- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Hoş geldin Eylülüm, evet döndüm arada uğra böyle özletme kendini. Şu an 64 'üm. 4 kilo kaldı hedefe. Nisan sonu biter inşallah. Hastalık gibi bir şey olmadıkça devam. Diyetisyenime de gideceğim. Gelen yağmıdır nedir bir bakayım. Sen ne durumdasın tartılıyor musun?Uzun bi aradan sonra bakayım dedim.cecom hoş gelmissin neguzel biz ihmal ettik sen geliyorsun.yeni arkadaslarda hosgelmiss.Makres izinden donmussun sevindim gittin sanmistim + 2 çok değil verirsin üzülme simdi kaç kilosun hedefe az zaman kalmis 31 martta nolcak bakalım.tatsızlıklar da yaşanmış ama kalp kirmamak en güzeli.bayılan bayilana yanlış anlaşıldı galiba tepkisi sert gelmedi bana.ama insanin doğru bildiğini söylemesi de bir erdem.kırmadan doğru bildiğini savunmak çok değerli ama karsindaki kiriliyosa sana hakaret etme hakkında sahip değil.kaptan sakinliği sağlar.herkese iyi geceler
Elektrik gitti yazamadım sevgilerimi gönderiyorum burdan.... Bol öpücükler.............gunaydınnn makresımmmmm bitanemmmmm
Yazılmaz olurmu canım, gram da olsa gitmiş hiç olmamasından iyidir dimi.gunaydın kızlar
günlük yürüyüşümü yaptım 1 saat
dinlendim kahvaltıya oturmadan tartılayım dedim ve sonuç 99.5 olan kilom 99.3 gözüküyo
kaptanım 200 gramda yazılmaz ama oda kardır dimi
Masallah kiz az kalmis. Hos biraz zor gider son kilolar ama olsun yeniden fistik gibi olmussundur. Benim bile oz guvenim tavan yapti simdi. 16 kilo verdim ama onumde gercek hedefe nerden baksan 15 kilo var. Gerci bi 6 7 kilo versem bile cok iyi hissedecemHoş geldin Eylülüm, evet döndüm arada uğra böyle özletme kendini. Şu an 64 'üm. 4 kilo kaldı hedefe. Nisan sonu biter inşallah. Hastalık gibi bir şey olmadıkça devam. Diyetisyenime de gideceğim. Gelen yağmıdır nedir bir bakayım. Sen ne durumdasın tartılıyor musun?
Günaydın neslimgunaydın topik halkı huuuu
bakalım katılırım belki
bildirimini merakla bekliyom halımem
efsercim adına sevindim cnm
nerelerdesin sen bakimmm
tabiki harika sakın uzulme
Günaydın gülayım nasılsın canımGunaydin kizlar boooolllll eksili bildirimleriniz olur insallah
hoşgeldin canımBen uc gundur cok kotuyum bu gun basim da donmeye basladi en son tansyonumu olctum ve 14 9 cikti. Esime haber versemmi bilmiyom. Dun aksam o kadar israr etti dr a gidelim diye gitmedim oglum odevini bitirememisti. Offf napcqm bilemedim
tebrik ederim canım süpersin. bende bu hafta senin taktiği uygulamayı deniycem saat 4 gibi akşam yemeğini yiyim sonra 8 gibi falanda ayran içerim leptinin süresi uzar diye düşündüm bakalım nolcakSelamün aleyküm kızlarrrrr
Yine dayanamadım yatmadan sizlere bir bakayım dedim
Misafirlerimi biraz evvel uğurladım
Çok şükür bugünü de kaçamaksız tamamladım
Özellikle bu gece yine kendimle gurur duydum
Eşim tuzlu susamlı şu BİM'deki çubuklardan birde bir iki çeşit tatlı kurabiyelerden almış ( Kavala mıdır nedir ondan ki normalde ben onlara bayılırımmmmmm) ama kesinlikle bir tane bile yemedim
Şekersiz çayımı içtim ve onlar gider gitmezde acıkma hissi oluşmasın diye bir bardak ayranımıda içtimŞekersiz çayı biraz fazla kaçırınca içim bir tuhaf oldu buruştu sanki ama ayranı içince geçti ( açlık değildi ama tabi )
Bakalım yarın neler olacak
Sağ olasın adaşım
Bilmemmi çözümüMillet alkolik olur ben ayran kolik oldum ama karatay önceside ayranı çok severdim zaten tabi şimdi çok daha önemli benim için
Bende çok merak ediyorum acıkcası
Anammmm free Takıma da girdiğimi görünce sevindirik oldum
Az zaman gecsin dadanirim yine buralara alismis kudurmustan betermishoşgeldin canımbir türlü denk gelemiyordum sana çok sevindim aranızın düzelmesine gittikçe de daha iyi olursunuz tatlım geçmiş olsun ihmal etme git doktora tansiyon tehlikelidir
Tansyonum yukseldi canim ya sabahtan gecsin diye bekliyom. Allahtan bu gunu iptal ettik haGulayimmmmm hosgeldin kiz nasil oldun
Gulayimmmm hosgeldin canimmm nasil oldun iyilestinmi birazMasallah kiz az kalmis. Hos biraz zor gider son kilolar ama olsun yeniden fistik gibi olmussundur. Benim bile oz guvenim tavan yapti simdi. 16 kilo verdim ama onumde gercek hedefe nerden baksan 15 kilo var. Gerci bi 6 7 kilo versem bile cok iyi hissedecem
hadiii gecmis olsun canim dikkat et kendineTansyonum yukseldi canim ya sabahtan gecsin diye bekliyom. Allahtan bu gunu iptal ettik ha
Sorma ya bende saskinim yerlerde surunen bi rakam beklerken yuksek gorunce tirstimGenelde dusuk cikardi senin tansiyon busefer yukseldimiki allah allah yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?