam yere yapışırdım kesin
Üzülmek yok şekercim yeni başladık bitanem
Slm İremcim üzgün olduğuna şüphem yok bitanem sağlık olsun biz bir takımız iyi günde kötü günde
amaç hepinizin zayıflaması kuzum bunu sen de başaracaksın hiç şüphem yok
Az olsun öz olsun leydim
İşte duymak istediğim sözlerSabır ve kararlılık en önemlisi tatlım
Helal olsun neslim dalya dedinhadi mezun olmana çok az kaldı harikasın tatlım
Tünaydın canım
Efserim bildirim yapmamışsın kuzum
eski nikinle yapsan daha iyi olur canım yeni hesap alınca yeni üye gibi işlem görürsün
Afiyetolsun canım ama en azından kahvaltında daha sağlıklı beslensensu nasıl yok
Umarım sıkıntılarını bir an önce atlatırsın cnm sıkıntıdan kilo vermeni asla istemeyiz
neslim ben de tam karatay kahvaltısı bitiremiyorum haklısın cnm özene bezene hazırlıyorum yarısı kalıyorbaklagil pilavı harika bir menü ve spor ve sonuç ortada
Kim tutar seni go neslim goooo
yaz kış farketmiyor ki kraliçem vucudumuzun büyük bölümü sudan oluşuyor ve organlarımnızın düzgün çalışması için suya ihtiyacı var ne olur ihmal etme kuzum
Aman aman sevgili adaşım gelmiş hoşgeldin cecomm ne demek misafir takım senindirSeni ikili hanelerde görmeden bu kk dan gitmeyeceğim elbet başaracaksın cecom
Ben de seni tebrik ederim tatlım en sağlıklı kilo verme oranı
menülerin de sporun da enfes takıldığım nokta leptinden yararlanamaman canım dün de söylemiştim
Daha ne olsun canım benim 1,5 kilo süper bir rakamYine iyi dayandın 2, günde bozarsın diyordum
Hoşgeldin makresim sağlık olsun canım haftaya bizimlesin inşallahHem çalış hem 4 çocuk hem ev temizliği ne diyim bence süper annesin
Edelim neslimmm Forza 6, takım
Seni de transfer etsek mi cecom
Sen de mi brütüs ne diyim dene bakalım benim görüşümü biliyorsunuz
Seneye Eylülde taşınacaksın demek en güzeli bitanem en doğru kararı vermişsin bencede
Döndüm kuzum çok şükür iyiyim tatlım
Tebrikler Gülşahım harika bir yüzde
İnşallah canım. Yaz tabi. Hep birlikte daha iyi motive oluruz. Ben neredeyse iki aydır izinliyim. Sınavım vardı izin almıştım. Ama 2 kilo artıyla döndüm o yüzden takıma giremedim. Bu hafta da giremem herhalde ama haftaya inşallah listedeyim. Sen şimdi kaç kilosunCanım çok çok gemiş olsun
Rabbim acil şifalar versin...Aminnnn
Salgın var sanırım her yerde çocuklarda büyüklerde hasta aman dikkat et ki hazır bağışıklık sistemi zayıflamışken tekrarlamasın
Hatırlamazmıyım tabiki hatırladım
Sorma 80lerde kaçaklar çokbir ben inatcı çıktım hala ısrarla orayada yazıyorum
ASlında 8.ci takımda yarışıyorum ama sağ olsun adaşım Sweetdimple burayada yazabilirsin yediklerini ve sporunu dediArkadaşların çoğu buralarda olunca bari biraz daha motive olayım hem hatam varsa belki sizler fark edersiniz diye düşündüm
Seninde burada olman iyi oldu artık bir ayağımda burada bol bol sohbet eder kilolardan birlikte kurtuluruz
Sen de hoş geldin aramıza deryacım.günaydınnn kızlarrr hepinize güzel bir gün diliyorum
hemde gayet iyi tatlım tebriklerHemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım
Sabah Kahvaltım; ( 08:45 )
2 yumurtadan omlet
2 ufak parça tavuk göğüs
( cadı kızım dün babasına dışarda piliç çevirme aldırmış tabi yemeyince bende sabah az etinden aldım / derisiz tabi )
10 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
3 YK zeytinyağlı pırasa
ara1; ( 10:00 ) Şekersiz Türk kahvem
( 10:30 da Spor zamanı ; 100 x İp atlama, 3 mil Leslie, 5 dak. Sworkfit )
ara2; ( 11:45 ) 1 Koca bardak ayran
Eşimin Anannesine yürüyüş ( 15 dakika gidiş / 15 dakika dönüş )
ara3; ( 15:00 ) KVde 4 şekersiz çay
Akşam; ( 17:00 )
1 büyük kase çorba
1 koca tabak marul salatası ( bol limonlu )
Bu saatten sonra mutfak benim için kapandı ve ancak ayran, kahve ve su içilecek
Hatta 2 saat sonra son keyif kahvemi içerim
Kızlarrrrrrrrr iyimidir
sut az bozuyor cnm. çok kafana takma içebilirsinhadi ya süt bozmasa iyiymiş yıkıldım şuan
supersin yahuuSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Burasıda hep bukadar sakinmi yoksa benim şansıma mı
Bugünde yine erkenden uyandım şükür ve kahvaltımı bir güzel yaptım
Artık bir yarım saat sonra keyif kahvemi içer sonrada bir güzel sporumuda yaparım
Öğleden sonra yine Annem ve kızkardeşimle sokaklara atacağız kendimizi
Dışarda halledelimesi gereken işlerimiz var hem onları aradan çıkaracağız hemde gitmişken birazda yürümüş oluruz fazladan
Günaydın, sonunda gelebildim. Küçük kızım hastalandı hafta sonu onunla uğraştım. Dün doktora götürdüm, ishal ateş perişan oldu kuzum. Boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş, salgın hastalıkmış. Ateşi atlattık o yüzden antibiyotiğe gerek yok dedi. Soğuk algınlığı ilacı verdi, birde bağırsak düzenleyici. Ateş korkutuyor yaa. ilk akşam 39,5 kadar çıktı. İlaçla 38 e kadar düşürebildim, aradan 2 saat geçiyor yine çıkıyor, korkuttu beni. Neyse hamdolsun ki atlattık. Hızla bir geçmiş yapayım
geçmiş olsun kızlar salgın var dikkat etmek lazımgecmiş olsun.benimkilerde bugun hastandı şimdi doktora götürücem
deryammm selam cnm nasılsın bakalım menuleri göremedimgünaydınnn kızlarrr hepinize güzel bir gün diliyorum
hemde gayet iyi tatlım tebrikler
sut az bozuyor cnm. çok kafana takma içebilirsin
supersin yahuu
geçmiş olsun kızlar salgın var dikkat etmek lazım
deryammm selam cnm nasılsın bakalım menuleri göremedim
hoşbuldum canımmSen de hoş geldin aramıza deryacım.
bende dunki menumu yazayım
sabah su ve maydonoz kurum
karatay kahvaltısı ama yarım dı gene
öğle 13,00 de adana köfte+el içi kadar fırın lavaşı tereyağlı ve salata
akşam 18,00 de brokoli haşlama+y.mercimek çorbası sarımsak yoğurtla+kıymalı kabak kavurması
spor 1 saat yurume
3 günlük birikmiş menülerimi yazayım hemen bundan sonra günlük girmeye çalışacağım
cumartesi
sabah : 1 haşlanmış yumurtalı karatay kahvaltısı
öğle mercimek çorbası ve yoğurt
akşam : az tarhana çorbası ve yoğurtlu ıspanak
pazar : saat 12 de karatay kahvaltısı bir minik dilim tereyağlı ekmek
akşam : fırında tavuk 2 parça yoğurt ve salata
pazartesi
sabah : müthiş bir karatay kahvaltısı
öğle : bol pul biberli az nohut
akşam : zeytinyağlı bezelye, 1 kaşık mantar yoğurt
Canım menülerin gayet güzel
Bol bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhh .... Aminnnn
Bende keyif kahvemi içip hemen spor yapmaya başlıyorum sonrada hazırlanıp tekrar sokaklara
maşallah deryam harika gidiyorsun sakın bozma3 günlük birikmiş menülerimi yazayım hemen bundan sonra günlük girmeye çalışacağım
cumartesi
sabah : 1 haşlanmış yumurtalı karatay kahvaltısı
öğle mercimek çorbası ve yoğurt
akşam : az tarhana çorbası ve yoğurtlu ıspanak
pazar : saat 12 de karatay kahvaltısı bir minik dilim tereyağlı ekmek
akşam : fırında tavuk 2 parça yoğurt ve salata
pazartesi
sabah : müthiş bir karatay kahvaltısı
öğle : bol pul biberli az nohut
akşam : zeytinyağlı bezelye, 1 kaşık mantar yoğurt
spor yapmadan çıkmam abi ..Canım menülerin gayet güzel
Bol bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhh .... Aminnnn
Bende keyif kahvemi içip hemen spor yapmaya başlıyorum sonrada hazırlanıp tekrar sokaklara
spor yapmadan çıkmam abi ..
hay maşallah bu hafta listeleri sallarsın 1. olabilirsin cecom vallahı senden feyz alıyomKızlarrrrrrrr an itibariyle Sporumuda yaptım
3 Mil Leslie + 5 dakika sworkfit
Yine ter içinde kaldım ama çooook mutluyum
Hemen kendimi duşa atıyorum ve sonrada hazırlanıp sokağa
AynenBaya yol var ama yürümeye kararlıyım hemde gitmişken Eyüp Sultanda bir dua edeyim malum bugün ay tutulması var, benim kuzu desen ha bire sakarlık yapıyor birde tabi gitmişken Eyüp Sultan Hz.lerinide ziyaret edeyim de belki az sevaba girerim
Hadi kaçtım tutmayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?