Hoşbuldum canım sende hoş geldin nurum. Sende yoksun buralarda neler yapıyorsun.makresım hg cnmmmm
yeme gulayım yeme ne bekledik 76 ı dusun bidun bir anda birakmam gerekti tel i dilos malum ortaligi karistiriyodu. sonra da ne yiyon diye sorarsiniz diye korktum gelmedim. anam evwam dokturmus eee yememek olmaz dedim. nasil yediysem karnim davul gibiydi. hos gozum doymamisti o ayri mesele :))) bu gunlerde kendime hakim olamiyorum. ha gayret yemeye verdim sabki kendimi. malum 80 lerealismis bunye 76 yi gorunce afalladi
ne bilim neslu kendime hakim olamiyom bide ustune sigaraya basladim yine tam oldu. ama birakmayi da dusunmuyo degilim yeniden. su stresimi bi atayimda. dusunsene psikopata bagladim sanki esim hep hesaplarimi kontrol ediyo gibi geliyo.yeme gulayım yeme ne bekledik 76 ı dusun bi
neslim sen çok kaçamaklı bir dönem geçirdiğin için zor verdin. Dikkat edince sende güzel kilo verebiliyorsun. Son zamanlarda kaçamağın yok sanırım bak hemen tartıda kendini gösterdi. Bu hafta da sonuç alırsın inşallah. Nisan sonuna kadar kaçamaksız git bak nasıl gidecek 5 kilo. Daha 6 hafta varvallahi bende 14kg verdim çok zor verdim ins. direncim olduğundan uzun sure. şimdi halimden de memnunum sanırım gitmiyor kılocuklar 8kg daha gitse super 5kg razıyım ne yalan sölimm
Gülayım hoş geldin canım, nasılsın sende kayıpsın son zamanlarda, bende geleli çok olmadı zaten. Özlemişim hepinize yaa. Herkes dönsün şenlensin yine burasıneslim makres amaaannn sizde burdasuniz cok sevindim
senin için uzuldum bırakıp başlamak fena önce ben sonra banu şimdide sen beraber bırakırız gene tatlım sıkma canınıne bilim neslu kendime hakim olamiyom bide ustune sigaraya basladim yine tam oldu. ama birakmayi da dusunmuyo degilim yeniden. su stresimi bi atayimda. dusunsene psikopata bagladim sanki esim hep hesaplarimi kontrol ediyo gibi geliyo.
evet makresim zaten zor veriyodum kışın kitlendi en azından almadan gitti martta zaten vermeye başlacamı biliyordum başladı sanırım gitmeye cuma görcez reglde olcam ama yarın birgun bakalım artıkneslim sen çok kaçamaklı bir dönem geçirdiğin için zor verdin. Dikkat edince sende güzel kilo verebiliyorsun. Son zamanlarda kaçamağın yok sanırım bak hemen tartıda kendini gösterdi. Bu hafta da sonuç alırsın inşallah. Nisan sonuna kadar kaçamaksız git bak nasıl gidecek 5 kilo. Daha 6 hafta var
ahhh ahhh sorna canim ya bir kp firtinasi atlattim. dagildim resmen. ay simdi yine cekistirecem sonra esim okuyacam sonrasini dusunemiyom. su kadar soylim netle bagim koptu gibi bise. ailem dagiliyodu. simdi once ailemi bi toparlim sonra yeniden burdayim insallahGülayım hoş geldin canım, nasılsın sende kayıpsın son zamanlarda, bende geleli çok olmadı zaten. Özlemişim hepinize yaa. Herkes dönsün şenlensin yine burası
nesliii nasil merak ediyom senin kilonu bilemezsin. yine ruzgar gibi esip gececen yanimizdan gibi geliyo.senin için uzuldum bırakıp başlamak fena önce ben sonra banu şimdide sen beraber bırakırız gene tatlım sıkma canını
evet makresim zaten zor veriyodum kışın kitlendi en azından almadan gitti martta zaten vermeye başlacamı biliyordum başladı sanırım gitmeye cuma görcez reglde olcam ama yarın birgun bakalım artık
İnşallah canım, sen kararlı olduktan sonra 15 kilo hiçbirşey değil. 4 ayda veririsin, ama kaçamaksız ve bol sporlu bir programın olacak. ilk 6 ayda 23 kiloyu verdiğimde bende kendime inanamamıştım ama kaçamağım yoktu. Sadece 3 haftada bir gittiğim diyetisyenim o günkü bir öğünümde istediğimi yiyebileceğimi söylemişti. Tek kaçamaklarım buydu. Diyetimde haftada bir sütlü tatlı yada 4 top dondurma hakkım da vardı, hepsini de kullandım. Ama menümü hiç değiştirmeden herşeyini tam yaptım. Sporu her gün yapamadım yoksa o zaman zarfında bütün kilolar giderdi eminim. Bu yüden size tavsiyem diyet programının dışına çıkmamaya çalışın. Başka türlü iki gidiyorsanız bir geri geliyorsunuz ve zaman uzuyor. Tıpkı bu son iki ayda benim yaptığım gibi. Dikkatsizliğim yüzünden 2 kilo vermem gerekirken aldım. Yani iki kilo için uğraşmam gereken yerde 4 kilo için uğraşacağım. Aslında böyle düşünmek lazım. Kaçamak yapacağımız zaman bunu yersem bana gelecek 100 gram için 200 gr vermem gerek diye düşünerek yemek yeme isteğini bastırabiliriz. Birde yemeklerden en az 10 dak önce ve sonra 2'şer bardak su içme alışkanlığı kazanabilirsek- ki bu günde 12 bardak eder- su ihtiyacımızı da karşılarız buda çok önemli.
ahhh ahhh sorna canim ya bir kp firtinasi atlattim. dagildim resmen. ay simdi yine cekistirecem sonra esim okuyacam sonrasini dusunemiyom. su kadar soylim netle bagim koptu gibi bise. ailem dagiliyodu. simdi once ailemi bi toparlim sonra yeniden burdayim insallah
inşallah neslim bu azimle olacak inanıyorum bennisana bende kalan 8kg dan kurtulucam işallah
ıyıyım makrescım evet yokum bebıs ıcın tedavıye basladık 87 lerdeyım bu arada 109dan 87 ye daha verseydım ıyıydı ama artık anne olmak ıstıyorumHoşbuldum canım sende hoş geldin nurum. Sende yoksun buralarda neler yapıyorsun.
hg canımın ıcı neee sıgara mı yapma ayyuzlum dıyetı bıle boz derım gerekrse ama sıgara ıcmene bilim neslu kendime hakim olamiyom bide ustune sigaraya basladim yine tam oldu. ama birakmayi da dusunmuyo degilim yeniden. su stresimi bi atayimda. dusunsene psikopata bagladim sanki esim hep hesaplarimi kontrol ediyo gibi geliyo.
nesliii nasil merak ediyom senin kilonu bilemezsin. yine ruzgar gibi esip gececen yanimizdan gibi geliyo.
neyse canlarim opuyorum hepinizi. yine ugrarim bi ara. sizi cok seviyorum
ahahahaha esip geçecem valla incelmeye başladımı hıssediyom regl atlatıyım mart sonu 74 olayım gerisi allah keriminşallah neslim bu azimle olacak inanıyorum ben
ahahahaha esip geçecem valla incelmeye başladımı hıssediyom regl atlatıyım mart sonu 74 olayım gerisi allah kerim
ayy kacırdımmı senıııı tuh bes dk cıktıydım ya tuh.. nede ozlemıstmnur slm anlafigim kadariyla burdasin
bencede acın neslı valla kaka sigara kakabiz sigara bırakma topiği açalım topluca durum bunu gösterecek. ay karnım ağrıyo gelmedi bi turlu regl akşama kıvrancam sanırım usuttummu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?