- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
öle deme damlam sen bebeksin dahasaol canım sanada çok geçmiş olsun fıtık tuttumu iki büklüm kalıyor insan Allah yardımcın olsun bende iki çeşit romatizma artı omurilik kısalığı var oyüzden tutuyor arada tam bir genetik çöplüğüm ben
Kesinlikle Katılıyorumhaklısın neler paylaşıyoruz biz grupta
Evet bende o yüzden çok sormadım, büyük ihtimal okur. Böyle netle ilgili benim de sıkıntım olmuştu birkaç yıl önce. O yüzden ne face ne de msn kullanıyorum. Nefret ettim hepsinden. Sadece buraya yazıyorum. Sırf bu yüzden eve de neti sokmuyorum çekemem bu sıkıntıyıbeyazcan benzeri bişi sanırım hatırımda kalan kadarıyla. ama detay vermeyelim eşi malum okur mokur
selam cnm iyi olmana sevindim kizarla aklimiz kalmisti ama 1 mesaj yazip bize haber vermen 20 saniyeni alirdi en fazla...Kızlar günaydın herkese.
Dün giremedim hiç çok yoğundu işler. İki kişi izinliydi tüm işler bendeydi.
Diyet konusunda herşey yolunda. Geçmiş çok ilerlemiş okuyamadım pek.
Bu arada whats daki grubu silmiş eşim. Bi süre benim telefonu kullanması gerekti haftasonu için. Sürekli bildirim gelince de direk silmiş grubu. :)
canim burada biz artik bir aile olduk bende bayilanbayilana katiliyorum seni bizim gibi grduk aramiza almakla biz mi hatali olmusuz bunu okuduguma uzuldum demek ki bizi benimseyememissin sen esini taniyor guveniyor olanilirsin ama biz malesef tanimiyorz ve dunya hali kimse kimseye guvenemez malesef..1-Aklı selim insan olma özelliğimiz hala yerinde duruyor.
2-Eşim telefonumu alıp mesajlarımı yazışmalarımı okuyacak kadar saygısız değildir. Bilemiyorum öyle insanlar varmı hala etrafınızda. Kaldı ki zaten okuyacak olsa grubu silmezdi değil mi? Aklı selim insanlarız bunu düşünebiliriz diye düşünüyorum.
3-Özelinizi benimle paylaştıysanız bende kalır. Eşim de olsa bilmez. Eş de olsak özel hayata saygı hala mevcut evimizde çok şükür.
4-Teli acilen vermem gerektiğinde eşimle ilgili herhangi bir şüphem olmadığı için gelip buraya yazma gereği duymadım. Yarın öbür gün olursa sen yaşarsan bunu gelip buraya yazarsın. Ben yazmadım.
Şimdi bana hesap sormak senin haddinde değil. Özel hayatın bu kdr önemliyse paylaşmazsın. Yada kaptana dersin ki üç günlük insanlar hemen gruba almayalım özelimi paylaşıyorum.
Ha 3 günlük insanların gruba girmesi sorun değilse özelini paylaşmanda sorun olmamalı.
makresim hosgeldin cnm nasilsin iyi misin sirtin nasil isin nasil gidiyo22 kilo gitmiş süpersin Nurum. Olsun canım sen tedavini ol. Yine dikkat et ama kendini de sıkma. Bebişini Allahın izniyle kucağına al sonrasında hepsini birden verirsin. Birde sağlıklı beslenirsen zaten fazla dönüşü olmaz sana. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.
evet yanı nedır bu bıde had bıldırır gıbı yazılar falan kum ne demek ya zaten sevıyesını anlayısını dusuncesını bellı ettı resmen reklam kokuyor... bundan sonra muhattabım degıl..Kesinlikle Katılıyorum
ya evet boşver kıskanç eşler olabiliyor önlem en guzeli cnm. benim eşim arayana bile bakmadığı için. ne ben karıstırırım ne de o elini surmez merak etmez yani karşılıklı saygı buEvet bende o yüzden çok sormadım, büyük ihtimal okur. Böyle netle ilgili benim de sıkıntım olmuştu birkaç yıl önce. O yüzden ne face ne de msn kullanıyorum. Nefret ettim hepsinden. Sadece buraya yazıyorum. Sırf bu yüzden eve de neti sokmuyorum çekemem bu sıkıntıyı
Aminnnn inşallah canım. Bol bol dua edelim sana. Aslında bir insanın arkasından onun ismini zikrederek yapılan dualar en çok kabul olunan dualardandır. Haftada bir gün dua kardeşliği yapalım mı. Herkes birbiri için dua etsin ne güzel olurtskler cnm sen daha supersın ıns teyze oluyorsunuz dıye basbas bagırıcam
atarlım bayılanımmevet yanı nedır bu bıde had bıldırır gıbı yazılar falan kum ne demek ya zaten sevıyesını anlayısını dusuncesını bellı ettı resmen reklam kokuyor... bundan sonra muhattabım degıl..
ay Allah razı olsun.. kızlar ben hsg cekılecegım zaman dua okumuslardı sagolsunlar.. yapalım valla her hafta bırı ıcın ne guzel olurAminnnn inşallah canım. Bol bol dua edelim sana. Aslında bir insanın arkasından onun ismini zikrederek yapılan dualar en çok kabul olunan dualardandır. Haftada bir gün dua kardeşliği yapalım mı. Herkes birbiri için dua etsin ne güzel olur
bi ara grupta yaptı kızlar guzel olur evetAminnnn inşallah canım. Bol bol dua edelim sana. Aslında bir insanın arkasından onun ismini zikrederek yapılan dualar en çok kabul olunan dualardandır. Haftada bir gün dua kardeşliği yapalım mı. Herkes birbiri için dua etsin ne güzel olur
hahahaha sende balsın balımsınatarlım bayılanımmbalımm
Özge cim seninle son gece bi kaç arkadaş diğer kızlara göre daha cok muhabbet etmiş biri olarak yazıyorumkı en azından kaptana haber vermeliydin,bende eşimle öleyim hayatta aklıma gelmez okuyacagı fakat ona güvenmenın yanında diğer kızların özelınede saygıdan ben olsam çıkmayı seçerdim en baştan,netıcede akıllı telefonlar kullanıyoruz okumayan bile üstten bıldırım geldıkce ilk Cümleyı bile görebiliyor,grupta kımsenın Kocasından yana okur diye şüphesi yok sadece karşıdakine saygıdan...1-Aklı selim insan olma özelliğimiz hala yerinde duruyor.
2-Eşim telefonumu alıp mesajlarımı yazışmalarımı okuyacak kadar saygısız değildir. Bilemiyorum öyle insanlar varmı hala etrafınızda. Kaldı ki zaten okuyacak olsa grubu silmezdi değil mi? Aklı selim insanlarız bunu düşünebiliriz diye düşünüyorum.
3-Özelinizi benimle paylaştıysanız bende kalır. Eşim de olsa bilmez. Eş de olsak özel hayata saygı hala mevcut evimizde çok şükür.
4-Teli acilen vermem gerektiğinde eşimle ilgili herhangi bir şüphem olmadığı için gelip buraya yazma gereği duymadım. Yarın öbür gün olursa sen yaşarsan bunu gelip buraya yazarsın. Ben yazmadım.
Şimdi bana hesap sormak senin haddinde değil. Özel hayatın bu kdr önemliyse paylaşmazsın. Yada kaptana dersin ki üç günlük insanlar hemen gruba almayalım özelimi paylaşıyorum.
Ha 3 günlük insanların gruba girmesi sorun değilse özelini paylaşmanda sorun olmamalı.
Aynen canım büyüdükçe artıyor. Benim 4 tane var yeri geliyor hepsi peş peşe hastalanıyor, bende deliriyorum o zamanlar. Ateş olmadı mı çok korkmam da hele de düşmeyen ateş oluyor bazen. Cumartesi akşamı kızımınki öyleydi, en fazla 38 e iniyor tekrar çıkıyor. Böyle oldumu korku oluyor işte Allah korusun havale geçirir diye korkuyorum.Büyüdükçe artıyo dimi walla benimki on aylık,cok sükür ciddi bişi yaşamadık daha ama korkuyorum,Allah şifa versin cnm
Özge cim seninle son gece bi kaç arkadaş diğer kızlara göre daha cok muhabbet etmiş biri olarak yazıyorumkı en azından kaptana haber vermeliydin,bende eşimle öleyim hayatta aklıma gelmez okuyacagı fakat ona güvenmenın yanında diğer kızların özelınede saygıdan ben olsam çıkmayı seçerdim en baştan,netıcede akıllı telefonlar kullanıyoruz okumayan bile üstten bıldırım geldıkce ilk Cümleyı bile görebiliyor,grupta kımsenın Kocasından yana okur diye şüphesi yok sadece karşıdakine saygıdan...
geçmiş olsun ablam sıcak tut ayaklarınıbiz sigara bırakma topiği açalım topluca durum bunu gösterecek. ay karnım ağrıyo gelmedi bi turlu regl akşama kıvrancam sanırım usuttummu ne
hah bu atarla gazla 79 olursun sennnhahahaha sende balsın balımsın
Ben seni kaçırmışım ayyuzlum:) denk gelemiyoruz aklımdasın duamdasın herkes gibi...neslim makres amaaannn sizde burdasuniz cok sevindim
Ne güzel işte, benimki de çok kıskanç maalesef. kilo vermeden önce kıskançlığı geçmişti, şimdi yine başladıya evet boşver kıskanç eşler olabiliyor önlem en guzeli cnm. benim eşim arayana bile bakmadığı için. ne ben karıstırırım ne de o elini surmez merak etmez yani karşılıklı saygı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?