Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın herkese.
Geçen gün yaşanan mevzu ile ilgili yazılan hiçbirşeye cevap vermiyorum. Vermeyeceğim. Söyleyeceğimi söyledim. Konu kapandı. Kim haklı kim haksız dediğim gibi artık çok önemli değil. Benim için önemli olan konunun kapanmasıydı. Artık haklı haksız öbür dünyada hesaplaşır. Gerisi boş.
Yine dediğim gibi konu benim açımdan kişisel bir konudur. Yapılan haraket doğru yada yanlıştır ama bunu ifade etme biçimi önemlidir. Aynı konudan rahatsız olduğunu düzgünce ifade edenlerde oldu saolsunlar sorunsuz konuştuk çözüldü. Ama iş hesap sorma boyutuna geçerse gereken cevap verilir elbette.

Son olarak takımda ki varlığımdan rahatsız olan varsa bunu kaptana yada buraya açıkca yazabilirsin. Gerçekten sorun değil. Burada motivasyon için bulunuyoruz. Etkilenme durumu olmasını istemem. Farklı bir takıma transfer olurum sıkıntı yok.

Gelelim kilo durumuma Kilo veren herkesi kutlarım. İşallah herkes kısa sürede istediği kiloya iner.
Benim sonucum aşağıda. Hesaplama doğrudur umarım. Her seferinde tereddütte kalıyorum. Kontrol ederseniz sevinirim.

83,6 / 82,3 / 1,3 / %1,55

Dun bir suru alinti yaptim ama sagolsun tel sorun cikardi.
makres cim canim sorunum kp benim ustumden esimi dolduruyodu. Kavga cikti sonundA. Sonra tam ara duzeldi derken benim cok guvendigim takimi asĺa okumaz dedigim kocam arka arkaya msjlar gelince ben uyurken msj lari okumus. Allahtan absurt bise yoktu sadece benim kp yi gomdugum yazilar vardi. Bunun uzerine kavga daha buyudu ve bosanma derecesine geldik. Sonunda arayi duzelttik ama olan benim sosyal medyaya olduherseyi sildim. Beni dinlediginden bile korkuyorum simdi. O yuzden temkinli kullaniyorum herseyi. Demem o ki kocam asla yapmaz dememeli. Killanirlarsa okuyabiliyolar herseyi. Allahtan bazi konusmalarin gectigi zamana denk gelmedi

Hoş geldin Eylülüm, evet döndüm arada uğra böyle özletme kendini. Şu an 64 'üm. 4 kilo kaldı hedefe. Nisan sonu biter inşallah. Hastalık gibi bir şey olmadıkça devam. Diyetisyenime de gideceğim. Gelen yağmıdır nedir bir bakayım. Sen ne durumdasın tartılıyor musun?

gunaydın kızlar
günlük yürüyüşümü yaptım 1 saat
dinlendim kahvaltıya oturmadan tartılayım dedim ve sonuç 99.5 olan kilom 99.3 gözüküyo
kaptanım 200 gramda yazılmaz ama oda kardır dimi
Yazılmaz olurmu canım, gram da olsa gitmiş hiç olmamasından iyidir dimi.

Masallah kiz az kalmis. Hos biraz zor gider son kilolar ama olsun yeniden fistik gibi olmussundur. Benim bile oz guvenim tavan yapti simdi. 16 kilo verdim ama onumde gercek hedefe nerden baksan 15 kilo var. Gerci bi 6 7 kilo versem bile cok iyi hissedecem

Ben uc gundur cok kotuyum bu gun basim da donmeye basladi en son tansyonumu olctum ve 14 9 cikti. Esime haber versemmi bilmiyom. Dun aksam o kadar israr etti dr a gidelim diye gitmedim oglum odevini bitirememisti. Offf napcqm bilemedim
hoşgeldin canım bir türlü denk gelemiyordum sana çok sevindim aranızın düzelmesine gittikçe de daha iyi olursunuz tatlım geçmiş olsun ihmal etme git doktora tansiyon tehlikelidir

tebrik ederim canım süpersin. bende bu hafta senin taktiği uygulamayı deniycem saat 4 gibi akşam yemeğini yiyim sonra 8 gibi falanda ayran içerim leptinin süresi uzar diye düşündüm bakalım nolcak

hoşgeldin canım bir türlü denk gelemiyordum sana çok sevindim aranızın düzelmesine gittikçe de daha iyi olursunuz tatlım geçmiş olsun ihmal etme git doktora tansiyon tehlikelidir
Az zaman gecsin dadanirim yine buralara alismis kudurmustan betermis biraz daha bekleyim bakim insallah gecer. Aksi gibi esimin en yogun oldugu zamanlar malum dun sinavlar aciklandi gelen giden cocugunu dovecek olan veliler falan ooooo dun pert sekilde geldi eve

Gulayimmmm hosgeldin canimmm nasil oldun iyilestinmi biraz

***6.Takım 405. Etap***

Ahbirkingcharlesimolsa (77,6// /% )
battaniye1 (77,9/ / /% )
BayilanBayilana (87,5/87,5 /0 /%0 )
Bulbul-e Bismil( 89,8/89,6/0,2 /%0,22 )
Ebwam(126,6/ / / % )
Efser (72/ / /% )404. etapta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
gel_pcpc (77.8/ / /% )
irem-ozge (83,6 / / / % )
leyla_34 (56,2 / / / % )
rengarenknesli ( 75,9/75,8 /0,1 /%0,13 )

6.Takım Ortalaması:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…