Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Olsun eğer verdiysen regl etki etmez, en fazla sabit çıkarsın ama haftaya fazla gitmiş olur.

haklısın neler paylaşıyoruz biz grupta

1-Aklı selim insan olma özelliğimiz hala yerinde duruyor.
2-Eşim telefonumu alıp mesajlarımı yazışmalarımı okuyacak kadar saygısız değildir. Bilemiyorum öyle insanlar varmı hala etrafınızda. Kaldı ki zaten okuyacak olsa grubu silmezdi değil mi? Aklı selim insanlarız bunu düşünebiliriz diye düşünüyorum.
3-Özelinizi benimle paylaştıysanız bende kalır. Eşim de olsa bilmez. Eş de olsak özel hayata saygı hala mevcut evimizde çok şükür.
4-Teli acilen vermem gerektiğinde eşimle ilgili herhangi bir şüphem olmadığı için gelip buraya yazma gereği duymadım. Yarın öbür gün olursa sen yaşarsan bunu gelip buraya yazarsın. Ben yazmadım.

Şimdi bana hesap sormak senin haddinde değil. Özel hayatın bu kdr önemliyse paylaşmazsın. Yada kaptana dersin ki üç günlük insanlar hemen gruba almayalım özelimi paylaşıyorum.
Ha 3 günlük insanların gruba girmesi sorun değilse özelini paylaşmanda sorun olmamalı.

gerçekten mi üzüldüm yaa, herşey en kısa zamanda düzelir inşallah. Beyazcan gibi mi oldun sende. Şu an durum nasıl peki.

evet canım su çok önemli ve benim en büyük eksiğim su içmemem, tabi çalışınca sporada çok zaman kalmıyor uzun saatler çalışınca, sağol paylaşımların ve desteğin için
Ne demek canım, burda hepimiz birbirimize destekçiyiz. Sabır çok önemli. Sen şimdi 15 kilo çok dersin ama cumalar öyle çabuk geliyor ki bir bakmışsın erimişsin. O yüzden toplam kaç kilo vereceğini değil de haftalık hedeflerini düşün. Onlar birikip dağ olacaklar sende şaşıracaksın.

sana guvendıysek bu sorun mu kusura bakma ozaman sana guvendık cnm yaaaa... benım yada bızım ozelımızı nerede paylasıp paylasmayacagımızı kımseye soracak degılız.. kusura bakmada gruptan cıkarken ınsan nezaketende olsa haber verır.. bızde ona gore onlem alırız.. bız senın esını nereden bılelım? ben ınanmıyorum bakıp bakmadıgınada o da ayrı bır konu.. topluma uymak dıye bır kural vardır sende sonucta bır topluluga gırdın ona gore davranmak zorundasın.. bır yazı yazmak bukadar zor olmamalı.. ayrıca ben ve bız grupta olan herkes zaten boyle bır durumda hatta tatıle bıle gezmeye bıle gıtsek haber verıyoruz kı senın durum cok daha farklı ama anladıgım kadarıyla sen bunu zaten anlayamazsın yazdıklarından oyle anlasılıyor.. hem suclu hem guclu kavramını yazını okuyunca daha ıyı anladım bılemıyorum bır kusura bakmayın kızlar demek bu kadar mı zor.. ozur dılenmedıgı gıbı bırde uste cıkmaya calısılıyor polemıge gırmek ıstemıyorum dıyecegımı dedım ıyı gunler.

Son düzenleme:
ay wc ye gidiyom diye bile yazıyoz yeri geliyo dimi "çişim geldi " tarkanın gafı gibi

ıyıyım makrescım evet yokum bebıs ıcın tedavıye basladık 87 lerdeyım bu arada 109dan 87 ye daha verseydım ıyıydı ama artık anne olmak ıstıyorum
22 kilo gitmiş süpersin Nurum. Olsun canım sen tedavini ol. Yine dikkat et ama kendini de sıkma. Bebişini Allahın izniyle kucağına al sonrasında hepsini birden verirsin. Birde sağlıklı beslenirsen zaten fazla dönüşü olmaz sana. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.

tskler cnm sen daha supersın ıns teyze oluyorsunuz dıye basbas bagırıcam

Sağol canım, şimdi de ağzında aft oldu birkaç tane yemek yediremiyorum. İnşallah artmaz, geçen yaz da olmuştu bir hafta aç kaldı diş etleri bile yara dolmuştu.
Büyüdükçe artıyo dimi walla benimki on aylık,cok sükür ciddi bişi yaşamadık daha ama korkuyorum,Allah şifa versin cnm

saol canım sanada çok geçmiş olsun fıtık tuttumu iki büklüm kalıyor insan Allah yardımcın olsun bende iki çeşit romatizma artı omurilik kısalığı var oyüzden tutuyor arada tam bir genetik çöplüğüm ben

Hah işte sorunda tam olarak bu. Bende eşime ne zaman telefonu vereceğimi, verirken ne şekilde prosedürlere uymam gerektiğini sana sormayacağım.
Bana güvenmiş eksik olma. Tavsiye kimseye bu kdr çabuk güvenme. Ki görüyorum ki sen eşine bile güvenmiyorsun bana nasıl 3 haftada güvendin.
Beni yada hayatımda ki herhangi birini bilemezsin elbette ama bu konuda ki rahatsızlığını düzgünce bana ifade etmeyi biliyor olmanı umardım. Neyi ne şekilde söylediğin çok önemlidir unutma. Beğenmediğin birşeye bir "bu çirkin" demek var birde "bu güzel olmamış". İkinci yol her zaman iletişim gücünü kuvvetlendirir.
Son olarak bana hayat dersi vermeye kalkma. Toplum kurallarıymış bilmem neymiş. Sen kumda kovalarınla oynarken ben sınavlarımı geçmiştim çoktan.
Şimdi, bu konuyu daha fazla uzatmıyorum.
Eğer varlığımdan rahatsız olanda varsa gruptan çıkmam da da sorun yoktur. Zaten pek faydalı da olamadım. Sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…