yanı ben boyle bır ıhmalkarlıgı goz ardı edemem bu yuzden kusura bakılacaksa bakılsınhaklısın neler paylaşıyoruz biz grupta
Olsun eğer verdiysen regl etki etmez, en fazla sabit çıkarsın ama haftaya fazla gitmiş olur.senin için uzuldum bırakıp başlamak fena önce ben sonra banu şimdide sen beraber bırakırız gene tatlım sıkma canını
evet makresim zaten zor veriyodum kışın kitlendi en azından almadan gitti martta zaten vermeye başlacamı biliyordum başladı sanırım gitmeye cuma görcez reglde olcam ama yarın birgun bakalım artık
bızde merak ettık dedıkkı ne oldu yanlıs bırsey mı yaptık... tabıkıde telı esıne verebılırsın ama bence bıze haber verıp grubu kendın sılıp o sekılde vermelıydın.. bız grupta herseyımızı paylasıyoruz sonucta sende gordun.. esın kesın gormustur ozaman yazısmalarımızı... kusura bakma bence bu bır mazeret degıl hepımız aklı selım ınsanlarız bu hataya dusmeseydın keske.. ben kendı adıma konusayım ozelımı sızlerle guvenıp paylasıyorsam esınız dahı olsa kımseyle paylasılmasını ıstemem. ayrıcada telı acılen vermen gerekse bıle bıze buradan msj atıp senı gruptan cıkarmamızı soyleyebılırdın..
haklısın neler paylaşıyoruz biz grupta
bende öyle umuyorum gözle gorulur ele gelen yerlerim incedi bakalım tartıya nasıl yansıcak. gene her cuma gibi heyecanlıyımOlsun eğer verdiysen regl etki etmez, en fazla sabit çıkarsın ama haftaya fazla gitmiş olur.
ooo gülayım gelmiş nasılsın güzelimnur slm anlafigim kadariyla burdasin
gulayı kaçırdın miniğimmooo gülayım gelmiş nasılsın güzelim
gerçekten mi üzüldüm yaa, herşey en kısa zamanda düzelir inşallah. Beyazcan gibi mi oldun sende. Şu an durum nasıl peki.ahhh ahhh sorna canim ya bir kp firtinasi atlattim. dagildim resmen. ay simdi yine cekistirecem sonra esim okuyacam sonrasini dusunemiyom. su kadar soylim netle bagim koptu gibi bise. ailem dagiliyodu. simdi once ailemi bi toparlim sonra yeniden burdayim insallah
Ne demek canım, burda hepimiz birbirimize destekçiyiz. Sabır çok önemli. Sen şimdi 15 kilo çok dersin ama cumalar öyle çabuk geliyor ki bir bakmışsın erimişsin. O yüzden toplam kaç kilo vereceğini değil de haftalık hedeflerini düşün. Onlar birikip dağ olacaklar sende şaşıracaksın.evet canım su çok önemli ve benim en büyük eksiğim su içmemem, tabi çalışınca sporada çok zaman kalmıyor uzun saatler çalışınca, sağol paylaşımların ve desteğin için
sana guvendıysek bu sorun mu kusura bakma ozaman sana guvendık cnm yaaaa... benım yada bızım ozelımızı nerede paylasıp paylasmayacagımızı kımseye soracak degılız.. kusura bakmada gruptan cıkarken ınsan nezaketende olsa haber verır.. bızde ona gore onlem alırız.. bız senın esını nereden bılelım? ben ınanmıyorum bakıp bakmadıgınada o da ayrı bır konu.. topluma uymak dıye bır kural vardır sende sonucta bır topluluga gırdın ona gore davranmak zorundasın.. bır yazı yazmak bukadar zor olmamalı.. ayrıca ben ve bız grupta olan herkes zaten boyle bır durumda hatta tatıle bıle gezmeye bıle gıtsek haber verıyoruz kı senın durum cok daha farklı ama anladıgım kadarıyla sen bunu zaten anlayamazsın yazdıklarından oyle anlasılıyor.. hem suclu hem guclu kavramını yazını okuyunca daha ıyı anladım bılemıyorum bır kusura bakmayın kızlar demek bu kadar mı zor.. ozur dılenmedıgı gıbı bırde uste cıkmaya calısılıyor polemıge gırmek ıstemıyorum dıyecegımı dedım ıyı gunler.1-Aklı selim insan olma özelliğimiz hala yerinde duruyor.
2-Eşim telefonumu alıp mesajlarımı yazışmalarımı okuyacak kadar saygısız değildir. Bilemiyorum öyle insanlar varmı hala etrafınızda. Kaldı ki zaten okuyacak olsa grubu silmezdi değil mi? Aklı selim insanlarız bunu düşünebiliriz diye düşünüyorum.
3-Özelinizi benimle paylaştıysanız bende kalır. Eşim de olsa bilmez. Eş de olsak özel hayata saygı hala mevcut evimizde çok şükür.
4-Teli acilen vermem gerektiğinde eşimle ilgili herhangi bir şüphem olmadığı için gelip buraya yazma gereği duymadım. Yarın öbür gün olursa sen yaşarsan bunu gelip buraya yazarsın. Ben yazmadım.
Şimdi bana hesap sormak senin haddinde değil. Özel hayatın bu kdr önemliyse paylaşmazsın. Yada kaptana dersin ki üç günlük insanlar hemen gruba almayalım özelimi paylaşıyorum.
Ha 3 günlük insanların gruba girmesi sorun değilse özelini paylaşmanda sorun olmamalı.
Bizde seni seviyoruz canım Allah yar ve yardımcın olsun.neyse canlarim opuyorum hepinizi. yine ugrarim bi ara. sizi cok seviyorum
beyazcan benzeri bişi sanırım hatırımda kalan kadarıyla. ama detay vermeyelim eşi malum okur mokurgerçekten mi üzüldüm yaa, herşey en kısa zamanda düzelir inşallah. Beyazcan gibi mi oldun sende. Şu an durum nasıl peki.
ay wc ye gidiyom diye bile yazıyoz yeri geliyo dimi "çişim geldi "sana guvendıysek bu sorun mu kusura bakma ozaman sana guvendık cnm yaaaa... benım yada bızım ozelımızı nerede paylasıp paylasmayacagımızı kımseye soracak degılız.. kusura bakmada gruptan cıkarken ınsan nezaketende olsa haber verır.. bızde ona gore onlem alırız.. bız senın esını nereden bılelım? ben ınanmıyorum bakıp bakmadıgınada o da ayrı bır konu.. topluma uymak dıye bır kural vardır sende sonucta bır topluluga gırdın ona gore davranmak zorundasın.. bır yazı yazmak bukadar zor olmamalı.. ayrıca ben ve bız grupta olan herkes zaten boyle bır durumda hatta tatıle bıle gezmeye bıle gıtsek haber verıyoruz kı senın durum cok daha farklı ama anladıgım kadarıyla sen bunu zaten anlayamazsın yazdıklarından oyle anlasılıyor.. polemıge gırmek ıstemıyorum dıyecegımı dedım ıyı gunler.
22 kilo gitmiş süpersin Nurum. Olsun canım sen tedavini ol. Yine dikkat et ama kendini de sıkma. Bebişini Allahın izniyle kucağına al sonrasında hepsini birden verirsin. Birde sağlıklı beslenirsen zaten fazla dönüşü olmaz sana. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.ıyıyım makrescım evet yokum bebıs ıcın tedavıye basladık 87 lerdeyım bu arada 109dan 87 ye daha verseydım ıyıydı ama artık anne olmak ıstıyorum
tskler cnm sen daha supersın ıns teyze oluyorsunuz dıye basbas bagırıcam22 kilo gitmiş süpersin Nurum. Olsun canım sen tedavini ol. Yine dikkat et ama kendini de sıkma. Bebişini Allahın izniyle kucağına al sonrasında hepsini birden verirsin. Birde sağlıklı beslenirsen zaten fazla dönüşü olmaz sana. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.
hahahaha aynen neslımay wc ye gidiyom diye bile yazıyoz yeri geliyo dimi "çişim geldi "tarkanın gafı gibi
Büyüdükçe artıyo dimi walla benimki on aylık,cok sükür ciddi bişi yaşamadık daha ama korkuyorum,Allah şifa versin cnmSağol canım, şimdi de ağzında aft oldu birkaç tane yemek yediremiyorum. İnşallah artmaz, geçen yaz da olmuştu bir hafta aç kaldı diş etleri bile yara dolmuştu.
saol canım sanada çok geçmiş olsun fıtık tuttumu iki büklüm kalıyor insan Allah yardımcın olsun bende iki çeşit romatizma artı omurilik kısalığı var oyüzden tutuyor arada tam bir genetik çöplüğüm benGeçmiş olsun canım dikkat et. Bana da oldu bir ay ne zorluk çektim. Sonunda bel fıtığı çıktı. Mutlaka doktora git, belini zorlayacak sporu da yapmasan daha iyi. İnşallah tez geçer, normal bir ağrıdır. Ben bir gece uyandım yataktan kalkamadım. Jilian yapmıştım o akşam ondan mı oldu bilmiyorum ama sonuçta fıtıkla yaşamak zorunda kaldım.
ay bende sancı var göruntu yok :))Slm kızlar ben geldim hala regl olmadım çabalıyorum olmak icin:)
sana guvendıysek bu sorun mu kusura bakma ozaman sana guvendık cnm yaaaa... benım yada bızım ozelımızı nerede paylasıp paylasmayacagımızı kımseye soracak degılız.. kusura bakmada gruptan cıkarken ınsan nezaketende olsa haber verır.. bızde ona gore onlem alırız.. bız senın esını nereden bılelım? ben ınanmıyorum bakıp bakmadıgınada o da ayrı bır konu.. topluma uymak dıye bır kural vardır sende sonucta bır topluluga gırdın ona gore davranmak zorundasın.. bır yazı yazmak bukadar zor olmamalı.. ayrıca ben ve bız grupta olan herkes zaten boyle bır durumda hatta tatıle bıle gezmeye bıle gıtsek haber verıyoruz kı senın durum cok daha farklı ama anladıgım kadarıyla sen bunu zaten anlayamazsın yazdıklarından oyle anlasılıyor.. polemıge gırmek ıstemıyorum dıyecegımı dedım ıyı gunler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?