Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canım, düşünme bunları olan oldu konu kapandı. Kimsenin senin varlığından rahatsız olduğu yok. Burda bir takım olarak yarışıyoruz, herkesin burda olma sebebi belli. Arada olabilir böyle anlaşmazlıklar, sonucunu tatlıya bağlamak en güzeli. Kutlu doğum haftasına yaklaştığımız şu günlerde Peygamberimizin sünneti olan küs kalmamayı yapabilirsek 100 şehit sevabı alırız canım. Ben öyle bir şeyi affettim ki bu ara sadece peygamberimizin sünneti olduğu için, duysanız nasıl affedebildin dersiniz. Neyse çok önemli değil. Rabbim neleri affetmiyor ki.
Hesaplaman doğru canım.

arkadaşlar
ben garanti bankası musterisiyim ve az kalsın bankam adına arandığımı sanıp dolandılacaktım nasılmı
850 333 00 70 nolu numaradan arandım ve 2014 nisanda genel sağlık sigortası yaptırdığımı dönemsonu ödeme tahut ettiğimi ve 750 ödemem gerektiğini poliçeyi iptal edeceksem 349tl ödemem gerektiğini sölediler bende red ettim dolandırıcısınız siz dedim kapattım telefonu. öyleki 5 kez ust uste aradı ve beni tehdit etti kufur ettiğimi kaydettiğini beni savcılıga vereceğini söyledi yine kufur edip kapadım bankamı aradım ve dolandırılmak üzere olduğumu anladım. bu numaradan aranırsanız dikkatli olun

Ben uc gundur cok kotuyum bu gun basim da donmeye basladi en son tansyonumu olctum ve 14 9 cikti. Esime haber versemmi bilmiyom. Dun aksam o kadar israr etti dr a gidelim diye gitmedim oglum odevini bitirememisti. Offf napcqm bilemedim
gulayım git tatlım ne olur ne olmaz dimi

Cok gecmis olsun canim benim. cok ariyolar bu sekilde herkes cok dikkatli olsun

1,3kg vallahi tebrikler brawooo
listeyi alıntılayıp adının karşını doldur cnm olurmu

Canım ben her zaman Rabbim bile kullanını affederken biz kulları nasıl küs kalır kin tutarız diye düşünürüm. Ama insanoğlu nefsine hakim düşüyor elbette.
Konuyu kapattım açmıyorum asla. Ama ben kapattıkça geçmişe bakıp bakıp gün yüzüne çıkarılmasını doğru bulmuyorum.
Saçma sapan sataşmalara bile bişiy yazmıyorum. Sırf diğerlerinin huzurunu bozmamak maksatlı ve kaptana, takıma olan saygımdan.

Teşekkür ederim desteğin için. Sende eminim ki büyüklüğünü erdemini göstermişsin konu neyse. Ama dediğin gibi affetmek büyük bir meziyet. Allah tekrarını yaşatmasın. Huzur versin işallah artık sana canım.

Buarada kizlarrrrrrrr en son 126.6 ydim bugun sabah 125.8 i gordum eksi 800
detoxun faydalari

Tebrik ederim. Devamını dilerim. Maşallah.

hadi gözün aydın canım

Cakaaaaaalllll bir gun once yap toksu eksi gor ohhhh ne guzel
kiz napim yazin yedigin hurmalar kisin tirmalar hesabi yedigim sarmalar tartida tirmalamasin diye yaptim
Kizma
amaaaannn neslim gecmis olsun ya son zamanlarda iyice yuzsuz oldular nerdeyse inanmiyani dovecekler P

Anladım canım. Üzldüm benim de başımdan yıllar önce geçmişti böyle sosyal medya muhabbeti. O yüzden bende temkinli kullanırım buraları. Erkek işte bir kere kıllandımı herşeyi didikliyor. Ben alıştım bu duruma ne face var ne msn birtek burda yazıyorum. El oğlu anlatsan da dinlemez ne yapacaksın yine sen alttan alacaksın, 3 çocuk var arada. İnşallah şimdi iyisinizdir. Zamanla düzelir ama güven bir kere sarsıldımı etkiliyor

Ben uc gundur cok kotuyum bu gun basim da donmeye basladi en son tansyonumu olctum ve 14 9 cikti. Esime haber versemmi bilmiyom. Dun aksam o kadar israr etti dr a gidelim diye gitmedim oglum odevini bitirememisti. Offf napcqm bilemedim
Canım yarım limonu yiyebilirsin içiyle beraber. Tansyonu düşürür. yedikten yarım saat sonra tekrar ölç bakalım ne durumdasın olmazsa doktora gidersin.

gunaydın kızlar
günlük yürüyüşümü yaptım 1 saat
dinlendim kahvaltıya oturmadan tartılayım dedim ve sonuç 99.5 olan kilom 99.3 gözüküyo
kaptanım 200 gramda yazılmaz ama oda kardır dimi
kardır tabi kardır bendende o kadar gitmiş haftaya 5 katı gitsin inşşşşş

ayyy bilirim o dönemleri benim annemde öğretmen bir ara dersanecilik de yapmıştı evde zor görüyorduk yüzünü. dadan tabi kuzum sensiz olmaz

Canım sen çok saldın o yüzden böyle oldu. Yoksa hedefine çoktan ulaşmıştın. 6 ay olacak takımdan çıkalı. Bir kendini toparlasan ve kaçamak yapmasan gider hepsi, önce beyninde bitirmelisin kilo işini. İlk başlardaki gibi devam etsen hallolur aslında eylül gibi benim gibi banum gibi sende başarırsın, kendini toparla artık. 16 kilo vermişsin yarısından çoğu gitmiş, hadi gayret gerisi de gider canım ben inanıyorum sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…