Sen de hoş geldin kaptanım, misafir olsun da yorgunluğu hiç önemli değil. Ben çok severim misafiri her gün biri gelsin sıkılmam. Ben iş yüzünden pek bir yere gidemediğim için genelde bende toplanırız evin bereketi. Bir de evde büyükler olunca misafir hiç bitmez tabii.Tünaydın meleklerimmm artık bıktınız biliyorum ama dün inanın misafir trafiğim çok yoğundu eş dost sağolsun annemi merak ettiği için ev hiç boş kalmıyor
Dünkü tartışma dolayısı ile gerçekten çok üzgünüm .Bu konuyu tekrar açmak istemiyorum her iki tarafın haklı tarafları olduğu kadar haksız oldukları taraf da var üslup konusunda biraz daha dikkat edilmeliydi diye düşünüyorum hepimiz insanız istemeden hatalar yapabiliriz önemli olan birbirimize saygımızı yitirmeden tartışabilmek .Aslında tamamen iki tarafın da birbirini tanıdıkça çok seveceğine eminim.Kol kırılır yen içinde kalır diye bir atasözümüz var bizler burada bir aile olduk bundan sonra gerekli hallerde uyarılarımızı lütfen özel mesaj yoluyla yapmaya ve çözmeye gayret edelim
Cecom ben herşeyi atıyorum buzluğa hiçbirşey olmaz bitanem gönül rahatlığıyla atabilirsin özlediğin bir zaman hazır olur
Kıymalı kabak kavurma deyince durdum neslimkavurma yöntemini iptal ettik eminim suyla kavurmuşsundur 2 kare Yürüyüş toplamda harika bitanem
Ne güzel gelişmeler sevgili adaşımbu gelişmelerin olmaması mümkün değildi hakikaten süpersin menü olarak spor ve hareket olarak aynen devam bitanemmm
adaşımın dediği gibi hemen başlarsan iyi olur canım fakat ilerleyen günlerde mutlaka kitapları almanı tavsiye ederim bilinçli yapman çok farklı olurBizler menülerinde elimizden geldiğince uyarılarımızı yaparız fakat pişirme yöntemleri bile karatay sağlıklı beslenmesinde çok farklı
İlk menüne göre gayet güzel bir menü meleğimİnan bana zamanla ekmek nedir unutacaksın peynir ve yumurtadan korkma lütfen köy yumurtası bulabiliyorsan doyuncaya dek yiyebilirsin haşlama olursa kayısı kıvamı çok haşlarsan transyağa dönüşüyor omlet türüyse fazla yakmadan cnm. peynir de avuç için kadar ve kalınlığında tatlım zeytini mutlaka kahvaltılarına ekle cnm çünkü g.i si 0 olan tek meyve salatalarında da z.yağını bol kullanmaktan sakın çekinme
Elbette gidip geliyoruz evde yapıyoruz tatlım en güzeli gitmeden önce önlemini almak .Tok gidersen nefsine yenilmen zor olur.İkramlarda sana uygun ne varsa yiyebilirsin kısır mercimekli köfte vs .Baktın ikramlar hep cıs dolu pembe yalanlar benim kurtarıcımdı ilk zamanlar midem rahatsız vsBir diğe ryaptığım yöntemde çaktırmadan tabağımı mutfaga bırakmak Şu anda zaten herkes kabullendi ve mutlaka gittiğim yerlerde bana uygun birşeyler oluyor Ayrıca çantanda minik bir poşet bulunsun ceviz kuru kayısı bunlar senin acil durum yemeklerin tatlım
lavaşı yediğine pişman oldun eminimAkşam da dengeleyip sporunu yapınca sorun kalmamış meleğim
Meleğim squat ve mekik güzel evet ama en önemlisi kardiyo önceliğin ip atlama olsun çünkü tüm vucudu çalıştıran bir spor yürüyüş gibi .Sonrasında dilediğin sporları ekleyebilirsin
Tünaydın şirinem hoşgeldin kuzum nasılsın
Oh karatayın konforuna tekrar hoşgeldin o zaman canımEksilerin olması süper.
1 çay bardağı leblebi 1 dili ekmeğe eşit kuzum aklında olsun..Karatayın şöyle bir güzelliği var herkes kendi mutfağına göre şekillendirebiliyor cnm farzedelim yumurtan yok mercimek çorbası kurufasulye veya akşamdan kalan yemeğini kahvaltıda yiyebilirsin
Ben şuna inanıyorum bir gün herkes karatay sağlıklı beslenmesini uygulayacak ve kimse hastalanmayacak inşallah
Az önce battaniyeye yazdığım senin için de geçerli meleğim.Squat evet güzel fakat şu an için özlelikle senin yapman gereken tek spor yürüyüşRahatsızlanıp hiç spor yapamamaktansa ara vermen daha iyi olmuş canım
Afiyetolsun canım bir domatesten birşey olmaz diyelim o zamanAfiyetolsun cnm Spor yapamadığın için üzülme afacan yeterince spor yaptırıyordur sana aslında
Hoşgeldin makresim bitanem hiç kendini üzme 4 miniğinle sen elinden geleni yaptın.Ayrıca en yoğun zamanındı .Herşeyin hayırlısı kuzum tekrar girersin
Geçmiş olsun tatlım karbonatla gargara miniklere zararlı olurmu acaba
Müthişsin cecommmm
ayda yarım d vitamininden ne olur ki deryacım ayda hiç olmazsa 1 tane tam iç kuzum.
Tekrar diyetisyeninin menülerini uygulamaya başladın sanırım makresim.Afiyetolsun kuzum.Salı sabahı raw kahvaltısı yapmışsınsen yokken bşz raw macerasına başladık hakikaten çok sağlıklı hem karatay hem raw harika oluyor Spor için üzülme iyileşince tekrar başlarsın makresim
tam 120 kilo margarinden kurtuldun makresim dile kolay kalanını da tekrar güzle bir başlangıçla vereceğine eminim cnm evet buralardan ayrılmak gerçekten yaramıyor kontrol için burası şart
Güneşe çıksak bile güneş koruyucusuz çıkamıyoruzki tatlım bu da d vitamini almamızı engelliyor o yüzden dışardan takviye şart hakikaten 25 de düşük cnm 100 e kadar devamm
Ne güzel özetlemişsin bitanem teşekkürler .Dediğin gibi kaçamaklar o kadar önemliki 7 ay boyunca kaçamaklarım 1 elin parmaklarını geçmemesine rağmen gr gr vermiştim
Gitmiyor diye birşey yok neslim elbette gidecek yeter ki kararlı ol
Sana birşey demeye yüzüm yok meleğim malesef ben de başladım.Şu dönemi atlatayım ben de bırakacağım sen ve neslide inşallah
Önemli olan snein mutluluğun ve huzurun biz her zaman burdayız meleğim ilk ve son olsun inş bu huzursuzluğunuz
Biz de seni çok seviyoruz kendine ve mekelerime iyi bak
İyiydi de ne demekyeğenim gelene dek hedefe devam ediyoruz kraliçem
O günler uzak değil bitanemmm rabbimin izniyle olacak inşallah
Kilo verdikçe tüm rahatsızlıkların hafifleyecek bülbülüm üzme kendini
Zaman zaman yapıyoruz bitanem
Hatun genliğine döndü enişte napsın kıskanmakta haklı
sen çok yaşa emi ağlama gözyaşım kenarda da ne demek
Sabah hani farklı yapacaktınAkşamki muz fazla olmuş barbim onu sabaha alacağını sanıyordum
Paylaşım için teşekkürler neslim de saçıma kahve telvesini sürersem nasıl arıtacağımı bilemedim bir an
Maşallah barbim onbin adım ve ilave spor harikasın
Fazlasını diyeceğin günlerde gelecek meleğim yeter ki önerilerimizi dikkate al cnm gün içinde 2 fincan yeilçay içmeyi de unutma bitanem
Damla tabii cecommm senin yazılarını okumak ayrı bir zevk benim içinBir gün kitap çıkaracağına eminim rabbim büyük hiç umulmadık bir yerden bir şey çıkar ve basılır kuzum.Sen yeter ki yaz Bu arada allah kavuştursun bitanem anneciğini yolcu etmişsiniz
oyyyyy kuzum ızmır kemeraltı cok ucuz ınce kabuk 20-24 tl arası degısıyor kılosuKabuklu 30, kırılmışı en son 54 ten aldım cok Pahalı burda
banum cepten liste getiremiyomBen kaçıyorum meleklerim hepinize iyi geceler listelerimiz
İyi geceler canım kolay gelsin
Ben de kaçıyorum meleklerim yarın tartı hepinizin yüzünü güldürsün inşallah 12 den önce bildirimler tamamlanırsa sevinirimİyi geceler tatlı rüyalar
Ah banum şu kavala kurabiyesini son iki ayda o kadar çok yedim ki gelen 2 kilomun en büyük sebebi bu. Birde evde kendim yapıyorum daha çok yiyorum. İçinde badem tereyağı var ama un da var tabi. Çocuklar da seviyor. çocuklara da yasak koydum. Akşam kızım anne ne zaman ödül günü yapacaksın birşeyler yap artık dedi. Yok dedim 2 hafta daha hiçbirşey yapmıyorum. Sadece kek ve kısır yaparım onlar yeter dedim. kuzum çaresiz ne yapalım peki anne dedi. keki sevmem kısır da serbest zaten sorun olmaz.Selamün aleyküm kızlarrrrr
Yine dayanamadım yatmadan sizlere bir bakayım dedim
Misafirlerimi biraz evvel uğurladım
Çok şükür bugünü de kaçamaksız tamamladım
Özellikle bu gece yine kendimle gurur duydum
Eşim tuzlu susamlı şu BİM'deki çubuklardan birde bir iki çeşit tatlı kurabiyelerden almış ( Kavala mıdır nedir ondan ki normalde ben onlara bayılırımmmmmm) ama kesinlikle bir tane bile yemedim
Şekersiz çayımı içtim ve onlar gider gitmezde acıkma hissi oluşmasın diye bir bardak ayranımıda içtimŞekersiz çayı biraz fazla kaçırınca içim bir tuhaf oldu buruştu sanki ama ayranı içince geçti ( açlık değildi ama tabi )
Bakalım yarın neler olacak
Sağ olasın adaşım
Bilmemmi çözümüMillet alkolik olur ben ayran kolik oldum ama karatay önceside ayranı çok severdim zaten tabi şimdi çok daha önemli benim için
Bende çok merak ediyorum acıkcası
Anammmm free Takıma da girdiğimi görünce sevindirik oldum
ne sandın baglıcaz senı buraya kımıldayamıcanSelamün aleyküm kızlarrrrr
Yine dayanamadım yatmadan sizlere bir bakayım dedim
Misafirlerimi biraz evvel uğurladım
Çok şükür bugünü de kaçamaksız tamamladım
Özellikle bu gece yine kendimle gurur duydum
Eşim tuzlu susamlı şu BİM'deki çubuklardan birde bir iki çeşit tatlı kurabiyelerden almış ( Kavala mıdır nedir ondan ki normalde ben onlara bayılırımmmmmm) ama kesinlikle bir tane bile yemedim
Şekersiz çayımı içtim ve onlar gider gitmezde acıkma hissi oluşmasın diye bir bardak ayranımıda içtimŞekersiz çayı biraz fazla kaçırınca içim bir tuhaf oldu buruştu sanki ama ayranı içince geçti ( açlık değildi ama tabi )
Bakalım yarın neler olacak
Sağ olasın adaşım
Bilmemmi çözümüMillet alkolik olur ben ayran kolik oldum ama karatay önceside ayranı çok severdim zaten tabi şimdi çok daha önemli benim için
Bende çok merak ediyorum acıkcası
Anammmm free Takıma da girdiğimi görünce sevindirik oldum
hayırlı cumalar sekerımbanum cepten liste getiremiyom
bir tik gelsende kontrol etsen paylasimi yapsak
ay sapsidikligim tuttu
6.mintika hayirli cumalar gunaydin canocanlar
Nurum canım günaydınnnnnoyyyyy kuzum ızmır kemeraltı cok ucuz ınce kabuk 20-24 tl arası degısıyor kılosu
köylüler bırbırlerıne sattıkları ıcın ucuz oluyo ısın ıcıne kıra vs gırmedıgı ıcın bayındır cınardıbı koyukaptanım iki sorum var. birincisi yemeklere havuç koymamak mı gerekiyor ben oğlana vitamin olur düşüncesiyle hep koyuyorum çiğini yemediği için. ikinci sorumda kaymak yiyebiliyormuyuuuuzzz ben köpücüğe veriyorum yiyemiyoruz diye
10 a 15 e mianaam ben 25den alıyorum kilosunu çok iyimiş sizin ora nereydi
evet ablam bende onu yapıyordum bi ara ama ancak 1 mil dayanabiliyorum şimdi bu sworkiti bulunca bıraktım onu
gunaydınnn makresımmmmm bitanemmmmmNurum canım günaydınnnnn
gozun aydın efsercımEki Görüntüle 1462002
Mutluyum kızlarbu hafta azıçık dikkat ettim ve reglinin ödemi gerçekten beni sitrese sokmuştu ama atlaşmış olmama çabuçak başa dönmeme çok sevindim motivasyonumu düşürmeden yola devam
Sagol canimgozun aydın efsercım
bakalım katılırım belkiİyi akşamlar meleklerim
15 e bulursan hiç kaçırma canım bu sene tazesi 15 ti
katılanlardan neyin eksik neslim katıl tabiii kk stil görsünSaç yarışması da varmış kraliçem neden katılmadıki
Afiyetolsun cecomm erken yemişsin yine inş acıkmazsın acıkırsan çözüm belliYarın sabah sonucu çok merak ediyorum bitanem emeklerinin karşılığını alacağına eminim
bildirimini merakla bekliyom halımemBugun detox yaptim yarin tartiyi azcik eksi gostersin diye
sabah maydanoz bir limon ve suyu blendirda cekip ictim
ogle bir potakal bir limonu siktim icine bir yesil elma rendeledim biraz tarcin misssss oldu walla tavsiye olunur onu yedim
aksam oglenin aynisi arti azonce tarcinli sutle gunu kapadim
spor 3 mile leslie yaptim hafif kirginligim vardi oyuzden 45 de squat yapip dusa kactim 3 litre suyu icildi bakalim yarin tarti ne gostercek en son 126.6 ydim
efsercim adına sevindim cnmEki Görüntüle 1462002
Mutluyum kızlarbu hafta azıçık dikkat ettim ve reglinin ödemi gerçekten beni sitrese sokmuştu ama atlaşmış olmama çabuçak başa dönmeme çok sevindim motivasyonumu düşürmeden yola devam
nerelerdesin sen bakimmmKızlar günaydın, bu ara pek giremiyorum. Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Kilom sabit aynı kalmışım. Almadığım için seviniyorum, bu ara kendimi yemeye verdim çünkü
tabiki harika sakın uzulmegunaydın kızlar
günlük yürüyüşümü yaptım 1 saat
dinlendim kahvaltıya oturmadan tartılayım dedim ve sonuç 99.5 olan kilom 99.3 gözüküyo
kaptanım 200 gramda yazılmaz ama oda kardır dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?