Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhabalar ben samsunda yaşıyorum.evliyim 3 çocuk annesiyim.34 yaşındayım.samsuna isatanbuldan gelin olarak geldim bu yüzden çok fazla sosyal çevrem olmadı evde durmaktan kilo aldım 2 ay önce en son bebeğimi memeden kestim ve yeter artık istediğim kiloda olmak istiyorum dedim ve aranızdayım.99.5 kiloyum bazen tartıda tokken tartıldığımda 100.5 oluyorum.161 boyundayım.hedefim 70 kilo olmak ama ilk hedefim tartıda 89 kiloyu görmek.ev hanımıyım.

hg cnm

yok ne kadar sağlıklı desemde olmuyor beni hiç dinleyen yok kış sebzelerinden doğru dürüst hiç birini yemiyolar.zorla salata yemeye alıştırdım bağırsaklarınız düğümlencek diye diye

inşallah canım rabbim sağlık versin

benim annem de 55 yaşında geçen yıl 110 kilo ile bir başladı.şimdi 80 kilo. kendi karar verdiyse yapar eskiler daha azimli oluyolar. benim anneminde başından yangın geçtı vücudunda yanıklar oldu ve bir dizi ameliyat geçirdi kiloları bu yüzden almıştı kortizonlu ilaçlar çok yapıyo.ama şimdi hala azimle devam ediyo.biraz beni de onun bu hali harakete geçirdi.umarım başarır ve umarım annen bundan sonra böyle hastalıklarla karşılaşmaz.

az önceki yazdığım mesajı sana yazdım yanlış alıntı yapmışım

az önceki yazdığım mesajı sana yazdım yanlış alıntı yapmışım
okudum cnm
memnun oldum bende aslen amasyalıyım samsun komşu memleketimizdir. doğma buyume izmirliyim. evlendim 2001 de alanya ya yerleştim cennette yaşıyorum. 38 yaşındayım. bir oğlum var 6 yasında bir kızım var 13 yaşında. çalışıyorum emlak danişmanıyım. bende memnun oldum

Yine ben damladım

Hesapta iş yapıyorum ama aklım hep buralarda Hani eli işte gözü oynaşta hesabı

Salonum bitti bir tek süpürmesi kaldı, çok azda mutfak işim kaldı ( hani en fazla yarım saat o yüzden rahatım )
Komşu ablam kahve içmeye gelecekti oda az işimizi bitirelim rahat içeriz dedi o yüzden biraz size bakayım dedim iki dakika da olsa

biz severız mısafırlerı kızlar cecom cecom dıyolardı demek senmıssın memnun oldum.. ıyıkı geldın.. nerdensın yas kac

Sağ olasın canım bende memnunum burada olmaktan
Bizim takımdaki arkadaşlarda çok iyiler sağ olsun ama Neslim, Ayyüzlüm, Eylül Sıla ve Sweetdimple benim eski topikten olduğu için onların yeri bende çok ayrı

34 yaşındayım canım ( her ne kadar hala 19 olduğum konusunda inat etsemde )
Biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ve istanbuldayım

Canım aslında bizde ara öğün yapıyoruz sayılır ama bizler Leptini bozmaması için araları Ayran ve kahveyle tamamlıyoruz hem tok oluyoruz hemde Allahın izniylede çok çok güzel kilolar vericeğiz

2 tane 2 Valla 3 Kız olsaydı herhalde kafayı yerdim bazen bebek görünce yine niyeti bozuyorum ama sonrada aman yok ben almim diyorum Zaten hep diyorum büyük kız hiç istemiyor bazen hatta diyor .ok vardı ufaklığı doğurdun diye Geçen Anneme de dedim valla kazara 3.cüye hamile kalsam ( kasten yapmam öyle şey heleki kilo vermek için bukadar uğraşırken ) büyük kız senmisin hamile kalan diye benzin döküp yakar beni diye Aslında ufaklığı o büyüttü sayılır ama çenesi düşüp ablasına karşılık verince pişman oldu kardeş istediğine

aaa hakıkaten eglencelı bır kılıgı var bellı... hakıkaten ceco yaz kız bır kıtap

Valla kızlarım için ufak bir hikaye yazmıştım bir kaç sene evvel hatta bir iki kişiye birazını okuttum çok beğendiler tabi o yazdığım 40 - 50 sayfayı önce notere tastik ettirip öyle yayın evleriyle görüşebilirim ( uzun zamandır aklımda ama maalesef okadar sayfayı tastik ettirmekte iyi para olmadı artık kendi kendime kaplatıp kızlarıma birer tane hatıra bırakırım gerçi komşu ablam sağ olsun o konuda çok destekci ille tastikini yaptır sonra bakarız bir çaresine diyip duruyor eskiden yayın evinde çalışmış ve çevresi üzerinden çok zaman geçmişte olsa hala var bakalım herşey nasip kısmet

aynen aynen sonucta bırde ıkı gunluk tanıdık degıl guvenılır bır arkadas konusmasıda guzel gıtme sen cecom tuttuk senı

Çok teşekkür ederim öyle düşünmene
Biraz çenemde düşüktür ama neyse Bazen hep diyorum ufak yaramaz çenesi düşük bir kızım hala hatta inan yeni evliyken bukadar kilo almadan evvel eşim işteyken çıkıp çocuklarla kapı önünde volleybol oynuyordum hatta şu an bile oynarım deng geldiğimde tabi artık sokakta oynayan çocuk yok
Yazın akşamları sahilde arkadaşlarla buluşup piknik gibi yapıyoruz çay faslı falan gece yarılarına kadar ve oturduğumuz yerin az ötesinde bir park vardı Halatlardan baya yüksek bir kule gibi birşey yapmışlar çocuklar tırmansın diye arkadaşlar yanaşmayınca bende onların çocuklarıyla ta tepeye kadar tırmanmıştım en son resmimide çekmişlerdide flashı bozuk olunca baya bir koyu çıkmıştı eşime dönüşte anlatıyorlar az ötedeki parkta senin hanım şunu şunu yaptı diye nasıl gülüyor benim hatun yapar bıraksam neler yapacak diye

Bende ithal gelinim aslında
Doğma büyüme Almanyalıyım ama bir sene eşimle tatilde tanışınca ( zaten senelerdir Türkiyede yaşamak istiyordum) Jet hızıyla evlendim adamla yüz yüze 10 gün görüştük sonra hep telefonla, 1 ay sonra evlenmeye karar verdik, 3 ay sonra nişanlandık ve nişandan 6 ay sonrada evlendik 16 senedir İstanbuldayım ve tabi bir dönem bende bunalımlardan ( Kv maşallah Kaynanatördü 6 sene öncesine kadar sonra bende silahları kuşanınca savaşı ben kazandım artık süt dökmüş kedi ) he yanıma kalan fazla kilolarım oldu ama Allahın izniyle onlarıda vereceğiz hep birlikte )

ohahaohahaha ceco bende 24 yasımdayım bebek yok ıstıyoruz tedavı goruyorum... ızmırdenım

kaçak menulere geleyım hatırladıgım kadarı ile

çarşamba menum
sabah
yarım gevrek
peynır , zeytın, çay

oglen
sabahtan kalan yarım gevrek
ayran

aksam
esım gec gelcektı bende cıgkofte yaptım bol marullu lımonlu yedım

spor
sabah yarım saat yuruyus
su 1 lt az bılıyorum ama arttırmaya gayret edecegım

salı menum
sabah
1 dılım ekmek
+ karatay kahvaltısı
(ekmeklı nasıl kk oluyorsa artık)

oglen
havuc, elma, 1 portakal yedım

aksam
nedense yemek yapasım yok su sıralar
menemenlı kahvaltı yaptık 1 dılım ekmek yedım yıne

yuruyus yarım saat

p.tesı menum
sabah kahvaltı yok
işlerim yogundu gumrukte kosusturdum yarım paket etı form yedım ancak
bırde gebelık testı yaptıracagım ıcın heyecan vardı yemek falan dusunemedım

oglenm yarım kalan etı formu yedım

aksam
gebe olmadıgımı ogrendım en guzel yemek o oldu

pazar
sabah guzel bır koy kahvaltısı bır dılım odun sobasında tereyagda kızarmıs koy ekmegı yedım
oglen
3 ıncır 4 cevız
aksam
mangal yaptık
kuzu şiş
dana köfte
bol salata
ekmek yok

1 saat ormanda yuruyus yaptım

c.tesı
sabah super bır haftasonu kahvaltısı yıne 1 dılım ekmeklı
oglen yok
aksam
koye gectık
kuru fasulye
3 kasık pırınc pılavı
bol salata
yogurt

Tünaydın meleklerimmm artık bıktınız biliyorum ama dün inanın misafir trafiğim çok yoğundu eş dost sağolsun annemi merak ettiği için ev hiç boş kalmıyor

Dünkü tartışma dolayısı ile gerçekten çok üzgünüm .Bu konuyu tekrar açmak istemiyorum her iki tarafın haklı tarafları olduğu kadar haksız oldukları taraf da var üslup konusunda biraz daha dikkat edilmeliydi diye düşünüyorum hepimiz insanız istemeden hatalar yapabiliriz önemli olan birbirimize saygımızı yitirmeden tartışabilmek .Aslında tamamen iki tarafın da birbirini tanıdıkça çok seveceğine eminim.Kol kırılır yen içinde kalır diye bir atasözümüz var bizler burada bir aile olduk bundan sonra gerekli hallerde uyarılarımızı lütfen özel mesaj yoluyla yapmaya ve çözmeye gayret edelim

Cecom ben herşeyi atıyorum buzluğa hiçbirşey olmaz bitanem gönül rahatlığıyla atabilirsin özlediğin bir zaman hazır olur

Kıymalı kabak kavurma deyince durdum neslim kavurma yöntemini iptal ettik eminim suyla kavurmuşsundur 2 kareYürüyüş toplamda harika bitanem

Ne güzel gelişmeler sevgili adaşım bu gelişmelerin olmaması mümkün değildi hakikaten süpersin menü olarak spor ve hareket olarak aynen devam bitanemmm

iyi akşamlar
bugünden beri karatayı araştırıyorum. sanırım zorlanmam ben bunda ama kararsızım hemen direk mi girsem yoksa yavaştan mı diye siz ne dersiniz arkadaşlar

adaşımın dediği gibi hemen başlarsan iyi olur canım fakat ilerleyen günlerde mutlaka kitapları almanı tavsiye ederim bilinçli yapman çok farklı olurBizler menülerinde elimizden geldiğince uyarılarımızı yaparız fakat pişirme yöntemleri bile karatay sağlıklı beslenmesinde çok farklı

benim bugun ki programım
sabah 7:30 ve 8:30 arası yürüyüşümü yaptım.
sabah:peynirli yumurta

İlk menüne göre gayet güzel bir menü meleğimİnan bana zamanla ekmek nedir unutacaksınpeynir ve yumurtadan korkma lütfen köy yumurtası bulabiliyorsan doyuncaya dek yiyebilirsin haşlama olursa kayısı kıvamı çok haşlarsan transyağa dönüşüyor omlet türüyse fazla yakmadan cnm. peynir de avuç için kadar ve kalınlığında tatlım zeytini mutlaka kahvaltılarına ekle cnm çünkü g.i si 0 olan tek meyve salatalarında da z.yağını bol kullanmaktan sakın çekinme

Elbette gidip geliyoruz evde yapıyoruz tatlım en güzeli gitmeden önce önlemini almak .Tok gidersen nefsine yenilmen zor olur.İkramlarda sana uygun ne varsa yiyebilirsin kısır mercimekli köfte vs .Baktın ikramlar hep cıs dolu pembe yalanlar benim kurtarıcımdı ilk zamanlar midem rahatsız vs Bir diğe ryaptığım yöntemde çaktırmadan tabağımı mutfaga bırakmak Şu anda zaten herkes kabullendi ve mutlaka gittiğim yerlerde bana uygun birşeyler oluyorAyrıca çantanda minik bir poşet bulunsun ceviz kuru kayısı bunlar senin acil durum yemeklerin tatlım

Ben Yaptım neslicim,sayende hic yapmıcakken 2 mil Leslie yaptım

lavaşı yediğine pişman oldun eminimAkşam da dengeleyip sporunu yapınca sorun kalmamış meleğim

Haklısın kaptanım 50 ip atlama az ama Squat ve mekikten sonra yapınca anca o kadar atlayabildim,yumurtanın icinde domateste olunca ekmeksiZ midem bulanıyor kaptanım o yuzden yedim

Meleğim squat ve mekik güzel evet ama en önemlisi kardiyo önceliğin ip atlama olsun çünkü tüm vucudu çalıştıran bir spor yürüyüş gibi .Sonrasında dilediğin sporları ekleyebilirsin

Günaydın kardeş takım nasilsiniz

Tünaydın şirinem hoşgeldin kuzum nasılsın
teşekkür ederim kaptanım

Oh karatayın konforuna tekrar hoşgeldin o zaman canımEksilerin olması süper.

teşekkürler bi kaç ana malzememi tedarik edince başlıycam bakalım. evet leblebi karataya göre asrın hatası olmuş ama koçumun dediklerini dikkate alıyorum.artık leblebi yok.

1 çay bardağı leblebi 1 dili ekmeğe eşit kuzum aklında olsun..Karatayın şöyle bir güzelliği var herkes kendi mutfağına göre şekillendirebiliyor cnm farzedelim yumurtan yok mercimek çorbası kurufasulye veya akşamdan kalan yemeğini kahvaltıda yiyebilirsin

Ben şuna inanıyorum bir gün herkes karatay sağlıklı beslenmesini uygulayacak ve kimse hastalanmayacak inşallah

Az önce battaniyeye yazdığım senin için de geçerli meleğim.Squat evet güzel fakat şu an için özlelikle senin yapman gereken tek spor yürüyüş Rahatsızlanıp hiç spor yapamamaktansa ara vermen daha iyi olmuş canım

Afiyetolsun canım bir domatesten birşey olmaz diyelim o zaman Afiyetolsun cnm Spor yapamadığın için üzülme afacan yeterince spor yaptırıyordur sana aslında

Hoşgeldin makresim bitanem hiç kendini üzme 4 miniğinle sen elinden geleni yaptın.Ayrıca en yoğun zamanındı .Herşeyin hayırlısı kuzum tekrar girersin

Sağol canım, şimdi de ağzında aft oldu birkaç tane yemek yediremiyorum. İnşallah artmaz, geçen yaz da olmuştu bir hafta aç kaldı diş etleri bile yara dolmuştu.

Geçmiş olsun tatlım karbonatla gargara miniklere zararlı olurmu acaba
An itibariyle bugünki sporumda bitmiştir

3 Mİl Leslie ( lastikli ) + 5 dakika Sworkit

Çok şükür bugünde sporumu yaptım ve gönlüm rahat üzerine bir güzel Ayranımıda içiyorum

Müthişsin cecommmm

yok canım istedim ama bi fırsat olmadı, ama d vitamini alıyorum ayda yarım, b 12 yi de ilk fırsatta yaptırmak istiyorum.

ayda yarım d vitamininden ne olur ki deryacım ayda hiç olmazsa 1 tane tam iç kuzum.

Tekrar diyetisyeninin menülerini uygulamaya başladın sanırım makresim.Afiyetolsun kuzum.Salı sabahı raw kahvaltısı yapmışsın sen yokken bşz raw macerasına başladık hakikaten çok sağlıklı hem karatay hem raw harika oluyorSpor için üzülme iyileşince tekrar başlarsın makresim

tam 120 kilo margarinden kurtuldun makresim dile kolay kalanını da tekrar güzle bir başlangıçla vereceğine eminim cnm evet buralardan ayrılmak gerçekten yaramıyor kontrol için burası şart

Güneşe çıksak bile güneş koruyucusuz çıkamıyoruzki tatlım bu da d vitamini almamızı engelliyor o yüzden dışardan takviye şart hakikaten 25 de düşük cnm 100 e kadar devamm

Ne güzel özetlemişsin bitanem teşekkürler .Dediğin gibi kaçamaklar o kadar önemliki 7 ay boyunca kaçamaklarım 1 elin parmaklarını geçmemesine rağmen gr gr vermiştim

vallahi bende 14kg verdim çok zor verdim ins. direncim olduğundan uzun sure. şimdi halimden de memnunum sanırım gitmiyor kılocuklar 8kg daha gitse super 5kg razıyım ne yalan sölimm

Gitmiyor diye birşey yok neslim elbette gidecek yeter ki kararlı ol

ne bilim neslu kendime hakim olamiyom bide ustune sigaraya basladim yine tam oldu. ama birakmayi da dusunmuyo degilim yeniden. su stresimi bi atayimda. dusunsene psikopata bagladim sanki esim hep hesaplarimi kontrol ediyo gibi geliyo.

Sana birşey demeye yüzüm yok meleğim malesef ben de başladım .Şu dönemi atlatayım ben de bırakacağım sen ve neslide inşallah

Önemli olan snein mutluluğun ve huzurun biz her zaman burdayız meleğim ilk ve son olsun inş bu huzursuzluğunuz

neyse canlarim opuyorum hepinizi. yine ugrarim bi ara. sizi cok seviyorum

Biz de seni çok seviyoruz kendine ve mekelerime iyi bak

ıyıyım makrescım evet yokum bebıs ıcın tedavıye basladık 87 lerdeyım bu arada 109dan 87 ye daha verseydım ıyıydı ama artık anne olmak ıstıyorum

İyiydi de ne demek yeğenim gelene dek hedefe devam ediyoruz kraliçem

tskler cnm sen daha supersın ıns teyze oluyorsunuz dıye basbas bagırıcam

O günler uzak değil bitanemmm rabbimin izniyle olacak inşallah

Kilo verdikçe tüm rahatsızlıkların hafifleyecek bülbülüm üzme kendini

Zaman zaman yapıyoruz bitanem

Ne güzel işte, benimki de çok kıskanç maalesef. kilo vermeden önce kıskançlığı geçmişti, şimdi yine başladı

Hatun genliğine döndü enişte napsın kıskanmakta haklı

Sancı var, ağlama,gözyaşım göz kenarımda hazır oda var görüntüyü bekliyorum kısmetse bugun gelecek kocamda rahatlıcak bende

sen çok yaşa emi ağlama gözyaşım kenarda da ne demek

Sabah hani farklı yapacaktın Akşamki muz fazla olmuş barbim onu sabaha alacağını sanıyordum

Paylaşım için teşekkürler neslim de saçıma kahve telvesini sürersem nasıl arıtacağımı bilemedim bir an

Maşallah barbim onbin adım ve ilave spor harikasın

tebrikleeer ben azimli diyeti başarmış insanlara hayranım.ben de son 10 kilom demeyi gerçekten çok istiyorum

Fazlasını diyeceğin günlerde gelecek meleğim yeter ki önerilerimizi dikkate al cnm gün içinde 2 fincan yeilçay içmeyi de unutma bitanem

Damla tabii cecommm senin yazılarını okumak ayrı bir zevk benim içinBir gün kitap çıkaracağına eminim rabbim büyük hiç umulmadık bir yerden bir şey çıkar ve basılır kuzum.Sen yeter ki yaz Bu arada allah kavuştursun bitanem anneciğini yolcu etmişsiniz

İşte buna çok sevindim meleğim tekrar karatayın konforunu sağlığını sen de yaşa
bu hafta senin için stresli bir haftaydı o yüzden menülerini dikkate almayacağım eski menülerinin kusursuzluğunu biliyorum çünkü Enişteyle güzel bir alşveriş yapın cuma güzel bir başlangıç yap tatlım

evet kaptanım kaptırdım kendımı yedım de yedım acıkcası sofradan tıka basa yıyerek de kalksam doymuyorum sankı gunlerdır acmısım gıbı endıselenıyorum

evet kaptanım kaptırdım kendımı yedım de yedım acıkcası sofradan tıka basa yıyerek de kalksam doymuyorum sankı gunlerdır acmısım gıbı endıselenıyorum

Bunun sebeplerinden biri yaşadığın stres kuzum .Bir diğeri de gevrek ekmek ve pirincin menüne geri dönmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…