Sağol canım, bir süredir çok dengesiz beslendim, yaklaşık 2 aydır izinliydim biraz da stresli, aldığım 2 kiloyu bir an önce verip takıma dönmek istiyorum. Bu hafta hepsini veremem ama haftaya listede olmayı planlıyorum. Tabi bugün spora başlarsam, yoksa sadece beslenmeyle olmayacak gibi. Cuma gelsin de bakalım ne kadar fark etmiş. O kadar kiloyu verdikten sonra az da olsa almak moralimi bozdu ama suçumu da biliyorum toparlarım inşallah.
Canım sonuç belli oldu barajı aşamadım. Sorular çok zordu. Kesin kazanır dediklerimden hiçbiri barajı aşamadı. KPSS den yeni gelenler daha başarılı olmuşlar. Yine de çok iyi sonuç alan yok. Onlar da bana kesin gözüyle bakıyorlardı. 17 yılıdır bu işin içinde olunca tabi. Ama olmayınca olmuyor işte nasip değilmiş
ben ııım gecen hafta kırdım duraklamayı bu haftayı heyecanla bekliyorum işallahİyiyim canım tilkinin dönüp dolasacsgi yer kurkcu dükkanı bende geldim
Sen nasılsın
hoşgeldin canım kuzuna acil şifalar.Günaydın kızlar, Sabah işimi bitirdim yeşilçay arası vermişken hemen buraya koştum. Bu ara işler sakin. Sınav zamanı sanki herşey üst üste gelmişti. Şimdi olaydı bu sınav ne güzel çalışırdım. içimde ukde kaldı yaa hiç aklımdan çıkmıyor. Hayırlısı buymuş deyip kendimi teselli ediyorum ama bazen de kendime kızıyorum. Neyse artık geçmiş yapayım biraz dönerim.
offf banum sen supersin benide gazlıyorsun heee ne spor yaptın bu hafta maşallahAn itibariyle bugünki sporumda bitmiştir
3 Mİl Leslie ( lastikli ) + 5 dakika Sworkit
Çok şükür bugünde sporumu yaptım ve gönlüm rahat üzerine bir güzel Ayranımıda içiyorum
sanayok canım istedim ama bi fırsat olmadı, ama d vitamini alıyorum ayda yarım, b 12 yi de ilk fırsatta yaptırmak istiyorum.
İnşallah canım önemli olan sağlıkla kalıcı kilo vermek. Ben diyetisyen kontrolünde başladım ilk diyetisyene gidiş tarihim 10 nisan 2014, ama ben diyete 16 şubatta 93 kilo ile başladım. Diyetisyene gidene kadar 8 kilo verdim. sonrasında da 22 kilo. Yani bir yılda toplamda 30 kilo verdim. gerçi son iki ayı saymıyorum 10 ayda verdim 30 kiloyu. hedefim 60, 3 kilo kalmıştı hedefime ama şimdi 5 kiloya çıktı. O kadar kiloyu verdim 5 kiloyu mu veremeyeceğim diyorum kendime. Nisan sonuna kadar bir aksilik çıkmazsa bitireceğim inşallah. Bel fıtığı çıkmasaydı ocak sonunda bitecekti ama olmadı, Çok da önemli değil 5 kilo önemli bir kilo değil gider kararlı olduktan sonra. Önemli olan burda birbirimize destek olmamız. Buradan ayrılmak yaramıyor, o yüzden mezun olsam da yine buralarda olmaya devam edeceğim inşallah.toparlarsın canım azim olduktan sonra, bende uzun süredir dikkat ediyorum, diyet yapıyorum başlıyorum bırakıyorum böyle böyle 1,5 yılda 10 kilo kadar verdim aldım.. ama bu sefer uzun soluklu olsun istiyorumyavaş yavaş sağlıkla gitsin kilolar inşallah...
inşallah canımKısmet canım canın saolun. İşallah bundan sonrası için güzel haberler alırsın.
Hoşbuldum canım, d vitamini etkiliyor gerçekten. Benimki 10.1 idi 2 ay iğne yaptırdım 25 ancak oldu. Haftaya tekrar yaptıracağım 80 olana kadar devam. Yaz gelse güneş çok etkili de burası Rize yağmurun memleketi, güneş göremiyoruz ki.ben ııım gecen hafta kırdım duraklamayı bu haftayı heyecanla bekliyorum işallah
hoşgeldin canım kuzuna acil şifalar.
offf banum sen supersin benide gazlıyorsun heee ne spor yaptın bu hafta maşallah
sana
kaç aydır yaptırmadın dimek bak kiloların b12 ve dvit eksikse gitmez deyim onu
İnşallah canım önemli olan sağlıkla kalıcı kilo vermek. Ben diyetisyen kontrolünde başladım ilk diyetisyene gidiş tarihim 10 nisan 2014, ama ben diyete 16 şubatta 93 kilo ile başladım. Diyetisyene gidene kadar 8 kilo verdim. sonrasında da 22 kilo. Yani bir yılda toplamda 30 kilo verdim. gerçi son iki ayı saymıyorum 10 ayda verdim 30 kiloyu. hedefim 60, 3 kilo kalmıştı hedefime ama şimdi 5 kiloya çıktı. O kadar kiloyu verdim 5 kiloyu mu veremeyeceğim diyorum kendime. Nisan sonuna kadar bir aksilik çıkmazsa bitireceğim inşallah. Bel fıtığı çıkmasaydı ocak sonunda bitecekti ama olmadı, Çok da önemli değil 5 kilo önemli bir kilo değil gider kararlı olduktan sonra. Önemli olan burda birbirimize destek olmamız. Buradan ayrılmak yaramıyor, o yüzden mezun olsam da yine buralarda olmaya devam edeceğim inşallah.
ayyy inanmıyorum 10 ayda 30 kilo, aslında uzun zamandır takip ediyorum burayı ama seni kaçırmışım allahım benim 15 kilom var ve ben aylardır yerimde sayıyorum.. hayran kaldımmmm tebrikler o 5 kiloyu sağlıkla verirsin inşallahİnşallah canım önemli olan sağlıkla kalıcı kilo vermek. Ben diyetisyen kontrolünde başladım ilk diyetisyene gidiş tarihim 10 nisan 2014, ama ben diyete 16 şubatta 93 kilo ile başladım. Diyetisyene gidene kadar 8 kilo verdim. sonrasında da 22 kilo. Yani bir yılda toplamda 30 kilo verdim. gerçi son iki ayı saymıyorum 10 ayda verdim 30 kiloyu. hedefim 60, 3 kilo kalmıştı hedefime ama şimdi 5 kiloya çıktı. O kadar kiloyu verdim 5 kiloyu mu veremeyeceğim diyorum kendime. Nisan sonuna kadar bir aksilik çıkmazsa bitireceğim inşallah. Bel fıtığı çıkmasaydı ocak sonunda bitecekti ama olmadı, Çok da önemli değil 5 kilo önemli bir kilo değil gider kararlı olduktan sonra. Önemli olan burda birbirimize destek olmamız. Buradan ayrılmak yaramıyor, o yüzden mezun olsam da yine buralarda olmaya devam edeceğim inşallah.
teşekkür ederim canım, sende hoş geldin aramıza, darısı buradaki herkesin başına...vaaoooov harika bi performans son 5 kilo kalmış azminize hayran kaldım gerçekten muhteşemarkadaşım seni ayakta alkışlıyorum
bızde merak ettık dedıkkı ne oldu yanlıs bırsey mı yaptık... tabıkıde telı esıne verebılırsın ama bence bıze haber verıp grubu kendın sılıp o sekılde vermelıydın.. bız grupta herseyımızı paylasıyoruz sonucta sende gordun.. esın kesın gormustur ozaman yazısmalarımızı... kusura bakma bence bu bır mazeret degıl hepımız aklı selım ınsanlarız bu hataya dusmeseydın keske.. ben kendı adıma konusayım ozelımı sızlerle guvenıp paylasıyorsam esınız dahı olsa kımseyle paylasılmasını ıstemem. ayrıcada telı acılen vermen gerekse bıle bıze buradan msj atıp senı gruptan cıkarmamızı soyleyebılırdın..Kızlar günaydın herkese.
Dün giremedim hiç çok yoğundu işler. İki kişi izinliydi tüm işler bendeydi.
Diyet konusunda herşey yolunda. Geçmiş çok ilerlemiş okuyamadım pek.
Bu arada whats daki grubu silmiş eşim. Bi süre benim telefonu kullanması gerekti haftasonu için. Sürekli bildirim gelince de direk silmiş grubu. :)
makresım hg cnmmmmteşekkür ederim canım, sende hoş geldin aramıza, darısı buradaki herkesin başına...
inş neslimmmm inş...nisana bende kalan 8kg dan kurtulucam işallah
haklısın neler paylaşıyoruz biz gruptabızde merak ettık dedıkkı ne oldu yanlıs bırsey mı yaptık... tabıkıde telı esıne verebılırsın ama bence bıze haber verıp grubu kendın sılıp o sekılde vermelıydın.. bız grupta herseyımızı paylasıyoruz sonucta sende gordun.. esın kesın gormustur ozaman yazısmalarımızı... kusura bakma bence bu bır mazeret degıl hepımız aklı selım ınsanlarız bu hataya dusmeseydın keske.. ben kendı adıma konusayım ozelımı sızlerle guvenıp paylasıyorsam esınız dahı olsa kımseyle paylasılmasını ıstemem. ayrıcada telı acılen vermen gerekse bıle bıze buradan msj atıp senı gruptan cıkarmamızı soyleyebılırdın..
anam hoşgeldin tatlım özledim seninur slm anlafigim kadariyla burdasin
İnşallah canım, sen kararlı olduktan sonra 15 kilo hiçbirşey değil. 4 ayda veririsin, ama kaçamaksız ve bol sporlu bir programın olacak. ilk 6 ayda 23 kiloyu verdiğimde bende kendime inanamamıştım ama kaçamağım yoktu. Sadece 3 haftada bir gittiğim diyetisyenim o günkü bir öğünümde istediğimi yiyebileceğimi söylemişti. Tek kaçamaklarım buydu. Diyetimde haftada bir sütlü tatlı yada 4 top dondurma hakkım da vardı, hepsini de kullandım. Ama menümü hiç değiştirmeden herşeyini tam yaptım. Sporu her gün yapamadım yoksa o zaman zarfında bütün kilolar giderdi eminim. Bu yüden size tavsiyem diyet programının dışına çıkmamaya çalışın. Başka türlü iki gidiyorsanız bir geri geliyorsunuz ve zaman uzuyor. Tıpkı bu son iki ayda benim yaptığım gibi. Dikkatsizliğim yüzünden 2 kilo vermem gerekirken aldım. Yani iki kilo için uğraşmam gereken yerde 4 kilo için uğraşacağım. Aslında böyle düşünmek lazım. Kaçamak yapacağımız zaman bunu yersem bana gelecek 100 gram için 200 gr vermem gerek diye düşünerek yemek yeme isteğini bastırabiliriz. Birde yemeklerden en az 10 dak önce ve sonra 2'şer bardak su içme alışkanlığı kazanabilirsek- ki bu günde 12 bardak eder- su ihtiyacımızı da karşılarız buda çok önemli.ayyy inanmıyorum 10 ayda 30 kilo, aslında uzun zamandır takip ediyorum burayı ama seni kaçırmışım allahım benim 15 kilom var ve ben aylardır yerimde sayıyorum.. hayran kaldımmmm tebrikler o 5 kiloyu sağlıkla verirsin inşallah
vallahi bende 14kg verdim çok zor verdim ins. direncim olduğundan uzun sure. şimdi halimden de memnunum sanırım gitmiyor kılocuklar 8kg daha gitse super 5kg razıyım ne yalan sölimmİnşallah canım, sen kararlı olduktan sonra 15 kilo hiçbirşey değil. 4 ayda veririsin, ama kaçamaksız ve bol sporlu bir programın olacak. ilk 6 ayda 23 kiloyu verdiğimde bende kendime inanamamıştım ama kaçamağım yoktu. Sadece 3 haftada bir gittiğim diyetisyenim o günkü bir öğünümde istediğimi yiyebileceğimi söylemişti. Tek kaçamaklarım buydu. Diyetimde haftada bir sütlü tatlı yada 4 top dondurma hakkım da vardı, hepsini de kullandım. Ama menümü hiç değiştirmeden herşeyini tam yaptım. Sporu her gün yapamadım yoksa o zaman zarfında bütün kilolar giderdi eminim. Bu yüden size tavsiyem diyet programının dışına çıkmamaya çalışın. Başka türlü iki gidiyorsanız bir geri geliyorsunuz ve zaman uzuyor. Tıpkı bu son iki ayda benim yaptığım gibi. Dikkatsizliğim yüzünden 2 kilo vermem gerekirken aldım. Yani iki kilo için uğraşmam gereken yerde 4 kilo için uğraşacağım. Aslında böyle düşünmek lazım. Kaçamak yapacağımız zaman bunu yersem bana gelecek 100 gram için 200 gr vermem gerek diye düşünerek yemek yeme isteğini bastırabiliriz. Birde yemeklerden en az 10 dak önce ve sonra 2'şer bardak su içme alışkanlığı kazanabilirsek- ki bu günde 12 bardak eder- su ihtiyacımızı da karşılarız buda çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?