- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
kaptanım iki sorum var. birincisi yemeklere havuç koymamak mı gerekiyor ben oğlana vitamin olur düşüncesiyle hep koyuyorum çiğini yemediği için
neslim cevaplamış deryacım haftada 3 kaşığı geçmemeye çalış tatlım
greyfurtu yesen lifleriyle birlikte daha iyi olurdu meleğim afiyetolsun cnm
bu da nerden çıktı ki regli jeseceği yönünde bir şehir efsanesi var fakat tamamen yanlış cnm.Asla öyle birşey yok bilakis calsiyum kemikler için çok faydalı
helva yerine balık yenmiş afiyetolsun kuzumelma daha çok acıktırmadımı bir bardak ta süt içseydin kuzum afiyetolsun canım derslerinde başarılar
Harika bir menü bülbülümsporun gayet yeterli squatı ilerde yaparsın kuzum önemli olan sağlığın
süper yine adaşım havuç artık yemeklerde yerini alamaz oldu karatay sonrası Elinde olmadan geç kalmışsın cecom ama yediklerinde sorun yok kuzum Yeşilçay eklesek diyorum ve suyunu da yazarsan günlük
o kaymak kayısı ile öyle güzel oluyorki ben olsam ekmek yerine onu tercih ederdim
öğle akşam süper özlellikle ekmek olmamasıPırasaya bayılırım öyle güzel bağırsak çalıştırır ki
telafi ettiğin sürece sorun yok meleğim
Dün dünde kaldı İremcim önümüze bakıyoruz her zaman
Kahvaltına yeşillik zeytin turp veya havuç eklemelisin cnm.Pirinç 1 kaşık kararında ama yenmese nasıl olur tabiki harika olur pirinç=şeker çünküiçtiğin su miktarını da yazarsan sevinirim spora ne zaman başlıyosun kuzum Yeşilçayı da ihmal etmemeye çalış lütfen
Harikasın cecommm kk yı bitince hemen kalkıyorum söz ben detiffany ile coşayım biraz
Yeni kararlarına bayıldım meleğim
dolma fazla gibi geldi bana neslimAfiyetolsun cnm
akşam erişteyle birlikte 3 kaşıpa dengelenmiş sayalım canım.su su su lütfennnnayrıca salata neden 2-3 çatal
evrene negatif mesaj yollama neslimmmyarın olsun bakalım
Kim demiş sana misafir diye geldin bi kere yollamayızTartılma cecom sabah ne kaldı uyandıktan en az yarım saat sonra tartıl bitanemm İyi gezmeler canım
Çok iyi olmuş neslim 2. haftada 2 kilo süper bence
Harikasın meleğimmmmdr randevusu hayırdır kontroldür inş
Annem de aksine çok zayıfladı neslimGelmiş geçmiş olsun tekrar canım Darısı başımıza
Aç kalınca öyle bir yerler kiiiii
Sorgu başlamış
Maşallah hakikaten süpe rkilo vermiş annenElbette sen de başaracaksın bizimle başarmama şansın yok
Sorun değil bizler anlarız kuzum
10 a 15 e mioo dogrudur evelı sene kılosunu 7 tlden almıstım koyde ıns bu sende oyle olur 10 a 15 e bıle razıyım
evet ablam bende onu yapıyordum bi ara ama ancak 1 mil dayanabiliyorum şimdi bu sworkiti bulunca bıraktım onu
Leslie ablanın evde yürüyüş videoları var kuzucum tam da evden çıkamayanlar için.
bugün yani perşembe günün menü ve programı
sabah 7:30 8:30 tempolu yürüyüş (telefonumun dediğine göre hergün 10000 adımı yapabiliyorum)
kahvaltıeynirli omlet 1 dilim ekmek
biraz peynir 2 adet zeytin(zeytinle pek aram yok benim)
domates salatalık biber maydanoz
şekersiz 3 fincan çay
öğleırasa yemeği, yoğurt
ara:bir kase yoğurt yarım elma içine rendeledim üzerine zencefil tarçın ve zerdeçal birer çay kaşığı ekledim malım dönem ve tatlı krizine çözüm için
akşam:1 kase mercimek çorbası karnıbahr ve hvuç haşlama üzerine yoğurt
gün içinde yeşil çay içtim 1 fincan ve tabiki suyumuda 2 litre içtim
az önce çocuklarımın ısrarı üzerine mısır pıtlattık 1 kasecik yedim galiba
sözünüzü dinliyorum kaptan ekmeğimi baya azalttım
ben bu hafta normalden daha çok dikkat ettim tartılmadım sabah tartılıcam ama hiç kilo vermişim gibi hissetmiyorum aksine sanki karnım davul gibi şiş
kaptanım iki sorum var. birincisi yemeklere havuç koymamak mı gerekiyor ben oğlana vitamin olur düşüncesiyle hep koyuyorum çiğini yemediği için. ikinci sorumda kaymak yiyebiliyormuyuuuuzzz ben köpücüğe veriyorum yiyemiyoruz diye
10 a 15 e mianaam ben 25den alıyorum kilosunu çok iyimiş sizin ora nereydi
evet ablam bende onu yapıyordum bi ara ama ancak 1 mil dayanabiliyorum şimdi bu sworkiti bulunca bıraktım onu
ayy çok sevindim kaptanım ozaman haftada bir iki kahvaltılarıma kaymak ve kuru meyve ekliyorum. alışmışım kahvaltıda tatlı bişey yemeye ki benim favorım kaymak ve tahin pekmez veya baldır şimdi çok arıyorum o isteğimide bu şekildebastırmış olurum. inşallah ablam bende öyle umuyorum çünkü spor yapmayı çok seviyorum kendimi dinç ve güçlü hissediyorum
Havuç pişince glisemik indeksi yükseliyor bitanem o yüzden biz karataycılar koymuyoruz sen yeğenine koyabilirsin kuzum .Kaymak elbette yiyebiliyoruz .Benim pazarları vazgeçilmezimdir .Köpücüğe mi veriyorsun yemesen bile buzlukta biriktirip tereyağı yapabilirisin bitanem aklında olsun
Şu an burada da 25 kuzum ben taze ceviz yeni çıktığı zaman çok almıştım kuruttum o zaman 15 ti
Hangisini sevdiysen tatlım sworkiti setler halinde yapabilirsin1 ay sonra leslie 2 mile bile sana hafif gelecek
ayy çok sevindim kaptanım ozaman haftada bir iki kahvaltılarıma kaymak ve kuru meyve ekliyorum. alışmışım kahvaltıda tatlı bişey yemeye ki benim favorım kaymak ve tahin pekmez veya baldır şimdi çok arıyorum o isteğimide bu şekildebastırmış olurum. inşallah ablam bende öyle umuyorum çünkü spor yapmayı çok seviyorum kendimi dinç ve güçlü hissediyorum
tamam kaptanım çok saol
3 gün kurusu kayısı arası kaymak yiyebilirsin canımörnek olması açısından sayı verdim.Balık yediğin zaman üzerine kibrit kutusu kadar tahin helvası yiyebilirsin Spor yapıp kilo kaybettikçe spor hayatının vazgeçilmezleri arasına girecek meleğim
bugün ki menümü yazmayacağım çünkü daha sporumuda yapmadım doğru düzgün su da içmedim şimdi bişeyler yapmaya çalışıcam kaç dk yapsam kardır. iyi geceler güzellerim yarın tartıdan hepimiz güzel sonuçlar alırız inşşş
tamam kaptanım çok saolbu arada az önce yazmayı unuttum bizde süt çok gidiyor oyüzden çokta kaymak çıkıyor arada buzluğa atıyorum kaptanım dediğin gibi yağ yapmak için ama benim köpücük taze süt yoğurt kaymak bayılıyo oyüzden arada ona veriyorum
cekilmezmi neslim alasi yapildi wallaSpor lar yapildimi cezalar cekildimi bakimmmm raoor bekliyom
sorma battaniyem catalim azcik buyuktu kizzzHmm ben rüyamda sanki 3-4 Çatal lahana yedim dediğini hatırlıyorum...demekki her Çatala iki lahana denk geldi
Kısmetlisin
tebrikler canimBen Yaptım neslicim,sayende hic yapmıcakken 2 mil Leslie yaptım
gelelim su mevzuya ozgecim bizim grupcak basimizdan yeni oyle bi esin grubu okuma mevzusu gectigi icin bu kadar hassasiz canim ki o arkadas kendisi bize haber verip gruptan ayrildi bayilan bayilanada sanirim ayni nezaketi sendende bekledigi icin uyarma geregi hissetti ama sen olayi direk had bildirme ve esine guvensizlik olarak algiladiysan senin bilecegin sey canim itham edildigini dusundugun seyi keske sende sende karsindaki itham ederek dile getirmeseydin acikcasi bende yeni tanidigim insanlara hemen guvenemem bu bir sorunsa toplum olarak sorunluyuz demektirkım ben mı esıme guvenmıyormuşum
acaba kaç kişi benımkı gıbı bır evlılıge sahıpnese
pisicim ben menulerimi yazmisdim bitanem sanirim gozden kacmis406,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
[TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-A1S2L3l4-izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Bayilan bayilana[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3-Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4-Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4-Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6-Charlessiz-izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7-Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8-Ebwam[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9-Heidi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10-Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11-Irem_özge[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12-Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TD]13-Misswong[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14-Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15-Saliha[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR][/TABLE][TR]
[/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Afiyetolsun cecomm erken yemişsin yine inş acıkmazsın acıkırsan çözüm belliYarın sabah sonucu çok merak ediyorum bitanem emeklerinin karşılığını alacağına eminim
Free Takım
makres76(62,7 / / / % )
sekerkiz67( 83/ / /% ) 28 mart ta listede
baldandane(99,5/ / /% ) 4 nisanda listede
45derya45(84,5 / / /% ) 4 nisanda listede
miss_wong (74,5 / / /% )
oynakbasi34(111,5/ / /% )
Bol bol ictim kaptanım yarın tartıda eksi çıkmak istemiyorum dün gece regl oldum,malum bu haftada yedim yani
neslim cevaplamış deryacım haftada 3 kaşığı geçmemeye çalış tatlım
greyfurtu yesen lifleriyle birlikte daha iyi olurdu meleğim afiyetolsun cnm
bu da nerden çıktı ki regli jeseceği yönünde bir şehir efsanesi var fakat tamamen yanlış cnm.Asla öyle birşey yok bilakis calsiyum kemikler için çok faydalı
helva yerine balık yenmiş afiyetolsun kuzumelma daha çok acıktırmadımı bir bardak ta süt içseydin kuzum afiyetolsun canım derslerinde başarılar
Harika bir menü bülbülümsporun gayet yeterli squatı ilerde yaparsın kuzum önemli olan sağlığın
süper yine adaşım havuç artık yemeklerde yerini alamaz oldu karatay sonrası Elinde olmadan geç kalmışsın cecom ama yediklerinde sorun yok kuzum Yeşilçay eklesek diyorum ve suyunu da yazarsan günlük
o kaymak kayısı ile öyle güzel oluyorki ben olsam ekmek yerine onu tercih ederdim
öğle akşam süper özlellikle ekmek olmamasıPırasaya bayılırım öyle güzel bağırsak çalıştırır ki
telafi ettiğin sürece sorun yok meleğim
Dün dünde kaldı İremcim önümüze bakıyoruz her zaman
Kahvaltına yeşillik zeytin turp veya havuç eklemelisin cnm.Pirinç 1 kaşık kararında ama yenmese nasıl olur tabiki harika olur pirinç=şeker çünküiçtiğin su miktarını da yazarsan sevinirim spora ne zaman başlıyosun kuzum Yeşilçayı da ihmal etmemeye çalış lütfen
Harikasın cecommm kk yı bitince hemen kalkıyorum söz ben detiffany ile coşayım biraz
Yeni kararlarına bayıldım meleğim
dolma fazla gibi geldi bana neslimAfiyetolsun cnm
akşam erişteyle birlikte 3 kaşıpa dengelenmiş sayalım canım.su su su lütfennnnayrıca salata neden 2-3 çatal
evrene negatif mesaj yollama neslimmmyarın olsun bakalım
Kim demiş sana misafir diye geldin bi kere yollamayızTartılma cecom sabah ne kaldı uyandıktan en az yarım saat sonra tartıl bitanemm İyi gezmeler canım
Çok iyi olmuş neslim 2. haftada 2 kilo süper bence
Harikasın meleğimmmmdr randevusu hayırdır kontroldür inş
Annem de aksine çok zayıfladı neslimGelmiş geçmiş olsun tekrar canım Darısı başımıza
Aç kalınca öyle bir yerler kiiiii
Sorgu başlamış
Maşallah hakikaten süpe rkilo vermiş annenElbette sen de başaracaksın bizimle başarmama şansın yok
Sorun değil bizler anlarız kuzum
Senin msjları okurken basım dönüyoSelamün aleyküm kızlarrrrr
Yine dayanamadım yatmadan sizlere bir bakayım dedim
Misafirlerimi biraz evvel uğurladım
Çok şükür bugünü de kaçamaksız tamamladım
Özellikle bu gece yine kendimle gurur duydum
Eşim tuzlu susamlı şu BİM'deki çubuklardan birde bir iki çeşit tatlı kurabiyelerden almış ( Kavala mıdır nedir ondan ki normalde ben onlara bayılırımmmmmm) ama kesinlikle bir tane bile yemedim
Şekersiz çayımı içtim ve onlar gider gitmezde acıkma hissi oluşmasın diye bir bardak ayranımıda içtimŞekersiz çayı biraz fazla kaçırınca içim bir tuhaf oldu buruştu sanki ama ayranı içince geçti ( açlık değildi ama tabi )
Bakalım yarın neler olacak
Sağ olasın adaşım
Bilmemmi çözümüMillet alkolik olur ben ayran kolik oldum ama karatay önceside ayranı çok severdim zaten tabi şimdi çok daha önemli benim için
Bende çok merak ediyorum acıkcası
Anammmm free Takıma da girdiğimi görünce sevindirik oldum
Kabuklu 30, kırılmışı en son 54 ten aldım cok Pahalı burdaoo dogrudur evelı sene kılosunu 7 tlden almıstım koyde ıns bu sende oyle olur 10 a 15 e bıle razıyım
Sizi gidi İsveçliler siziiii yarın görecez ak mı kara mıBugun detox yaptim yarin tartiyi azcik eksi gostersin diye
sabah maydanoz bir limon ve suyu blendirda cekip ictim
ogle bir potakal bir limonu siktim icine bir yesil elma rendeledim biraz tarcin misssss oldu walla tavsiye olunur onu yedim
aksam oglenin aynisi arti azonce tarcinli sutle gunu kapadim
spor 3 mile leslie yaptim hafif kirginligim vardi oyuzden 45 de squat yapip dusa kactim 3 litre suyu icildi bakalim yarin tarti ne gostercek en son 126.6 ydim
Yazmadan geçemeyeceğim,Bülbülüm maşallah ev hanımlıgı ve anneliği Tecrübe ediyorsunkaptanım iki sorum var. birincisi yemeklere havuç koymamak mı gerekiyor ben oğlana vitamin olur düşüncesiyle hep koyuyorum çiğini yemediği için. ikinci sorumda kaymak yiyebiliyormuyuuuuzzz ben köpücüğe veriyorum yiyemiyoruz diye
10 a 15 e mianaam ben 25den alıyorum kilosunu çok iyimiş sizin ora nereydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?