Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kaptanım iki sorum var. birincisi yemeklere havuç koymamak mı gerekiyor ben oğlana vitamin olur düşüncesiyle hep koyuyorum çiğini yemediği için . ikinci sorumda kaymak yiyebiliyormuyuuuuzzz ben köpücüğe veriyorum yiyemiyoruz diye

oo dogrudur evelı sene kılosunu 7 tlden almıstım koyde ıns bu sende oyle olur 10 a 15 e bıle razıyım
10 a 15 e mi anaam ben 25den alıyorum kilosunu çok iyimiş sizin ora nereydi

Leslie ablanın evde yürüyüş videoları var kuzucum tam da evden çıkamayanlar için.
evet ablam bende onu yapıyordum bi ara ama ancak 1 mil dayanabiliyorum şimdi bu sworkiti bulunca bıraktım onu

Menün gayet güzel meleğim. Öğleden sonra ara yapman sadece leptini bölmüş ama olsun gayet güzel bir seçim meyveli tarçınlı elma.Ben de çok severim ama zencefil zerdeçal koymasan iyiydi sanki

1 kasecik mısır demek olur o kadar çok fazla germe kendini zamanla kendin yemek istemeyeceksin. Dur bakalım kuzum sabah bir olsun sabah kalktıktan en az yarım saat sonra tartılıp yaz canım.Menülerin gayet güzeldi spor da öyle hele bugün 10,000 adım da eklenmiş ben verdiğine eminim cnmVermemiş olsan bile sakın moralini bozma regl öncesi vücut 1-2 kilo fazla bile çıkabiliyor

Havuç pişince glisemik indeksi yükseliyor bitanem o yüzden biz karataycılar koymuyoruz sen yeğenine koyabilirsin kuzum .Kaymak elbette yiyebiliyoruz .Benim pazarları vazgeçilmezimdir .Köpücüğe mi veriyorsun yemesen bile buzlukta biriktirip tereyağı yapabilirisin bitanem aklında olsun

Şu an burada da 25 kuzum ben taze ceviz yeni çıktığı zaman çok almıştım kuruttum o zaman 15 ti

Hangisini sevdiysen tatlım sworkiti setler halinde yapabilirsin1 ay sonra leslie 2 mile bile sana hafif gelecek

ayy çok sevindim kaptanım ozaman haftada bir iki kahvaltılarıma kaymak ve kuru meyve ekliyorum. alışmışım kahvaltıda tatlı bişey yemeye ki benim favorım kaymak ve tahin pekmez veya baldır şimdi çok arıyorum o isteğimide bu şekildebastırmış olurum. inşallah ablam bende öyle umuyorum çünkü spor yapmayı çok seviyorum kendimi dinç ve güçlü hissediyorum

3 gün kurusu kayısı arası kaymak yiyebilirsin canım örnek olması açısından sayı verdim.Balık yediğin zaman üzerine kibrit kutusu kadar tahin helvası yiyebilirsinSpor yapıp kilo kaybettikçe spor hayatının vazgeçilmezleri arasına girecek meleğim

tamam kaptanım çok saol bu arada az önce yazmayı unuttum bizde süt çok gidiyor oyüzden çokta kaymak çıkıyor arada buzluğa atıyorum kaptanım dediğin gibi yağ yapmak için ama benim köpücük taze süt yoğurt kaymak bayılıyo oyüzden arada ona veriyorum

Ben kaçıyorum meleklerim hepinize iyi geceler listelerimiz

İyi geceler canım kolay gelsin

Ben de kaçıyorum meleklerim yarın tartı hepinizin yüzünü güldürsün inşallah 12 den önce bildirimler tamamlanırsa sevinirim İyi geceler tatlı rüyalar

Ne yapalım yarısı da köpücüğe gitsin onun da ihtiyacı var dimi

Slm kizlarrrrr ben geldimmm
nasilsiniz gorusmeyeli walla ben dun acayip yorgun oldugum icin uuruyamadim masallah ne cok yazismissiniz watsapp gibi oku oku bitmedi
Spor lar yapildimi cezalar cekildimi bakimmmm raoor bekliyom
cekilmezmi neslim alasi yapildi walla

Hmm ben rüyamda sanki 3-4 Çatal lahana yedim dediğini hatırlıyorum...demekki her Çatala iki lahana denk geldi
Kısmetlisin
sorma battaniyem catalim azcik buyuktu kizzz

Ben Yaptım neslicim,sayende hic yapmıcakken 2 mil Leslie yaptım
tebrikler canim

kım ben mı esıme guvenmıyormuşum
acaba kaç kişi benımkı gıbı bır evlılıge sahıp nese
gelelim su mevzuya ozgecim bizim grupcak basimizdan yeni oyle bi esin grubu okuma mevzusu gectigi icin bu kadar hassasiz canim ki o arkadas kendisi bize haber verip gruptan ayrildi bayilan bayilanada sanirim ayni nezaketi sendende bekledigi icin uyarma geregi hissetti ama sen olayi direk had bildirme ve esine guvensizlik olarak algiladiysan senin bilecegin sey canim itham edildigini dusundugun seyi keske sende sende karsindaki itham ederek dile getirmeseydin acikcasi bende yeni tanidigim insanlara hemen guvenemem bu bir sorunsa toplum olarak sorunluyuz demektir

pisicim ben menulerimi yazmisdim bitanem sanirim gozden kacmis
en sonki lahana faciasini gormezlikten geldin sanirim sagol

Gelelim dunku ve bugunku menume
dunku menum
sabah 1 fincan sade kahve 1 hurma
ogle 2 kasik bulgur pilavi 1 bardak ayran
aksam 1 kase yayla corbasi iki catal patates yemegi
3 litre suyumu ictim spor yapamadim
onun yerine tum gun kv evinde misafire hizmet yemek bulasik isleriyle ugrastim sayilirmi
neolurrrrrr sayilsinn

Bugun detox yaptim yarin tartiyi azcik eksi gostersin diye
sabah maydanoz bir limon ve suyu blendirda cekip ictim
ogle bir potakal bir limonu siktim icine bir yesil elma rendeledim biraz tarcin misssss oldu walla tavsiye olunur onu yedim
aksam oglenin aynisi arti azonce tarcinli sutle gunu kapadim
spor 3 mile leslie yaptim hafif kirginligim vardi oyuzden 45 de squat yapip dusa kactim 3 litre suyu icildi bakalim yarin tarti ne gostercek en son 126.6 ydim

Selamün aleyküm kızlarrrrr

Yine dayanamadım yatmadan sizlere bir bakayım dedim

Misafirlerimi biraz evvel uğurladım
Çok şükür bugünü de kaçamaksız tamamladım

Özellikle bu gece yine kendimle gurur duydum
Eşim tuzlu susamlı şu BİM'deki çubuklardan birde bir iki çeşit tatlı kurabiyelerden almış ( Kavala mıdır nedir ondan ki normalde ben onlara bayılırımmmmmm ) ama kesinlikle bir tane bile yemedim
Şekersiz çayımı içtim ve onlar gider gitmezde acıkma hissi oluşmasın diye bir bardak ayranımıda içtim Şekersiz çayı biraz fazla kaçırınca içim bir tuhaf oldu buruştu sanki ama ayranı içince geçti ( açlık değildi ama tabi )

Bakalım yarın neler olacak

Afiyetolsun cecomm erken yemişsin yine inş acıkmazsın acıkırsan çözüm belli Yarın sabah sonucu çok merak ediyorum bitanem emeklerinin karşılığını alacağına eminim

Sağ olasın adaşım
Bilmemmi çözümü Millet alkolik olur ben ayran kolik oldum ama karatay önceside ayranı çok severdim zaten tabi şimdi çok daha önemli benim için
Bende çok merak ediyorum acıkcası

Free Takım

makres76(62,7 / / / % )

sekerkiz67( 83/ / /% ) 28 mart ta listede
baldandane(99,5/ / /% ) 4 nisanda listede
45derya45(84,5 / / /% ) 4 nisanda listede
miss_wong (74,5 / / /% )
oynakbasi34(111,5/ / /% )

Anammmm free Takıma da girdiğimi görünce sevindirik oldum

Bol bol ictim kaptanım yarın tartıda eksi çıkmak istemiyorum dün gece regl oldum,malum bu haftada yedim yani
Lavasa pizzaya yediğim an pişman değildimde şimdi pişmanım yumurta geldi dayandı Kapıya
Yarın hesap günü

Senin msjları okurken basım dönüyo maşallah enerjine
Benim içim gecmiş seni okuyunca Anlıyorum:)
Adını ara sıra duyuyordum hakkaten duyulmaya degermişin renk kattın

Sizi gidi İsveçliler siziiii yarın görecez ak mı kara mı
Önce kendimi sonra sizi merak ediyorum

Bugünkü menum
Aksama kadar 2 paket çizi,sayısını sayamadığım kadar ayran
Aksam kıymalı yumurta,zeytin,yeşillik,domates
2 maden suyu,2 bitki çayı
Spor yok,regl iken ilk üç günden sonra anca yapabiliyorum

Yazmadan geçemeyeceğim,Bülbülüm maşallah ev hanımlıgı ve anneliği Tecrübe ediyorsun
Ileride eşinde Şanslı çocuklarında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…