Günaydın canım, düşünme bunları olan oldu konu kapandı. Kimsenin senin varlığından rahatsız olduğu yok. Burda bir takım olarak yarışıyoruz, herkesin burda olma sebebi belli. Arada olabilir böyle anlaşmazlıklar, sonucunu tatlıya bağlamak en güzeli. Kutlu doğum haftasına yaklaştığımız şu günlerde Peygamberimizin sünneti olan küs kalmamayı yapabilirsek 100 şehit sevabı alırız canım. Ben öyle bir şeyi affettim ki bu ara sadece peygamberimizin sünneti olduğu için, duysanız nasıl affedebildin dersiniz. Neyse çok önemli değil. Rabbim neleri affetmiyor ki.Günaydın herkese.
Geçen gün yaşanan mevzu ile ilgili yazılan hiçbirşeye cevap vermiyorum. Vermeyeceğim. Söyleyeceğimi söyledim. Konu kapandı. Kim haklı kim haksız dediğim gibi artık çok önemli değil. Benim için önemli olan konunun kapanmasıydı. Artık haklı haksız öbür dünyada hesaplaşır. Gerisi boş.
Yine dediğim gibi konu benim açımdan kişisel bir konudur. Yapılan haraket doğru yada yanlıştır ama bunu ifade etme biçimi önemlidir. Aynı konudan rahatsız olduğunu düzgünce ifade edenlerde oldu saolsunlar sorunsuz konuştuk çözüldü. Ama iş hesap sorma boyutuna geçerse gereken cevap verilir elbette.
Son olarak takımda ki varlığımdan rahatsız olan varsa bunu kaptana yada buraya açıkca yazabilirsin. Gerçekten sorun değil. Burada motivasyon için bulunuyoruz. Etkilenme durumu olmasını istemem. Farklı bir takıma transfer olurum sıkıntı yok.
Gelelim kilo durumuma Kilo veren herkesi kutlarım. İşallah herkes kısa sürede istediği kiloya iner.
Benim sonucum aşağıda. Hesaplama doğrudur umarım. Her seferinde tereddütte kalıyorum. Kontrol ederseniz sevinirim.
83,6 / 82,3 / 1,3 / %1,55
Cakaaaaaalllll bir gun once yap toksu eksi gor ohhhh ne guzelBuarada kizlarrrrrrrr en son 126.6 ydim bugun sabah 125.8 i gordum eksi 800
detoxun faydalari
Cakaaaaaalllll bir gun once yap toksu eksi gor ohhhh ne guzel
gulayım git tatlım ne olur ne olmaz dimiBen uc gundur cok kotuyum bu gun basim da donmeye basladi en son tansyonumu olctum ve 14 9 cikti. Esime haber versemmi bilmiyom. Dun aksam o kadar israr etti dr a gidelim diye gitmedim oglum odevini bitirememisti. Offf napcqm bilemedim
saol canım benimYazmadan geçemeyeceğim,Bülbülüm maşallah ev hanımlıgı ve anneliği Tecrübe ediyorsun
Ileride eşinde Şanslı çocuklarında...
Cok gecmis olsun canim benim. cok ariyolar bu sekilde herkes cok dikkatli olsunarkadaşlar
ben garanti bankası musterisiyim ve az kalsın bankam adına arandığımı sanıp dolandılacaktım nasılmı
850 333 00 70 nolu numaradan arandım ve 2014 nisanda genel sağlık sigortası yaptırdığımı dönemsonu ödeme tahut ettiğimi ve 750 ödemem gerektiğini poliçeyi iptal edeceksem 349tl ödemem gerektiğini sölediler bende red ettim dolandırıcısınız siz dedim kapattım telefonu. öyleki 5 kez ust uste aradı ve beni tehdit etti kufur ettiğimi kaydettiğini beni savcılıga vereceğini söyledi yine kufur edip kapadım bankamı aradım ve dolandırılmak üzere olduğumu anladım. bu numaradan aranırsanız dikkatli olun
1,3kg vallahi tebrikler brawoooGünaydın herkese.
Geçen gün yaşanan mevzu ile ilgili yazılan hiçbirşeye cevap vermiyorum. Vermeyeceğim. Söyleyeceğimi söyledim. Konu kapandı. Kim haklı kim haksız dediğim gibi artık çok önemli değil. Benim için önemli olan konunun kapanmasıydı. Artık haklı haksız öbür dünyada hesaplaşır. Gerisi boş.
Yine dediğim gibi konu benim açımdan kişisel bir konudur. Yapılan haraket doğru yada yanlıştır ama bunu ifade etme biçimi önemlidir. Aynı konudan rahatsız olduğunu düzgünce ifade edenlerde oldu saolsunlar sorunsuz konuştuk çözüldü. Ama iş hesap sorma boyutuna geçerse gereken cevap verilir elbette.
Son olarak takımda ki varlığımdan rahatsız olan varsa bunu kaptana yada buraya açıkca yazabilirsin. Gerçekten sorun değil. Burada motivasyon için bulunuyoruz. Etkilenme durumu olmasını istemem. Farklı bir takıma transfer olurum sıkıntı yok.
Gelelim kilo durumuma Kilo veren herkesi kutlarım. İşallah herkes kısa sürede istediği kiloya iner.
Benim sonucum aşağıda. Hesaplama doğrudur umarım. Her seferinde tereddütte kalıyorum. Kontrol ederseniz sevinirim.
83,6 / 82,3 / 1,3 / %1,55
Günaydın canım, düşünme bunları olan oldu konu kapandı. Kimsenin senin varlığından rahatsız olduğu yok. Burda bir takım olarak yarışıyoruz, herkesin burda olma sebebi belli. Arada olabilir böyle anlaşmazlıklar, sonucunu tatlıya bağlamak en güzeli. Kutlu doğum haftasına yaklaştığımız şu günlerde Peygamberimizin sünneti olan küs kalmamayı yapabilirsek 100 şehit sevabı alırız canım. Ben öyle bir şeyi affettim ki bu ara sadece peygamberimizin sünneti olduğu için, duysanız nasıl affedebildin dersiniz. Neyse çok önemli değil. Rabbim neleri affetmiyor ki.
Hesaplaman doğru canım.
Buarada kizlarrrrrrrr en son 126.6 ydim bugun sabah 125.8 i gordum eksi 800
detoxun faydalari
hadi gözün aydın canımGünaydın kızlar, Bugün hepiniz için bol eksili bir gün olsun inşallah. Ben de aldığım 2 kilonun birini vermişimhaftaya da böyle gidersem listedeyim inşallah. Sizden de güzel haberler bekliyorum, geçmişe döneyim
kiz napim yazin yedigin hurmalar kisin tirmalar hesabi yedigim sarmalar tartida tirmalamasin diye yaptimCakaaaaaalllll bir gun once yap toksu eksi gor ohhhh ne guzel
amaaaannn neslim gecmis olsun ya son zamanlarda iyice yuzsuz oldular nerdeyse inanmiyani doveceklerarkadaşlar
ben garanti bankası musterisiyim ve az kalsın bankam adına arandığımı sanıp dolandılacaktım nasılmı
850 333 00 70 nolu numaradan arandım ve 2014 nisanda genel sağlık sigortası yaptırdığımı dönemsonu ödeme tahut ettiğimi ve 750 ödemem gerektiğini poliçeyi iptal edeceksem 349tl ödemem gerektiğini sölediler bende red ettim dolandırıcısınız siz dedim kapattım telefonu. öyleki 5 kez ust uste aradı ve beni tehdit etti kufur ettiğimi kaydettiğini beni savcılıga vereceğini söyledi yine kufur edip kapadım bankamı aradım ve dolandırılmak üzere olduğumu anladım. bu numaradan aranırsanız dikkatli olun
Anladım canım. Üzldüm benim de başımdan yıllar önce geçmişti böyle sosyal medya muhabbeti. O yüzden bende temkinli kullanırım buraları. Erkek işte bir kere kıllandımı herşeyi didikliyor. Ben alıştım bu duruma ne face var ne msn birtek burda yazıyorum. El oğlu anlatsan da dinlemez ne yapacaksın yine sen alttan alacaksın, 3 çocuk var arada. İnşallah şimdi iyisinizdir. Zamanla düzelir ama güven bir kere sarsıldımı etkiliyorDun bir suru alinti yaptim ama sagolsun tel sorun cikardi.
makres cim canim sorunum kp benim ustumden esimi dolduruyodu. Kavga cikti sonundA. Sonra tam ara duzeldi derken benim cok guvendigim takimi asĺa okumaz dedigim kocam arka arkaya msjlar gelince ben uyurken msj lari okumus. Allahtan absurt bise yoktu sadece benim kp yi gomdugum yazilar vardi. Bunun uzerine kavga daha buyudu ve bosanma derecesine geldik. Sonunda arayi duzelttik ama olan benim sosyal medyaya olduherseyi sildim. Beni dinlediginden bile korkuyorum simdi. O yuzden temkinli kullaniyorum herseyi. Demem o ki kocam asla yapmaz dememeli. Killanirlarsa okuyabiliyolar herseyi. Allahtan bazi konusmalarin gectigi zamana denk gelmedi
Canım yarım limonu yiyebilirsin içiyle beraber. Tansyonu düşürür. yedikten yarım saat sonra tekrar ölç bakalım ne durumdasın olmazsa doktora gidersin.Ben uc gundur cok kotuyum bu gun basim da donmeye basladi en son tansyonumu olctum ve 14 9 cikti. Esime haber versemmi bilmiyom. Dun aksam o kadar israr etti dr a gidelim diye gitmedim oglum odevini bitirememisti. Offf napcqm bilemedim
kardır tabi kardır bendende o kadar gitmiş haftaya 5 katı gitsin inşşşşşgunaydın kızlar
günlük yürüyüşümü yaptım 1 saat
dinlendim kahvaltıya oturmadan tartılayım dedim ve sonuç 99.5 olan kilom 99.3 gözüküyo
kaptanım 200 gramda yazılmaz ama oda kardır dimi
***6.Takım 405. Etap***
Ahbirkingcharlesimolsa (77,6// /% )
battaniye1 (77,9/ / /% )
BayilanBayilana (87,5/87,5 /0 /%0 )
Bulbul-e Bismil( 89,8/89,6/0,2 /%0,22 )
Ebwam(126,6/ 125.8/ / % )
Efser (72/ / /% )404. etapta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
gel_pcpc (77.8/ / /% )
irem-ozge (83,6 / / / % )
leyla_34 (56,2 / / / % )
rengarenknesli ( 75,9/75,8 /0,1 /%0,13 )
6.Takım Ortalaması:%
ayyy bilirim o dönemleri benim annemde öğretmen bir ara dersanecilik de yapmıştı evde zor görüyorduk yüzünü. dadan tabi kuzum sensiz olmazAz zaman gecsin dadanirim yine buralara alismis kudurmustan betermisbiraz daha bekleyim bakim insallah gecer. Aksi gibi esimin en yogun oldugu zamanlar malum dun sinavlar aciklandi gelen giden cocugunu dovecek olan veliler falan ooooo dun pert sekilde geldi eve
Canım sen çok saldın o yüzden böyle oldu. Yoksa hedefine çoktan ulaşmıştın. 6 ay olacak takımdan çıkalı. Bir kendini toparlasan ve kaçamak yapmasan gider hepsi, önce beyninde bitirmelisin kilo işini. İlk başlardaki gibi devam etsen hallolur aslında eylül gibi benim gibi banum gibi sende başarırsın, kendini toparla artık. 16 kilo vermişsin yarısından çoğu gitmiş, hadi gayret gerisi de gider canım ben inanıyorum sana.Masallah kiz az kalmis. Hos biraz zor gider son kilolar ama olsun yeniden fistik gibi olmussundur. Benim bile oz guvenim tavan yapti simdi. 16 kilo verdim ama onumde gercek hedefe nerden baksan 15 kilo var. Gerci bi 6 7 kilo versem bile cok iyi hissedecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?