- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
vallahi bırakmayalım bizede yazsın dimiiiaaa hakıkaten eglencelı bır kılıgı var bellı... hakıkaten ceco yaz kız bır kıtap
aynen aynen sonucta bırde ıkı gunluk tanıdık degıl guvenılır bır arkadas konusmasıda guzel gıtme sen cecom tuttuk senıvallahi bırakmayalım bizede yazsın dimiii
aferim şekerim
kuzum ben seni hiç tanımıyorum biraz kendinden bahsedermisin hatırımda kalacak şekilde yoksa yazınca kimle konuştuğumu bilmeden olmuyor yazmak. nerde yaşarsın çocuk varmı evlimisin çalışıyormusun filan gibi
hg cnmmerhabalar ben samsunda yaşıyorum.evliyim 3 çocuk annesiyim.34 yaşındayım.samsuna isatanbuldan gelin olarak geldim bu yüzden çok fazla sosyal çevrem olmadı evde durmaktan kilo aldım 2 ay önce en son bebeğimi memeden kestim ve yeter artık istediğim kiloda olmak istiyorum dedim ve aranızdayım.99.5 kiloyum bazen tartıda tokken tartıldığımda 100.5 oluyorum.161 boyundayım.hedefim 70 kilo olmak ama ilk hedefim tartıda 89 kiloyu görmek.ev hanımıyım.
canım pırasa bizde de öyle ben bayılırım ama nedense pek beğendiremiyorum ev halkına artık duygu sömürüsüyle yediriyorum ben o kadar yaptım yoruldum aç binlerce insan var saygısızlık etmeyin diyorum
inşallah canım rabbim sağlık versin
bu arada annem yıllardır veremediği kiloları için bir fitnes merkezine yazıldı 2 hafta oldu ordaki diyetisyen listesine uydu herhafta tartılıyor gayet guzel gidiyor. diyetisyen karataya yakın planlar verdi sadece bol öğünlü olması can sıkıcıydı neyse anneme veremedin yıllardır yap bari dedim. ilk hafta 1,3 ikinci hafta 2,00 kilo verdi maşallah zincirini kırdı
işallah verecek kilolarını oda bakalım 3 ay gidicek yazın zaten yuzme yurume devam ederim diyor
okudum cnmaz önceki yazdığım mesajı sana yazdım yanlış alıntı yapmışım
biz severız mısafırlerı kızlar cecom cecom dıyolardı demek senmıssın memnun oldum.. ıyıkı geldın.. nerdensın yas kac
evet cecom bu hafta superdi bizede enerji verdi iremcim
aslında diyetisyen de karatay menulerinden vermiş ama tek farkı ara öğünlü olması. yanı işin özü sağlıklı beslenmek
işallah bi 65 kg olsunda anca zayıflamış olur sonra 60kg bakar iner annemde çünki biraz boyu kısa
ya nurum cecom çok hoş dillidir. alıntıları yazıları uzun ve keyiflidir. aslında oda bir kitap yazmak istiyordu naptı bilmiyorum okonuyu sormuş olalım
cecom istanbuldan benim yaşlarda zannımca ve 2 kız annesi yada 3 kızmıydı
aaa hakıkaten eglencelı bır kılıgı var bellı... hakıkaten ceco yaz kız bır kıtap
aynen aynen sonucta bırde ıkı gunluk tanıdık degıl guvenılır bır arkadas konusmasıda guzel gıtme sen cecom tuttuk senı
merhabalar ben samsunda yaşıyorum.evliyim 3 çocuk annesiyim.34 yaşındayım.samsuna isatanbuldan gelin olarak geldim bu yüzden çok fazla sosyal çevrem olmadı evde durmaktan kilo aldım 2 ay önce en son bebeğimi memeden kestim ve yeter artık istediğim kiloda olmak istiyorum dedim ve aranızdayım.99.5 kiloyum bazen tartıda tokken tartıldığımda 100.5 oluyorum.161 boyundayım.hedefim 70 kilo olmak ama ilk hedefim tartıda 89 kiloyu görmek.ev hanımıyım.
ohahaohahaha cecoYine ben damladım
Hesapta iş yapıyorum ama aklım hep buralardaHani eli işte gözü oynaşta hesabı
Salonum bitti bir tek süpürmesi kaldı, çok azda mutfak işim kaldı ( hani en fazla yarım saat o yüzden rahatım)
Komşu ablam kahve içmeye gelecekti oda az işimizi bitirelim rahat içeriz dedi o yüzden biraz size bakayım dedim iki dakika da olsa
Sağ olasın canım bende memnunum burada olmaktan
Bizim takımdaki arkadaşlarda çok iyiler sağ olsun ama Neslim, Ayyüzlüm, Eylül Sıla ve Sweetdimple benim eski topikten olduğu için onların yeri bende çok ayrı
34 yaşındayım canım( her ne kadar hala 19 olduğum konusunda inat etsemde )
Biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ve istanbuldayım
Canım aslında bizde ara öğün yapıyoruz sayılır ama bizler Leptini bozmaması için araları Ayran ve kahveyle tamamlıyoruzhem tok oluyoruz hemde Allahın izniylede çok çok güzel kilolar vericeğiz
2 tane 2Valla 3 Kız olsaydı herhalde kafayı yerdim bazen bebek görünce yine niyeti bozuyorum ama sonrada aman yok ben almim diyorum Zaten hep diyorum büyük kız hiç istemiyor bazen hatta diyor .ok vardı ufaklığı doğurdun diye Geçen Anneme de dedim valla kazara 3.cüye hamile kalsam ( kasten yapmam öyle şey heleki kilo vermek için bukadar uğraşırken ) büyük kız senmisin hamile kalan diye benzin döküp yakar beni diye Aslında ufaklığı o büyüttü sayılır ama çenesi düşüp ablasına karşılık verince pişman oldu kardeş istediğine
Valla kızlarım için ufak bir hikaye yazmıştım bir kaç sene evvel hatta bir iki kişiye birazını okuttum çok beğendilertabi o yazdığım 40 - 50 sayfayı önce notere tastik ettirip öyle yayın evleriyle görüşebilirim ( uzun zamandır aklımda ama maalesef okadar sayfayı tastik ettirmekte iyi para olmadı artık kendi kendime kaplatıp kızlarıma birer tane hatıra bırakırım gerçi komşu ablam sağ olsun o konuda çok destekci ille tastikini yaptır sonra bakarız bir çaresine diyip duruyor eskiden yayın evinde çalışmış ve çevresi üzerinden çok zaman geçmişte olsa hala var bakalım herşey nasip kısmet
Çok teşekkür ederim öyle düşünmene
Biraz çenemde düşüktür ama neyseBazen hep diyorum ufak yaramaz çenesi düşük bir kızım hala hatta inan yeni evliyken bukadar kilo almadan evvel eşim işteyken çıkıp çocuklarla kapı önünde volleybol oynuyordum hatta şu an bile oynarım deng geldiğimde tabi artık sokakta oynayan çocuk yok
Yazın akşamları sahilde arkadaşlarla buluşup piknik gibi yapıyoruz çay faslı falan gece yarılarına kadar ve oturduğumuz yerin az ötesinde bir park vardıHalatlardan baya yüksek bir kule gibi birşey yapmışlar çocuklar tırmansın diye arkadaşlar yanaşmayınca bende onların çocuklarıyla ta tepeye kadar tırmanmıştım en son resmimide çekmişlerdide flashı bozuk olunca baya bir koyu çıkmıştı eşime dönüşte anlatıyorlar az ötedeki parkta senin hanım şunu şunu yaptı diye nasıl gülüyor benim hatun yapar bıraksam neler yapacak diye
Bende ithal gelinim aslında
Doğma büyüme Almanyalıyım ama bir sene eşimle tatilde tanışınca ( zaten senelerdir Türkiyede yaşamak istiyordum) Jet hızıyla evlendimadamla yüz yüze 10 gün görüştük sonra hep telefonla, 1 ay sonra evlenmeye karar verdik, 3 ay sonra nişanlandık ve nişandan 6 ay sonrada evlendik 16 senedir İstanbuldayım ve tabi bir dönem bende bunalımlardan ( Kv maşallah Kaynanatördü 6 sene öncesine kadar sonra bende silahları kuşanınca savaşı ben kazandım artık süt dökmüş kedi ) he yanıma kalan fazla kilolarım oldu ama Allahın izniyle onlarıda vereceğiz hep birlikte )
Sağ olasın adaşımValla eşim bıraksaydı daha fazlada yapardım ama cuma günü temizlikci gelecekmiş şirkete artık kalanıda o yapar nasılsa
Sorma canım yaaa yenir diye yaptım 1 kgdanAllah gözümü doyursun ama aksilik o ya eşimde inatla bu kez yemedi pırasa valla buzluğa atılıyorsa atayım yemiyorlar diye başka yemekler yapıyorum iki gündür ama ben 3 gündür sabahları azda olsa yiyeyim bari diyordum gerçi az kaldı ama yarında pırasa yemek istemiyorum kapaklı bir şeye koyup atayım bari bozulmadan buzluğa en azından haftaya bir ara çıkartır kalanını bitiririm
Valla bu saat oldu inan hiç acıkma hissim yok ( ayran kurtarıcım oldu bide mide alıştı sanırım eskisi gibi gözüm dönmüyor hatta eşimle çocuklar yediklerinde de hiç aklımın ucundan bile geçmedi az da olsa birşeyler yemek)
Şimdi büyük kız son şekersiz keyif kahvemi yapacak sonrada zaten yatana kadar açlık hissetmem diye düşünüyorum ( kahve beni güzel tıkıyorolmadı imdadıma ayran yetişir nasılsa )
HOşbulduk
Ufakkende çok severdim yumurtayı ama eskiden aman Kolestrol fırlar çok fazlası iyi değil diye Annem ancak haftada 2 kere yapardı şimdi yumurta yetiştiremiyor eşim ( kızlarımda sağ olsun yumurta delisi )
Omlet hem gözümü hemde karnımı doyuruyor
Tabaklarda daha fazla yer kapladığından bazen anam çokmu yedim diye düşünüyorumama sonra bakıyorum eskisi gibi çatlayacak gibi hissetmiyorum ve uzun süre tokum
Sen gereken cezayı zaten kendine vermişsin ve eminim çoktan gitmiştir o yediklerin
Yatmadan da leslie yaparsan eminim 3 gün sonra eksi bile görürsün
En azından bugünden itibaren cumaya kadar kaçamak yapmazsın bence
Hay masallah cecommmm
Kizlar iyi aksamlar
erken erken menu yazayim
sabah kalkinca su ve kefir
7.30 da yarim karataya kahvaltisi
13.00 de kiymali kabak kavurma. 1 fincan yogurt. 4 yaprak sarma. Haslama brokoli
18.00 de y.mercimek çorbası ve tereyagda peynir eritmesi 4 kasik ve 2 kare bitter
sPorlar
sabah 15dk yurume
ogle 30dk yurume
aksam 40dk yurume
Sanada Maşallah canım cidden süper yürümüşsün bugün
Bu hafta çok güzel bir sonuç alacağına eminim
Yaz yaklaştı ya herkes tanki turboya taktı
Bugün kendi kendime hesap yapıyorum bu şekilde devam edersem inşallah Bayramda 2li haneleri görmüş olurum diye
Bu arada dün gece birşey fark ettim hatta eşimede gösterdim sizlerde paylaşayım
Ben kilo vermeye başlamadan önce ev içinde şort falan giydiğimde diz kapağımın hemen üstü yanlarda baya bir çıkıntı vardı bende saftirik onları kas sanıyorum ve kendi kendime ulen Banu kilolusun milolusun ama bacakların yinede çok kaslı diye övünürdümMeğer onlar bildiğimiz yağmış, kiloymuş
Dün akşam yine şortla evin içinde dolanırken yere oturup bacaklarımı uzattım ve birde ne göreyim o pırtlayan kas sandıklarım resmen spor yaptıkca yok olmuş
Eşimede gösterdim oda diyor aşkım süpersin valla bak dizkapağın bile artık çok daha net görünüyor azmine hayran kaldım aynen devam diye
Artık iyice zayıflayınca kemiklerimde net görünür inşallah
iyi akşamlar
bugünden beri karatayı araştırıyorum. sanırım zorlanmam ben bunda ama kararsızım hemen direk mi girsem yoksa yavaştan mı diye siz ne dersiniz arkadaşlar
benim bugun ki programım
sabah 7:30 ve 8:30 arası yürüyüşümü yaptım.
sabah:peynirli yumurta
1 dilim ekmek
peyniri az yedim bugün peynir yumurtada var diye
domates ve maydanoz
öğle:büyük bir kase mevsim salata
iki kaşık zeytinyağlı pırasa
ara:yeşil çay çekirdekli kuru üzüm
akşam:tavuk suyu çorba yarım kase
haşlanmış tavuk göğsü yarım dilim
orta boy kasede salata
koçumun lafını dinledim veee akşam yemeğimde ekmek yemedim
malum günlerdeyim şu anda krizler geliyo belki yatmadan bi tarçınlı süt içerim
hepinizi öpüyorum
teşekkür ederim bazen gözü kara olmak lazım demekki..ya bi de ben hani malum biz ev hanımıyız davetlerimiz olur gideriz gelirler o zamanlarda ne yapıyorsunuz.kırk yılın başı gidiyorum ama sonuçta oluyo. ne yapıyorsunuz öyle ortamlarda...
Ben Yaptım neslicim,sayende hic yapmıcakken 2 mil Leslie yaptım
Dünkü menum
Sbh yok
15.00 gibi Adana lavaşıyla birlikte
Aksam bir kase corba,biraz salata,ayran
2 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 ödem cayı
90 Squat,100 mekik,10 dk sworkit cardio,2 mil Leslie
Lavaş icin cezam Leslie oldu onuda yaptım
Haklısın kaptanım 50 ip atlama az ama Squat ve mekikten sonra yapınca anca o kadar atlayabildim,yumurtanın icinde domateste olunca ekmeksiZ midem bulanıyor kaptanım o yuzden yedim
Günaydın kardeş takım nasilsiniz
teşekkür ederim kaptanım
günaydın arkadaşlar
hemen dünkü menümü yazayım
sabah : 2 yumurtalı nefis bir karatay kahvaltısı (2 3 haftadır saçma sapan tostlu simitli kahvaltılar ve arkasından gelen mide yanmalarından sonra tekrar karataya dönüş müthiş oldu ve tabi artılardan sonra eksiler)
öğle : fırında tavuk ve ayran
akşam : zeytinyağlı taze fasulye ve yoğurt
gece : koca bir fincan şekersiz türk kahvesi (bütün gün kahveler havada uçuşuyo burda işyerinde öyle bi imkanım yok canımı istetiyosunuz :) ) özellikleoynakbasi34 kıskanıyorum seninn kahveleri
su 2 litre
spor yok
teşekkürler bi kaç ana malzememi tedarik edince başlıycam bakalım. evet leblebi karataya göre asrın hatası olmuş ama koçumun dediklerini dikkate alıyorum.artık leblebi yok.
canım bende karatayla kaptanım sayesinde tanıştım ve çok memnun kaldım hem zorlamıyor hemde sağlıklı. mesela ben kortizon kullandığım için insülin direncim vardı sık sık acıkıyordum bide acıktımmı gözüm dönüyordu elim ayağım titriyordu şimdi çok rahatım. gönül rahatlığıyla bir an önce başlayabilirsin tatlım
günaydın güzelleriiimmmm. dün hiç spor yapamadım çok üzgünümgüzel bir tempo tutturmuştum düzenli spor için ama dünden beri belimde ki ağrı arttı neden tuttu böyle bilemedim. squat programının da 25. günündeyim bugün 220 squat var yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim ama bugün yapabileceğimden şüpheliyim
canlarım dün ki menüm
sabah: yazdan hazırlanmış patlıcanlı domates konservesi ve bir yumurtayla menemen, bir parça kaşar peyniri, bir ufak domates (biliyorum kaptanım cıs ama mevsim sebzeleri mide ağrısı yapıyor sabah), bir avuç ceviz
ara: bir bardak ayran
öğle: bir but fırında tavuk, bir kaşık bulgur pilavı, yoğurt
akşam: barbunya yemeği, yoğurt, havuç ve turpla salata
yatmadan iki bardak yeşil çay
su: 2,5 lt
spor yok
Günaydın kızlar, Sabah işimi bitirdim yeşilçay arası vermişken hemen buraya koştum. Bu ara işler sakin. Sınav zamanı sanki herşey üst üste gelmişti. Şimdi olaydı bu sınav ne güzel çalışırdım. içimde ukde kaldı yaa hiç aklımdan çıkmıyor. Hayırlısı buymuş deyip kendimi teselli ediyorum ama bazen de kendime kızıyorum. Neyse artık geçmiş yapayım biraz dönerim.
Sağol canım, şimdi de ağzında aft oldu birkaç tane yemek yediremiyorum. İnşallah artmaz, geçen yaz da olmuştu bir hafta aç kaldı diş etleri bile yara dolmuştu.
An itibariyle bugünki sporumda bitmiştir
3 Mİl Leslie ( lastikli ) + 5 dakika Sworkit
Çok şükür bugünde sporumu yaptım ve gönlüm rahat üzerine bir güzel Ayranımıda içiyorum
yok canım istedim ama bi fırsat olmadı, ama d vitamini alıyorum ayda yarım, b 12 yi de ilk fırsatta yaptırmak istiyorum.
Menülerimi de yazayım
Pazartesi
Kalkınca 2 bardak ılık su (6:15)
sabah 7:30
avuç içi kadar peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim kepek ekmeği
maydanoz
1 yumurta
Öğle 12:00
avuç içi kadar et
salata
Ara 15:00
1 kayısı
1 hurma
2 grisini
Akşam
Kara lahana yemeği
1 kase yoğurt
salata
su 3 litre, 2 bardak yeşilçay ,spor yok
-------------------------------------------
Salı
Kalkınca 2 bardak ılık su (6:15)
sabah 7:30
1 elma, yarım muzu dilimledim üzerine tarçın döktüm
Ara 10:00
1 elma
Öğle 12:00
avuç içi kadar et
salata
Ara 15:00
10 adet fındık
2 grisini
Akşam
5 kaşık sebze yemeği
1 kase yoğurt
salata
su 3 litre, 2 bardak yeşil çay, spor yok
İnşallah canım önemli olan sağlıkla kalıcı kilo vermek. Ben diyetisyen kontrolünde başladım ilk diyetisyene gidiş tarihim 10 nisan 2014, ama ben diyete 16 şubatta 93 kilo ile başladım. Diyetisyene gidene kadar 8 kilo verdim. sonrasında da 22 kilo. Yani bir yılda toplamda 30 kilo verdim. gerçi son iki ayı saymıyorum 10 ayda verdim 30 kiloyu. hedefim 60, 3 kilo kalmıştı hedefime ama şimdi 5 kiloya çıktı. O kadar kiloyu verdim 5 kiloyu mu veremeyeceğim diyorum kendime. Nisan sonuna kadar bir aksilik çıkmazsa bitireceğim inşallah. Bel fıtığı çıkmasaydı ocak sonunda bitecekti ama olmadı, Çok da önemli değil 5 kilo önemli bir kilo değil gider kararlı olduktan sonra. Önemli olan burda birbirimize destek olmamız. Buradan ayrılmak yaramıyor, o yüzden mezun olsam da yine buralarda olmaya devam edeceğim inşallah.
Hoşbuldum canım, d vitamini etkiliyor gerçekten. Benimki 10.1 idi 2 ay iğne yaptırdım 25 ancak oldu. Haftaya tekrar yaptıracağım 80 olana kadar devam. Yaz gelse güneş çok etkili de burası Rize yağmurun memleketi, güneş göremiyoruz ki.
İnşallah canım, sen kararlı olduktan sonra 15 kilo hiçbirşey değil. 4 ayda veririsin, ama kaçamaksız ve bol sporlu bir programın olacak. ilk 6 ayda 23 kiloyu verdiğimde bende kendime inanamamıştım ama kaçamağım yoktu. Sadece 3 haftada bir gittiğim diyetisyenim o günkü bir öğünümde istediğimi yiyebileceğimi söylemişti. Tek kaçamaklarım buydu. Diyetimde haftada bir sütlü tatlı yada 4 top dondurma hakkım da vardı, hepsini de kullandım. Ama menümü hiç değiştirmeden herşeyini tam yaptım. Sporu her gün yapamadım yoksa o zaman zarfında bütün kilolar giderdi eminim. Bu yüden size tavsiyem diyet programının dışına çıkmamaya çalışın. Başka türlü iki gidiyorsanız bir geri geliyorsunuz ve zaman uzuyor. Tıpkı bu son iki ayda benim yaptığım gibi. Dikkatsizliğim yüzünden 2 kilo vermem gerekirken aldım. Yani iki kilo için uğraşmam gereken yerde 4 kilo için uğraşacağım. Aslında böyle düşünmek lazım. Kaçamak yapacağımız zaman bunu yersem bana gelecek 100 gram için 200 gr vermem gerek diye düşünerek yemek yeme isteğini bastırabiliriz. Birde yemeklerden en az 10 dak önce ve sonra 2'şer bardak su içme alışkanlığı kazanabilirsek- ki bu günde 12 bardak eder- su ihtiyacımızı da karşılarız buda çok önemli.
vallahi bende 14kg verdim çok zor verdim ins. direncim olduğundan uzun sure. şimdi halimden de memnunum sanırım gitmiyor kılocuklar 8kg daha gitse super 5kg razıyım ne yalan sölimm
ne bilim neslu kendime hakim olamiyom bide ustune sigaraya basladim yine tam oldu. ama birakmayi da dusunmuyo degilim yeniden. su stresimi bi atayimda. dusunsene psikopata bagladim sanki esim hep hesaplarimi kontrol ediyo gibi geliyo.
ahhh ahhh sorna canim ya bir kp firtinasi atlattim. dagildim resmen. ay simdi yine cekistirecem sonra esim okuyacam sonrasini dusunemiyom. su kadar soylim netle bagim koptu gibi bise. ailem dagiliyodu. simdi once ailemi bi toparlim sonra yeniden burdayim insallah
neyse canlarim opuyorum hepinizi. yine ugrarim bi ara. sizi cok seviyorum
ıyıyım makrescım evet yokum bebıs ıcın tedavıye basladık 87 lerdeyım bu arada 109dan 87 ye daha verseydım ıyıydı ama artık anne olmak ıstıyorum
tskler cnm sen daha supersın ıns teyze oluyorsunuz dıye basbas bagırıcam
saol canım sanada çok geçmiş olsun fıtık tuttumu iki büklüm kalıyor insan Allah yardımcın olsun bende iki çeşit romatizma artı omurilik kısalığı var oyüzden tutuyor arada tam bir genetik çöplüğüm ben
Aminnnn inşallah canım. Bol bol dua edelim sana. Aslında bir insanın arkasından onun ismini zikrederek yapılan dualar en çok kabul olunan dualardandır. Haftada bir gün dua kardeşliği yapalım mı. Herkes birbiri için dua etsin ne güzel olur
Ne güzel işte, benimki de çok kıskanç maalesef. kilo vermeden önce kıskançlığı geçmişti, şimdi yine başladı
Sancı var, ağlama,gözyaşım göz kenarımda hazır oda var görüntüyü bekliyorum kısmetse bugun gelecek kocamda rahatlıcak bende
DUNKU MENUM
KAHVALTI:
PEYNIRLI SANDVIC BIBER SALATALIK TA VARDI
AKSAM:
1 PARCA FIRINDA TAVUK YANINDA SOGANI DA YEDUMM:))
1 MUZ
2 KASE CORBA
(ISTAHIM HER ZAMAN KI GIBI YERINDE MASALLAH)
SPOR:
SABAH TEMPOLU 20 DK YURUYUS
AKSAM 100 IP ATLAMA
50 MEKIK
30 DK LESLIE
http://www.msn.com/tr-tr/yasam/akilli-yasam/hayatınızı-kolaylaştıracak-pratik-fikirler/ss-AA8fs6O#image=28
pratik fikirler çok begendim paylaşmak istedim
HADI BEN KACTIM GELCEM YINE BUGUN DERS OLMADIGI ICIN BAYA KOSTURMALI 3 SAAT YASADIM 10000 OKUYAMAYAN OLUR DIYE YAZI ILE DE YAZAYIM ON BIN ADIM ATMISIM SIMDILIK HAHAHAHHA DAHA BENIM GUNLUK SPORUM VE DE CEZAM GELCEK BELKIHOS BUGUN COK DUZGUNUM AMA EKSTRA CEZA ISTERIM RENGARENGIM SENDEN SPOR OLUR AMA LESLIE VERME LUTFEN HOPLAMA ZIPLAMA VER
tebrikleeer ben azimli diyeti başarmış insanlara hayranım.ben de son 10 kilom demeyi gerçekten çok istiyorum
Yine ben damladım
Hesapta iş yapıyorum ama aklım hep buralardaHani eli işte gözü oynaşta hesabı
Salonum bitti bir tek süpürmesi kaldı, çok azda mutfak işim kaldı ( hani en fazla yarım saat o yüzden rahatım)
Komşu ablam kahve içmeye gelecekti oda az işimizi bitirelim rahat içeriz dedi o yüzden biraz size bakayım dedim iki dakika da olsa
Sağ olasın canım bende memnunum burada olmaktan
Bizim takımdaki arkadaşlarda çok iyiler sağ olsun ama Neslim, Ayyüzlüm, Eylül Sıla ve Sweetdimple benim eski topikten olduğu için onların yeri bende çok ayrı
34 yaşındayım canım( her ne kadar hala 19 olduğum konusunda inat etsemde )
Biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ve istanbuldayım
Canım aslında bizde ara öğün yapıyoruz sayılır ama bizler Leptini bozmaması için araları Ayran ve kahveyle tamamlıyoruzhem tok oluyoruz hemde Allahın izniylede çok çok güzel kilolar vericeğiz
2 tane 2Valla 3 Kız olsaydı herhalde kafayı yerdim bazen bebek görünce yine niyeti bozuyorum ama sonrada aman yok ben almim diyorum Zaten hep diyorum büyük kız hiç istemiyor bazen hatta diyor .ok vardı ufaklığı doğurdun diye Geçen Anneme de dedim valla kazara 3.cüye hamile kalsam ( kasten yapmam öyle şey heleki kilo vermek için bukadar uğraşırken ) büyük kız senmisin hamile kalan diye benzin döküp yakar beni diye Aslında ufaklığı o büyüttü sayılır ama çenesi düşüp ablasına karşılık verince pişman oldu kardeş istediğine
Valla kızlarım için ufak bir hikaye yazmıştım bir kaç sene evvel hatta bir iki kişiye birazını okuttum çok beğendilertabi o yazdığım 40 - 50 sayfayı önce notere tastik ettirip öyle yayın evleriyle görüşebilirim ( uzun zamandır aklımda ama maalesef okadar sayfayı tastik ettirmekte iyi para olmadı artık kendi kendime kaplatıp kızlarıma birer tane hatıra bırakırım gerçi komşu ablam sağ olsun o konuda çok destekci ille tastikini yaptır sonra bakarız bir çaresine diyip duruyor eskiden yayın evinde çalışmış ve çevresi üzerinden çok zaman geçmişte olsa hala var bakalım herşey nasip kısmet
Çok teşekkür ederim öyle düşünmene
Biraz çenemde düşüktür ama neyseBazen hep diyorum ufak yaramaz çenesi düşük bir kızım hala hatta inan yeni evliyken bukadar kilo almadan evvel eşim işteyken çıkıp çocuklarla kapı önünde volleybol oynuyordum hatta şu an bile oynarım deng geldiğimde tabi artık sokakta oynayan çocuk yok
Yazın akşamları sahilde arkadaşlarla buluşup piknik gibi yapıyoruz çay faslı falan gece yarılarına kadar ve oturduğumuz yerin az ötesinde bir park vardıHalatlardan baya yüksek bir kule gibi birşey yapmışlar çocuklar tırmansın diye arkadaşlar yanaşmayınca bende onların çocuklarıyla ta tepeye kadar tırmanmıştım en son resmimide çekmişlerdide flashı bozuk olunca baya bir koyu çıkmıştı eşime dönüşte anlatıyorlar az ötedeki parkta senin hanım şunu şunu yaptı diye nasıl gülüyor benim hatun yapar bıraksam neler yapacak diye
Bende ithal gelinim aslında
Doğma büyüme Almanyalıyım ama bir sene eşimle tatilde tanışınca ( zaten senelerdir Türkiyede yaşamak istiyordum) Jet hızıyla evlendimadamla yüz yüze 10 gün görüştük sonra hep telefonla, 1 ay sonra evlenmeye karar verdik, 3 ay sonra nişanlandık ve nişandan 6 ay sonrada evlendik 16 senedir İstanbuldayım ve tabi bir dönem bende bunalımlardan ( Kv maşallah Kaynanatördü 6 sene öncesine kadar sonra bende silahları kuşanınca savaşı ben kazandım artık süt dökmüş kedi ) he yanıma kalan fazla kilolarım oldu ama Allahın izniyle onlarıda vereceğiz hep birlikte )
kaçak menulere geleyım hatırladıgım kadarı ile
çarşamba menum
sabah
yarım gevrek
peynır , zeytın, çay
oglen
sabahtan kalan yarım gevrek
ayran
aksam
esım gec gelcektı bende cıgkofte yaptım bol marullu lımonlu yedım
spor
sabah yarım saat yuruyus
su 1 lt az bılıyorum ama arttırmaya gayret edecegım
salı menum
sabah
1 dılım ekmek
+ karatay kahvaltısı
(ekmeklı nasıl kk oluyorsa artık)
oglen
havuc, elma, 1 portakal yedım
aksam
nedense yemek yapasım yok su sıralar
menemenlı kahvaltı yaptık 1 dılım ekmek yedım yıne
yuruyus yarım saat
p.tesı menum
sabah kahvaltı yok
işlerim yogundu gumrukte kosusturdum yarım paket etı form yedım ancak
bırde gebelık testı yaptıracagım ıcın heyecan vardı yemek falan dusunemedım
oglenm yarım kalan etı formu yedım
aksam
gebe olmadıgımı ogrendım en guzel yemek o oldu
pazar
sabah guzel bır koy kahvaltısı bır dılım odun sobasında tereyagda kızarmıs koy ekmegı yedım
oglen
3 ıncır 4 cevız
aksam
mangal yaptık
kuzu şiş
dana köfte
bol salata
ekmek yok
1 saat ormanda yuruyus yaptım
c.tesı
sabah super bır haftasonu kahvaltısı yıne 1 dılım ekmeklı
oglen yok
aksam
koye gectık
kuru fasulye
3 kasık pırınc pılavı
bol salata
yogurt
veee artık can dostum karataya donme vaktıdır sevgılı yoldaslarım amma ve lakın kuruyemıslerımın dıbını gordum dolabta bos cuma gunu yanı yarın aksam esımle karar verdık guzel bır alısverıse cıkıp depoları doldurucaz... cuma gunu baslıyorum
evet kaptanım kaptırdım kendımı yedım de yedım acıkcası sofradan tıka basa yıyerek de kalksam doymuyorum sankı gunlerdır acmısım gıbı endıselenıyorum
İşte buna çok sevindim meleğim tekrar karatayın konforunu sağlığını sen de yaşa
bu hafta senin için stresli bir haftaydı o yüzden menülerini dikkate almayacağım eski menülerinin kusursuzluğunu biliyorum çünküEnişteyle güzel bir alşveriş yapın cuma güzel bir başlangıç yap tatlım
evet kaptanım kaptırdım kendımı yedım de yedım acıkcası sofradan tıka basa yıyerek de kalksam doymuyorum sankı gunlerdır acmısım gıbı endıselenıyorum
evet kaptanım su cevız vslerımı alsam aclık kalmayacak ınanıyorum
Bunun sebeplerinden biri yaşadığın stres kuzum .Bir diğeri de gevrek ekmek ve pirincin menüne geri dönmesi
Iyiyim kaptanım.çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?