Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen de hoş geldin kaptanım, misafir olsun da yorgunluğu hiç önemli değil. Ben çok severim misafiri her gün biri gelsin sıkılmam. Ben iş yüzünden pek bir yere gidemediğim için genelde bende toplanırız evin bereketi. Bir de evde büyükler olunca misafir hiç bitmez tabii.

Diyetisyenimin listesine döndüm evet ama haftada 3 gün raw ağırlıklı beslenmeye kadar verdim. Tam olmasa da çoğunluğu çiğ besin olsun. İki gün üst üste yaptım dün başım döndü normal menüme döndüm. Alışana kadar biraz baş dönmesi yapacak sanırım.

banum cepten liste getiremiyom
bir tik gelsende kontrol etsen paylasimi yapsak

ay sapsidikligim tuttu
6.mintika hayirli cumalar gunaydin canocanlar

Ah banum şu kavala kurabiyesini son iki ayda o kadar çok yedim ki gelen 2 kilomun en büyük sebebi bu. Birde evde kendim yapıyorum daha çok yiyorum. İçinde badem tereyağı var ama un da var tabi. Çocuklar da seviyor. çocuklara da yasak koydum. Akşam kızım anne ne zaman ödül günü yapacaksın birşeyler yap artık dedi. Yok dedim 2 hafta daha hiçbirşey yapmıyorum. Sadece kek ve kısır yaparım onlar yeter dedim. kuzum çaresiz ne yapalım peki anne dedi. keki sevmem kısır da serbest zaten sorun olmaz.

ne sandın baglıcaz senı buraya kımıldayamıcan

köylüler bırbırlerıne sattıkları ıcın ucuz oluyo ısın ıcıne kıra vs gırmedıgı ıcın bayındır cınardıbı koyu

***6.Takım 405. Etap***

Ahbirkingcharlesimolsa (77,6// /% )
battaniye1 (77,9/ / /% )
BayilanBayilana (87,5/87,5 /0 /%0 )
Bulbul-e Bismil( 89,8/ / /% )
Ebwam(126,6/ / / % )
Efser (72/ / /% )404. etapta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
gel_pcpc (77.8/ / /% )
irem-ozge (83,6 / / / % )
leyla_34 (56,2 / / / % )
rengarenknesli ( 75,9/ / /% )

6.Takım Ortalaması:%

gunaydın topik halkı huuuu

bakalım katılırım belki

bildirimini merakla bekliyom halımem

efsercim adına sevindim cnm

Kızlar günaydın, bu ara pek giremiyorum. Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Kilom sabit aynı kalmışım. Almadığım için seviniyorum, bu ara kendimi yemeye verdim çünkü
nerelerdesin sen bakimmm

gunaydın kızlar
günlük yürüyüşümü yaptım 1 saat
dinlendim kahvaltıya oturmadan tartılayım dedim ve sonuç 99.5 olan kilom 99.3 gözüküyo
kaptanım 200 gramda yazılmaz ama oda kardır dimi
tabiki harika sakın uzulme

***6.Takım 405. Etap***

Ahbirkingcharlesimolsa (77,6// /% )
battaniye1 (77,9/ / /% )
BayilanBayilana (87,5/87,5 /0 /%0 )
Bulbul-e Bismil( 89,8/ / /% )
Ebwam(126,6/ / / % )
Efser (72/ / /% )404. etapta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
gel_pcpc (77.8/ / /% )
irem-ozge (83,6 / / / % )
leyla_34 (56,2 / / / % )
rengarenknesli ( 75,9/75,8 /0,1 /%0,13 )

6.Takım Ortalaması:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…