- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
arkadaşlar bir sorum var size, mercimek köftesi esmer bulgurla yapıcam ne kadar tüketmeliyim sizce haftada.
neslim cevaplamış deryacım haftada 3 kaşığı geçmemeye çalış tatlım
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı bir bardak greyfurt suyu
Öglen bi bardak ayran
Aksam mantar- tavuk,lahana salatası,ayran
1 Türk kahvesi,1 maden suyu,1 limonlu yeşil çay
95 Squat,100 mekik,40+20 dk yürüyüş,2 mil Leslie
greyfurtu yesen lifleriyle birlikte daha iyi olurdu meleğim afiyetolsun cnm
Benimde sorum var,regl iken ayran içme kesilir düşüncesi doğru mu yanlış mı???
Ayrana sarmak istiyorum bu hafta ama reglde olcam normalde içiyorum regl iken azda olsa ama bu sefer fazla icecem,hep soruyum diyorum unutuyorum
bu da nerden çıktı ki regli jeseceği yönünde bir şehir efsanesi var fakat tamamen yanlış cnm.Asla öyle birşey yok bilakis calsiyum kemikler için çok faydalı
ben geldim hemen kaçmam lazım ödevler bekler
kaptanım muck muck
Dünkü menümü yazmamışım unutmuşum yorgunluktan
Dün
Sabah:2 yumurta,zeytin,peynir
Akşam:balık,salata.2 hurma
spor:1.5 saat yürüyüş
su:3 lt genelde bir bardak fazla olabiliyo ama 3 lt kesin içiyorum her gün kaptanım
Bugün
Sabah:1 elma,1 avuç badem(yumurta kalmamış)
Akşam:karalahana çorbası(bulgurlu),3 ceviz,2 hurma
Spor:1.5 saat yürüyüş
su.3.2lt
helva yerine balık yenmiş afiyetolsun kuzum
iyi geceler güzeller bugün ki menüm
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: bir havuç, iki küçücük muz tarçınlı, yarım bardak sütlü kahve
ara: form çayı
akşam: biraz karışık oldu akşam öğünüm yazdan buzluğa attığım kırmızı biber vardı onu çevirdim yanına peynir eritmesi, bir yumurta, 3-4 dilim ev yapımı sucuk, domates, bir bardak ayran
gece: yani birazdan :) küçük bir bardak ayran
su: 2,5 lt
spor: 25 dk egzersiz, 15 dk sworkit. 30 günlük squat takvimini bugün yani 25. günde bırakmak zorunda kaldım tamamlamayı çok istiyordum ama sağlığım el vermedi
Harika bir menü bülbülüm
Hemen aklımdayken yediklerimde paylaşayım
Kahvaltı; ( 08:15 )
2 yumurtalı omlet
3 sıra Çeçil peyniri
10 zeytin ( 5 siyah, 5 yeşil )
1/2 turp ( bol limonlu )
az maydanoz
1 çay bardağına yakın badem
ara; 10:00 Şekersiz Türk kahvesi
ara; 11:30 1 Koca bardak ayran ( spor sonrası )
ara; 13:00 şekersiz Türk kahvesi ( komşu ablam geldi )
ara; 15:30 1 koca bardak ayran ( Anneme yeni geçtiğimde )
Ara; 16:30 Şekersiz nescafe ( Annemle karşılıklı içtik )
Akşam; ( 19:15 )
Normalde bu saate asla kalmam ama eşimi ve kardeşimin eşini beklemek zorunda kaldık
1 Tabak Mercimek çorbası
4 adet ufak köfte ( ızgarada pişti )
3 Yk barbunya ( havuçsuz )
Bol salata
Sonrasındada bol bol şekersiz çay
Gün içinde 3 Mİl leslie + 5 dakika sworkit yapıldı
Aslında genel olarak fena değildi bence günüm ama işte daha erken yemeye alışınca midem çok hafifte olsa şu anda vicdanım rahatsızdı
çarşamba gününün menüsü
sabah:iki yumurta ile biberli bir domatesli omlet
1 y.k kaymak(katkısız) 1 dilim ekemek
biraz tel kaşar peynir
şekersiz çay
öğleırasa yemeği (yapıyorum bu yemeği sonra gitgel ye kimse yemiyo evde )
1 kase yoğurt
akşam:yine zeytinyağlı pırasa yoğurt ve çok az tavuk göğüs et haşlama
yatmadan önce bir bardak tarçınlı süt
o kaymak kayısı ile öyle güzel oluyorki ben olsam ekmek yerine onu tercih ederdim
öğle akşam süper özlellikle ekmek olmaması
ya yazmayı unuttum ben çarşamba günü malesef yürüyüş yapamadım ama kaptan söz yarın telafi edeceğim
Günaydın herkese.
Dün ki yaşananlardan sonra bugün güzel birgün olsun işallah.
Gönlünüzde ne varsa önünüze koysun Rabbim.
Dün ki menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta, peynir
Ara 2 bardak çay
Öğlen 2 şiş tavuk şiş, bir domates, 1 yk pilav (azıcıktı ama gerçekten)
Akşam 2 tabak tavuk suyuna çorba
Dünü sağ salim atlattık pilavı saymazsak tabi :)
Maşallah spor harika canım. Yediklerin de kötü değil zaten ama sporla tam olmuş.
Rabbim yokluklarını göstermesin. Sağ salim büyüsünler.
İşallah o günleri hepimiz görelim. Ve ulaştığımız kiloyu koruyalım.
Afiyet olsun gayet iyi.
İlk kez duyuyorum canım.
Akşam ki öğünü okurken gözümün önünden geçti resmen.Afiyet olsun.
Bence de kötü değil cnm çokda geç yememişsin aslında. İçini rahat tut.
Dün dünde kaldı İremcim önümüze bakıyoruz her zaman
Kahvaltına yeşillik zeytin turp veya havuç eklemelisin cnm.Pirinç 1 kaşık kararında ama yenmese nasıl olur tabiki harika olur pirinç=şeker çünkü
Hadiiiiiiii kızlarrrrrrrrr nerelere kayboldunuz
Ben sporumu yapmaya başlıyorum sizde peşimden gelin
Harikasın cecommm kk yı bitince hemen kalkıyorum söz ben de
Gunaydınnn ben bır beynımı toplayayım eksık menulerımı yazayım bırazdan... dun kendıme yenı kararlar aldım hadı bakalım
Yeni kararlarına bayıldım meleğim
dunki menumu de yazımm
sabah kalkınca su ve kefir
7,30 da yarım karatay kahvaltısı ve balık yağım bundan sonra bunuda yazıcam
şekersiz t.kahvesi
13,00 de brokoli+1 patlıcan dolma+etli nohut salata
18,30 da: salata+kıymalı t.fasulye
spor 40dk yurume
dolma fazla gibi geldi bana neslim
günaydın kızlar
stresli bir güne başlıyoruz yine işyeri sorunları klasik, insanların dengesizine denk gelmek zor... rabbim ıslah eylesin
neyse dünkü menüme geleyim.
sabah : kkk 9,30 gibi bitti
öğle : mercimek çorbası, az ıspanak
akşam : 2 servis kaşığı yeşil mercimek ev yapımı erişteli, 2 kaşım bulgur pilavı, közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan salatası, 2 3 çatal havuç ve turp salatası
su maalesef 1,5 litre anca
spor yok
akşam erişteyle birlikte 3 kaşıpa dengelenmiş sayalım canım.su su su lütfennnn
ben bu gun sabah karşı regl oldum az sancım var kıvranıyom bide şişim ki anlatamam sabahki yediklerim ağzımda okadar şişim yarın artı çıkarsam çok uzulucem((8
kararlarına ozaman
evrene negatif mesaj yollama neslimmm
Ohhhhh Sporumuda yaptım çok şükür
Baya yoruldum yine ama öncekine nazaran sanki vucut alışmaya başladı ağrılar hafifledi
Hoşbulduk canım ama ben misafir sayılırımBir geceliğine gelipte aylarca gitmeyen türden
Aslında 8.ci takımdayım ama burada sevdiğim arkadaşlarda olunca bir selam vermeye diye girdim patladı gitti
Sağ olsun Adaşım Sweetdimplede burayada her gün yediklerini ve sporunu yazabilirsin en azından bir yanlış varsa bizde uyarırız diyince kendimi burada buldum
İnşallah kızlar inşallahhhhhhhhhhh
Ağzınızdan bal damlıyor balllİnanın artık sizlerinde desteğinizi hissettikçe daha bir hevesle spor yapar oldum sağ olsun adaşımda bana diğer topiğin kaptanlığını devredince kaçamak yapmayı aklımdan bile geçiremez oldum
Valla holde tartı duruyor ( eşim dün getirince oraya bıraktı bende sırf tartılmak isterim diye elleyip yerine koymaya bile niyetlenmedim) zor tutuyorum kendimi ama yarın sabah inşaallah emeğimin karşılığınıda görürüm
Öğleden sonrada tekrar sokaklara atacağım kendimi
Kim demiş sana misafir diye geldin bi kere yollamayız
bu arada annem yıllardır veremediği kiloları için bir fitnes merkezine yazıldı 2 hafta oldu ordaki diyetisyen listesine uydu herhafta tartılıyor gayet guzel gidiyor. diyetisyen karataya yakın planlar verdi sadece bol öğünlü olması can sıkıcıydı neyse anneme veremedin yıllardır yap bari dedim. ilk hafta 1,3 ikinci hafta 2,00 kilo verdi maşallah zincirini kırdı
işallah verecek kilolarını oda bakalım 3 ay gidicek yazın zaten yuzme yurume devam ederim diyor
Çok iyi olmuş neslim 2. haftada 2 kilo süper bence
kaptan sabah sporu yapıldı dünün telafisi için 1 saat egzersiz yapıldı.öğleden sonra 1 saat daha yürüyüş yapıcam. doktor randevum var 2 durak önce inip yürüycem.
Harikasın meleğimmmm
Annem de aksine çok zayıfladı neslim58 yaşında annem 35 li yaşlarda ilik kanseri atlattı kemoterapide kılo aldı oyıldan beri veremedi işallah başarırı bu yaşta
canım pırasa bizde de öyle ben bayılırım ama nedense pek beğendiremiyorum ev halkına artık duygu sömürüsüyle yediriyorum ben o kadar yaptım yoruldum aç binlerce insan var saygısızlık etmeyin diyorum
Aç kalınca öyle bir yerler kiiiii
biz severız mısafırlerı kızlar cecom cecom dıyolardı demek senmıssın memnun oldum.. ıyıkı geldın.. nerdensın yas kac
Sorgu başlamış
benim annem de 55 yaşında geçen yıl 110 kilo ile bir başladı.şimdi 80 kilo. kendi karar verdiyse yapar eskiler daha azimli oluyolar. benim anneminde başından yangın geçtı vücudunda yanıklar oldu ve bir dizi ameliyat geçirdi kiloları bu yüzden almıştı kortizonlu ilaçlar çok yapıyo.ama şimdi hala azimle devam ediyo.biraz beni de onun bu hali harakete geçirdi.umarım başarır ve umarım annen bundan sonra böyle hastalıklarla karşılaşmaz.
Maşallah hakikaten süpe rkilo vermiş annen
az önceki yazdığım mesajı sana yazdım yanlış alıntı yapmışım
Sorun değil bizler anlarız kuzum