Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

*** 3. Takım 405. Etap ***

Nilyyyaaannn : (76.1/74,7/1,4/%1,84)
Chnnmkiz : (70.5/70,5/0/%0) kilosu sabit
Olvidos : (59,5/59,4/0,1/%0,17)
Xpreiaz : (67,7/67/0,7/%1,03)

Hoppidicik : (96,5/ 95.6/0,9/%0,93)
Ayulduzz: (72/71,4/0,6/%0,83)
Mavi kedi: (60/60/0/%0) kilosu sabit
Selale86: (76,1/75,4/0,7/%0,92) yeni üye geliş tarihi 2 mart, başlangıç kilosu 76,3 , hedef kilosu 60
Kirmizikalem: (62,9/61,6/1,3/%2,07) yeni üye geliş tarihi 3 mart, başlangıç kilosu 63,6, hedef kilosu 54

3.Takım ortalaması:% 0,87

Selammm meleklerrr listemizi bi kontrol etseniz

cnm lıstenız dogru tebrıkler

Geçmişi kaçırmamak için sık sık kk ya girmelisin ebwamım bu yüzden

Misafir konusunda yarış halindeyiz seninle patates 2 çatalda olsa yok unut kuzucumkeşke ev işi misafir sayılsa ama malesef sayılmıyor tatlım

sütü görmesek tamamen raw gibi bir detoks yapmışsın bitanem ama benim istediğim bu değil lütfen her gün sağlıklı beslen.Sadece sıvı almışsın ve bugün katıları menüne eklersen verdikleirnin bir kısmı muhtemelen geri gelecek metabolizmanı bozma ne olur

Free takımda olacaksın elbette cecommm

Sağlık olsun battaniyem ne olur şu nikini değiş artık lavaşta aslında fazla sorun yokk seni tamamen regl yaktı kuzum

Kabuklu 30, kırılmışı en son 54 ten aldım cok Pahalı burda

Kırılmış cevizin hiç bir faydası yok zaten kuzum buraya göre 5 lira pahalı orada

Akşama kadar çizi hayırdır bu nerden çıktı

Ağrın varken spor çekilmez biraz dinlen tatlım4

Tebrikler makresim 1 kilo 1 haftada süper sahalara döndüm diyorsun inş haftaya listedesin kuzum

Tebrikler Efserim misafire rağmen harika toparlamışsın işte budur 1,6 vermişsin yanılmıyorsam

Kızlar günaydın, bu ara pek giremiyorum. Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Kilom sabit aynı kalmışım. Almadığım için seviniyorum, bu ara kendimi yemeye verdim çünkü

Leylacım sabit kalmada güzel ama burdan uzak kalmamaya çalış ne olur en azından kafan dağılır fazla düşünmezsin .Neden kendini yemeye veriyorsun ki inadına fıstık gibi ol salma kendini.Sen üzüleceğine seni kaybettiği için o üzülsün

Evet tatlım misafir hakikaten güzel ben de çok severim ama arada mola istiyor sanki insan
3 gün raw ağırlıklı beslenmeyi keşke hepimiz yapabilsek vucut tüm toksinlerden arınıyor makresim. Baş dönmesi çok normal vucudun temizlendiğinin belirtisi canım.İlk zamanlar bende de neslide de olmuştu
Sonra geçiyor

Son kilo bildirimine baktım şimdi kızlar 72.3 diye görünüyor şimdiki kilom 72.4

En son bildiirmin 72 idi efserim bir yerde yanlışlık mı var acaba

banum cepten liste getiremiyom
bir tik gelsende kontrol etsen paylasimi yapsak

ay sapsidikligim tuttu
6.mintika hayirli cumalar gunaydin canocanlar

Hayırlı cumalar Berilim ben öğleden önce gelemiyorum kuzum şimdi baktım ortalamanız süper yine tebrikler

ay benım kılom sabıt nası yazıcaz bılemedım 0 yaptım

Bu haftaki stresine menülerine rağmen sabit çıkman da başarı tatlım haftaya inş

gunaydın kızlar
günlük yürüyüşümü yaptım 1 saat
dinlendim kahvaltıya oturmadan tartılayım dedim ve sonuç 99.5 olan kilom 99.3 gözüküyo
kaptanım 200 gramda yazılmaz ama oda kardır dimi

Tünaydın canım harikasın Az olur mu hiç gitsin de az çok farketmez total önemli ayrıca şu an yeni bir beslenmeye geçtin bünyen noluyoruz demiştir

Gunaydin kizlar boooolllll eksili bildirimleriniz olur insallah

Tünaydın kuzum hoşgeldin

Tünaydın canım.Tebrik ediyorum bu hafta harika kilo vermişsin .Hesaplaman doğru canım sadece yuvarlama yapıyoruz şöyleki 130/83,6=1,555 virgülden sonraki 3, rakam 5 veya 5 ten büyükse yuvarlıyoruz canım böylece 1,56 oluyor

Diğer konuya gelince her iki tarafa da anlayışı için teşekkür ederim.Lütfen bir daha bu konuyu gündeme getirmeyelim Hiçbirinizin motivayonunuzun bozulmasını istemiyorum

Ben uc gundur cok kotuyum bu gun basim da donmeye basladi en son tansyonumu olctum ve 14 9 cikti. Esime haber versemmi bilmiyom. Dun aksam o kadar israr etti dr a gidelim diye gitmedim oglum odevini bitirememisti. Offf napcqm bilemedim

Tatlım değerlerin düştümü acaba ihmal etme bir doktora git lütfen geçmiş oslun kuzum

Birza zaman geçsin elbette gelrisin canım

Buarada kizlarrrrrrrr en son 126.6 ydim bugun sabah 125.8 i gordum eksi 800
detoxun faydalari

Her ne kadar onaylamasam da tebrikler bitanem

Bu ara yeni yöntem bu neslim beni de aradılar kapayıverdim sonuç olarak poliçe yaptırıp yaptırmadığı biliyorumgelmiş geçmiş olsun sinirin bozulmuş boşuna bu tür numaralar aradığında google yazın anında çıkıyor dolandırıcı oldukları

Anlayışın ve özenin için teşekkürler canım

Oyyyy dilos birakmiyo yazayim. Savasarak okuyom ve yaziyom. Yine gelirim insallah hadi dikkat edin kendinize

O diloşa hasret kaldık sende dikkat et kuzum

Su kiloyu tabloya kilo ekleme isini beceremiyom yaaa

Artık alışman lazım kuzum birkaç ay sonra liste hazırlayıp paylaşacaksın

Bu hafta olmazsa haftaya kesin listedesin makresim

Afiyetolsun canım muzu sabah harici tercih etme tatlım öğle 2 küçük de olsa muz fazla olmuşonu da yumurta yerine yiyebilirsin ya da 1 yumurta 1 yerli muz gibi suyu biraz daha artırabilirsen süper olur

kaptanım mesaj sayım 37

Teşekkürler canım senden ricam geçen cuma ve bu perşembe dahil takımdaki arkadaşlarımızın profillerine girip sadece 6, takım mesajlarını sayabilirmisin

Harikasın makresim spora da başlamışsın

Anladım tatlım. Evet ev eriştesi az da olsa yiyebiliyoruz dediğin gibi hem daha sağlıklı .Prensesin şimdiden sağlıklı beslenmeye başladı desene sayende çok şanslı gerçekten harikasın cnm

bende karavan istiyorum

Toplu alalım indirim yapsınlar

ay cecom sendende mujde bekliyom havalara takla atan ikondan da

Varmı öyle bir ikon neslim

mesaj sayısı en çok bendedir ama genede yazim 35++++++++++++++++++++++++++++++ uzar gider

Teşekkkürler neslim sana da bu yakışır

oooo bebeğim kaçırmışın yaaaa gözünü aç gözünüüüüü

Cecom muhtemelen regl olacağın için ama yine de 600 gr çok güzel bir rakam kuzum tebrik ederimMinik cimcime ne mutludur ne kadar neşeli bir ailem var diye Rabbim huzurunuzu bozmasın cnm maşallah

öhöööö öhhööö

of banum geçmiş olsun takıma

alanyada guneş muneş tutulmadı vallahi yerimede izle

Sağlık olsun neslim iyi günlerimizde olacak eminim Alt tarafı seb ben barbim ve bülbül 4 hafta genel sıralama listesi yapacağız

Regle rağmen yine iyisin sıkma canını meleğim

Bülbül,ebwam,irem,nesli cook tebrikler
King,Bayılanbayılana,Leyla tebrikler
Ben,pcpc,efser bize hiçbişi yok

Efser de harika vermiş 2 kilo artıdaydı .Bu hafta sizler verememiş olabilirsiniz ama haftaya siz toparlarsınız biz bir takımız kuzum

msj sayımda 35 +++

Teşekkürler canım Diğer arkadaşlar yazmadığı için sayma işi Bülbüle kaldı

3.Takım ortalaması:% 0,87

Selammm meleklerrr listemizi bi kontrol etseniz

Maşallah bu ne güzel ortalama Gülşahım tebrikler canım

mesaj sayım 35++++++++++++++

Teşekkürler canım

Bu mesaj sayısı kontrolü her hafta attığımız mesaj sayısımı kızlar. Ben hiç saymadım ve bildirmedim de.

Cuma günleri geçen cumadan bu perşembe dahil tüm mesajları sayıp bildiriyoruz canım 35 ten sonrasını saymana gerek yok .Kolay yolu profiline gir ve 6, takımdaki mesajlarını say canım geçen cuma ve bu perşembe

35 mesajın altındakiler sarı kart alıyor o yüzden sayıyoruz

koca bi legen salata goturdum azicik ekmekle beraber. aksamada maklube yemege davetliyiz. Zannedersem ben yiyemicem tavuklu olaydi iyiydi. Bende salatasini didiklerim artik. Malum yogurtta yasak. Gecen bir gun yogurt yrdim de geberiyodum. Ne zamana kadar bu yasak merak ediyom. Ayran ozledim

Ya cocuklarim uzun zamandir gunes tutulmasi bekliyolardi. Ama hava yagisli oldugundan goremediler. Insallah bir dahaki sefer gorebilirler

Sweetcim demissin degerler mi dustu diye muhtemelen dustu. Aldigim ilac b12 yi engelliyomus eee demiri de birakmam gerekmisti. Anlayacan dibe vurdum. Birtek el altindan d vit e devam ediyom. Onu da dr a sorsam kesin alma der

Tekrar hoşgeldin meleğim.İnan ben de bakındım ama göremedim zaten öyle bekleyecek zamanım yoktu güneş tutulmasını.Belki de bakmamak daha iyidir. Evde biraz atıştır da git o zaman ya da dediğin gibi yaparsın akşama.Belliydi düştüğü kuzum.Dinleme sen ben anneme bile veriyorum dvit b 12 verdiğim halde halsiz.Kendi doktorumuz kendimiz olacağız biraz

valla canım kadınlar kulübünü takip ederken tanıştım sayenizde karatayla, iyikide tanışmışım sağlıkla içime sine sine yiyorum yediriyorum..

afiyet olsun canım benim... maklube methini çok duyduğum ama tadını bilmediğim bir şey, hedefime ulaşınca yiyeceğim 2 . ödül 1.sini hiç demiyim kaptanım kızar... arada olur ama sağlıksız bişeyler yaaaa...

NE DEMEK BEN TSK EDERIM KAPTANIM

valla canım kadınlar kulübünü takip ederken tanıştım sayenizde karatayla, iyikide tanışmışım sağlıkla içime sine sine yiyorum yediriyorum..

Hepimiz birer vesile ile tanıştık kuzum iyi ki tanışmışız dediğin gibi sağlığımıza kavuştuk

bak bak 1, ödülü merak ettim şimdi neden kızayım canımcım hepimiz insanız arada özlediğimiz lezzetler elbette olacak sadece miktarı ve zamanı önemli

NE DEMEK BEN TSK EDERIM KAPTANIM

Evet sahalara dönüyorum sonunda kaptanım. Haftaya listede olmak için elimden geleni yapacağım. 31 Mart için de diyetisyenimden randevu aldım. Gelen giden yağ ne durumda bir bakayım. Benim için önemli olan yağ yakmak, kaslardan verirsem o zaman kötü. Sırf bu yüzden doktor kontrolünde olmak daha iyi olacak

Yoğurt niye yasak hayırdır

Çok şükür makresim hadi inş bitanem hiç aynı anda karşılaşamıyoruz Tabiki yağdan gitmesi önemli.Minicik kaslarımızı oluşturmak için canımız çıkıyor bi de kaybetmeyeliim Bir de sen tüm kilo doktorunla birlikte verdin o yüzden sonuna kadar devam etmen çok iyi olur canım

bugünkü menümü de yazayım, sonra hafta sonu birikecek

Kalkınca 2 bardak ılık su (6:30)

sabah 7:30
avuç içi kadar peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim kepek ekmeği
maydanoz
1 ceviz

Ara 10:30
1 elma
1 bardak yeşilçay

Öğle 12:00
avuç içi kadar et (salatam yoktu bugün)
1 kase sütlaç

Ara 15:00
2 hurma
2 grisini
1 bardak yeşilçay

Akşam 18:00 (henüz yemedim ama menüm bu)
1 kase çorba
salata

Ara 20:00
yoğurt

su şimdiden 2 litre 3,5 olur, spor da 20 dak step+20 dak plates planlıyorum misafirim gelmezse ki şimdilik öyle bir plan yok kesin yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…