- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
***6.Takım 405. Etap***Su kiloyu tabloya kilo ekleme isini beceremiyom yaaa
arkadaşlar
ben garanti bankası musterisiyim ve az kalsın bankam adına arandığımı sanıp dolandılacaktım nasılmı
850 333 00 70 nolu numaradan arandım ve 2014 nisanda genel sağlık sigortası yaptırdığımı dönemsonu ödeme tahut ettiğimi ve 750 ödemem gerektiğini poliçeyi iptal edeceksem 349tl ödemem gerektiğini sölediler bende red ettim dolandırıcısınız siz dedim kapattım telefonu. öyleki 5 kez ust uste aradı ve beni tehdit etti kufur ettiğimi kaydettiğini beni savcılıga vereceğini söyledi yine kufur edip kapadım bankamı aradım ve dolandırılmak üzere olduğumu anladım. bu numaradan aranırsanız dikkatli olun
1,3kg vallahi tebrikler brawooo
listeyi alıntılayıp adının karşını doldur cnm olurmu
Tebrikler ebwam iyi gitmiş, ama biliyorsun detokslar ayda bir yapılması daha sağlıklı, detoksa güvenip kaçamaklar olmasın canım. Her hafta böyle gitse ayda 3 kilo çok iyi olur dimi.Buarada kizlarrrrrrrr en son 126.6 ydim bugun sabah 125.8 i gordum eksi 800
detoxun faydalari
Canım ben bu tür numaralar ararsa açmıyorum telefonu. Banka da arasa açmıyorum, bakmayın bu numaralara ararlarsa arasınlar cevap vermeyin.arkadaşlar
ben garanti bankası musterisiyim ve az kalsın bankam adına arandığımı sanıp dolandılacaktım nasılmı
850 333 00 70 nolu numaradan arandım ve 2014 nisanda genel sağlık sigortası yaptırdığımı dönemsonu ödeme tahut ettiğimi ve 750 ödemem gerektiğini poliçeyi iptal edeceksem 349tl ödemem gerektiğini sölediler bende red ettim dolandırıcısınız siz dedim kapattım telefonu. öyleki 5 kez ust uste aradı ve beni tehdit etti kufur ettiğimi kaydettiğini beni savcılıga vereceğini söyledi yine kufur edip kapadım bankamı aradım ve dolandırılmak üzere olduğumu anladım. bu numaradan aranırsanız dikkatli olun
Amin canım hepimize inşallahCanım ben her zaman Rabbim bile kullanını affederken biz kulları nasıl küs kalır kin tutarız diye düşünürüm. Ama insanoğlu nefsine hakim düşüyor elbette.
Konuyu kapattım açmıyorum asla. Ama ben kapattıkça geçmişe bakıp bakıp gün yüzüne çıkarılmasını doğru bulmuyorum.
Saçma sapan sataşmalara bile bişiy yazmıyorum. Sırf diğerlerinin huzurunu bozmamak maksatlı ve kaptana, takıma olan saygımdan.
Teşekkür ederim desteğin için. Sende eminim ki büyüklüğünü erdemini göstermişsin konu neyse. Ama dediğin gibi affetmek büyük bir meziyet. Allah tekrarını yaşatmasın. Huzur versin işallah artık sana canım.
Tebrik ederim. Devamını dilerim. Maşallah.
neslim cevaplamış deryacım haftada 3 kaşığı geçmemeye çalış tatlım
greyfurtu yesen lifleriyle birlikte daha iyi olurdu meleğim afiyetolsun cnm
bu da nerden çıktı ki regli jeseceği yönünde bir şehir efsanesi var fakat tamamen yanlış cnm.Asla öyle birşey yok bilakis calsiyum kemikler için çok faydalı
helva yerine balık yenmiş afiyetolsun kuzumelma daha çok acıktırmadımı bir bardak ta süt içseydin kuzum afiyetolsun canım derslerinde başarılar
Harika bir menü bülbülümsporun gayet yeterli squatı ilerde yaparsın kuzum önemli olan sağlığın
süper yine adaşım havuç artık yemeklerde yerini alamaz oldu karatay sonrası Elinde olmadan geç kalmışsın cecom ama yediklerinde sorun yok kuzum Yeşilçay eklesek diyorum ve suyunu da yazarsan günlük
o kaymak kayısı ile öyle güzel oluyorki ben olsam ekmek yerine onu tercih ederdim
öğle akşam süper özlellikle ekmek olmamasıPırasaya bayılırım öyle güzel bağırsak çalıştırır ki
telafi ettiğin sürece sorun yok meleğim
Dün dünde kaldı İremcim önümüze bakıyoruz her zaman
Kahvaltına yeşillik zeytin turp veya havuç eklemelisin cnm.Pirinç 1 kaşık kararında ama yenmese nasıl olur tabiki harika olur pirinç=şeker çünküiçtiğin su miktarını da yazarsan sevinirim spora ne zaman başlıyosun kuzum Yeşilçayı da ihmal etmemeye çalış lütfen
Harikasın cecommm kk yı bitince hemen kalkıyorum söz ben detiffany ile coşayım biraz
Yeni kararlarına bayıldım meleğim
dolma fazla gibi geldi bana neslimAfiyetolsun cnm
akşam erişteyle birlikte 3 kaşıpa dengelenmiş sayalım canım.su su su lütfennnnayrıca salata neden 2-3 çatal
evrene negatif mesaj yollama neslimmmyarın olsun bakalım
Kim demiş sana misafir diye geldin bi kere yollamayızTartılma cecom sabah ne kaldı uyandıktan en az yarım saat sonra tartıl bitanemm İyi gezmeler canım
Çok iyi olmuş neslim 2. haftada 2 kilo süper bence
Harikasın meleğimmmmdr randevusu hayırdır kontroldür inş
Annem de aksine çok zayıfladı neslimGelmiş geçmiş olsun tekrar canım Darısı başımıza
Aç kalınca öyle bir yerler kiiiii
Sorgu başlamış
Maşallah hakikaten süpe rkilo vermiş annenElbette sen de başaracaksın bizimle başarmama şansın yok
Sorun değil bizler anlarız kuzum
menülerin süper makresim darısı başımızaMenülerimi de yazayım
Çarşamba
Kalkınca 2 bardak ılık su (6:30)
sabah 8:00
1 elma, yarım muzu dilimledim üzerine tarçın döktüm
2 ceviz
Ara 10:00
1 elma
1 bardak yeşilçay
Öğle 12:00
4 köfte
salata
Ara 15:00
10 adet fındık
2 grisini
1 bardak yeşilçay
Akşam (18:00)
5 kaşık sebze yemeği
salata
Ara 21:00
1 bardak ayran
su 3 litre, spor 30 dak step
-------------------------------------------
Perşembe
Kalkınca 2 bardak ılık su (6:30)
sabah 8:30
avuç içi kadar peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim kepek ekmeği
maydanoz
1 ceviz
1 bardak yeşilçay
Öğle 12:00
8 kaşık etli nohut
salata
Ara 15:00
2 grisini
1 bardak yeşilçay
Akşam 18:00
1 kase çorba
salata
su 3 litre, spor 40 dak yürüyüş
bu yaz koyde pek cevız yoktu ama bu sene yagmur cok yagdı dıye ıns cok olur oyle umuyorum 2 cuval alıcam valla
bende karavan istiyorum
çüçük otobüs diyen dillerini yesin teyzesi.Zaman su gibi akıp geçiyor cecom 10 sene dediğin nedirki bak 2 sene olmuş ben kk ya geleli sizleri tanıyalı Bir bakmışsın burdasınız hem de en çıtır halinle Çiğ havuç yiyebiliyoruz ben her kahvaltıda yiyorum cecom Pişmediği sürece g.i si yüksek değil.Ama dediğin gibi herşey her bünyede farklı tepki veriyor metabolizmalarımız farklı deneyerek bulacağız bitanem
Karavan çocukluğumdan bu yana en büyük hayalim
Geçen sene soğuktan dolayı ceviz hiçbiryerde olmamış meleğim bu sene iyi stok yapalım yine
İşte budur sahalara tekrar hoşgeldin
inşallah canımmenülerin süper makresim darısı başımıza
anaaammm ben de en ucuz 22 den aldım bu sene heppkaptanım iki sorum var. birincisi yemeklere havuç koymamak mı gerekiyor ben oğlana vitamin olur düşüncesiyle hep koyuyorum çiğini yemediği için. ikinci sorumda kaymak yiyebiliyormuyuuuuzzz ben köpücüğe veriyorum yiyemiyoruz diye
10 a 15 e mianaam ben 25den alıyorum kilosunu çok iyimiş sizin ora nereydi
evet ablam bende onu yapıyordum bi ara ama ancak 1 mil dayanabiliyorum şimdi bu sworkiti bulunca bıraktım onu
günaydın canımmGünaydın kızlar, Bugün hepiniz için bol eksili bir gün olsun inşallah. Ben de aldığım 2 kilonun birini vermişimhaftaya da böyle gidersem listedeyim inşallah. Sizden de güzel haberler bekliyorum, geçmişe döneyim
gunaydın deryammmmm bildim bekliyom haydiiigünaydın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?