Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

arkadaşlar bir sorum var size, mercimek köftesi esmer bulgurla yapıcam ne kadar tüketmeliyim sizce haftada.

neslim cevaplamış deryacım haftada 3 kaşığı geçmemeye çalış tatlım

greyfurtu yesen lifleriyle birlikte daha iyi olurdu meleğim afiyetolsun cnm

Benimde sorum var,regl iken ayran içme kesilir düşüncesi doğru mu yanlış mı???
Ayrana sarmak istiyorum bu hafta ama reglde olcam normalde içiyorum regl iken azda olsa ama bu sefer fazla icecem,hep soruyum diyorum unutuyorum

bu da nerden çıktı ki regli jeseceği yönünde bir şehir efsanesi var fakat tamamen yanlış cnm.Asla öyle birşey yok bilakis calsiyum kemikler için çok faydalı

ben geldim hemen kaçmam lazım ödevler bekler

helva yerine balık yenmiş afiyetolsun kuzum elma daha çok acıktırmadımı bir bardak ta süt içseydin kuzum afiyetolsun canım derslerinde başarılar

Harika bir menü bülbülüm sporun gayet yeterli squatı ilerde yaparsın kuzum önemli olan sağlığın

süper yine adaşım havuç artık yemeklerde yerini alamaz oldu karatay sonrasıElinde olmadan geç kalmışsın cecom ama yediklerinde sorun yok kuzumYeşilçay eklesek diyorum ve suyunu da yazarsan günlük

o kaymak kayısı ile öyle güzel oluyorki ben olsam ekmek yerine onu tercih ederdim
öğle akşam süper özlellikle ekmek olmamasıPırasaya bayılırım öyle güzel bağırsak çalıştırır ki

ya yazmayı unuttum ben çarşamba günü malesef yürüyüş yapamadım ama kaptan söz yarın telafi edeceğim

telafi ettiğin sürece sorun yok meleğim

Dün dünde kaldı İremcim önümüze bakıyoruz her zaman

Kahvaltına yeşillik zeytin turp veya havuç eklemelisin cnm.Pirinç 1 kaşık kararında ama yenmese nasıl olur tabiki harika olur pirinç=şeker çünkü içtiğin su miktarını da yazarsan sevinirim spora ne zaman başlıyosun kuzum Yeşilçayı da ihmal etmemeye çalış lütfen

Hadiiiiiiii kızlarrrrrrrrr nerelere kayboldunuz

Ben sporumu yapmaya başlıyorum sizde peşimden gelin

Harikasın cecommm kk yı bitince hemen kalkıyorum söz ben de tiffany ile coşayım biraz

Gunaydınnn ben bır beynımı toplayayım eksık menulerımı yazayım bırazdan... dun kendıme yenı kararlar aldım hadı bakalım

Yeni kararlarına bayıldım meleğim

dolma fazla gibi geldi bana neslim Afiyetolsun cnm

akşam erişteyle birlikte 3 kaşıpa dengelenmiş sayalım canım.su su su lütfennnn ayrıca salata neden 2-3 çatal

ben bu gun sabah karşı regl oldum az sancım var kıvranıyom bide şişim ki anlatamam sabahki yediklerim ağzımda okadar şişim yarın artı çıkarsam çok uzulucem ((8

kararlarına ozaman

evrene negatif mesaj yollama neslimmm yarın olsun bakalım

Kim demiş sana misafir diye geldin bi kere yollamayız Tartılma cecom sabah ne kaldı uyandıktan en az yarım saat sonra tartıl bitanemm İyi gezmeler canım

Çok iyi olmuş neslim 2. haftada 2 kilo süper bence

kaptan sabah sporu yapıldı dünün telafisi için 1 saat egzersiz yapıldı.öğleden sonra 1 saat daha yürüyüş yapıcam. doktor randevum var 2 durak önce inip yürüycem.

Harikasın meleğimmmm dr randevusu hayırdır kontroldür inş

58 yaşında annem 35 li yaşlarda ilik kanseri atlattı kemoterapide kılo aldı oyıldan beri veremedi işallah başarırı bu yaşta
Annem de aksine çok zayıfladı neslimGelmiş geçmiş olsun tekrar canım Darısı başımıza

Aç kalınca öyle bir yerler kiiiii

biz severız mısafırlerı kızlar cecom cecom dıyolardı demek senmıssın memnun oldum.. ıyıkı geldın.. nerdensın yas kac

Sorgu başlamış

Maşallah hakikaten süpe rkilo vermiş annen Elbette sen de başaracaksın bizimle başarmama şansın yok

az önceki yazdığım mesajı sana yazdım yanlış alıntı yapmışım

Sorun değil bizler anlarız kuzum

evet kaptanım su cevız vslerımı alsam aclık kalmayacak ınanıyorum

Cevizim bitecek diye ödüm kopuyor benimde meleğim.İyi ki tazeyken çok almışım Sıkıştığım an ceviz en büyük kurtarıcım .Fındık kırmak zor geliyor çiğ fıstık ta alerji yaptı
Iyiyim kaptanım.çok teşekkürler
arada burayıda takip ediyorum.
malum burda tanıdık çok
iyi olmana çok sevindim.
anneciğinede acil şifalar diliyorum

İyi olmana çok sevindim bitanem Her zaman bekleriz burada şu an fazla bilgi paylaşamasak da inan satır aralarındaki uyarılarımızın bile faydası olur mutlaka.Teşekkrüler kuzum iyiyim çok şükür annem de zamanla iyi olacak inşallah dualarınız sayesinde

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

GEzenti Oynakbaşı geldiiiiiiiiiii

Küçük kuzumla kendimizi sokağa attık ve birlikte tammmm 3 km yol yürüdük
Sağ olsun oda alıştı bol bol yürümeye ( zaten spor yaparken oda ara ara eşlik ediyor bana ) sadece bir yerde çok yoruldum diye oturdu 2 dakika dinlendi

Dışardaki işimide hallettim ama kuşum çok yorulunca dönüşte minibüse bindik ( ille çüçük otobüse binelim diye tutturdu ) Birde mahallede market ve manavı aradan çıkardık bir iki eksiğimizi aldık döndük

Tabi bu gece eminim kuşum erkenden baygın düşer
Apartmanın önüne geldiğimizde Anneciğim çok yoruldum ben çoook diyip duruyordu

ohahaohahaha ceco bende 24 yasımdayım bebek yok ıstıyoruz tedavı goruyorum... ızmırdenım

Oyyyy İzmir dedinmi akan sular duruyor bende Baba tarafı İzmirli ama kaçççç sene oldu gitmeyeli
Eşimde sağ olsun hiç gitmemiş bekarken ve Rabbim nasip ederse bir gün İzmirede gitmek istiyoruz ( her fırsatta başka şehire gitme olayımız var iki senedir Artık emekli olunca eşim ( ki daha 10 senesi var sanırım ) eşimle kendimize bir karavan alıp tüm türkiyeyi il il gezmek istiyoruz tabi kızlarıda kocaya vermek lazım da ufaklık yetişmez o zamana olmadı ablasına kakalarız tabi oda kocaya gitmiş olursa
Büyük kocaya gitmem o zamana kadar ama gidersemde kocayıda alır takılırım peşinize diyor ödleri kopuyor karı koca baş başa kalacağız diye kumalar

Sağ ol canım valla havuç karatayda yeniyor diye tavşana dönmüştüm bir ara ama sonradan az daha araştırınca şeker olayını daha net öğrendim ve kilo verme aşamasında çok sık olmamak kaydıyla yenilebileceğini öğrendim ve o günden beri yemiyorum

Yeşilçay herkeste eksi gösterir ama bende nedense ters tepiyor
Ne zaman Yeşilçay içsem eksi göreceğime artı görüyorum benim bünyede benim gibi muhalefet

YOk yok adaşım kesinlikle tartılmıyorum yarın sabaha kadar
Ne güzel fazladan 3 km yolumuda yürüdüm
Birazdanda akşamlık yemeğimide yer sonra yine aralarda Ayranla sabahı yaparım
Eşimin halalarına mecbur hazır birşeyler alacağız azda olsa ama ben yine kesinlikle yemeyi düşünmüyorum

bu yaz koyde pek cevız yoktu ama bu sene yagmur cok yagdı dıye ıns cok olur oyle umuyorum 2 cuval alıcam valla

bende bayıldım acaıp hırslandım kaptanım bıldıgın gıb degıl

hahahaha cok komık yaaaa bayıldım... beklerız ızmırımıze sweet de burda mısafırımız olursunuz valla... senın ufaklıgını yerım annesıne arkadas olmus ne guzel

406,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-A1S2L3l4-izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Bayilan bayilana[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3-Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4-Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5-Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6-Charlessiz-izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7-Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8-Ebwam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9-Efser-izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]10-Heidi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11-Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]12-Irem_özge[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]13-Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[/TR]
[TD]14-Misswong[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15-Oynakbaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]16-Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17-Saliha[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]18-Şekerkız[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR]

[/TR]​
[TR]

Eksik menüleri tamamlayalım meleklerim Leyla ve Saliha gelemediniz meraktayım herşey yolundadır inşBarbim burdan devam edebilirsin kuzum[/tr]

çüçük otobüs diyen dillerini yesin teyzesi. Zaman su gibi akıp geçiyor cecom 10 sene dediğin nedirki bak 2 sene olmuş ben kk ya geleli sizleri tanıyalı Bir bakmışsın burdasınız hem de en çıtır halinle Çiğ havuç yiyebiliyoruz ben her kahvaltıda yiyorum cecomPişmediği sürece g.i si yüksek değil.Ama dediğin gibi herşey her bünyede farklı tepki veriyor metabolizmalarımız farklı deneyerek bulacağız bitanem

Karavan çocukluğumdan bu yana en büyük hayalim

bu yaz koyde pek cevız yoktu ama bu sene yagmur cok yagdı dıye ıns cok olur oyle umuyorum 2 cuval alıcam valla

Geçen sene soğuktan dolayı ceviz hiçbiryerde olmamış meleğim bu sene iyi stok yapalım yine

İşte budur sahalara tekrar hoşgeldin

oo dogrudur evelı sene kılosunu 7 tlden almıstım koyde ıns bu sende oyle olur 10 a 15 e bıle razıyım

oy kuyruklu alıntılarla kaptanım dönmuş vanım kaptanım yada gizo gibi başkanım benim
ay katılsammı ki

oh kuyruklar devamm

herşerde hayır vardır oh be döndün ya aramıza gerisi teferruat kuzum

oy kuyruklu alıntılarla kaptanım dönmuş vanım kaptanım yada gizo gibi başkanım benim

ay katılsammı ki

oh kuyruklar devamm

dondum kıbleye dogru öhöömmm hatlar karıştı bence katıl neslım lutfeeennnn

Akşam yemeğimide yedim çok şükür ve mutfak benim için kapandı artık

Hemen aklımdayken menümüde paylaşayım;

Sabah; 06:45
2 yumurtalı baharatlı omlet
1 / 2 Turp
10 zeytin
3 - 4 ince ip Cecill peyniri
1 parça beyaz peynir
4 Yk zeytinyağlı Barbunya ( havuçsuz tabi )

ara; 08:30 Şekersiz Türk kahvesi

10:00 _ 11:00 3 Mil Leslie + 5 dakika sworkit
ara; 11:00 Büyük bir bardak Ayran ( spor sonrası )

ara; 13:30 Şekersiz kahve

14:00de küçük kuzuyla 3 km yol yürüyüp işimizi halledip alışverişide yapıp döndük

16:15'de 2.ci ve son öğünüm
Akşam;

1 Büyük kase Ezogelin
1 koca kase bol limonlu Marul salatası

Gün içinde 2 litre su içildi ama devamı yatana kadar gelicek

İşallah cnm sağ salim istediği kiloya iner işallah.

Hoşgeldin. İşallah kısa sürede hedefine ulaşırsın.

Merak etme kaptan abla. Akşam söylediğim herşeyin arkasındayım. Seni de diğer arkadaşları da huzursuz etmek hoş değildi. Haklı yada haksız önemini yitirdi. Neyse salladım geçti :)

Senin tavsiyelerin değerli benim için.

Afiyet bal şeker olsun.

İyi akşamlar meleklerim

oo dogrudur evelı sene kılosunu 7 tlden almıstım koyde ıns bu sende oyle olur 10 a 15 e bıle razıyım

15 e bulursan hiç kaçırma canım bu sene tazesi 15 ti

ay katılsammı ki

oh kuyruklar devamm

katılanlardan neyin eksik neslim katıl tabiii kk stil görsünSaç yarışması da varmış kraliçem neden katılmadıki

Afiyetolsun cecomm erken yemişsin yine inş acıkmazsın acıkırsan çözüm belli Yarın sabah sonucu çok merak ediyorum bitanem emeklerinin karşılığını alacağına eminim

haklısın ablam havalar bi düzelse başlıycam yürüyüşe ama buralar hala yağmur çamur hatta kar bile yağdı bide rüzgarı fena buranın benim kaslarım hassas olduğu için terleyince rüzgar yiyipte tutulmaktan korkuyorum oyüzden yürüyüş için yazı bekliyorum

Leslie ablanın evde yürüyüş videoları var kuzucum tam da evden çıkamayanlar için.

bugün yani perşembe günün menü ve programı
sabah 7:30 8:30 tempolu yürüyüş (telefonumun dediğine göre hergün 10000 adımı yapabiliyorum)
kahvaltıeynirli omlet 1 dilim ekmek
biraz peynir 2 adet zeytin(zeytinle pek aram yok benim)
domates salatalık biber maydanoz
şekersiz 3 fincan çay
öğleırasa yemeği, yoğurt
ara:bir kase yoğurt yarım elma içine rendeledim üzerine zencefil tarçın ve zerdeçal birer çay kaşığı ekledim malım dönem ve tatlı krizine çözüm için
akşam:1 kase mercimek çorbası karnıbahr ve hvuç haşlama üzerine yoğurt
gün içinde yeşil çay içtim 1 fincan ve tabiki suyumuda 2 litre içtim
az önce çocuklarımın ısrarı üzerine mısır pıtlattık 1 kasecik yedim galiba
sözünüzü dinliyorum kaptan ekmeğimi baya azalttım
ben bu hafta normalden daha çok dikkat ettim tartılmadım sabah tartılıcam ama hiç kilo vermişim gibi hissetmiyorum aksine sanki karnım davul gibi şiş

***6.Takım 405. Etap***

Ahbirkingcharlesimolsa (77,6// /% )
battaniye1 (77,9/ / /% )
BayilanBayilana (87,5/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 89,8/ / /% )
Ebwam(126,6/ / / % )
Efser (72/ / /% )404. etapta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
gel_pcpc (77.8/ / /% )
irem-ozge (83,6 / / / % )
leyla_34 (56,2 / / / % )
rengarenknesli ( 75,9/ / /% )

6.Takım Ortalaması:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…