Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

öle deme damlam sen bebeksin daha

beyazcan benzeri bişi sanırım hatırımda kalan kadarıyla. ama detay vermeyelim eşi malum okur mokur
Evet bende o yüzden çok sormadım, büyük ihtimal okur. Böyle netle ilgili benim de sıkıntım olmuştu birkaç yıl önce. O yüzden ne face ne de msn kullanıyorum. Nefret ettim hepsinden. Sadece buraya yazıyorum. Sırf bu yüzden eve de neti sokmuyorum çekemem bu sıkıntıyı

selam cnm iyi olmana sevindim kizarla aklimiz kalmisti ama 1 mesaj yazip bize haber vermen 20 saniyeni alirdi en fazla...
canim burada biz artik bir aile olduk bende bayilanbayilana katiliyorum seni bizim gibi grduk aramiza almakla biz mi hatali olmusuz bunu okuduguma uzuldum demek ki bizi benimseyememissin sen esini taniyor guveniyor olanilirsin ama biz malesef tanimiyorz ve dunya hali kimse kimseye guvenemez malesef..

makresim hosgeldin cnm nasilsin iyi misin sirtin nasil isin nasil gidiyo

ya evet boşver kıskanç eşler olabiliyor önlem en guzeli cnm. benim eşim arayana bile bakmadığı için. ne ben karıstırırım ne de o elini surmez merak etmez yani karşılıklı saygı bu

tskler cnm sen daha supersın ıns teyze oluyorsunuz dıye basbas bagırıcam
Aminnnn inşallah canım. Bol bol dua edelim sana. Aslında bir insanın arkasından onun ismini zikrederek yapılan dualar en çok kabul olunan dualardandır. Haftada bir gün dua kardeşliği yapalım mı. Herkes birbiri için dua etsin ne güzel olur

ay Allah razı olsun.. kızlar ben hsg cekılecegım zaman dua okumuslardı sagolsunlar.. yapalım valla her hafta bırı ıcın ne guzel olur

bi ara grupta yaptı kızlar guzel olur evet

Özge cim seninle son gece bi kaç arkadaş diğer kızlara göre daha cok muhabbet etmiş biri olarak yazıyorumkı en azından kaptana haber vermeliydin,bende eşimle öleyim hayatta aklıma gelmez okuyacagı fakat ona güvenmenın yanında diğer kızların özelınede saygıdan ben olsam çıkmayı seçerdim en baştan,netıcede akıllı telefonlar kullanıyoruz okumayan bile üstten bıldırım geldıkce ilk Cümleyı bile görebiliyor,grupta kımsenın Kocasından yana okur diye şüphesi yok sadece karşıdakine saygıdan...

Reklam mı

gel pcpc
canım dediğin gibi belki yazmam gerekirdi. Ama yazamamış olmak bu kdr laf duymadyı gerektirmezdi diye düşünüyorum. Senin gibi yaklaşsaygı arkadaş gerekeni açıklardım. Ama hesap sorar gibi falan. Haddini aştı.
Yazdıklarım tamamen şahsa yönelik cnm üstüne kimse alınmasın. Güveniniz için teşekkür ederim. Ama yani kendisi eşine güvenmiyor diye herkesin eşine güvenmemesini beklemek de normal bi aktivite değil.

Büyüdükçe artıyo dimi walla benimki on aylık,cok sükür ciddi bişi yaşamadık daha ama korkuyorum,Allah şifa versin cnm
Aynen canım büyüdükçe artıyor. Benim 4 tane var yeri geliyor hepsi peş peşe hastalanıyor, bende deliriyorum o zamanlar. Ateş olmadı mı çok korkmam da hele de düşmeyen ateş oluyor bazen. Cumartesi akşamı kızımınki öyleydi, en fazla 38 e iniyor tekrar çıkıyor. Böyle oldumu korku oluyor işte Allah korusun havale geçirir diye korkuyorum.

Canım dediğim gibi haber vermem gerekirdi. Konu zaten o kısmı aştı. Arkadaş hesap sorar gibi, haddimi bildirir gibi yazınca olmadı.
Merak etmeyin. Şu an ben bile oraya yazılanları hatırlamıyorum bile.

Sizleri tanımıyorum, kötülüğünüzü istemem. Dolayısıyla yazılanlar yaa okuduklarımdan yana şüpheniz olmasın.

ya evet boşver kıskanç eşler olabiliyor önlem en guzeli cnm. benim eşim arayana bile bakmadığı için. ne ben karıstırırım ne de o elini surmez merak etmez yani karşılıklı saygı bu
Ne güzel işte, benimki de çok kıskanç maalesef. kilo vermeden önce kıskançlığı geçmişti, şimdi yine başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…