Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

neslim regle rağmen süpersin

Ben uc gundur cok kotuyum bu gun basim da donmeye basladi en son tansyonumu olctum ve 14 9 cikti. Esime haber versemmi bilmiyom. Dun aksam o kadar israr etti dr a gidelim diye gitmedim oglum odevini bitirememisti. Offf napcqm bilemedim

geçmiş olsun gülayım

bende aynı şeyi 2 yıl önce yaşadım polise verdim numarayı ama bildiği halde kv 2 gün sonra ucundan döndü bankamatiğe gitmiş yatırmaya işlemi becerememiş beni aradı gel diye de öyle yırttık

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Hepinize Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini misliyle sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhh...Aminnnnnnnnn

Bu sabahta erkenden uyanıp kahvaltımı ettim şimdide keyif kahvemi içip hemen sporuma başlıyacağım
Sabah tartıldım ve sonuç fena değil aslında ama sporumuda yaptıktan sonra tekrar duşa girmeden tartılıp öyle yapmak istiyorum bildirimimi her ne kadar burada listeye girme olayım olmasada

Bu arada bir kaç güne regl olmam lazım yani haftaya daha iyi bir sonuç göreceğimi düşünüyorum
Biraz sizleri merakta bırakacağım ama olsun

Senin msjları okurken basım dönüyo maşallah enerjine
Benim içim gecmiş seni okuyunca Anlıyorum:)
Adını ara sıra duyuyordum hakkaten duyulmaya degermişin renk kattın

Oyyyy utandırıyorsun beni
Valla elimde olmayan birşey içim kıpır kıpır istesemde ağır duramıyorum ( hani dışarda da öyle hatta ilk zamanlar çıkarken eşimde hep diyordu yahu sen nasıl birşeysin hatta Çılgın diyip duruyordu bana )
Hani geçmişte bir laf vardı; Ben hayatın kahrını çekeceğime hayat benim kahrımı çeksin
Allahtan eşimde ciddi görünsede benim kafada Geçen gün ben Leslie yaparken salona oda atlaya zıplaya geldi hatta bir yandanda kıvırıyor '' And up and down '' diye diye Küçük kuzum yerlere yattı gülmekten Anne Babam nasılda saçmalıyor o öyle yapılmıyor ki diye

Ben uc gundur cok kotuyum bu gun basim da donmeye basladi en son tansyonumu olctum ve 14 9 cikti. Esime haber versemmi bilmiyom. Dun aksam o kadar israr etti dr a gidelim diye gitmedim oglum odevini bitirememisti. Offf napcqm bilemedim

Canım her anlamda geçmiş olsun
Eğer hala yüksekse bence eşini mutlaka ara ne olur ne olmaz
Öbür mevzuyada valla dediğin gibi yapmaz diye bir garanti kimse için yok Rabbim huzurunuzu daim etsin inşallah çabucak unutulur gider ama sen dediğin gibi bir müddet dikkat et Eminim bir müddet peşini arayacaktır devamı geliyormu diye
Yüreği güzel arkadaşım sen üzülme sonuçta senin huzurun herşeyden önemli

Benimde telefon ortadadır ama eşim benim çiğerimi bilir ve bazen KKda bile kız yine gülümsüyorsun yazarken ne yazıyorsun harıl harıl dediğinde ben hep acıkca söylüyorum hiiiççç her zamanki gibi Ananı ve seni çekiştiriyorum diye
Gülüyor eminim yapıyorsundur sadece dikkat ette Anamda KKya deng gelmesin yada tanıdığın biri diye birde akıl veriyor ama tabi eşim daha ciddi biri olsaydı ben kesin yine söylerdim ( patavatsız oynakbaşı ) heee tepki farklı olurdu ve eşininde yaptığı gibi tepki vermesi normal olurdu bakma benimki körle yatan şaşı kalkar hesabı 16 senede kendime benzettim adamı

tebrik ederim canım süpersin. bende bu hafta senin taktiği uygulamayı deniycem saat 4 gibi akşam yemeğini yiyim sonra 8 gibi falanda ayran içerim leptinin süresi uzar diye düşündüm bakalım nolcak

Sağ olasın İnşallah çok daha güzel rakamlar görürüz Allahın izniyle...Aminnnnn
Bakalım ben aynı düzenle bu haftada devam edeceğim Allahın izniyle ve eminim reglden sonrada daha güzel gideceğini umuyorum

cecom 3 km küçük cadı olmasaymış dönüştede yürüseymişsin dahada süpermiş ama tabi onca spor yapan sana hiç spor yapmayan biri olarak konuşmak haddime değil

Haddim değil ne demek deryacığım
Aslında doğru söylüyorsun hatta ilk tek gitmeyi düşündüm ablasına bırakacaktım cimcimeyi ama kuşum çok çok sıkıldım ne zaman çıkacağız diye tutturunca kıramadım onu az daha büyük olsaydı dönüştede yürürdüm de dayanamaz diye düşündüm fakat bir sonraki çıktığımızda dönüşüde yürümeyi deneyeceğim en azıdan baktım çok yoruldu kuşum az dinlenmesi için bir yerlere oturturum onu sonra yine devam ederiz mola vererek de olsa en azından çok daha fazla yürümüş olurum

cecom spordan sonra tartılma spor şişirir yap bildirimi ne olur çatlıcımmmm

şimdilik kilomu yazayım spor sonrasıda artımı eksimi olur görürüz

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 111.5 kg
Bu hafta; 110.9 kg
Giden; - 0.6 kg ( ben daha fazlasını bekliyordum ama bir kaç güne regl olmam etkiliyordur diye umuyorum )

Toplam giden; 13.4 kg

Yüzde; 0.54 % inşallah doğrudur

SPor; her gün 3 mil leslie + 5 dakika sworkit programı

Tebrikler cecom az gitsin öz gitsin. Spor şişirebilir vücudun biraz daha alışsın daha çok gider. Bir ara bir hafta boyunca 1 er saat step+plates yaptım diyetisyene gittim doktor kasları şişirmişsin tartıya yansımadı dedi ama bir sonraki gidişimde müthiş sonuç almıştım. Haftaya daha iyi olur eminim. Bu şekilde devam et mayıs sonu ikili haneleri görebilirsin.

İnşallahhhhhhhhhhhhhhh
Resmen ağzından bal damlıyor Dediğin gibi inşallah hafta dahada güzel sonuç görürüm bir ara acaba her gün yapmam yanlışmı diye düşündüm ama sonuçta her gün spor yapan sporcular öyle olsa şişerdi dedim ve aynen devam edeceğime karar verdim hatta birazdan sporumu yapacağım inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…