- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Selam meleklerime hepinize tünaydınnn dün malum 4,30 da kalkınca akşam az şekerleme yapayım dedim sonra girecektim ohoooo gece uykusuna dönüşmüş
Hmmm ben geçen haftaki listeye baktım demekki cecom.İzinli olmaman daha iyi sürekli kontrol iyidir .Diğer tarafın kaptanlığı yakıştı sana cecom hem senin örnek olma açısından kaçamak yapmanı engeller
bu yaz yap kış hazırlıkları bitanem rahat edersin .
Mezuniyet hayatta bir kez olacak bir şey veliler neden önemsemiyor anlamadım bizim lise mezuniyetimiz de olmadı içimde kaldı .İnşallah olur Sen var ya hakikaten kitap yazmalısın diyorum cecom her konudaki tecrübelerine bayılıyorum
İsveçten sonra pizzayı nasıl götürmüşsündür meleğim hamuru inceyse karatay teyzem arada izin veriyor üst malzemesine dikkat etmek lazım tatlım afiyetolsun 50 ip atlama dediğin nedir ki200 yakışır artık artır acık meleğim
Aminn kuzum veriyor çok şükür rabbim çok büyük
Sefan olsun bitanem tüm hafta evdesin haftasonu eğlenmene sevindim
şekercim sandviçle birlikte 4 dilim ekmek olmuş kuzum sabah yumurtayı iki tane ye ya da bir yumurta bir yerli muz ye ama ekmek ne olur yememeye çalış şehriye çorbası nedense kilo yapıyor dikkat et tatlım annemden biliyorum
Efserim diyetteyiz diye asosyal olacak değilizki kuzum.Gideceğiz geleceğiz ama seçimler tercihler önemli.Haklısın misafir varken iradeye çok iş düşüyor ama bir kez kararlı olunca inan lokma geçmiyor insanın boğazından Bizim evi kzılar bilir hiç boş kalmaz ama napim tutuyorum çünkü verene kadar 7 ay çektiğimi ben biliyorum
Menü harika cnm bulgurla yapman iyi bir seçim
Slm leylacım gerçekten can sıkıcı bir durum ama sevinmelisin ki fazla zaman kaybetmeden gerçek yüzünü görmüşsün bitanem Demekki hayatında sadece bir figüranmış asıl başrol oyuncusuyla henüz tanışmadın böyle düşün kuzum .Ve değmeyecek biri için kendini harap etme ne olur
Herşey sende bitiyor efserim kararlı olunca zamanla yapılan ikramlarda değişiyor en azından senin için masum birşey yapılıyor bu bir süreç lütfen nefsine yenilme Sana misafir gelince sen de masum bir ikramlık yap kendin için ya da gelenlerden diyet yapanlar olabilir onlar için kuzum
Sihir konusunda sana katılıyorum meleğim hakikaten öyle kimse kimseyi tanımıyor hiçbir çıkarı yok ama yardım için herkes çabalıyor o yüzden kk yı çoks eviyorum ve gün geçtikçe kzıkardeşelrin çoğalıyor
Sana bir tavsiye tatlım kendine minik hedefler koy mesela 85 e geldin hemen kendine minik bir hediye al toka eşarp kitap çanta vs ne istersen bu minik hediyeler ilerde sana gösterdiğin çabayı hatırlatıyor ve teşvik oluyor bitanem
adaşım cevaplamış o kadar kasma kendini evet süt biraz engelliyor ama aç kalmandan iyidir açlık sinyali gittiği anda da leptin bozuluyor kuzum
Peki deryacım hedef kilonu da belirtirsen aramıza hoşgeldin .Allah bağışlasın yavrunu boyunun maşallahı var
maşallah tatlım kusursuz bir menü ve spor
Teşekkürler adaşım .Türk kahvesi candır diyorum ben de
Harikasın adaşım kararlı olunca inan yenmiyor.Yıllarca yedik ne kazandık hastalıktan başka .Yemeyelim ama çıtır gezelim dimi.
Akraba gününüzü de başarıyla atlatacağına eminim.Neden ayıp olsun canım çok sıkışırsan baktın sana göre masum birşey yok pembe yalanlara başvurabilriisn midem ağrıyor vs ya da en gzüeli biraz evde atıştırarak git cnm
İyi de ne kelime adaşımmm fevkaladenin fevkinde diyeyim
menü de spor da kusursuz
Afiyetolsun canım harikasın yine 1.5 saat de leptin çalışmış gündüz
İyi olmana çok sevindim bızdıkım iki anadal yapıyorsun aman diyim. Terelmek elbette iyi ama sonrasında kendini çok iyi koruman lazım bitanem yoksa grip yeniler durur
ay ay ay ithaf edilen suya bayıldım menüde süper tşkler cnmm
menemenle çeyrek ekmek yeme geleneği nerden geldiki acaba Afiyetolsun cnm akşam olmasa iyiymiş
Hep bu enişteler sabote ediyor Sağlık olsun bitanem aman dumanlanma lütfen harika gidiyorsun
Merhaba bitanem kendi uyguladığın bir programdansa sana karatay sağlıklı beslenmesini öneririm cnm.Menülerine gelirsek peyniri avuç için kadar ve avuç için büyüklüğünde yiyebilirsin kahvaltına yeşillik turp veya havuç eklersen ve kuru üzümü kahvaltı üstüne yersen inan o leblebiyle yaptığın araya ihtiyacın olmaz ekmek fazla değil gerçi ama 1 lokma ekmek bile seni daha çabuk acıktırır.İstersen 1 gün karatay kahvaltısı dene ekmeksiz bir gün ekmekli karatay kahvaltısı yap ne demek istediğimi anlayacaksın kuzum acıkma sürelerin çok farklı olacak
Akşam ne olur ekmek yememeye çalış tatlım olmadı 1 dilim en fazla.Bol bol salata yoğurt yiiyebilirsin ve salatalrına zeytinyağını bol koymaktan çekinme canım Suyu biraz daha artırırsan ve limonlu içersen harika olur bir de yeşilçay eklersen metabolizman hızlanır bitanem yürüyüş harika
Genelde sakin değil tatlım ama bu ara nazar değdi kaçaklar sarı kartlar uçuşunca dolacak eminim
İyi gezmeler cnmm
Hoşgeldin makresim paşamıza geçmiş olsun bitanem bu ara salgın var hakikaten .Antibiyotik almaması almasından daha iyi tatlım gerek kalmamasına sevindim
Harıkasın meleğim Paşamıza geçmiş olsun umarım ciddi birşey yoktur iyi haberlerini bekliyoruz
Çok iyi oldu buraya gelmen adaşım dediğin gibi burda menülerini atlama şansımız yok büyüteçle incekliyorum her zamanki gibi
Tşkler deryacım hepimize inş tatlım
Çok şükür makresm ben iyiyim tatlım herşey daha iyi olacak inş
30 kilo verdin 2 kilo nedir ki snein için bitanem stres yapma sakın
Hangi topikleriz geziyorsun bakimmm
lavaş o kadara izin var tereyağıyla lavaşın g.i si ni düşürdüm diyosun Afiyetolsun neslim çarşamba perşmebe raw yapsan nasıl olur sadece akşamları
Afiyetolsun deryacım ıspanakla yoğurt yememeye çalış kuzum ıspanağın tüm faydası gidiyor.
Aynı gün içinde nohut ve bezelye yememeye de dikkat et ikisi de sınırılı tüketilecekler den nişastalı oldukları için
İşte duymak istediğim söz Yakışır neslime
Bravoooo adaşımmmm spor da yapıldı şimdi gezme zamanı diyorsun
yoldada yüyeceksin bugün spor açısından verimli geçecek. Duzalarında bzileri de unutma bitanem
Yok canım takımda izinli değilim artıkİzinli oluncada sapıtıyorum o yüzden kaptanımız Ayşemde artıda olsa bildirimini yap dedi sağ olsun
Öbür türlü kaçamak riski oluyordu nasılsa bugün yersem yarın dengelerim bildirim derdi yok gibilerinden
Şimdi birde senden diğer takımın kaptanlığınıda devralınca iyice kaçamak şansım sıfır olduiyide oldu tabi
Dediğin gibi melemenlık yaparken zor oluyor ama en azından kışın insanın kafası az daha dinç oluyor arada bir melemen yapabilince yada atıyorum domatesli sarımsaklı bir sos yapınca sebze üzerine
Ben Annemden yoğurt mayası almıştım ilk yaptığımda bir daha o oldu bitmeden tazeliyorum ama hemen yarın tekrar bakıp nohuttan yapacağım ( savsakcı ceco)
Şeytana tekme tokat dalacağım haberi yok
Evet canım 2 - 3 ay sonra zaten okullar bitecek ama bizim sınıftaki veliler sanırım mezuniyeti pek önemsemiyorlar şu ana kadar tık yok kimsedenÇocuklar çok istiyor hatta benimkide geçen seneden bu yana bir 7 kg verdi ( 3ünü geri aldı ama neyse ) birde son 15 tatilde Londraya gittiğinde her gün bol bol yürüyünce baya bir sıkılaştı önüne gelen bizimkine gazı veriyor kız sen zayıflamışsın aferin böyle devam et diye tabi bizimkinin ağzı kulaklarında oluyor o zamanda ve en azından beslenmesine dikkat ediyor ama şimdi regli bitsin ( yarın son sanırım ) oda spor yapacakmış tabi bugün söylediğim cümle ağır geldi sanırım ondan sonra ani bir karar oldu
Gel Leslieyi birlikte yapalım dedim olmaz sevmiyorum ben onu dedieşimde yaw bak ne güzel anana eşlik et işte diyince bende ; '' Ay boşver aşkım şimdi hiç zayıflamayı düşünmüyor ama ben bu gazla çok güzel kilolar verip ondan daha zayıf olduğumda göreceğim ben onu '' dedim anam bir bozuldu bir bozuldu az bekledikten sonrada; '' Neyse ben kendi sporumu kendim yaparım zaten öbür günden itibaren '' dedi ve odasına kaçtı eşim nasıl gülüyor ulen iki dakikada gazı verdin diye eeee dedim bir ergen için en kötü şey anasından kilolu olmak bende ondan faydalandım diye
Hmmm ben geçen haftaki listeye baktım demekki cecom.İzinli olmaman daha iyi sürekli kontrol iyidir .Diğer tarafın kaptanlığı yakıştı sana cecom
bu yaz yap kış hazırlıkları bitanem rahat edersin .
Mezuniyet hayatta bir kez olacak bir şey veliler neden önemsemiyor anlamadım bizim lise mezuniyetimiz de olmadı içimde kaldı .İnşallah olur
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı,birer lokmacık ekmekle tereyağı,Kayma,mantar
Aksam orta boy pizza,ayran
1 Türk kahvesi,2 bitki çayı
80 Squat, 50 mekik.50 ip atlama,aksama kadar yürümece:)
İsveçten sonra pizzayı nasıl götürmüşsündür meleğim
Sanada iyi geceler kaptanım,Allah güç kuvvet versin sanada,anneciğinede
Aminn kuzum veriyor çok şükür rabbim çok büyük
Evt cnm ailece,arkadaşlarla cok güzel gün gecirdikhafta içi evde oturmanın acısı çıktı :)))
Sefan olsun bitanem tüm hafta evdesin haftasonu eğlenmene sevindim
gunaydın kızlar
dunkı menum,
sabah
roka marul
domates
peynır
haslanmıs yumurta
2 dılım tb ekmek
acık cay
ara
1 actıvıa
zencefil limon cayı
öğlen
kepeklı sandwıc
acık cay
ara
ceyrek sımıt
aksam
1 kase sehrıye corba
pırasa yemegı
1kase yogurt
ara
2yk musli
yogurt
şekercim sandviçle birlikte 4 dilim ekmek olmuş kuzum sabah yumurtayı iki tane ye ya da bir yumurta bir yerli muz ye ama ekmek ne olur yememeye çalış şehriye çorbası nedense kilo yapıyor dikkat et tatlım annemden biliyorum
Misafir evin bereketitir derlerama bu sene bu diyettle fazla sınav yaşadım nefsimle abla yaaa
Efserim diyetteyiz diye asosyal olacak değilizki kuzum.Gideceğiz geleceğiz ama seçimler tercihler önemli.Haklısın misafir varken iradeye çok iş düşüyor ama bir kez kararlı olunca inan lokma geçmiyor insanın boğazından
gunaydın kızlar
bende dunkı menumu yazayım
pazar sabah kahvaltısı 10,30da yapıldı doyana kadar karatay yedim
15,00 :kefir 10 tane badem
19,00 da hamsi pilavı+salata ( hamsipilavı bulgurla yaptım hamsilerinden yedim 3 kaşık kadar da iç pilavından yedim
spor yok
hoşgeldin baldane hep beraber hedefe koşuyoruz ozaman
Menü harika cnm bulgurla yapman iyi bir seçim
Kızlarrrr günaydın. Haftasonu benim sıkıntılarla, dertlerle uğraştım, o kadar kötü geçti ki, giriş yapmayı bırakın, ne yaptığımı hatırlamıyorum bile. 3 aydır birlikte olduğum kişinin evli ve 9 yaşında bir kızı olduğunu öğrendim. İşkence gibi bir hafta yaşadım.
Bugünden itibaren daha düzenli olacağım, kendimi bu kadar saldığım yeter. Artık evde spor da yapacağım, squata başlayacağım, sıkılaşmam gerekiyor, etlerim bıngıl bıngıl.
Slm leylacım gerçekten can sıkıcı bir durum ama sevinmelisin ki fazla zaman kaybetmeden gerçek yüzünü görmüşsün bitanem
Ben kendimi toparladım dediğim an başka bir şey oluyor canım yaayani 1 gün düzene girsem ertesi gün tekrar bir misafir yada bir yere gitmek zorunda kalıyorum .Tam irademi elle geçiremeden başka bir savaş başlıyor pikolijim bozuldu iyice bu gün diyetisyenle konuşub randevü almam lazım
Herşey sende bitiyor efserim kararlı olunca zamanla yapılan ikramlarda değişiyor en azından senin için masum birşey yapılıyor bu bir süreç lütfen nefsine yenilme
hoşgeldin canıminan çok güzel şeyler başarıcaz burası sihirli adeta tanışalım canım ben 24 yaşındayım bekarım çalışmıyorum atama bekliyorum bu aralar sadece iki uğraşım var birisi beşbuçuk yaşındaki yeğenim diğeri de bedenim burada karatayla tanıştım onu uygulamaya çalışıyorum ve bu sayede hem kilocuklarımdan kurtulucam hemde sağlığıma kavuşucam inş bu arada 95 ile başlamıştım şuan 89lardayım ve 168 boyum ay çok konuştum tekrar hoşgeldin aramızaaa
Sihir konusunda sana katılıyorum meleğim hakikaten öyle kimse kimseyi tanımıyor hiçbir çıkarı yok ama yardım için herkes çabalıyor o yüzden kk yı çoks eviyorum ve gün geçtikçe kzıkardeşelrin çoğalıyor
mümkün olduğunca kaçamak yapmamaya çalışıyorum kaptanım verdiğim beş kilo bana çok büyük moral oldu artık canım eskisi gibi onu yiyim bunu yiyim istemiyorbirde ablam ben şunu merak ediyorum eğer öğlenleri sadece yoğurt,süt veya ayran tüketsem leptini bölmemiş olurmuyum
Sana bir tavsiye tatlım kendine minik hedefler koy mesela 85 e geldin hemen kendine minik bir hediye al toka eşarp kitap çanta vs ne istersen bu minik hediyeler ilerde sana gösterdiğin çabayı hatırlatıyor ve teşvik oluyor bitanem
adaşım cevaplamış o kadar kasma kendini evet süt biraz engelliyor ama aç kalmandan iyidir açlık sinyali gittiği anda da leptin bozuluyor kuzum
selam
kaptanım ve arkadaşlar ilk sayfadaki kuralları okudum kabul ediyorum....
bugünden itibaren daha sıkı bir şekilde beslenmeme dikkat edip en kısa zamanda sağlıkla vericem bu kiloları
yaşım 35
çalışıyorum evliyim 1 çocuğum var
uzun zamandır kilolarımla mücadele ediyorum ama burada daha motive olacağımı billiyorum
boyum :170
kilom : 84,5
Peki deryacım hedef kilonu da belirtirsen aramıza hoşgeldin .Allah bağışlasın yavrunu boyunun maşallahı var
günaydın güzellerim hepimize boooool eksili bie hafta dilerim
dün ki menüm
sabah: uyanır uyanmaz 500 ml su, kiraz sapı ve form çayı
bir saat sonra karatay kahvaltısı
öğle: yarım havuç, 3 kuru hurma, çeyrek portakal ( oğluşum yemeyince bana kaldı :)) ve tarçınlı süt
akşam: iki kaşık sebzeli bulgur pilavı, bir tabak pırasa yemeği, iki bardak ayran
gece: bir fincan türk kahvesi
su: 3lt ye yakındı
spor: 25 dk egzersiz, 185 squat, 10 dk sworkit
Canım adaşımın yerine ben cevap vereyim
Ayran leptini bozmaz ama yoğurt ve süt bozuyor diye biliyorum ben
Acıktıkca ayran tüketebilirsin hatta şekersiz Türk kahvesi veya filitre kahvede ( sütsüz tabi ) çok güzel tok tutuyor
Zaten kahvaltıyı sağlam yapınca acıkmıyor insan
Teşekkürler adaşım .Türk kahvesi candır diyorum ben de
Selamün Aleyküm kızlarrrr
Planladığım gibi eşimin Anannesine yürüyerek gidip geldik Annem ve kızkardeşimle
KVye haber verdiğim için Peynirli Milföy ve damla çikolatalı kurabiye yapmış ama bennnnn bir tanesinin tadına bile bakmadımsadece şekersiz çayımı içtim ve kazasız belasız atlattım bugünki misafirliği valla kendimle gurur duydum
Bakalım Cumartesi günüde Akraba günümüz varOradada salata tarzı bana uygun birşey varsa sırf onu yiyeceğim olmadı hiç bir şeye ağzımı sürmeden geri geleceğim senelerce yedim de ne oldu
İnşallah o günüde kazasız atlatırımAyıp olmayacağını bilsem yanıma Çorba ve salatamıda yapıp alırdım da şimdi gittiğimiz kadın biraz huysuz bir yaşlı Olmadı yanıma kızın Suluğuna Ayran koyayım diye düşündüm hem ayran olduğu anlaşılmaz hemde ay su almaya üşendim dur şu kızın suyundan içeyim derim diye plan yaptım ama oda ayıpmı olur
Neyse o güne çok var nasılsaCuma günü göreceğim rakama göre karar veririm artık o gün ne yapacağıma ama hamur ve tatlı ne olursa olsun yenmeyecek
Harikasın adaşım kararlı olunca inan yenmiyor.Yıllarca yedik ne kazandık hastalıktan başka .Yemeyelim ama çıtır gezelim dimi.
Akraba gününüzü de başarıyla atlatacağına eminim.Neden ayıp olsun canım çok sıkışırsan baktın sana göre masum birşey yok pembe yalanlara başvurabilriisn
Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım
Sabah Kahvaltım; ( 08:45 )
2 yumurtadan omlet
2 ufak parça tavuk göğüs
( cadı kızım dün babasına dışarda piliç çevirme aldırmış tabi yemeyince bende sabah az etinden aldım / derisiz tabi )
10 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
3 YK zeytinyağlı pırasa
ara1; ( 10:00 ) Şekersiz Türk kahvem
( 10:30 da Spor zamanı ; 100 x İp atlama, 3 mil Leslie, 5 dak. Sworkfit )
ara2; ( 11:45 ) 1 Koca bardak ayran
Eşimin Anannesine yürüyüş ( 15 dakika gidiş / 15 dakika dönüş )
ara3; ( 15:00 ) KVde 4 şekersiz çay
Akşam; ( 17:00 )
1 büyük kase çorba
1 koca tabak marul salatası ( bol limonlu )
Bu saatten sonra mutfak benim için kapandı ve ancak ayran, kahve ve su içilecek
Hatta 2 saat sonra son keyif kahvemi içerim
Kızlarrrrrrrrr iyimidir
İyi de ne kelime adaşımmm fevkaladenin fevkinde diyeyim
menü de spor da kusursuz
iyi akşamlar kızlar yarına bırakmadan yazayım menümü dedim çünkü yarın doktora gideceğim d vitamini demir falan baktırmak için sonrada hazır squatın rest günüyken temizlik yapacağım o yüzden belki fırsat bulamam yarın. son bir kaç gündür squat gerçekten çok zorluyor bugün bacaklarım fena ağrıyor umarım sabaha geçer
sabah: 9:30 karatay kahvaltısı
öğlen: 13:30 yarım havuç, yarım portakal tarçınlı, bir bardak sütlü kahve
ara: 17:30 bir bardak ayran
akşam: 19:00 fırında tavuk, yoğurt, zeytin yağlı pırasa
su: 2,5 lt
spor: 25 dk egzersiz, 190 squat, 15 dk sworkit
Afiyetolsun canım harikasın yine 1.5 saat de leptin çalışmış gündüz
saol kaptanım bugün daha iyiyim
terlemek iyi değilmi kaptanım spora ara verirsem kilo veremem diye korkuyorum
menümü yazayım
Sabah:2 yumurta,1 havuç,zeytin
Akşam:Balık ızgara,salata,yarım elma
spor:1 saat yürüyüş
su:3 lt (kaptanıma itafen :)))
İyi olmana çok sevindim bızdıkım iki anadal yapıyorsun aman diyim. Terelmek elbette iyi ama sonrasında kendini çok iyi koruman lazım bitanem yoksa grip yeniler durur
ay ay ay ithaf edilen suya bayıldım menüde süper tşkler cnmm
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı,1 bardak greyfurt suyu
Öglen Ufacık yerli bir muz
Aksam Menemen,çeyrek ekmek ne yazııkki
85 Squat,70 mekik,10 dk cardio
1 Türk kahvesi,2 ödem cayı,2 maden suyu
menemenle çeyrek ekmek yeme geleneği nerden geldiki acaba
Sanırım adet olcam,kafam hafif Dumanlı:) herseye gözüm doluyo,çeyrek ekmegide götürdüm menemenle,aksama yemek yapmadım,esımde onu yapınca götürdüm ne yazıkki,herkese iyi geceler
Hep bu enişteler sabote ediyor
ıyı geceler arkadaşlar
bu benim bugun uyguladığım programım
sabah 7.30 8.30 arası yürüyüş yaptım toplam 7.5 km
kahvaltı:haşlanmış yumurta
beyaz peynir standart kibrit kutusu buyukluğunde
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
ara öğün:leblebi 10 adet, kuru üzüm 10 adet ,bir fincan yeşil çay
öğle yemeği:1 kase domates çorbası
1 dilim ekmek
haşlanıp rendelenmiş üzerine yoğurt dökülmüş kocabaş(kırmızı pancar) yarım adet
ara öğün:1 adet portakal
akşam yemeği:ızgara et 2 parça avuç içi kadar
2 dilim ekmek
salata küçük bi kase sossuz
gün boyu toplamda 2 lt su içtim
saat 17:00 ile 18:00 arasında bir saatlik yürüyüş daha yaptım.
hepinizi öpüyorum.
iyi geceler...
Merhaba bitanem kendi uyguladığın bir programdansa sana karatay sağlıklı beslenmesini öneririm cnm.Menülerine gelirsek peyniri avuç için kadar ve avuç için büyüklüğünde yiyebilirsin kahvaltına yeşillik turp veya havuç eklersen ve kuru üzümü kahvaltı üstüne yersen inan o leblebiyle yaptığın araya ihtiyacın olmaz ekmek fazla değil gerçi ama 1 lokma ekmek bile seni daha çabuk acıktırır.İstersen 1 gün karatay kahvaltısı dene ekmeksiz bir gün ekmekli karatay kahvaltısı yap ne demek istediğimi anlayacaksın kuzum acıkma sürelerin çok farklı olacak
Akşam ne olur ekmek yememeye çalış tatlım olmadı 1 dilim en fazla.Bol bol salata yoğurt yiiyebilirsin ve salatalrına zeytinyağını bol koymaktan çekinme canım
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Burasıda hep bukadar sakinmi yoksa benim şansıma mı
Bugünde yine erkenden uyandım şükür ve kahvaltımı bir güzel yaptım
Artık bir yarım saat sonra keyif kahvemi içer sonrada bir güzel sporumuda yaparım
Öğleden sonra yine Annem ve kızkardeşimle sokaklara atacağız kendimizi
Dışarda halledelimesi gereken işlerimiz var hem onları aradan çıkaracağız hemde gitmişken birazda yürümüş oluruz fazladan
Genelde sakin değil tatlım ama bu ara nazar değdi kaçaklar sarı kartlar uçuşunca dolacak eminim
İyi gezmeler cnmm
Günaydın, sonunda gelebildim. Küçük kızım hastalandı hafta sonu onunla uğraştım. Dün doktora götürdüm, ishal ateş perişan oldu kuzum. Boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş, salgın hastalıkmış. Ateşi atlattık o yüzden antibiyotiğe gerek yok dedi. Soğuk algınlığı ilacı verdi, birde bağırsak düzenleyici. Ateş korkutuyor yaa. ilk akşam 39,5 kadar çıktı. İlaçla 38 e kadar düşürebildim, aradan 2 saat geçiyor yine çıkıyor, korkuttu beni. Neyse hamdolsun ki atlattık. Hızla bir geçmiş yapayım
Hoşgeldin makresim paşamıza geçmiş olsun bitanem bu ara salgın var hakikaten .Antibiyotik almaması almasından daha iyi tatlım gerek kalmamasına sevindim
kaptanım gunaydın ben bugunku yürüyüşümü de yaptımşimdi saglıklı kahvaltımı yapıp oğlumu doktora götürücem
Harıkasın meleğim
Canım çok çok gemiş olsun
Rabbim acil şifalar versin...Aminnnn
Salgın var sanırım her yerde çocuklarda büyüklerde hasta aman dikkat et ki hazır bağışıklık sistemi zayıflamışken tekrarlamasın
Hatırlamazmıyım tabiki hatırladım
Sorma 80lerde kaçaklar çokbir ben inatcı çıktım hala ısrarla orayada yazıyorum
ASlında 8.ci takımda yarışıyorum ama sağ olsun adaşım Sweetdimple burayada yazabilirsin yediklerini ve sporunu dediArkadaşların çoğu buralarda olunca bari biraz daha motive olayım hem hatam varsa belki sizler fark edersiniz diye düşündüm
Seninde burada olman iyi oldu artık bir ayağımda burada bol bol sohbet eder kilolardan birlikte kurtuluruz
Çok iyi oldu buraya gelmen adaşım dediğin gibi burda menülerini atlama şansımız yok büyüteçle incekliyorum her zamanki gibi
günaydınnn kızlarrr hepinize güzel bir gün diliyorum
Tşkler deryacım hepimize inş tatlım
Kaptanım canım... sende hoş geldin. Çok boşladım burayı, inşallah burdayım şimdiden sonra. Sen iyisin inşallah, herşey yolunda değil mi?
Çok şükür makresm ben iyiyim tatlım herşey daha iyi olacak inş
İnşallah canım. Yaz tabi. Hep birlikte daha iyi motive oluruz. Ben neredeyse iki aydır izinliyim. Sınavım vardı izin almıştım. Ama 2 kilo artıyla döndüm o yüzden takıma giremedim. Bu hafta da giremem herhalde ama haftaya inşallah listedeyim. Sen şimdi kaç kilosun
30 kilo verdin 2 kilo nedir ki snein için bitanem stres yapma sakın
kızlar topik topik geçmiş temizlerken daldım gene gunaydınnn hepinize
Hangi topikleriz geziyorsun bakimmm
bende dunki menumu yazayım
sabah su ve maydonoz kurum
karatay kahvaltısı ama yarım dı gene
öğle 13,00 de adana köfte+el içi kadar fırın lavaşı tereyağlı ve salata
akşam 18,00 de brokoli haşlama+y.mercimek çorbası sarımsak yoğurtla+kıymalı kabak kavurması
spor 1 saat yurume
lavaş o kadara izin var tereyağıyla lavaşın g.i si ni düşürdüm diyosun
3 günlük birikmiş menülerimi yazayım hemen bundan sonra günlük girmeye çalışacağım
cumartesi
sabah : 1 haşlanmış yumurtalı karatay kahvaltısı
öğle mercimek çorbası ve yoğurt
akşam : az tarhana çorbası ve yoğurtlu ıspanak
pazar : saat 12 de karatay kahvaltısı bir minik dilim tereyağlı ekmek
akşam : fırında tavuk 2 parça yoğurt ve salata
pazartesi
sabah : müthiş bir karatay kahvaltısı
öğle : bol pul biberli az nohut
akşam : zeytinyağlı bezelye, 1 kaşık mantar yoğurt
Afiyetolsun deryacım ıspanakla yoğurt yememeye çalış kuzum ıspanağın tüm faydası gidiyor.
Aynı gün içinde nohut ve bezelye yememeye de dikkat et ikisi de sınırılı tüketilecekler den nişastalı oldukları için
spor yapmadan çıkmam abi ..
İşte duymak istediğim söz
Kızlarrrrrrrr an itibariyle Sporumuda yaptım
3 Mil Leslie + 5 dakika sworkfit
Yine ter içinde kaldım ama çooook mutluyum
Hemen kendimi duşa atıyorum ve sonrada hazırlanıp sokağa
AynenBaya yol var ama yürümeye kararlıyım hemde gitmişken Eyüp Sultanda bir dua edeyim malum bugün ay tutulması var, benim kuzu desen ha bire sakarlık yapıyor birde tabi gitmişken Eyüp Sultan Hz.lerinide ziyaret edeyim de belki az sevaba girerim
Hadi kaçtım tutmayın beni
Bravoooo adaşımmmm
yoldada yüyeceksin bugün spor açısından verimli geçecek. Duzalarında bzileri de unutma bitanem