Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yeme gulayım yeme ne bekledik 76 ı dusun bi

yeme gulayım yeme ne bekledik 76 ı dusun bi
ne bilim neslu kendime hakim olamiyom bide ustune sigaraya basladim yine tam oldu. ama birakmayi da dusunmuyo degilim yeniden. su stresimi bi atayimda. dusunsene psikopata bagladim sanki esim hep hesaplarimi kontrol ediyo gibi geliyo.

vallahi bende 14kg verdim çok zor verdim ins. direncim olduğundan uzun sure. şimdi halimden de memnunum sanırım gitmiyor kılocuklar 8kg daha gitse super 5kg razıyım ne yalan sölimm
neslim sen çok kaçamaklı bir dönem geçirdiğin için zor verdin. Dikkat edince sende güzel kilo verebiliyorsun. Son zamanlarda kaçamağın yok sanırım bak hemen tartıda kendini gösterdi. Bu hafta da sonuç alırsın inşallah. Nisan sonuna kadar kaçamaksız git bak nasıl gidecek 5 kilo. Daha 6 hafta var

ne bilim neslu kendime hakim olamiyom bide ustune sigaraya basladim yine tam oldu. ama birakmayi da dusunmuyo degilim yeniden. su stresimi bi atayimda. dusunsene psikopata bagladim sanki esim hep hesaplarimi kontrol ediyo gibi geliyo.
senin için uzuldum bırakıp başlamak fena önce ben sonra banu şimdide sen beraber bırakırız gene tatlım sıkma canını

evet makresim zaten zor veriyodum kışın kitlendi en azından almadan gitti martta zaten vermeye başlacamı biliyordum başladı sanırım gitmeye cuma görcez reglde olcam ama yarın birgun bakalım artık

Gülayım hoş geldin canım, nasılsın sende kayıpsın son zamanlarda, bende geleli çok olmadı zaten. Özlemişim hepinize yaa. Herkes dönsün şenlensin yine burası
ahhh ahhh sorna canim ya bir kp firtinasi atlattim. dagildim resmen. ay simdi yine cekistirecem sonra esim okuyacam sonrasini dusunemiyom. su kadar soylim netle bagim koptu gibi bise. ailem dagiliyodu. simdi once ailemi bi toparlim sonra yeniden burdayim insallah

nesliii nasil merak ediyom senin kilonu bilemezsin. yine ruzgar gibi esip gececen yanimizdan gibi geliyo.

evet canım su çok önemli ve benim en büyük eksiğim su içmemem, tabi çalışınca sporada çok zaman kalmıyor uzun saatler çalışınca, sağol paylaşımların ve desteğin için

geçmiş olsun canım

hg canımın ıcı neee sıgara mı yapma ayyuzlum dıyetı bıle boz derım gerekrse ama sıgara ıcme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…