Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haklısın kaptanım 50 ip atlama az ama Squat ve mekikten sonra yapınca anca o kadar atlayabildim,yumurtanın icinde domateste olunca ekmeksiZ midem bulanıyor kaptanım o yuzden yedim

kaptanım ben karatay hakkında pek bilgi sahibi değilim diğer diyetlerden daha mı hızlı sonuç veriyo acaba.şimdi karatayı hemen ana sayfadan arastırayım bakayım neymiş
Cnm bende buraya katıldıktan sonra Karatay Tarzı beslenmeye yada öyle olmak icin çaba sarfetmeye başladım dıyelım:)
Bencede hemen karataya başla:) zaten menulerınde bi kaç dilim ekmek var kolayca bırakırsın( ben tam bir ekmeksever im ben bile bıraktım bı kaç gündür yememın sebebi sanırım İsveç diyetinden),birde dikkatimi çekti leblebi de yememelisn...kaptanım zaten linkleri vermiş

Kızlar günaydın herkese.
Dün giremedim hiç çok yoğundu işler. İki kişi izinliydi tüm işler bendeydi.
Diyet konusunda herşey yolunda. Geçmiş çok ilerlemiş okuyamadım pek.

Bu arada whats daki grubu silmiş eşim. Bi süre benim telefonu kullanması gerekti haftasonu için. Sürekli bildirim gelince de direk silmiş grubu. :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Dün nasıl yorulduysam erkenden uyumuşum ama okadar iyi geldi ki ne ağrı ne sızı vucut çok güzel dinlenmiş Kahvaltımıda çok güzel yaptım ve birazdan keyif kahvemide içip bir saat sonra en geç sporumuda yapmaya başlarım

Bugün öğlende kuaföre gidip kendimi bir 10 000 bakımına alayım
Daha sonrada Anneme geçiceğim malum yarın sabah erkenden Havaalanına gidicekler ve o saatte çocuklarla uğurlamaya gelmeyin dedikleri için son kez görüşelim istedi

Mesajından resmen enerji fışkırıyor :)

Hadi kızlar boş durmak yok kaldıralım popişleri cumaya az kaldı

Ben Keyif kahvemide içtiğime göre hemen başlıyorum sporumada

Mesajından resmen enerji fışkırıyor :)

Teşekkür ederim inşallah Allahın izniyle hepimiz enerjimizle hedeflerimize bir adım daha yaklaşacağız her hafta

geçmiş olsun canım yakın zamanda bizde ateş atlattık ne zor bilirim tez zamanda iyileşir inşallah kuzucun

teşekkür ederim kaptanım

günaydın arkadaşlar

hemen dünkü menümü yazayım
sabah : 2 yumurtalı nefis bir karatay kahvaltısı (2 3 haftadır saçma sapan tostlu simitli kahvaltılar ve arkasından gelen mide yanmalarından sonra tekrar karataya dönüş müthiş oldu ve tabi artılardan sonra eksiler)
öğle : fırında tavuk ve ayran
akşam : zeytinyağlı taze fasulye ve yoğurt
gece : koca bir fincan şekersiz türk kahvesi (bütün gün kahveler havada uçuşuyo burda işyerinde öyle bi imkanım yok canımı istetiyosunuz :) ) özellikle oynakbasi34 kıskanıyorum seninn kahveleri
su 2 litre
spor yok

teşekkürler bi kaç ana malzememi tedarik edince başlıycam bakalım. evet leblebi karataya göre asrın hatası olmuş ama koçumun dediklerini dikkate alıyorum.artık leblebi yok.

iyi akşamlar
bugünden beri karatayı araştırıyorum. sanırım zorlanmam ben bunda ama kararsızım hemen direk mi girsem yoksa yavaştan mı diye siz ne dersiniz arkadaşlar
canım bende karatayla kaptanım sayesinde tanıştım ve çok memnun kaldım hem zorlamıyor hemde sağlıklı. mesela ben kortizon kullandığım için insülin direncim vardı sık sık acıkıyordum bide acıktımmı gözüm dönüyordu elim ayağım titriyordu şimdi çok rahatım. gönül rahatlığıyla bir an önce başlayabilirsin tatlım

iremcim bizde merak etmiştik habersiz çıkınca iyi bari haberini aldık hoşgeldin

Günaydın kardeş takım nasilsiniz
gunaydın eriğim nasılsın

bu hafta senden harika bildirim bekliyorum süpersin sakın bozmadan devam

teşekkürler bi kaç ana malzememi tedarik edince başlıycam bakalım. evet leblebi karataya göre asrın hatası olmuş ama koçumun dediklerini dikkate alıyorum.artık leblebi yok.
selam cnm leblebi yerine çiğ çerezlerden ye canım hem tok tutar hem rafine urun değiller doğallar

ilahi cecom. o pırtılardan annemdede var biliyom ne dediğini

günaydın güzelleriiimmmm. dün hiç spor yapamadım çok üzgünüm güzel bir tempo tutturmuştum düzenli spor için ama dünden beri belimde ki ağrı arttı neden tuttu böyle bilemedim. squat programının da 25. günündeyim bugün 220 squat var yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim ama bugün yapabileceğimden şüpheliyim

canlarım dün ki menüm
sabah: yazdan hazırlanmış patlıcanlı domates konservesi ve bir yumurtayla menemen, bir parça kaşar peyniri, bir ufak domates (biliyorum kaptanım cıs ama mevsim sebzeleri mide ağrısı yapıyor sabah), bir avuç ceviz
ara: bir bardak ayran
öğle: bir but fırında tavuk, bir kaşık bulgur pilavı, yoğurt
akşam: barbunya yemeği, yoğurt, havuç ve turpla salata
yatmadan iki bardak yeşil çay
su: 2,5 lt
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…